KYD för Gripsholm Våren 2023


(null)

KYD för fina Gripsholm ! Passa på att piffa upp hemmet och gör det fint inför våren med hjälp av årets trender. Ljusa toner, naturmaterial i blått . Spana in vilka inredningstrender som passar bäst hemma hos dig.  I år är ju även blått lite av vårens kulör, ljusa jeans, blåa klänningar och blåa mjuka lakan mot huden! 

KYD har fått äran att styla och fota nyheter för Gripsholm! Här ser ni en av deras nyhet 
  • Blått vintage-tvättat påslakanset i 2 delar. Tillverkat av bomull som färgas och tvättas efter produkten är färdigsydd vilket ger detta bäddset en unika finish och mjuk känsla. Dekorativa dubbelsömmar runt både örngott och påslakan ger en klassisk design.


(null)

(null)

Tack för förtroendet och uppdraget!!
Vill du även klicka hem vackra bäddsett att inreda våren med så klickaHÄR 

(null)

KYD styling och produktfoton för Gripsholm
Planering av kunders Sommarhus/stuga i Hjo


(null)

Just nu ligger detta uppdrag på KYDs skrivbord ! Kunderna Josefine och Marcus nyköpta sommarhus har fått en renovering och det lilla sommarhuset har fått nytt kök , badrum, ny kulör på fasaden och allt invändigt har fått en öm och fin gediget omhändertagande med fin byggnadsvård ! 
(null)

Nu är det dax att planera belysning och inredning och sätta stilen! Mixen mellan gammalt och nytt, mellan lantligt mysigt och nordiskt tidlöst! Här ser ni Sneakpeak på Moodboard !

(null)


Med sol Åsa 
KYD styling och produktfotografering Beslag Online


(null)


~ KYD styling, fotografering och layout i uppdrag av Beslag Online  ! Deras nya kollektioner 2023 är så fina och jag hjärtar deras stora utbud ! Finns något för alla stilar ! 
Tack för förtroende och uppdrag Beslag Online.  

(null)


(null)


Lampor hos KYD kunder uppe


(null)

Jag älskar att inreda med fina lampor hos mina kunder !! Igår kom lamporna upp hos kunderna i Djurgårdsstaden och jag älskar hur de fyller upp volymen i rummet /matrummet ! Även hos kunden i Örnsköldsvik har lamporna kommit på plats över matbordet ! 

(null)

Hos Fredrik i Örnsköldsvik vart det två stycken av Lampskärmen Around The World med svart toppdel är gjord av munblåst opalglas med en form som liknar en luftballong – inspirerad av den berömda författaren Jules Vernes universum från UMAGE som finns att köpa hos BaraDesign 
 Länk Och hos kunderna i Djurgårdsstaden blev det tre stycken Falkland pendel från Artmide av Bruno Munari för Danese Milano är tillverkad med ett vitt, elsäkert tyg som hänger ner runt ringar av aluminium. Pendeln avger ett stämningsfullt ljus och placeras. Finns hos bla  Svenssons KYD för Nordhem KATALOGEN 2023
Jag är så glad över att berätta för er att KYD är med i Nordhems produktkatalog för 2023 . En katalog med vackra nordiska badrumsprodukter från ett av landets största företag inom badrum.  


I den nya katalogen berättar jag hur man bör tänka på när man ska planera och inreda sitt badrum och ger tips från ett inredareperspektiv, vad jag utgår ifrån när jag planerar mina kunders badrum. Jag har även satt ihop reportage ang de kommande badrumstrenderna för 2021/2022 i katalogen . 

(null)


Tack Nordhem,  Peter & gänget på Nordhem för förtroendet och detta roliga jobb tillsammans med er!  Katalogen kommer finnas online samt i butik. Med Sol Åsa /KYD (null)