Skissar och ritar i 3D till kunds vardagsrum
KYDar :Skissar & Visualiserar - William Morris Tapet på väggen och "Bake me a cake" lampan intill från fina northernlighting inreds det just på datan inför kommande kund presentation!! Från möte --> behovsanalys --> funktion --> moodboard --> Produktcollage --> ljusplan --> till 3D skisser som nu gått iväg! Alla stegen är lika viktiga

Produktcollage till kund som jag utgår ifrån då det skissas och fixas! Med sol Åsa 

Skisser av och tillhör Killingyourdarlings KYDar och tar in varje sommarkväll innan semestern vankas
Sommar detaljer att älska! Att efter en jobbdag fånga in en fining och åka ut till havet och se solnedgången i kjol och linne, att sedan komma hem och krypa ner i varm säng och bara njuta! Sista dagen idag på jobbveckan och nu vankas 2 veckor ledigt igen och första veckan på när det är dax att KYDa igen vankas möten, pressvisningar mm på FORMEX mässan! För att fånga in allt inför hösten! Ha en magisk fredag! Med Sol Åsa 

Foton killinyourdarlings 
Fjäder från Alcro på nästa make Over uppdragGråa nyanser att hjärta inför privat inrednings case! Den mjuka kulören Fjäder från Alcro kommer få stå i fokus i kommande KYD case! Grått ära alltid flott!! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings Zara Home Hösten 2015 - KYDs favoriterKändes som höst nu på morgonen på morgonrundan! Fick ett press utskick för ett tag sedan från Zara Home och jag gillar mest deras accessoarer med känsla av mjuk sobra övergångar i ex vaserna inför hösten collektion!

Hos Zara Home går trenden i höst mer i jordfärger i beiget ljus ton och även lite pasteller! En trend som känns betydligt ljusare och mer somrig än de övriga höstkollektioner som andra företag visat inför hösten 2015. Jag listar här nedan några pärlor jag kan tänka mig inreda med i höst från dess collektion ihop med grått, beiget och mer höstliga kulörer! Kika in deras hemsida och se om något faller just er i smaken - www.zarahome.com


En vacker korg i vitt med trähandtag, En mjuk sober fejdad vas i beiget och grönt, Beige kudde att mjuka upp det gråa i höst med, Vita vita lakan med sorts detalj, Pläden i grönt kryper jag gärna in under i höst, Detaljer i kudden med knappar gillas, även förvaring i garderob med korgar i beiget och stål gillas, Mässingkrok i form av ett löv, dricker gärna höstens varma Chocklad i dessa fina glas!!

Foton Zara Home Skissande och designande av lampa och sovrumAtt ha en idé i huvudet och sedan jobba ner den via datan och rita är något jag hjärtar att göra! Att gå in i den kreativa bubblan och lyssna på musk med en stort glas lemonad intill!  Idag hoppade jag in i denna bubbla och ritade ner kommande case för privat person! 

Mina ledord i detta case är; Sobert, mjukt, naturligt, lugn, kreativitet och tidlöst! 

Jag har valt att inreda rummet med vackra Raphael - Ping från Sandbergs tapeten i grön lummig känsla! Intill en sänghimmel i ljust trä med vita tunna linne tyg längder över. 
 Jag har även valt att ta fram en egendesignad lampa med notislappar som lampskärm över det kreativa hörnet! 


Lite mer saker ska in på skisserna, mått mm innan det ska visas upp för kund! Med sol Åsa 

Skisser av och tillhör Killingyourdarlings 

Kulörpalett inför hösten 2015 i tavlan
Fångade in med kameran detta dukade bord och fototavlans vackra färger får bli hösten 2015 Kulörpalett :-) jag hjärtar att få sätta igång och fortsätta skissa imorgon på kommande case som just nu ligger på bordet! Med Solsken Åsa 

Foto killinyourdarlingsFredagsord och foton från kamerarullen


Instamoment från killinyourdarlings 

Det krävs så lite, ett hej, ett leende, ögonkontakt, en öm klapp på axeln, en kram. En känsla av att vi ser, ser varann... Ha en magisk fredag och helg  Med Solsken Åsa

Foton och layout text killinyourdarlings 
Hösten hos ELLOS bjuder på nya tapeter och linne tygerHöstens ligger där bortom sommaren och inväntar oss! Inrednings företagen har nu bullat upp med massa fina saker inför höstens bullkalas ala inrednings accessoarer!! Jag kikade in hos ELLOS och dess nyheter inför kommande höst och fann många Goa bitar! 

Bland annat har de lanserat en hel del fina tapeter att inred väggarna med inför hösten! Allt mellan fåglar, blåa toner och blomster kan man finna! Kika in ellos ! 

Att trenden med magisk sköna linnelakan även lever kvar i höst är nästan ett måste! Jag föll pladaskt för deras magisk fina rosa linne lakan Samt även denna darling; ellos - Demetra i tvättat lin! Att inreda med mixen av nertonade kulörer likt grått och gammelrosa med fräscha linne gardiner i vitt från HIMLA och varma plädar i beiget är både mysigt och känns rätt denna höst! Här nedan ser ni några av KYDs absolut favorit i "bullkorgen" från Ellos 2015 ! Med sol Åsa 
Foton ELLOS Collage Killingyourdarlings Inred höstens sovrum med elegans och värmande Lila mattor - Del 3/3 i samarbete med företaget CarpetVistaInnemys med elegans röstar jag på inför hösten 2015 

I KYDs andra Mattstyling för CarpetVista har jag valt att denna lila darling som kan förgylla höstens sovrum med! För mig som inredare handlar det om att inreda varje rum med så mkt kärlek och värme som möjligt! Att skapa en oas med personlighet och ömhet!

Just kulören lila är höstens lilla uppstickare – en härlig kontrast till alla de dova naturfärgerna som dominerar årstidens trender. Och det finns många nyanser att välja på i denna palett; violett, plommon, purpur, lavendel och ljung. Alla med varma och mjuka egenskaper som jag älskar extra mycket att inreda just sovrummen med! 

Den lila kulören i inredningen ger en känsla av elegans, värme och bidrar med en varm känsla till rummet. Lila ihop med vitt, grått och brunt ger en vibrerar frekvens vilket gör att den får oss att lättare finna ro, skapa harmoni och koppla av. Därför passar den lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Jag har valt att inreda sovrummet med den magisk fina mattan Colored Vintage Relief matta 207x311 Pris 8 822 kr från CarpetVista - www.carpetvista.se 

 

Att möta den varma känslan i mattans lila ton med vita linne överkast och detaljer i beiget känns som en fin triss

CarpetVista erbjuder även nu en rabatt på 3% av köp till KYDs följare! Uppge rabattkoden CVBL 2015 vid ditt köp! Fram till fredag gäller denna rabatt!

Foton av Killinyourdarlings /Åsa GraménFina pressfoton från Madam Stoltz - KYD hjärtar


KYD hjärtar design likt detta! 

Jag älskar Danmark och dess design och även dess magiska land som vi precis semestrat vid! Att Danska Madam Stoltz ligger mig nära designhjärta är en sjölvklarhet och inför hösten och vintern 2015 finns det en hel del fint i deras sortiment! Här ser ni några från deras vackra pressutskick som trillade ner i KYDs mailbox för några veckor sedan! 

Några fina kulörer inför hösten är grått i alla nyanser och som accenter ser vi vinrött, plommon, saffran också den där grönblå nyansen, en djup variant av aqua men också inslag av mint och pudrig rosa. Vackert Skrynkligt linne, sammet och textilier med strukturmönster.

Vill ni se ännu fler kommande nyheter hos Madam Stoltz så bläddra vidare i HÄR! Med sol Åsa Pressfoton Madam Stoltz 2015 Colored Vintage mattan i skönaste sommar grönt inför hösten innemys - Del 2/3 i samarbete med företaget CarpetVistaHär är det alltid grönt och skönt som finaste gräsmattan...

KYD har denna vecka ett Case ihop med fina mattföretaget CarpetVista där jag fått inreda, styla och fotografera två miljöer likt så jag vill inreda sensommaren och hösten. 
Mattor är något som både är viktigt och som skapar en ombonad och varm känsla i ett hem. 
Mitt tips är att tänka på är att välja en större matta än ni först tänkt er. Satsa på en storlek som blir som en bricka att ställa dina möbler på. Pröva också använda mattan som en solitär på golvet, som smycket i din inredning.

Först ut för styling är denna vackra matta; Colored Vintage matta 300x400 som just nu kostar 14 300 kr -www.carpetvista.se 
Colored Vintage mattan tillverkas av turkiska mattor som är minst 20-50 år gamla. Varje matta är noggrant utvald och går igenom en unik process där färgerna neutraliseras före mattan blir omfärgad i en ny spännande färg. Resultatet är en blandning av en traditionell turkisk mattdesign och en samtida retrostil som KYD gillar mycket! 

CarpetVista erbjuder även nu en rabatt på 3% av köp till KYDs följare! Uppge rabattkoden CVBL 2015 vid ditt köp! Fram till fredag den 24/7 gäller denna rabatt!!

Att behålla den gröna sköna känslan av sommarens gräsmattor inför höstens innemys känns både rätt och skönt! Därför valde jag att inreda en matplats med just denna sköna gröna matta för att förlänga sommaren känsla även i höst med! Då mattan spelar en central roll så får dess medspelare bli kulörer likt grått, svart och vita detaljer! Mysiga fårskinnsfällar och levande ljus - då blir denna en oas en plats att älska att krypa upp intill då regnet smattrar på fönstrena och äta sena middagar eller spela sällskapsspel !
Med sol Åsa 
Foton av Killinyourdarlings /Åsa Gramén
Ett hem med skatter - addera in mattor! KYD del 1/3 i samarbete med företaget CarpetVista


Är ni vilse i mattdjungeln och behöver lite råd ifall ni vill handla hem en mjuk ny vän i hemmet lagom till sensommaren och höstens innemys. Tänkte i 3 delar under 3 dagar tillsammans med CarpetVista - www.carpetvista.se ge er inspiration och tips. 

Så hoppa på Herr Omars flygande matta så åker vi...Med valet av en matta kan ni skapa en ny upplevelse hemma! Just Mattor har den egenskap att påverka både rummets karaktär via kulör, känslan och hur man upplever ljudnivån i rummet! Mattan hjälper till att dela in rummet i dess olika "rum" så att möblemanget på respektive plats framhävs. Mattans storlek hjälper till att definierar en plats i hemmet! En större matta visar tydligare att här är matplatsen respektive sittplatsen. 


Ett bra enkelt tips är att ha mattan vid matplatsen 50-60 cm runt bordets alla fyra sidor. Då kan stolarna flyttas utan att de hamnar utanför dess kant och inget lämnas åt slumpen! 

Genom kulören på mattan så kan ni lyfta fram specifika möbler. Om möblerna är mörka så framhävs de bättre om mattan är ljus än om den är mörk samt tvärtom. Ni kan även tänka på hur den totala känslan av kulörer i rummet ska upplevas. Vill du ha en ton i ton färgsättning eller att någon färg ska poppa ut. Har ni redan en accentfärg på andra textilier likt gardiner, kuddar, soffan mm? Ni kan då välja att förstärka denna färg genom valet val av mattfärg eller så kan du välja en neutral mattfärg.

I valet ang att köpa en slätvävd matta utan luggyta så är den "enklare" att sköta samt lättare att placera runt för att jämna ut slitaget medan en tjockare matta med lugg skapar en mindre ljudnivå och kan kännas lyxigare och härligare att sätta ned fötterna på. 

Hos företaget CarpetVista finns ett bra och fint utbud av handknutna och handvävda mattor i olika stilar! Här hittar ni bland annat orientaliska , kelimer, designade mattor med hög kvalitet. 

På CarpetVista har man även ett sortiment för alla då de har mattor i olika prisklasser, kulörer och format. Man kan exempelvis få allt från runda, avlånga, kvadratiska former!KYD hjärtar då ens kreativit ej sätter gränser och his just CarpetVista kan man hitta olika former på mattorna!  

CarpetVista erbjuder även nu en rabatt på 3% av köp till KYDs följare! Uppge rabattkoden CVBL 2015 vid ditt köp! Fram till fredag gäller denna rabatt!!


KYD har fått äran att styla och inreda med två av dess mattor och under tis och onsdagen kommer jag visa just KYDs styling inför hösten 2015 med dessa två darlingar. Hoppas ni kommer gilla och inspireras!! Med sol Åsa 


Göteborg - du får mig alltid varm i hjärtat
Nu har vi anlänt till GOA Göteborg! Denna stad har alltid en speciell plats i mitt hjärta, En plats av att känna sig hemma och med leende i hjärtat! Denna fina stad mötte oss med solsken och blå himmel och att fånga in västkustens klippor är bra fint! Njut av lördagen ! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings Snapshots at instagram; Killingyourdarlings
När dagarna fylls på med fina påhitt är det lätt att fånga in dessa snapshots via instagram! Just nu ser det ut såhär på just killinyourdarlings instagram konto! Hoppas ni njuter av sol och värme denna fredag! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings instagram Våran strand och lite egentid på morgonenVåran strand i morgonljus

Att gå upp först av alla och hoppa i de snabba skorna och ta fem minuters promenad genom gräset och kullarna och mötas av denna vy. Att ha stranden som är milslång strax bortom kullarna och kunna fånga in morgonpromenad här är så fint! Att lyssna på musik och få ny energi inför dagen längst havet som rullar in. Att sedan komma tillbaka till huset mellan sanddynerna och fixa frukost till det andra är så härligt! Med sol Åsa 


Foto killinyourdarlings Solnedgång och skaldjur - livet i Danmark
Här i Danmark blir vi bortskämda med magiska solnedgångar varje kväll på den milslånga sandstranden! Att inta skaldjursplatå och invänta att solen sakta ska gå ner i havet är rena rama lyckan! Här kommer två snapshots från KYDs instagram! Med sol Åsa
Foton Killingyourdarlings 
Dagens soundtrack; vågornas ljud emot stranden.Danmark bjuder på fina stränder 

Vi hoppade in i bilen på morgonen  och körde längst Danmarks vackra gröna hagar och fält upp till Lønstrup! Här uppe på toppen av ena kullen intogs det fika med en magisk fin utsikt!  Nedanför oss låg havet i vackrare blått och efter lunchen vart det en eftermiddag nere på stranden, precis så som jag tycker Semestern ska firas! Att lyssna på vågorna som rullar in mot strand, känna doften av sololja ala cocos, känna sanden mellan tårna och kisa med ögonen mot solen! Ena dagen känns det som man är i Sahara öken och andra dagen på en surfstrand i Australien! Danmark bjuder upp och vi dansar med! Med solskens värme ÅsaNär det ej behövs någon text 

Foton av och tillhör Killingyourdarlings Shopping här i Danmark - just Love it

KYD hjärtar Dansk Design ! Att hitta en underbar inredning och klädbutik för små barn med charmig retaildesign och galet fina saker! Blev några påsar med saker/ presenter till vänners små knoddar och givetvis min lilla ögonsten till guddotter! 


Att plocka ihop en påse med pastelliga handgjorda stearinljus ! Redo för sensommaren & höstens innemys. Mef sol Åsa 

Foton killinyourdarlings Dansk design och inredning efter en dag vid stranden
Mellan att hoppa mellan de gröna sandkullarna och va på stranden spanas det dansk inredning inför hösten 2015! Många ljus köps hem i olika färger! Ikväll blir det skaldjursplatå i solen ! Med solskens värme Åsa 


Foto killinyourdarlings Råbjerg Mile rakt in i fotohjärtat
Öken i Danmark, en plats många modefotograferingar sker! Lite närmare än Sahara! Att åka hit! Vi fångade in kvällen igår här i magisk ljus och blå himmel! Öken feeling deluxe och en plats jag gillar att komma till varje gång man kommer till Danmark! Med sol Åsa Foto killinyourdarlings Gamla Skagen - en plats att besöka här i Danmark

Idag vart det liten tripp med bilen upp till Skagen, men inte den vanliga Skagen utan till byn Gamla Skagen! Här är husen i vackraste gult med orangea  tegeltak ! Känns lite som Torekov fast med danska flaggor överallt! Magiskt fint! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings 
Att spara vyerna i hjärtat och i kameralinsen
Hej hej! Här i Danmark fylls dagarna med strandliv, det äta jordgubbar och danska wienerbröd med Chocklad , radion spelar go musik och någon pratar på skön danska, kameran fångar in vyerna att minnas, kvällarna förgylls med grillning och sällskapsspel/kortspel med nära o kära! Jag hoppas ni med njuter av sommaren på bästa möjliga sätt! Med solskens värme Åsa

Foton killinyourdarlings Strandlivet nere på våran strand @ Danmark
Att kunna ta på sig skorna, gå ner på en egen stig av sand och på bara fem minuter komma ner till en helt magisk lång Sandstrand som sträcker sig kilometer är magiskt! Att även fånga in strandlivet och dess aktiviteter här med ridning på strandne, sandslott bygge, kite surfare, cyklister och badare är så fint! Ikväll var ljuset magiskt här så fångade in känslan som finns här med kameran! Med sol Åsa 

Morgon och kvällspromenad bjuds det på 

Foton killinyourdarlings 
Från Göteborg till Danmark - här spenderar vi dagarna
Från ett soligt Göteborg lämnade vi Sverige för Danmark! Här i huset ibland sanddynerna har vi hyrt det vita/mint huset med grästak och bortom de kulliga kullarna ligger kilometer långa stranden! En plats att älska! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings Nääs Fabriker - en plats att älska och där hjärtats får inspiration
Att vakna upp tidigt tidigt här i väst, ta med kameran och gå ut på morgonpromenad då solen glittrar och vattnet utanför hotellet ligget spegelblankt! Fotograferingssession med konstnärinnan K Palmnäs

 Att fånga in en konstnärinnan personlighet, värme, glädje och passion för sitt jobb som kreatör, att sedan fånga in just detta mitt i sommaren mellan tegelväggar, fabriker och i gräset här på Nääs Fabriker berikar KYD! Igår vart det en 4 timmars fotografering av just Kattis Palmnäs som arbetar som konstnär och målar magiska fina porträtt i akryl ! Här på Nääs kan man se några av hennes verk och platsen kändes som en given location för just henne ! Här ser ni några av gårdagens fotografering ala KYD! Idag glittrar solen och bjuder upp på en magisk fin morgon här på västkusten!  Med sol Åsa 

Foto av och tillhör KillingyourDarlings/Åsa Gramén 

Nääs Fabriker och Fotosession med Kattis PalmnäsLämnade ett grått Sthlm och landade i soligt västkusten! Här på Nääs Fabriker -  www.naasfabriker.se  Har vi checkat in och miljön här är magisk fin bland tegelväggar och solnedgång! 

Träffade upp Kattis Palmnäs - konstnär och en otroligt glädjefull kvinna att fota lifestyle och porträttfotografier med. Kl 17 möttes vi upp och vart 4 h fotande och skrattades ! Mkt varm och glädjefyllt möte med denna kreatör!  Foton kommer inom kort från dagens styling och fotosession! Kvällen avslutade med att ta ett glas rött och se på solen som sakta gick ner och fyllde himlen i vackert lila från rummet! Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings 
Instagram ögonblick i veckan från KillingYourDarlings
Att samla in detaljerna som jag älskar, att inreda med stor värme och personlighet, att se de små sakerna i det stora och bädda upp magiska oaser att krypa ner ibland och njuta! För mig är just sovrummet det rums som är min absoluta favorit att inred till kunder! Det är här dagen startar och här den slutar! En plats att koppla av intill och verkligen rå om sig själv! Här kommer några foton från veckans snapshots på instagram :-) Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings Tävla & Vinn ett fint sett om 3 delar uppläggningfat från PotteryJo !

KYD hjärtar design som är tidlöst snyggt med mycket personligt! Någon som just infinner sig i design likt detta är Porslins företaget PotteryJo  - potteryjo

PotteryJo grundades i december 2011 av Johanna Hampf som hade en fin idé om att producera och importera porslin och keramik från världens alla hörn.

"Vi älskar nämligen måltiden och ser tallriken som minst lika viktig som maten du stoppar på den. Att vi är lika intresserade av keramiken som av inredning är en annan sak, att allt hänger ihop är vår filosofi. För PotteryJo är det viktigt att välja kvalitet samt porslin som tåls att användas i många år. Porslin med patina blir vi alla lyckliga av – för vem har inte någon vacker gammal kopp från Gustavsberg som man vårdar ömt."

De producera deras serier i Portugal och Marocko vars tradition av hantverksskicklighet är stor.

KYD hjärtar att både inreda kökshyllorna, matbordet, soffbordet med detta fina och vackra porslin! Vackert att både inreda och äta på! 


Denna vecka så utlyser KYD ihop med PotteryJo en Tävling där en lycklig vinnare har möjlighet att vinna ett sett av 3 uppläggningsfat i vitt, grått och blått - lite av sommaren 2015 mest populära kulörer!

I paketet ingår dessa produkter;

- 1 grått djup uppläggningsfat (potteryjo.com

- 1 vit djup skål (potteryjo.com)

- 1 blått litet Tårtfat (potteryjo.com)


Vinstsumma; 899 kr


Allt ni behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför just du vill vinna / dela denna bild ovan på instagram samt följa Våra konton på instagram. Ni har fram till den 18 juli kl 12.00 på er ! Lycka till! Med Sol Åsa och Johanna 


Nu är tävlingen avslutad på Instagram och vi önskar Christina Udd stort grattis till vinsten! Vi mailar er ang adress mm! Stort Grattis! 


Foto killinyourdarlings 

KYD produktfotografering och sommarregn på fönstrenaKYD gör produktfotografering idag på en helt magisk plats! Mer info kommer inom kort men än sålänge får ni se Några Sneakpeak från dagen! 

Med Sol i sommarregnet som öser ner utanför dörren... Med sol Åsa 


"Blinkar" upp och finner fina detaljer 

Stol som sängbord är bra fint 

STORT speciellt värmade TACK till fina Siggesta Gård för otroligt varmt bemötande av just location och lån av lokal! Ni kan alla checka in i deras magiska rum! Kika in; siggestagard.se


Foton killinyourdarlings 

Att duka upp i en grotta med karibiska toner intill havet
Att gå upp tidigt och åka ut till en grotta intill havet att styla och fota i. Småprata lite med nyfikna hundägare som kommer förbi och säger att de gärna vill inta frukosten här, det är KYD lycka på en söndag! 


Här där ormbunkarna växter ur skrevor i berget och skapar en mysig känsla dukas/stylas det upp med finaste porslinet ala Potteryjo (potteryjo)


Att duka med dessa Finingar är fröjd för ögat och att mixa olika kulörer i de olika faten ihop skapar en dynamisk känsla!  

Jag dukar mer än gärna upp med mina favorit ljus som doftar kokos från fina Klinta & Co - (klintaco.se)
intill samt dekorerar med annanser som blomster, palmblad och orkidéer! 

Håll utkik för fler foton och även en kommande tävling i dagarna! Med sol Åsa


Styling och foton av och tillhör killinyourdarlings /Åsa GraménSITTNING en fin ny kollektion med maten i fokus hos IKEA i September
Det bjuds upp till pressutskick från inrednings företagen nu inför höstens alla releaser och fast vi är mitt i sommaren så blickas ens tankar och ideer mot hösten och vintern! Jag älskar att bjuda in nära och kära på middagar, styra upp något riktigt gott att äta och duka upp med fin porslin och dekoration! Det är nog lite därför jag jublar inombords då jag såg dessa vackra nyheter från smålänningen IKEA! Kollektionen heter "SITTNING" och  handlar om att lyfta fram maten samt att skapa stunden kring matbordet trevligare, till någonting mer än bara en middag. En oas att ha det mysigt vid. 


Att här samla familjen, träffa vänner, ja helt enkelt att dela en måltid med dem som man tycker om, förklarar Sigga Heimis som varit kreativ designchef för SITTNING. SITTNING som kommer ut i butik i SEPTEMBER är en limiterad kollektion med mer än 40 olika delar med allt från porslin serveringsfat, glas och bestick till vaser, ljusstakar och textilier tillverkade av naturliga material som bomull, munblåst glas och naturträ. Jag älskar deras Kulörpalett i denna kollektion samt att de tänkt mkt på nutid och tagit fram en servett med ficka för mobilen! Så trendigt och en detalj som är charmig! Med sol Åsa 

 

Pressbilder IKEA KillingyourDarlings på Instagram - snapshots i vardagen1) En Pälskling att stanna upp livet med och klappa och kela med. 2) Livet formar oss till de vi är. 3) Glass och blomster dekoration ala KYD 4) Staden bjuder upp till magiska Julikvällar med 31 gr varmt! 


Att ta foton där och då, att fånga in en känsla i samma stund som man kan bevara i ens kameralins eller på ens konto på instagram! På KYDs Instagramkonto kan man ta del av KYDs äventyr i vardagen, stunder hjärtat gillar och vill fånga in! Har även magiska fina följare som lyfter och peppar så fint! Är så lycklig över er och blir så glad av era likes och kommentarer! 

Vill ni med följa KYDs äventyr följ; Killingyourdarlings på instagram! Med sol Åsa  

Foto av killinyourdarlings instagram TÄVLA & VINN presentkort värde 500 kr hos FavoritDekor.se
Design uppåt väggarna är något jag ofta ser till att mina kunder ska omges av ! Det kan vara allt från konst till foton ellr varför inte ta fram en betydelsefull text och inred på en favoritplats! 

Jag är Väldigt glad att kunna meddela att denna vecka är det Tävling just med väggen i fokus hos KYD och i vinstpotten ligger ett presentkort på 500 kr hos favoritdekor.se

Jag gillar extra mycket deras sortiment av tavlor i svartvitt och här ovan ser ni några av Mina favoriter som jag gärna inreder fina platser med! Kika in deras hemsida och finn din egna favorit och se alla andra snygga posters och produkter - www.favoritdekor.se


Allt ni behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför just du vill vinna i kommentarsfältet. Ni har fram till den 10 juli kl 12.00 på dig. Lycka till! 
 

1) Hur skulle du vilja inreda med FavoritDekors motiv och vilken skulle du helst vilja inreda med! Berätta och motivera. 

Med solskensVärme Åsa 

Tack alla finingar som varit med och tävlat. Vi hade svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men efter lite övervägande föll vinsten till Michael!


STORT STORT Grattis. Jag sänder ett mail till dig under ang din adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 
Foton via FavoritDekor / collage KYD 31 gr och sommaren seglar in i hjärtat
Vilken magisk värme det bjuds upp till! 31 grader visade termometern idag här i staden och i dess skärgård!! Har ett styling/fotojobb i nästa vecka men sen blir det semester mood i 3 veckor ! Ska bli så gott!! Idag bar det ut till skärgården. Blåa vyer vilade ögonen på och har jag sagt det innan eller ej, jag hjärtar Sthlms skärgård! Denna plats med så många magiska vyer!! Rakt in i hjärtat som slår! 

 Hoppas ni njuter med av denna juli värme  Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings SKOGSTA – all in wood! IKEA nyhet i augusti 2015I augusti kommer många fina släpp på design avdelningen på allas våran älskade Smålänning ; IKEA! Denna Kollektionen som är tillverkad av acasiaträ har designats av Marcus Arvonen  och visionen med kollektionen är hållbara produkter av naturmaterial som bara blir vackrare med tiden, produkter för flera generationer att vårda och älska. KYDs designhjärta jublar av detta släpp och ser fram emot att se dessa i verkligheten! Med sol Åsa 

Pressbilder IKEA