KYD hjälper fina B&B Mats Persgården i Roslagen med ny personlig inredningen.KYD har fått äran att va med och ta fram Inredningsförslag till Sovrum på fina Bed & Breakfastet Mats Persgården! Detta rara ställe har fått ny regi med Josefine och Marcus Wallén som nya ägare och givetvis vill de sätta sin egna prägel på detta idylliska ställe! 

Mats Persgården har en lantligt location i Roslagen och har en lång historia från sent 1600-tal. Gårdens närheten till havet och dess natur är något som präglar Bed & Breakfastet! Att åka hit och lämna stadens puls och checka in över en helg tycker jag ni alla borde göra! Här har man närhet till sol och bad på sommaren och på vintern myser man vid öppna den öppna spisen och kopplar av i den vedeldade bastun - här ska det vara gott att vara året runt!KYD har hjälpt till att ta fram känsla och inredningsförslag på ett av gårdens fina sovrum! Att lyssna in ägarnas stil och inrednings drömmar och att vägleda dem i caset. Men även se till att just detta ställe som funnits så länge vårdas väl i val av inredning och att man tar tillvara gården koncept och vad det besitter - ge förslag i en modern tappning med en fin storyteller i grunden! 

KYD vill skapa ett rum som ska andas tidlöshet, värme, romantiks lantligt med moderna inslag. Ett rum man vill vara i och längta till. 

Här nedan kan ni se några av delarna jag tagit fram till case 1! 
Kika även in dess hemsida och läs mer om detta mysiga ställe - 
www.matspersgarden.com 

Med Sol Åsa 

Collage och Moodboard av killinyourdarlings KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - 3D skissa och tapetseraTapeten Norrbotten pryder väggarna ! 


Att skissa upp tanke och ide för att sedan kunna visa ens kunf hur kommande case kan se ut efter man jobbat fram en ny stil i rummet! Tack vare färg och tapeter likt Sweden at Heart kan man få en helt annan känsla av ett rum! Här ovan ser ni dess tapet Norrbotten som jag valt att inreda med i ena rummet! Med en rar korsstygn mönster får den klä väggarna och skapa en mjuk och fin känsla i fiskarstugan!

Med sol Åsa
3D skiss killinyourdarlings 
KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - Tapeter
Val av tapeter - att kika igenom @swedenatheart sortiment, gissa landskap och sedan sätta dem i en rumsligt känsla och utgå från kundens önskan, då bubblar mitt designhjärta! KYDs val av tapeter i kommande case blir dessa två; Gotland fina fårtapet (Notholmen har innan haft dessa ulliga gulliga djur längst ute på holmen som betande och därför kändes denna tapet passande) samt Norrbotten fina korsstygntapet med en blå stjärna som mönster som jag känner passar in i känslan av husets exteriörs detaljer och att lyfta fram hantverk i fokus. Snart är det dax att spackla, måla och tapetsera! Längtar! Med sol Åsa 
#kydnotholmenswedenatheart Magiskt höstdag ala indiansommar


Dagens location 

Indianhöst - solen är klarblå, värmen är på 13 grader och från träden regnat det ner magisk fina höstlöv på en! Färgpaletten ute är så fin nu! Vill bara ta in allt på en och samma gång! Magisk! Vilka höstdagar det bjuds på! Idag bjuds det upp till lunch i solen och sen mysih höstmiddag! Love it! Med sol Åsa 


Foton killinyourdarlings Solskens glitter och fin fin post


Med pumpar och veckans köp av blomster intill. 

Den där känslan när brevduvan flyger in mef fin fin post och det jag just nu behöver är ännu mer tapetinspo inför kommande kundcase! Tack snälla Sandberg för dagens inbjudan! Happy weekend! 

Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - moodboard av känsla
I mitt andra steg för #kydnotholmenswedenatheart har KYD arbetat fram en Storyteller och Moodboards för de olika rummen! Ovan ser ni Rum 2 och dess känsla i inspiration från hav, himmel och mjuka material! Att skapa en miljö och inredning som speglar den fina närheten till skärgården, alla de olika årstiderna som innebär extra innemys och med känsla av hantverk!

Med sol Åsa 
KYDs foton med i 2 artiklar på Houzz


Det trillade ner två mail i brevlådan denna vecka att KYDs foton kommit med i 2 olika reportage på svenska Houzz! Så Kul att se när folk blir inspirerade av ens styling och foton ! Läs nedan artiklarna och bli inspärrande av nya forumet Houzz!


 -  http://www.houzz.se
 - https://www.houzz.com 


Jag blir även så lycklig över att få så många solskens varma ord på min Houzz sida från kunder! Jag måste ha de bästa :-)

http://www.houzz.se/browseReviews/killingyourdarlings/kyd---killingyourdarlings

Ha en magisk fredag! Med sol Åsa 
KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - moodboard av känsla
I mitt andra steg som inredare så tar jag alltid fram en Storyteller och Moodboard!  Så även i detta case! 

Jag vill skapa en känsla av värme och mjuka inslag i de två rummen! Att skapa en miljö och inredning som speglar den fina närheten till havet, naturen och djur.

Mina ledord; Lamm, Hav, Natur, Nordiskt, snickarglädje, värme, ljus, textilier, grått, vitt, blått, rött, komfort, mysigt, hemtrevligt, fräscht. 

Med sol Åsa 

Moodboard killinyourdarlings 
KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - förebilder av rummenDe befintliga rummen i dagsläget 

Nästa steg som inredare är att kika in på de befintliga rummen och även ta in allt som kan prägla dess inredning genom läge, historia, känsla och det yttre faktorerna! Vilken förutsättningar finns och upplevs rummen idag och vad kan man ändra om med hjälp av just tapeter, färger och inredning!

I detta case så ligger huset ute på Notholmen vid Tyresö Slott och Ägs av Nordiska Museet!

På denna underbara holme ser man havet var man än befinner sig i Fiskarbostaden. Just Fiskarbostaden är namnet på det lilla huset! Med sin röda fina exteriör ihop med vita knutar och fönster känns detta som en del av Husen i " Alla Vi Barn i Bullerbyn" men med "Saltkråkan" läge. Huset har fördelat sig med 4 rum, 2, 3 och 4 bäddsrum och i detta case kommer två av dessa få en "make over" med KYD & Sweden At Heart hjälp. Några av rummen är försedda med kakelugn och detta känns unikt och som en del att lyfta fram. 

Här ovan ser ni de två rummen som ska få en ny fin känsla i sig och kika även in Notholmens hemsida för att se mer här - www.cafenotholmen.se


Huset exteriör sommar likt vinter! En plats med värme bädddat för mysiga stunder bara 25 min från Sthlm högre puls! Med Sol Åsa KYD & SWEDEN AT HEART inreder NOTHOLMEN
KYD har äran att göra ett inredningscase för fina Sweden at Heart ! Här på bloggen samt på Instagram under hashtaggen #kydnotholmenswedenatheart kommer ni om ni vill följa just detta inredningscase och se allt från idé - skiss - förebilder - under process och slutliga resultatet! Jag hoppas ni kommer hänga med och lära er något nytt om detta spännande case! Tänkte börja med att presentera er för fina företaget ala Sweden at Heart! 


Företaget designar med hela Sverige som fond, som en hyllning till de 25 landskapen som finns! Allt från Skåne i söder till Lappland i norr, från Hälsingland i öster till Härjedalen i väster. Varje region bär sitt eget mönster där traditionella motiv eller typiska symboler lyfts fram och tolkas på nytt. En enskild detalj blir en härlig helhet på tapet, affischer och kuddar. 

Spana in och läs mer om företagets på dess hemsida - swedenatheart.se

Med sol Åsa 
KYD case; Grafisk Profil/Logotype till K.Palmnäs Art
KYD case; Grafisk Profil - Logotype - Imagefoton! Kund; Kattis Palmnäs Art/TimTiger.


I somras fotade KYD porträtt/imagefoton till konstnärinnan Kattis Palmnäs nere vid Nääs Fabriker på fina västkusten! Under hösten har KYD även tagit fram hennes företags Grafisk profil (logotyperna K.Palmnäs samt TiMTiGER)  Här ovan kan ni se resultatet! 

Tankar /ideér - Då Kattis jobbar med konst så tycker jag att hennes autograf /namnteckning skulle va just hennes signum och logotype! För var är mer unikt än just våra egna namnteckningar!! Hon signerar varje tavla hon gör så tänkte att varumärket i grafiska profilen just skulle ta sig i uttryck för just detta! 
Så K.Palmnäs Art fick bli hennes egna fina autograf som logotype! 

TimTiger - Kattis andra varumärke som har varit med henne en längre tid fick även den en ny grafisk profil! Att göra just denna logotype mer stabil och korrekt kändes som ett fint komplement till just K.Palmnäs Art då den är mjuk och kvinnlig! 

Ett måste för Kattis var att kunna använda dem ihop men även var och en för sig!!

Med sol Åsa 

Köksdrömmar - när materialen lyfter varann
Jag trillade över detta magiska kök på Pinterest och hjärtar allt jag ser! Materialen, färgerna ihop, detaljerna och den rena men ändå varma känslan!  Ett kök helt i min smak! Med sol Åsa 
Foton Pinterest Moodboards - varje inredares start i ett projektI vissa case passar det sig bättre att planera med hjälp av bilder. 

Det kan vara att inreda ett vardagsrum, planera för en större fest eller renovera badrum och kök. Då är en moodboard, ett slags kollage, ett oumbärligt redskap. Här samlar du inspirerande bilder,  tapetprover och andra material till projektet. Bilder på möbler och inredningsdetaljer i stilar du gillar, kan också ingå. En moodboard är ett sätt att få klart för sig själv vad man tycker om: här kan man experimentera med vad som passar ihop, lägga till och dra ifrån. Idéer om inredning är ofta svåra att förmedla om man inte har bilder. En moodboard är ett sätt att konkretisera och att ha något visuellt att diskutera tillsammans.

Det är inte ovanligt att inredningsprojekt tar tid, och medan man planerar och funderar är det lätt att tappa bort uppslag som dyker upp längs vägen. Att samla allt i en moodboard är ett sätt att ta vara på idéerna. Så hur går man tillväga för att göra en moodboard, inför en omgörning av vardagsrummet till exempel?

- Börja med färgskalan. Utgå från något du tycker om, det du är mest sugen på just nu. Välj en färg, en tapetbit eller en bit av ett tyg. Eller välj något mer oväntat – en ljusstake, en tändsticksask eller en tavla – som utgångspunkt. I dag finns massor av bilder tillgängliga via nätet som man kan inspireras av. Gillar du en särskild tidsera eller stil är det enkelt att få fram bilder som visar exakt hur det såg ut. Här är det ju också fritt fram att drömma: älskar du en tavla av Någon fin konstnär, skaffa ett vykort från museibutiken och utgå från den.

- Vilka bilder som helst kan inspirera. Det kan vara ett djur, detaljer från en bil, eller semesterbilder. Drömmer du om en designsoffa som vida överskrider din budget – ta med en bild på den ändå. Den kan bli ett riktmärke för stilen du önskar uppnå.
Fyll på hejvilt, mycket och okritiskt från början. Se till att ha något ganska stort för att visa färgerna, ett pappersark eller ett urklipp från en tidning. Ett tips är att köpa en provburk med väggfärg och måla upp på ett rejält papper. Små lappar med färgen ger inte tillräcklig känsla för nyansen. Fortsätt sedan med tyger och tapeter. 


- Klipp ut inspirationsbilder där man ser tapeten i miljö, eller tyget på en soffa. Beställ provbitar av tyger och tapeter eftersom det är bra att se mönster och färger på riktigt. För att kombinera mönster behöver man se hur storlekarna på mönsterbilderna passar ihop. Lägg till bilder på möbler och inredningsdetaljer du gillar, matt- och golvprover. När vi inreder begränsas vi alltid av det praktiska, men på moodboardstadiet behöver man inte censurera. 

- Lust och drömmar kan få prägla planerna  tills det är dags att skrida till verket. Så småningom kan man börja plocka bort och komma fram till en lite mer enhetlig linje.

- Det är bra att ta tid på sig och ha tålamod. Din moodboard ger en ypperlig möjlighet att känna efter. Sätt upp en bild av drömsoffan och se om du fortfarande är lika förtjust i den efter ett par veckor. Har du tröttnat, ja, då vet du att det inte är den soffan du ska köpa.

- Fundera på vilken stämning eller känsla du vill ha. Ska det vara energigivande och fullt av folk – eller mysigt och präglat av stillhet? Ta in stämningen i din moodboard med en bild som fångar känslan, eller lägg till ordet.

Det går att göra moodboards på olika sätt. Det vi hittills skrivit om är kollageformen. Är man inte den pyssliga typen kan man samla klipp och material i en låda eller sortera dem i plastfickor i en pärm. Det finns också olika sajter på nätet där man kan samla sina bilder. En fördel med exempelvis Pinterest, som är en av de populäraste, är att man kan klicka på bilden och direkt komma till den sajt som bilden kommer ifrån.

Den tid man lägger ner på en moodboard har man igen många gånger om. När planerna ska genomföras ger den riktlinjer för val och inköp. Genom att ta med sin moodboard till butiken får man bättre hjälp. Man slipper plan lösa shoppingrundor, minskar risken för felköp och det slutliga resultatet blir mer sammanhållet och lyckat.

En trevlig bonus med att faktiskt göra en moodboard som en dekorativ tavla är att du kan rama in kollaget och hänga upp det i ditt färdiginredda vardagsrum.


Med sol Åsa 
Temat för FORMEX 2016 har släppts - Nordic Kicks
I vårens tema Nordic Kicks blandas vårt designarv med nya infallsvinklar. Vi inreder personligt och färgstarkt, med värme och artistisk känslighet. Trendtemat kan sammanfattas med "Något gammalt, nånting nytt, något lånat, nånting blått, något fått"
I Nordic Kicks är vi medskapande kreatörer. Med snabbhet tar vi till oss nya intryck och influenser och resultatet blir ett modernt uttryck. Inredningen är gärna kantigt lådlik eller välvt cirkelformad och vi leker med grundformerna från Modernismen. De starka kulörerna i vår inredning bildar utropstecken och de geometriska formerna blir tecken och symboler. Trots distinkt form och färg är uttrycket mjukt. Karaktäristiskt för trenden är just kontrasten mellan de starka grundformerna och den mjuka framtoningen. 

En ny avspark för friheten i det improviserade, det stänkmålade som en naturlig utveckling av tidigare säsongers marmorfokus och lekfulla förhållningssätt till Memphisgruppen. Inspiration kommer även från öst. Japanska traditioner möter 1900-talets humanistiska modernism och vårt svenska folkhem. 

Hantverket fortsätter att influera. Det konstnärliga ger höjd och tekniska innovationer visar vägen framåt. Det handlar också om höga och låga material i symbios. Det är taktila ytor som matelasserad textil och en omsorg om materialen, trä med gyllene toner, natursten och marmor, kork, naturgarvat läder, terrakotta och metaller; präglade, etsade, oxiderade och bearbetade.

Den blå färgen ligger många skandinaver varmt om hjärtat; från det Rättviksblå, den blå timmen, till haven som omgärdar oss och det flytande blå porslinet. 

Formex äger rum 20-23  januari 2016 på Stockholmsmässan.
Söndagens bästa plats att vara vid - havet ala skärgårdenSthlms skärgård, krispig luft, vindstilla, solsken på kinden, medtagen picnick, gula och orange löv! Vi åkte ut hur idag för att fånga in den magiska hösten och dess fina väder på absolut bästa sätt!! Hoppas ni med njuter av hösten! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings 
Lördagens busöga och hösten bjuder upp på magisk väder
Vi skäms bort av ett Oktober som bjuder på sol och många nya låtar ljuder på spelaren! Just nu går Lasses nya låt varm på spellistan för denna månad. Oh vad jag längtat att just han, han som har den fina konsten att sätta texter i sånger som går rakt in i hjärtat ska släppa något nytt! Idag denna lördags kör vi släktkalas och jag och Lillan busade före vilan och fångade denna lilla bild på henne! Hon har blivit så stor och hennes personlighet blir bara sötare och sötare för var dag! Hon älskar HÄSTAR, sjunga och laga kaka samt dansa! En riktigt liten busöga är hon! Är så stolt över allt hon är och kommer att bli! Med sol Åsa 

Lyssna in; 
Lars Winnerbäck - "Köpt en bil" trevlig helg! Med sol Åsa KYD & Sweden at Heart inreder åt Nordiska MuseetIbland går man och håller tummarna extra mkt för vissa inredningscase och just idag vart det klart att KYD ihop med fina tapetföretaget Sweden At Heart ska göra en "make over"  av ett Konferensboende även kallad Fiskarbostaden som tillhör Nordiska Museet! 

Den röda stugan med vita knutar som andas "Alla Vi Barn i Bullerbyn" ligger på en plats jag varit på sen jag var en liten flicka; Notholmen vid Tyresö Slott ! Med utsikt från huset över äppelträden, havet och bryggan känns detta en plats att kunna göra om och extra fin med mkt öm kärlek i val av finaste tapeterna/inredningsdetaljerna ! KYD kommer ge er inblick i hela processen av detta case och hoppas ni hänger med på denna resa som startar inom några veckor!  #kydnotholmenswedenatheart .

Granits Jul 2015 bjuder upp till en varm känslaJuligt varmt och inbjudande 

Förra veckan träffade jag Granits ena grundare på Gotland! Vilken förebild och entreprenör och rar/glad människa Susanne är!! Kändes så kul att träffa en som har stå stor erfarenhet och även en ära att göra ett hemligt projekt (mer kommer inom kort) med just henne!


Jag hjärtar Granits koncept ända sen start och i förra veckan damp deras pressfoton ner med julen 2015 i fokus! Kan man annat än att supergilla dessa foton och styling! Fast vi är mitt inne o en magasin höst så känns dessa foton så mysiga och man längtar till julen! Med sol Åsa 

Foton Granit Ännu ett drömmande hem hos Entrance Mäkleri
En av mina absoluta favorit mäklare att få inspiration av är Göteborgs baserade fina Entrance Mäkleri -  entrancemakleri.se


Just nu kan man finna denna pärla till sekelskift lägenhet på Husargatan 27 i Linnéstaden! Här har de skapat en mondern inredning som andas nutid ihop med originaldetaljer såsom, stuckaturer, höga fotlister, parspegeldörrar, brädgolv och kakelugnar. Så fin mix som skapar en unikt känsla! Kika in hela lägenheten vetja på deras hemsida!! Här nedan kommer några av mina favoritdetlajer! Med sol Åsa 

 
Spegeln som ett fönster - fint och inspirerande att ha på vägg där just solljuset saknas! 

Marmor och mässing i fint och mjukt möte. 

Linnelakan att hjärta och jag älskar den stora "misteln" över sängen!

Lyxig känsla enda upp i taket ...

Badrumsdetaljer med ett nött och slitet skåp som får agera kommod! 

Foton från Entrance MäkleriTid(lös) design gillas - produktdesign ala hängare
Vad kan man göra av några fina klockarmband i läder? KYD & Dsign kom fram till att det kunde bli fint som en hängare av smycken! Läder och mässing i en "klockren" duett! Här ser ni resultatet! Säljes just nu hos Dsign ! 


Kika in Davids hemsida; www.dsignsweden.com
Med sol Åsa Foton killinyourdarlings 
Höstens detaljer att hjärta på KYD linsen
När hösten kommer smygandes inpå och det innebär; varma mysiga tröjor, rykande Chocklad, krypa upp intill brasan, tända ljus, krispig luft , vackra skådespel på himlen på kvällarna, färgsprakande löv, raggsockor och äta äpplen och göra goda mustiga höstgrytor! Oktober bjuder upp och vi dansar med! Med sol Åsa Foton killinyourdarlings 
Nu öppnar vi dörren och välkomnar hösten på allvarDenna dörr är så mkt gotland för mig! På ön hittar man så många fina detaljer som ger inspiration till kommande case ! Den här dörren med höstens kulörer utan filter och utan någon som helst redigering fann jag häromdagen på ön! Bara sådär galet vackert och kombinationen av den slitna dörren med nött inslag av rosa/rött Ihop med höstlöven och trappan - så mkt höst och sådan fint färgpalett!! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings 
Gotland - Djupvik och helt vindstilla och klarblå himmel
Att vakna upp på ön, ta in morgonens ljus och göra stor frukost! Att sen bege sig ut på långpromenad vid havet och ta in varje vy och inspiration! Idag åkte vi till älskade Djupvik - ett favorithotell här på ön! Kika in - www.djupvikhotel.com

Solsken i ögonen och helt vindstilla!! Även kameran fick hänga med och fångade in den mysiga höstliga känslan ger! 

Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings 
UppBäddat för fina soffor i skandinavisk designFunktion kan ofta komma på bekostnad av design - en regel som många gånger bekräftas inom produktkategorin bäddsoffor. Men nu trillade precis ett pressutskic från Inred.ses in med deras nyaste produktnyheter och vad finner man inte där - jo smarta bäddsoffor i vacker design. De minimalistiska bäddsofforna kommer från danska Innovation och med sin tidlösa design passar de utmärkt i olika typer av rum och utrymmen. Genom att fälla bak ryggstödet blir soffan en säng, enkel att bädda med plats för två. Tack vare den smidiga designen är sofforna tacksamma att använda i mindre rum, men går lika bra i det större finrummet då de är enkla att kombinera och styla.

Inreds senaste tillskott i bäddsoffsortimentet består utav klädslar i blågrå nyanser, varma trendigt höstiga kulörer och tidlöst svarta. Jag hjärtar dessa tre ovan lite extra mycket! Kika in på Inred  -.inred och se vilken bäddsoffa som du gillar mest! Med sol Åsa 


Foton Inred.seHärligt höstligt här på Öjn - GotlandDagarna fylls på med många härliga påhitt här på Ön! Allt från jobb till långa mysiga promenader i solen likt vid Djupvik!  Vädret hade ej kunnat vara bättre! Träden bjuder upp till magiska höstliga kulörer i varma toner och vi blir bortskämda med solnedgångar över Visby från huset! Njuter för fullt! 

Klarblå himmel och helt vindstilla började dagen på ön med ett besök på hotell Stelor! Mysiga ställe att hjärta! Extra fint såhär i höstens färger! Med sol Åsa 
Foton killinyourdarlings Några dagar på Gotland väntar ...


Solnedgång ala oktober i Visby 

Tog planet över havet och sen var man framme i huset i Visby! Nu väntar lite KYDande imorgon och på lördagen sen ska det njutas av sagoön! Solen välkomnade på bästa sätt och helt plötsligt kändes oktober som rena rama sommarmånaden då solen bjöd på solnegången på bilden ovan från vår balkong! Mysigt ! Med sol Åsa 


Sovrummets fönster ikväll 

Foton killinyourdarlings KYD @ FORMEX 2016 med Shyness Interior
För er som följt KYD ett tag kanske minns denna styling och fotografering från i våras som jag gjorde! Nu har det även blivit klart att KYD ska styla/inreda Shyness Interiör monter till Formex 2016 i Januari! Tänkte även dela med mig av de olika stegen i detta case här på instagram! Hoppas ni vill hänga med på detta äventyr! Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings Detaljer på KYDs instagram @ KillingyourdarlingsGårdens jobb och foton ala KYD - både möte och styling vart det! Detta kommer upp senare idag! 

KYD håller tummarna hårt och väntar på ett beslut som ska komma denna vecka från Nordiska Museet på ett kommande case! Hoppas så att få springa upp och ner för just denna trappa flera gånger om och göra pyssliga saker! Med Sol Åsa 

Foton killinyourdarlings Gotland, unikt hantverk runt mitt hjärta - TACK DSign Sweden
Det finns vissa platser som betyder mycket i hjärtat för en, för mig är Gotland en av de platserna. Varje gång jag skuttar av båten/planet infinner sig en lycka som är svår att förklara, där jag vill ta in varje vy och all dess charm får mig så lycklig! Jag tror att dessa platser är viktiga att ha, de platser som innebär trygghet, välmående och som är likt en öm kram runt hjärtat! 

Hantverk och unik design har även fått uppsving igen i designvärlden och det glädjer mig! Jag lät därför min fina och begåvade vän David som är guldsmed och driver företaget DSign Sweden - www.dsignsweden.com att ta fram ett halsband åt KYD, ett halsband med just min älskade sagoö! David tar även beställningar med önskemål av smycken så kika in hans sida och lägg en order på JUST den plats ditt hjärta blir lycklig av. Nu ska jag hopp i min gråa kjol och ha sagoön runt halsen i strålade höst vädret! Trevlig Lördag Med Sol Åsa 

http://www.dsignsweden.com/

Foton killinyourdarlings En Höjdare uppe på Entrance Mäklare hemsida


Öppen planlösning att älska 

Göteborgsbaserde och fina mäklarföretaget Entrance Mäkleri har just nu en riktigt fin pärla till lya ute nu! En väl mplanerad genomgångs 3:a med stort kök och öppen planlösning! Och en "höjdare" är vetkljihen takterrass med vacker utsikt över hela Göteborgs hamninloppet. Även detta har fångats in så kalasigt fint på bilderna på dess hemsida!! Kika in nedan några av mina favoriter! Med sol Åsa 


En del ac Vardagrummet! 

Hallen är både vacker och inbjudande!! Älskar kapphängaren! 

Köket med tegelvägg och öppna hyllor!

Foton Entrance Mäkleri - fotograf Andera BergstedtBoråstapeter visar en ny fin kollektion - A Vintage Book.
Måndag och nya fina nyheter ute på inrednings marknaden!  
Först ut bland pressmeddelanden som flög in i mailboxen från BoråsTapeter, en genomgående bohemromantiskt kollektion som heter A Vintage Book.

Samtliga tapetmönster är inspirerade av den franska provinsiella stilen och tolkade i skandinavisk anda av Borårstapeters designer Ulrica Hurtig, som fått inspirationen till kollektionen från en mönsterbok från 1840-talets franska Alsace och mönstren rymmer allt från Toile de Jouy, pastellprickar, harlequinrutor, spetsmönster och handskrivna texter på patinerade ytor till ljuvliga körsbärsblommor och rosor.
Kollektionen innehåller också poetiska och dekorativt måleriska digitaltapeter, vissa med linnestruktur och linnestruktur.
Med värme på instagram - tack snälla för alla nya följare och fina ord
Fick en fin överraskning igår då instagram kontot Interior4all ladda upp en instagram bild från KYDs sovrum! Magiskt att så många gillar det och hej va många nya följare det innebar! Lycka på en onsdag! Med sol Åsa DIY - gör din egna madrass med vacker "Twist"


Pyssla fram din egna fina madrass

Om du inte vill köpa några syntetiska madrass, men samtidigt inte har råd med de dyra naturliga / ekologiska alternativ som finns på marknaden, idén att göra en madrass på din egen sätt kan intressera dig. Den Twist DIY madrass Kit från New York-baserade designern Lynne Cimino kan vem som helst göra en helt naturlig madrass lätt. Varje byggsats innefattar uppsättning modulära, 100 procent bomull. 

Tyget fylls på med ekologiskt odlade bovete som man kan vrida för att skapa en vacker madrass. Här är det endast fantasin som sätter gränser!  Jag ska absolut göra en sådan madrass! Kika in här och se hur man enkelt kan göra detta - youtube

Med sol Åsa foton Pinterest