Tips på inredning att ändra om i en Hall


.

Fick mail av min tidigare deltagare från KYD kursen om tips på hallinredning. Kikade på foton och satte ihop ett förslag och Tipsar även er att Inreda med förvaring bakom draperi. Det är skönt med dold förvaring i en hall då alla jackor, skor, mössor, vantar som ger en mängd intryck. En lugnare känsla  är att komma hem till en böljande ”vägg” av ex ett grått linnetyg och bakom draperiet döljer sig förvaringen!

Mitt förslag i collaget ovan!

Med sol i regnet / Åsa 
KYDs tavlor säljs nu även hos Oh Living


.

YEAH, vi gör det igen! Ett fint samarbete med rara Sofie på Gotland. Nu säljs KYDs tavlor även på webbshoppen; Oh Living. Tavlan " Be(door)ande Blått" har fått sällskap av 2 nya tavlorna; "Rundgång" och "En Speglande entré" !

Värmer i hjärtat att va med på denna gotländska pärla till webbshop! 

Kika in;
http://www.ohliving.se/
När ett mms trillar in med fina kundbilden


.

När kunden Cecilia sänder ett mms & visar att lampan kommit upp i vardagsrummet! Då blir man så glad i hjärtat , har verkligen de finaste kunderna!


Med Sol Åsa 


Foto Av Cecilia 
När man stannar upp och inser vad man omges av


.

KYD - min dröm, min vision! Tack alla kunder, alla samarbetsparter, företag, alla case och äventyr (både de som gett taggar och de som gett rosor) man lär sig av allt. Tack för att just jag får chansen att utveckla och inta nya marker med Killing Your Darlings. För KYD är det alltid kundens behov som är utgångspunkten i det kreativa arbetet och min uppgift är att förverkliga drömmar utifrån smak samt stil och jag hjärtar det så mycket! Med Sol/ Åsa
Idag längtar jag till min sagoö


.

När man får en sådan längtan till sagoön! Om en månad ska KYD hålla sitt första inredningsweekend på ön! Ska bli sp himla kul och verkar som deltagarna även är taggade till Max!

Denna fina dörr ligger ety stenkast från huset i Visby och jag längtar att få skutta runt och ta nya foton på sagoön! 

Roligt även är att Oh Living även kommer ta in 2 nya KYD tavlor i sin nya satsning! Det värmer i hjärtat!

Med sol Åsa 
Lysande Nyheter från Markslöjd inför hösten 2017


.

Höstens nyheter fyller upp mailboxen och förra veckans Formex gav massa nyheter!
Några favoriter vart Markslöjds nya lampor inför hösten! Dessa två darlingar inreder jag gärna med hos kunder i höst!

Med sol Åsa 

Foto Markslöjd
Inred med en ny tavla i höst - KYDs nya fototavla


.

Nya KYDs tavlan från sagoön går nu att beställa via instagram eller mailen! En klarblå himmel fick bli svartvit så den håller en tidlös känsla!

Med sol Åsa 
Midnatt - mjuka fina lakan! "Bäddat" för god sömn


.
Måste tipsa er alla om nya märket Midnatt och dess mjuka lakan. Sov som på moln i natt! Just nu går sovrummet i beiga, gråa och vita toner med inslag av beiga detaljer!

Med sol Åsa 

Foton killingyourdarlings 
Med inspiration från Sagoön Gotland


När någon behöver sagoöns värme i sitt nya sovrum. Då jobbar KYD ihop ett förslag på direkten och hoppas det kommer gillas! 


Med sol Åsa 


Collage av killingyourdarlings 
Formex ihop med KYDs tidigare deltagare


.

Heldag på Formex ihop med några av mina fina gamla deltagare (13 st vart vi) från inredningskurser samt några nya fina möten - TACK alla ni, så himla skoj att se er igen och tänk va fina möten inredning oh design leder till.

Vi lyssnade även på föresläsningen om Jotuns nya färger för 2018! Älskar alla de nya kulörerna! Så mkt mjuka och varma toner! 
Med sol Åsa 

Foton killingyourdarlings 
Checkar in på Steam Hotel i Västerås


.

Lämnade Sthlm i eftermiddags för att åka iväg på en tidig Weekend till Västerås och kurera en förkylning. 

Väl framme har vi äran att testa att bo på nyöppnade designhotellet Steam Hotell.  Ett 100 år gammalt ångkraftverk man förvandlat till ett fint design Hotell med mixen av industri och Art Deco! Med kristallkronor, fint spa, takbar, eldstad , växter i taket i loungen, pingisbord , mässinglampor, sammets soffor och med mixen av historia och nutida trender. 

Här ser ni Vårt rum på 16 våningen och fina matsalen/takbaren . Mer foton kommer imorgon! Med sol Åsa 

Kika in ; http://www.steamhotel.se/

.

Älskar känslan med lounge och dinglande växter över huvudet ihop med ljuskällor! Känns som en utomlands fast hemma i Sverige - Västerås !
Så kul att se hur duktiga Spik Studios lyckats med ett koncept utöver det vanliga och mitt inredarhjärta går igång på koncept med stor omtanke och unikhet! Bra jobbat! 


The Steam Hotel, trots sin storlek, ger en känsla av ett personligt boende där varje detalj är noga genomtänkt. Ångpannor, turbiner, och tegelväggar står kvar som vackra lån från förr och påminner oss om bakgrunden till hotellet. 

Den industriella råheten mixas upp med industriromantik inredning, en kombination som resulterar i en ombonad miljö. 

Foton killingyourdarlings 
Dörrar - de tilltalar mig så mkt och även er


.

Älskade dörrar ! De har blivit lite av KYDs signum! Ännu en ny tavla signerat Killing Your Darling nu till salu.

Maila [email protected]
Formex Nordic Space 2017 i dagarna


Från Ons - Lör håller Formex på! En massa span på juliga detaljer, hösten nyhet och med trender att ha koll på! Imorgon är dagen fylld med möten och på lördag ska jag ta med några av mina föredetta deltagere på inredningskurser från folkuniversitet och kika på nyheterna ihop! 15 st blir vi! Kul att träffa dem igen!

Jag kommer även göra reportage om mässan e på bloggen och till The Happy Hill så håll koll.

Med sol Åsa 
Höstens färger grönt och vinrött ihop till kunds vardagsrum


.

Idag drar Formex igång på Sthlms mässan, en mässa att ta del av höstens och vinterns nyheter! Jag ska dit/bjudit med några elever jag har haft! Då mässan är för företag och ej för privata så känns det extra kul att kunna ge dem chansen att kolla in nyheter!

Just nu ligger 3 st Kundcase på skrivbordet. Ett av dem är detta! Ett vardagsrums med höstens palett ska tas fram till kunderna Nina och Mårten! Jag väljer att ge förslag på lite av höstens hetaste trend! Grönt och vinrött ihop! Värmande fint tycker jag! Arbetat fram materialval, färgpalett, moodboard och behovsanalys! Nu ska det skissas upp och inköpslista ska fixas! 

Med sol Åsa 

Moodboard med höstens färger 


Collage /Moodboard - killingyourdarlings 
Kunderna i Linköping har fått pool och pergola


.

Ni som följt KYD ett tag kanske minns att jag hade äran förra vintern/våren att vara med på resan till kunds fina nybygge i Linköping, hos rara kunderna Helena med familj!  Ett drömprojekt från planskiss-stadiet till färdigt hus med så många val och med fokus på inredning och en varm känsla som den bidrar med! 


Denna sommar har de även nu inrett ute med en pool och ett attefallshus håller på att ta form intill altanen! Pergolan har byggts och växter har kommit att få flytta in! Från sovrummet kan de nu se poolen och öppna dörrarna ut till soldäcket och ta ett morgondopp ! 


Tack Helena för fotona!


Med Sol Åsa 


Foton av Helena 
SUN-Day och solen glittrar


.

Snabb bild i farten från denna söndag! Solsken och hav i ögonen! Som balsam för hjärtat!

Med sol Åsa 
TÄVLA & VINN tavla från nya Cotton Stories


.

Som inredare älskar jag att hitta nya fina varumärke och lyfta fram dessa och tipsa mina kunder om dem samt inreda med saker som skapar en mysig känsla! 

Varumärken Cotton Stories är just ett sådant varumärke! 

Idén till Cotton Stories föddes vid kaffebordet en grå och kall decemberdag 2016. Caroline och Josefine hade en stark önskan att göra något kul och spännande tillsammans och de bestämde sig att skapa något unikt ihop! Caroline är konstnären som skapar magi med penseln och Josephine är den visionära som förvandlar idéer till verklighet.

Resultatet var Cotton Stories, vilket skapar unika utskrifter och skräddarsydda målningar med kunders ultraljudsbilder i fokus. De skapar konst av det mest värdefulla miraklet, det kan inte bli större än det. 

Kika in dess hemsidan på;
http://cottonstories.se/

Just denna vecka gör KYD ihop med dessa två kreativa själar en tävling på instagram! Där en lycklig vinnare kan vinna en valfri poster/tavla! 
Antingen en Oh Bunny eller Baby first selfies !

Kika in imorgon sön och delta i tävlingen på instgram och kontot killingyourdarlings !

Med sol Åsa
*RELEASE* - Solhem + KYD = nytt team


.

*RELEASE* - Under sommaren har vi planerat & pysslat med denna Hemlighet och idag kan vi med Glädje meddela att butiken Solhem Inredning nu kommer erbjuda och åta sig Inredningstjänster för både privata och offentliga miljöer. I inredningstjänsten kommer ni träffa mig Åsa som er personliga inredare och stylist! Vi hoppas kunna skapa kundernas drömmar och förverkliga dem med bland annat gedigen kunskap inom interiordesign, fina möbler, materialval och belysning - detta i mötet mellan oss och kunden utifrån värme och med bästa Solskens känslan! Kika in på  hemsida och läs mer! Med Solsken Erika och Åsa


https://www.solheminredning.se/
MIDNATT - varumärke bäddat för succé


Midnatt är ett nystartat svenskt varumärke som gör sängkläder för både barn och vuxna i mjuk, ekologisk bomull. KYD gör stora tummen upp! Älskar lakan och att bädda mysiga sängar så detta varumärke känns både spännande och fint att testa! 

Tack vare en urtvättad favoritskjorta och ett påslakan på landet som det bäddats med i flera generationer blev startskottet för Midnatts första kollektion. Dess ambition är att alltid kunna erbjuda en samtida look där färger och mönster kan kombineras. Det ska vara enkelt att komplettera och uppdatera det man redan har, därför har man tagit fram både underlakan och separata set med örngott i alla färger. Stentvättad finish ger lakanen den rätta urtvättade känslan och att bomullen är ekologisk och producerade i Bangladesh. Pressfoton är ju bara så fina med! Tummen upp! 

Med sol Åsa 

Foton; Pressbilder Midnatt
En pärla på Sagoön: Roma Larsarve 190


.

Fick precis mail från snälla Anders på Visby Mäklarna och tips på ett sagohus på Gotland som nu ligger ute till försäljning! Mitt hjärta gjorde kullerbyttor då jag klickade mig vidare och kom in på sidan med detta hus!

Ett hus med magisk sagolik karaktär! Vid förra sekelskiftet uppfördes Missionshuset i Roma och har i modern tid renoverats om till en drömlik fritidsbostad där jag hade velat inrett till en mysih atmosfär och bjuda in mina nära och kära! 
Totalt 220 kvadratmeter fördelade på det f.d. Huset och ett separat Annex som man kan ha till gästhus! Missionshuset har totalrenoverats med allt från nytt tak och dränering, till invändiga ytskikt helt i harmoni med husets utvändiga karaktär.  Jag hjärtar dess val av fina detaljer i smide som ljus känsla.Den f.d. kyrksalen har en imponerande takhöjd och fönsterpartier är husets hjärta och naturliga samlingsplats. 

Jag älskar även husets exteriör och val av fina gröna dörrar! 

Kika in ni med och ta del av detta underbara hus;

 http://visbymaklarna.se/mobile/fastigheter-till-salu.html?guid=4LE2MA8G4VUBVBCN

Tack Anders till tipset på detta fin fina hus! 
Med sol Åsa 

Bilder via Visby Mäklarna
Belysa hösten 2017 med nya fina darlingar


.

I nästa vecka drar Formex igång och det är plats att se kommande utbud inför hösten och då många företag visar sina fina nyheter inför aw17. 
Jag har kikar lite på höstens kommande nyheter hos belysningsbranschen och föll extra mkt för dessa inför höstens lysande stunder! 

1) Cindy Clear från Watt & Veke 
2  Lamp Roni från Muubs
3) LAMPA GB0106 VIT-GRÅ från House Doctor
4) Lamp William från Muubs
5) Lampan Gotland från AH belysning AB
6) Lampan Conroy från By Rydens
7) Lampan Sarah från Globen belysning 
8) Lampan Klot från Hubsch


Med sol Åsa 

Värmer att se att ett foto kan bidra med leende


.

Hemma hos en av KYDs finaste/trognaste följare på bloggen hänger en av KYDs tavlor! Ev kommer en till inom snar framtid även få flytta in! Tack fina Jenny för att du alltid hejar på KYD och för det fina fotot! Värmer sol solen i hjärtat!

Med Sol Åsa 
Anlita KYD om du önskar hjälp med inredningen


Önskar du hjälp att få till det i hemmet? Då finns KYD här för att hjälpa dig! Inredning handlar om en känsla, men också om så mycket mer. Det handlar om gedigen kunskap om färger, belysning, möbler och kunskap om vad som gör en viss placering till vilsamt för ögat. Det är de små detaljerna som ofta avgör helheten och där känner sig många vilsna. När du anlitar KYD så kan du vila tryggt i att det är en kunnig och utbildad service med många års erfarenhet som dagligen jobbar med att skapa hem för varje person oavsett om ni bor i hus, studentlägenhet, villa, stuga eller slott! Maila mig på [email protected] ! Med sol Åsa 
Sneakpeak på kommande samarbete & Limited edition


. Sneakpeak - på ett kommande samarbete med denna kreativa och begåvade kreatör Pauline ! Jag älskar hennes sätt att med akvarell ta fram fina fina illustrationer. Inför hösten gör vi ett kommande samarbete i en Limited edition! Håll tillgodo!   


Med sol Åsa 
Framkalla sommaren med KYD och Grafi foto


.
Sommaren lider sakta mot sitt slut! Jag älskar att kunna fånga in minnena med kameran och såhär i slutet av sommaren sätta ihop ett album med alla foton! För visst är det viktigt att inte enbart ta bilder och ha kvar dem i mobilen eller på datan utan verkligen ta fram dem fysiskt och göra ett album! Det är dessa album som är så roliga att ta fram senare i livet! 

KYD väljer att framkalla sommarminnena hos fina Göteborgs baserade Grafi Foto - en modern fotobutik med egen framkallning av bilder. 
De framkallar ens foton med finaste omsorg och hög kvalité!  Jag älskar även deras enkla sätt att kunna via app och webb beställa fotona i just det format jag önskar! Proffsig service och med snabb leverans blir de en av de bästa just nu enligt mig på att leverera foton! 

Kika in dess hemsida ; https://www.grafifoto.se/


Så framkalla sommaren och spara den i ett album inför framtiden! Nu har även KYDs följare och läsare chans en rabattkod för dina följare nu på 15% rabatt med koden DARLING 
Funkar både i APP & på webb! 

Med sol Åsa 
Så glad att ta inredningen med till gotland


.

För 2 år sedan KYD designade/formgav ihop med företaget/guldsmeden Dsign Sweden detta smycke som jag håller nära hjärtat! Att sagoön Gotland har en stor betydelse för mig antar jag ni redan kunnat gissa ut!  I höst gör KYDs sin första inredningsweekend på ön och jag längtar redan att få träffa alla deltagare och att binda samman inredning + inspiration på sagoön !
Pricken över i:et i L"i"vet som gör de små sakerna


.

Jag älskar att inreda med de där små men ack så betydelsefulla sakerna inredningen! Likt dessa små saker; ljusstake och knopplist! Älskar att dekorera hemmet med dem!

Älskar min nya ljusstake i beiget, den ska tändas och lysa i höst!

Med sol Åsa 
Barnrum med gröna/beiga och vita inslag


.

Bild från Kunderna Josefine & Marcus .
Förra hösten hjälpte KYD bland annat till att inreda kommande barnrum till lilla Melissa som då låg i magen och kom i december. Idag kom några nya fina foton på barnrummet och så kul att se att tavlorna från Tvinkla kommit upp på väggen! Tack rara Josefine för fotot !

Med sol Åsa 
Wishlist inför hösten 2017


.

Idag regnar och mullrar det hår hemma i Sthlm! Innemysar väder och jag kikar lite på höstens nyheter och lägger ordrar på saker till kunder! 

Fann även lite saker som jag har på min lilla hösten Önskelista. Tycker hösten är en mysig årstid med massa innemys efter regniga promenader vid havet! Dessa saker får gärna flytta in! Med sol Åsa 


1 - Mysig kofta att dra på sig och värma sig i! Älskar denna med stora knappar i beiget.

2 - Fotogenlampa, att tända då mörkret faller på.

3 - Boken "These Islands" - massa fina foton på öar! Jag har ju en stor kärlek till öar!

4 - Fina svampfatat att duka med inför höstens bjudningar. 

5 -  Gosiga linnelakan i beiget. Känns mjukt, varmt och fint. 

6 - Dessa Nya gråa skor beställde jag nyss hem, sköna att hoppa i inför morgonrundan och alla höstpromenader. 
Tävla & Vinn på killingyourdarlings instagram


.

TÄVLA & VINN - KYD inreder mer än gärna med Vore @vore.se & dess fina funktionella , tidlösa och stilrena sortiment som kan mixas med mina kunders olika behov och stilar. Älskar även att dess design känns skandinaviskt fin! 


Denna vecka gör KYD och Vore ett samarbete ihop där du som följare kan vinna 8 valfria boxar ihop med rådgivning från killarna på Vore.
För att delta :


1) Följ @vore.se 


2) Tipsa 2 vänner om tävlingen. 


3) Skriv en motivering varför just du skulle vilja vinna .Berätta och motivera.
Ni har fram till den 16!August kl 17.00  på er. Lycka till!
2 av KYDs tavlor uppe på väggen


Just nu finns dessa två tavlor att beställa enbart augusti ut , då de ingår i en Limited edition! Så om ni önskar någon av dessa på väggen hemma så maila KYD på [email protected]


Ha en mysig helg! Med sol Åsa 
Ordning och reda inför hösten med Vore.se.
Jag älskar att inreda med ordning och reda, både hemma och hos kunder. Att ha ordning på saker och ting får en att må bra och ökar trivseln. Att inreda med hjälp av fin och tidlös förvaring är något jag värderar högt och att hitta varumärken som erbjuder detta, då blir mitt inredarhjärta varmt.

Vill därför tipsa er om svenska Vore. Detta fina småländska företag erbjuder just det som tilltalar KYD. Med dess genomtänkta förvaringssystem till hemmet blir förvaring ännu roligare och finare. Dess förvaringslösningar och hyllsystem passar både hall, sovrum, öppen garderob och dressingroom.

I Småland har de sin fabrik där de tillverkar hyllsystem för vägg som kan byggas på med flera sektioner. Varje hyllsystem kan bli unik och anpassas unikt till kunden. Man kan Välja mellan färdiga kombinationer, eller utforma själv med smarta tillbehör - exakt efter ens ordningssinne och smak. Alla delar kan beställas separat om du behöver komplettera. Bland vaken finns iläggsmatta och rara insatser för lådorna, samt stilfulla förvaringsboxar i olika format och färger. Sätt rätt karaktär på det hela med de olika beslagen och skapa din egna design i hur du bygger upp förvaringen. Me like! 

Kika in på dess hemsida; 

http://vore.se/

.


KYD inreder mer än gärna med Vore då jag gillar deras tidlösa och stilrena sortiment som kan mixas med mina kunders olika behov och stil. Älskar även att dess design känns skandinaviskt fin! 

Denna kommande veckan kommer KYD och Vore även göra ett samarbete ihop på instagram där du som följare kan vinna 8 valfria boxar ihop med rådgivning från killarna på Vore.


Så håll utkik på instagram i veckan! 

Med sol Åsa 

Foton via Vore.se
Tävla på killingyourdarlings instagramTÄVLA & VINN - Det glädjer mig att få jobba ihop med varumärke som mitt inredarhjärta slår extra volter av. Ett av dessa är danska företaget Humdakin. Humdakin är ett märke från Aarhus, vars vision är att skapa en helhetsupplevelse med produkter som är väldoftande, effektiva och estetiska. Nordiska ingredienser som havtorn, kamomill och salvia ingår i Humdakins handlotion, handtvål och diskmedel och ger en behaglig och långvarig doft. Kökshanddukarna i fina färgnyanser är tillverkade av GOTS-certifierad ekologisk bomull. 
I och med styling och fotocase så gör Humdakin och KYD nu en tävling ihop och i vinstpotten ligger ett fint hemligt sett med bland annat höstens gulaste handduk. 
Allt ni behöver göra för att delta är att skriva en fin motivering varför just du önskar att vinna detta sett. 

Ni har fram till den 11 August kl 12.00 på er. Lycka till! 
1) Följ @humdakin
2) Tipsa 2 vänner om tävlingen. 
3) Varför önskar du att just du ska vinna detta fina sett! Berätta och motivera.

Lycka till / KYD och @humdakin
KYDs olika kurser i höst på Folkuniversitet i Sthlm


Två saker jag gillar extra mkt inför hösten 2017.

Inför hösten önskar jag inreda med någon av dessa två favoriter!  Mobile mirror från Kristina Dam ! Den är så fin - både i sin design samt funktion. Samt en stor mjuk och varm fåtölj att krypa upp i och dricka varm choklad vid! Gillar extra mycket denna från Ellos!

Med Sol Åsa 
Badrums förslag Med vitt, krom och gröna inslag

Fin post i brevlådan och Formex inom kort


.

Det närmar sig Formex och det märks i brevlådan då det trillar ner fina inbjudningar och pressutskick med brevduvan! Tack shynessinterior för inbjudan och tack sandbergandfriends för goda chokladen som kom med tapetprover 🍫 Lagom  till 15.00 kaffet ! Med sol Åsa 

KYD för VILLAGE - inred hösten mysig


KYD har fått äran att ha ett fint samarbete med svenska företaget VILLAGE och vara en av deras ambassadör.  Jag har länge gillat deras koncept och känsla för utvald design och genuint vackra materialval i form av glas, textilier, trä , läder mm! 


Att få styla och fotografera deras fina saker är ett sant nöje!

Här ovan ser ni en av deras fina tavlor samt ljusstake jag inrett med inför hösten samt några av mina favorite i collaget nedan!

Med sol Åsa 

Foto killingyourdarlings 
Sandberg wallpaper nyheter hösten 2017


.

NYHET inför hösten! Sandbergs släpper ny fin tapetkollektion Oas!

Tapetkollektionen OAS består av 35 tapeter fördelat på 13 mönster, designade av Karolina Kroon och Sara Bergqvist. Designteamet har komponerat mönster som blandar det skira och det coola, mjuka linjer och ruffa penseldrag, grafiska former och organisk natur. Samtliga tillgängliga i en rad nyanser från djupa kulörer till mjuka pasteller.

Mönstren finns i flera färgställningar tryckta på kvalitet non-woven. Samtliga tapeter tillverkas i Sverige i en småskalig och hantverksmässig produktion.

OAS finns i butik från och med 16 augusti 2017.

KYDs favoriter vart dessa två;

Bild Ovan - Lene ; Grafiskt pastellmönster med textilreferenser och panelkänsla.

Bild under - Hannes; Ett mönster likt marmor som är vackert och rofyllt och samtidigt föränderligt och levande.
Pressfoton Sandbergs 
Alvhem i Göteborg kan det där med styling


.

Just nu ligger denna fina Pärla i Göteborg ute på Alvhems hemsida! Älskar sättet den är stylad! Med naturen som inspo! Även den fina öppna förvaringen intill sängen i vardagrummet känns snyggt och stilren! Att inreda med vackert gräs känns väldigt fint just nu!!

Bra jobbat Alvhem! 

Med sol Åsa

Foton via Alvhem 
KYD Produktfotografering för Humdakin


.

KYD styling och produktfotografering idag för underbara Danska företaget Humdakin och VILLAGE idag ! 

Humdakin är ett märke från Aarhus, vars vision är att skapa en helhetsupplevelse med produkter som är väldoftande, effektiva och estetiska. Nordiska ingredienser som havtorn, kamomill och salvia ingår i Humdakins handlotion, handtvål och diskmedel och ger en behaglig och långvarig doft. Kökshanddukarna i fina färgnyanser är tillverkade av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Åh vad jag gillar dessa produkter! Testa ni med vetja! Tack för uppdraget Camilla. Och även stort tack till The Apart Hotel attaché i Hägersten för lån av location! Spana in detta mysiga ställe strax söder om Sthlm! Fina rum med design att hjärta. De håller även på att bygga vindslägenheter. Mer om detta i kommande inlägg! Tusen tack för lån av rum och fint bemötande! Kika in dem;
http://www.aparthotel.se/

Med sol Åsa 


Foton av Åsa Gramén alias KYD 
När det händer saker hos mina kunder


.

 Det händer saker hos mina privata kunders hem! Norr om stan, i Spånga har matrummet/vardagsrummet hos Sofie med familj fått ny tapet uppåt väggarna! Tapeten Quiet från Boråstapeter soft feeling är en randig tapet med handmålad känsla. Ränderna har målats med bred pensel, där varje penseldrag är unikt. Visste ni att om man inreder med vertikala linjer skapas en känsla av att rummet är högre. Inom kort kommer golvet få en ny uppgradering och slipas fint och bli ljusare! 

Med sol Åsa 
Bergstomt - fint sätt att bygga hus på


Jag har alltid älskar sättet Att ta till vara på naturen i ett husbygge! Vet ej om det var för min familj hade landställe ute på Tyresö och den tomten var en bergstomt med mkt berg och natur. 


Att anpassas husbygget efter bergens olika former och ex bygga altan och behålla träd i soldäcket samt följa bergets former tycker jag både var vacker och fint!
Nytt reportage KYD kollen för The Happy Hill


.

KYD kollen reportage för The Happy Hill ligger nu online att läsa! Tipsar om all den gröna sköna trenden vi kommer omges av i höst! Hoppas ni får lite helgläsning med detta! 

Klick in och läs om ni vill; http://thehappyhill.se/blog/2017/08/05/kyd-kollen-inred-hosten-2017-med-skont-gront/

Med Solsken Åsa 
KYD för Gos4U med i Hus&Hem


Det Glädjer mig så att se att kunder använder sig av KYDs styling och foton i deras val av annons foton! I månadens Hus&Hem dök denna fina annons för Gos4U upp! Värme i hjärtat!

Med sol Åsa 
Tävla & Vinn fin tavla från Kunskapstavlor


.


Den här veckan är det Tävling igen hos KYD och i vinstpotten ligger en helt bedårande posters från fina företaget Kunskapstavlan. 

Med någon av dessa fina tavlor får man inte bara tidlös illustration/tavla på väggen utan även kunskap likt växter, djur, hur man knyter en slips, solsystemet mm.  KYD gillar design likt detta skarpt! 

Kika in hemsida och se alla andra snygga posters!  http://www.kunskapstavlan.se/sv-SE

Allt ni behöver göra för att delta är att skutta in på instagram och killingyourdarlings konto skriva ett fin motivering varför just du vill vinna och vilken av tavlorna du helst skulle vilja inreda hemmet med. 
Ni har fram till den 3 August kl 12.00 på er. Lycka till! 
 
1) Följ @kunskapstavlan
2) Tipsa 2 vänner om tävlingen. 
3) Skriv vilken tavla du skulle vilja vinna och inreda med! Berätta och motivera. 

Med solskensVärme Åsa 
Binder en bukett mellan jobben idag


.

Reportage skrivande idag till The Happy Hill samt planering av kök till kund! 

Band ihop på lunchen en bukett som känns sommar med ett ihopplock av blommor och sädesslag! Jag älskar att mixa detta ihop! Tycker de lyfter varann och känns sobert/lantligt fint ihop!

Med sol Åsa 
Inne i KYD - bubblan många barnrum som ska inredas.

Just nu är många av KYDs kunder små barn, ja eller rättare sagt deras föräldrar då men att de anlitar KYD för att få hjälp med inredningen till de små liven för att deras barnrum ska kännas mjuka, varma och unika. Fylla både god sömn, funktion av förvaring, myshörna, belysningsplan mm. Känns extra kul att få inreda barnrum då detta rum ska va extra mysigt för att de små ska trivas. Senast i raden vart barnrum till Lilla Astrid som snart ska få flytta in i ett helt eget rum. KYD valde att arbeta och ge förslag på en palett i varma natur färger, katter är favoritdjuret så hängare och lampa i detta var ett givet val. Här ser ni lite av förslaget jag arbetat fram! Hoppas så det kommer gillas av Astrid! Med Sol Åsa 
Fina tavlor från www.kunskapstavlan.se


.

Hej på er! Idag jobbas det på inne i KYD bubblan med reportage och köksplanering till kund! Måste tipsa er om denna fina webbshop med tavlor som ger kunskap! Se så fina tavlor att ha i köket! En med kryddväxter och en med grundrecept! Tummen upp! Kika in deras sortiment på http://www.kunskapstavlan.se/store/category/alla-kunskapstavlor-269632

Med Sol Åsa 

Foto från http://perfectionmakesmeyawn.com/ och http://www.kunskapstavlan.se/sv-SE