Lofoten - tack för en helt underbar resa


(null)

Tack älskade Lofoten, det har varit helt MAGISKT! Jag har länge haft denna plats högst upp På min "bucket list" och att denna resa skulle bli såhär fin hade jag inte kunnat drömma om ens. De otroliga Vyerna, människorna, maten, platserna tagna ur sagorna, solnedgångarna, stränderna, Midnattsolen och vädret som varit utöver det vanliga här uppe just nu! Har nypt mig i armen ett x-antal ggr och ögonen har fyllts med glädjetårar ! Jag hjärtar dig så Lofoten På spelaren som får sammafatta denna resa; Asgeir - "Dreaming" 🎶 Några av alla fotona som tagits här uppe i sagolandet! Med Solsken Åsa 


(null)

Lofoten så många vackra platser(null)

Jag har länge haft Lofoten på min Bucket list och nu är vi äntligen här! Jag nyper mig i armen flera ggr för att se om det är sant! 
Det är så magiskt vacker här! Igår hittade vi en strand som är tagen ur sagorna! Se ovan!
Vi bor på hotell med magisk utsikt och vädret hade inte kunnat vara bättre! Lycka i hjärtar! 
Med sol Åsa 

(null)

Lofoten rakt in hjärtat


(null)

Tidig morgon från Narvik och sen åka båt in till vårt resmål - Lofoten. Strålande sol från klarblå himmel, glittrande turkost hav och spans på örnar från båten, äta fiskgryta på däck inne i en trollfjorden, vidare till öppna vyer och fjordar. Vart man än tittar blir jag helt hänförd. Magisk natur och nyper mig i armen. Nu midnattsol igen ! Med Sol och värme Åsa 

(null)Norge - Midnattsol och första dagen på resan


(null)

Hej från Norge. Vilken underbar dag. Tropisk hetta och åka fram genom norra Sverige och sen in i Nord Norge. Första Stopp Narvik och vi bjuds på Midnattsol ikväll här. 

Beskrivning

Midnattssol eller polardag kallas det fenomen då solen under ett dygn aldrig befinner sig helt under horisonten. Under polardagen är solen synlig även vid midnatt. Midnattssol inträffar norr om norra polcirkeln och söder om södra polcirkeln, under respektive sommarhalvår.
Utsikten från hotellets skyrestaurang och godaste laxen.  Med Sol Åsa 

Beskrivning polardag kallas det fenomen då solen under ett dygn aldrig befinner sig helt under horisonten. Under polardagen är solen synlig även vid midnatt. Midnattssol inträffar norr om norra polcirkeln och söder om södra polcirkeln, under respektive sommarhalvår.

Beskrivnieller polardag kallas det fenomen då solen under ett dygn aldrig befinner sig helt under horisonten. Under polardagen är solen synlig även vid midnatt. Midnattssol inträffar norr om norra polcirkeln och söder om södra polcirkeln, under respektive sommarhalvår.


(null)
Utsikten kl 01.05 från vårt hotellrum! 


Underbara vy underbara läge


(null)

Vilka varma dagar det bjuds på! Ska bli 29-31 gr kommande dagar! 
Hemester i skärgården går mot sitt slut! Älskar känslan att besöka nya öar runtomkring i skärgården. Sist ut var Rindö mellan Vaxholm och Värmdö!  

Vyerna över blått hav och blå himmel är magiskt fint!  Med Sol Åsa 

(null)

Ny dag , ny strand i skärgården


(null)

Nya platser i skärgården varje dag! Byter klippor mot bryggor och sen mot stränder! 
Hemester och vädret är magiskt bra! Underbara Stockholms skärgård! 
Med sol Åsa 
Att hitta en ny skärgårdsö - Söderarm


(null)

Hemester i Stockholms skärgård och jag har en vision att varje sommar besöka en ny liten skärgårdspärla. I år vart det Söderarm i norra skärgården som jag sett fram emot att få skutta iland på! Och Oj va jag hjärtar dig fina ö. 


(null)


Att se detta och få hoppa iland på denna ö var magi! Sommaren då den är som bäst, skärgården när der glittrar som allra mest! Tack Söderarm!
Med Sol Åsa 


(null)


KYD hjärtar Danska Gusti Leder


(null)

Jag älskar handväskor och skuttar runt i olika beroende på vad jag har på mig! Just nu har jag blivit helt såld på Danska varumärket Gusti Leder! 
Kika in deras hemsida HÄR!

Väskorna från Gusti Läder är handgjorda i ett familjeföretag, naturligt garvade och smorda. De står för 100% ekologisk och hållbar produktion. Gusti Läder nature innebär avsiktlig användning av material och kvalitet och skiljer sig från vårt andra varumärke Gusti Läder studio genom sin traditionella vegetabiliska produktion.  Moderna och funktionella är deras produkter från Gusti Läder Studio. I certifierade företag är de kemiskt garvade med kromsalter. Detta ger vårt läder en särskild styrka och stabilitet. 


Deras lilla väska "Sammy" är  liten, men har mycket att erbjuda! Med den smarta vridluckan och det trendiga mönstret är den här praktiska axelremsväskan en riktig blickfångare och ett absolut måste. Tillverkad av robust koläder erbjuder "Sammy" dig tillräckligt med förvaringsutrymme för en liten plånbok, nycklar och mobilen. Dessutom hittar du ett separat fack på framsidan, som passar till exempel för ID-kort och skyddas av blixtlås. Således kommer "Sammy" pryda varje promenad, shopping eller fest denna sommar! 

Med sol Åsa 

Inlägg i samarabete och för Gusti Leder 

Variation i vädret - sol och regn i vartannat


(null)

Minst sagt varierande väder! Igår heldag i skärgården med 27 gr och strålade sol! Vart solbränd och underbar kväll med solnedgång! 
Idag har regnet öst ner och det har varit innemys! Tända ljus, spela sällskapsspel mm! Mysigt med svensk sommar! Med sol Åsa Moodboard till kommande inredningscase


(null)

Lata dagar väntar men tänkte först visa ett case jag glömt lägga upp! Inredningsinspo till kunders sommarhus på Gotland! Här är lite av det som jobbades fram i våras! Blonda material, tyger och linnetextilier, blåa/gröna nyanser ihop med beiget! Belysning i vita armaturer. 
Älskar tavlan från Furillen! En liten pärla som sätter känslan! Med sol Åsa En sväng ut till kunderna på Strömma


(null)

Att ha så många fina kunder som bygger nytt! Det är en sådan ära att få jobba med deras Husdrömmar!! Kunderna Cecilia & Martin ute på strömma har nu fått gräsmatta och även ett ytterliga terass/altan har byggts! Så kul att se! Svängde förbi där idag ute på Värmdö för att spana in! Lunch ute i skärgården - Djurö


(null)

Fortf jobb i KYDs bubblan! Snart väntas semester! Men idag vart det mysig lunch i skärgården och vid Motorverkstan! Idag vart det jobb ute på Värmdö och sen bjuden på lunch ute på Djurö och fina pärlan Motorverkstan. En plats jag älskar att återvända till, nu med nya ägarna Owe och Lalla! Tack för godaste lunchen i solskenet på bryggan! Med sol Åsa 

(null)

(null)

Foton KYD 
KYD tavlan hos fina kunder


(null)


Nytt husprojekt där KYD får vara med och skapa drömmar


(null)

Första steg till kunderna Josefine och Marcus kommande nyproduktion/hus. Har arbetat fram förslag med en genomgående röd tråd. Med gröna, blåa och beiga kulörer & när nordiskt tidlöst flätas samma med en romantisk lantlig stil. En palett i jordiga toner och med en ljusa träslag och möblemang som skapar en mjuk och varm atmosfär ! Tack för förtroendet och glädjen att få vara med som er inredare & skapa eran husdröm! Med Sol Åsa Detaljer från kameran senaste tiden och deadlines


(null)


Två deadlines denna vecka att fixa med! Full fart och nästan lite skönt med svalare väder ute så man kan jobba på innan lediga dagar väntar! Några snabba foton i farten!  Med Sol Åsa