En Drömvit jul för The White Plot


KYD är så glad att få arbeta med fina varumärket The White Plot som har vackra, mjuka och tidlösa sängkläder att hjärta! Styla , produktfotogarera och layouta.

(null)

Här ser ni lite styling och fotografering som KYD skapat för dem med temat En Drömvit Jul! Klicka in och beställ en värmande, mjuk Julklapp från The White PlotHÄR!

Med sol Åsa 

Foton för The White Plot Tävla & vinn en Kreafunk aJazz på Instagram; killingyourdarlings


(null)

"Music is Life. That’s why our hearts have beats."

.
KYD hjärtar aJAZZ Högtalare från danska KREAFUNK - Fin inredningsdetalj, med så viktig funktion att sprida magisk musik. Med ett imponerande ljud, enkel teknik och med fokus på att förgylla vardagen. Med en Kurvig , vacker och kraftfull design; aJAZZ är en högtalare för nuet och för framtiden. Förutom att spela alla ens favoritsånger så kommer denna högtalare att jazza upp alla rum du ställer den i. Den organiska formen smälter in fint i hela hemmet. Oavsett musikstil spelar aJAZZ med djup och bra ljud. 

KYD för @kreafunk
KYD10% hos Gaston Luga(null)

Ett av Casen nu på skrivbordet


(null)
Omdöme av kund - värme i hjärtat


(null)


Lyckan att få arbeta för så himla många fina människor och skapa deras inredningsdrömmar.  Tack rara Cecilia och Martin för orden och omdömet på Houzz och  att ni väljer KYD och är en ära att få Jobba för er.  Lycka! 

Med Sol Åsa 

Jobb med badrum som tema


(null)

Fotade även skogen och lite andra inspirations foton till ett annat uppdrag i veckan och här ser ni en bild från kamerarullen. Kommer kunna berätta mer om detta uppdrag inom kort! 

(null)

Regniga dagar likt dessa - innemys(null)

Oj va mörkt det varit idag! Regn, blåst och mörkt! Hoppas så snön snart faller ner över hela Sverige och lyser upp i dessa mörka tider! Här är några foton jag tagit och som ger innemys lite extra fokus. Hoppas ni alla har en mysig helg! Med Värme Åsa Hello my New Friend - Gaston Luga


Brevduvan flög precis in genom dörren och finaste budet med en ny KYD darling från Gaston Luga har anlänt! Med koden KYD10 får ni även en rabatt hos dem!  

(null)

Gaston Luga har Just Nu en BlackFriday-kampanj 13-30 November .

Det är 20 % rabatt på hemsidan under denna perioden, på hela sortimentet. Så  Kombinera 20 % på hemsidan och KYD10 % blir det upp till 30 % rabatt på hemsidan.

Kika in deras fina väskorHÄR !

KYDs nya darling -  PÄRLAN- SAND & BRUN är bara så fin! 
Pärlan är tillverkad av bekväm, lättviktig och vattentålig nylon och är tillräckligt slitstark för att följa med KYD  överallt. Insidan är kompakt, men ändå erbjuder Pärlan tillräckligt med utrymme för alla dina behov under dagen och ett speciellt fack som rymmer dokument upp till A5-format. Pärlan är designad med en bekväm passform och säkerhet i fokus, med en dold bakficka där du kan lagra dina mest värdefulla saker. Denna kommer få följa med på mina nya äventyr! Kika in mer om PärlanHÄR

Med sol Åsa 

Inlägget i samarbete med fina Gaston Luga 


Nytt Case - sovrum och kök till kunderna Nora & Peter


(null)

Sitter och kikar igenom kunderna Nora och Peters önskemål ang deras hem! En varm palett med både gamla och nya möbler, med värme men ändå minimalistiskt rent! Ett sovrum som önskas för mysiga och fina stunder och med hög komfort och ett kök med en mix av skandinavisk och lantligt! 
Här ser ni lite av det jag just nu fixar med och kommer även visa er mera inom kort ang detta uppdrag - håll tillgodo ! Med Sol Åsa 

(null)

Fotografering på Södermalm


(null)

Sitter och redigerar foton som ska till kund! Hjärtar att få beställningsjobb på att fota tavlor som kunden kan ha i sin lght på Södermalm! Jag utgick från Motivet som jag tagit sedan innan på Gamla Stan som de gillade och beställt och sen utgå från det och ta fram motiv som jobbar ihop ! 3 st foton önskas och här ser ni en sneakpeak från kamerarullen! Fotocase för Happynest - UYUNI ljus(null)

Glögg, pepparkakor och innemys med tända ljus.  Med de verklighetstrogna LED-pelarljusen UYUNI från @piffany_copenhagen kan du släppa oron över tända ljus och ändå njuta av stämningsfullt ljus. Perfekt för de som har små nyfikna barnhänder hemma eller er med husdjur som tassar runt. Ljusen är tillverkade av vax som gör dem mycket verklighetstrogna. Drivs av 2 AA-batterier och köper du till fjärrkontrollen från UYUNI går de att dimra.
Finns att köpa här - BaraDesign

.
Styling och fotocase för @happynest.se

Fototavlor signerat KYD - HEMstad


(null)

Huset vid havet - väggar och tak målade


(null)

Huset vid havet har börjat genomgå en förvanlig. Väggarna har målats i kalk från Kalklitir, taket har målats i vitt och golvet har slipats och fixas vitt med. Inom kort kommer möblerna att komma till Malena och Mattias. Här ser ni hur väggen vart och materialprover på soffan och mattan. 

To be continued...

Med Sol Åsa 

3 nya inredningskunder - att skapa nya hem tillJust nu ligger 3 nya kundcase på skrivbordet till privata hem ! Det ska fixas med Moodboards , kulörpalett, materialval mm innan ordrar ska fixas!! 


(null)

Älskar även att kunna ge mina fina kunder bra rabatter på möbler och belysning och färger/tapeter! Att kunna ge bra priser på design som känns gediget och svenskt! 
Här ser ni ett av veckans Case ! Kommer även visa de andra ! 

Nu in in bubblan igen! Hoppas ni alla mår bra! Kramar Åsa