Hemtex edited by Plaza Interiör i butik vecka 6 - "Bäddat" för succé




Hemtex gör ett fint samarbete med Plaza Interiör med fokus på sovrum! Många snygga produkter likt påslakan, kuddar och accessoarer finns i sortimentet. Jag som älskar att inreda just sovrum jublar lite över just detta konceptsamarbete !  Även en mängd fina vaser bjuds det upp på!  Kollektion heter Hemtex edited by Plaza Interiör och lanseras vecka 6. Med sol Åsa 

Foton lånade av Hemtex/Plaza interiör 



Tävla & Vinn valfri Print från Northern Story - Snygg Design uppåt väggarna






Nu kickar vi igång 2015 års första Tävling hos KYD. Jag är väldigt glad att meddela samarbetet ihop denna gång är med fina Företaget Northern Story. Designern bakom varumärket är Linda Jonsson som arbetat med formgivning och kommunikation i 15 år. Hon beskriver med egna ord varumärket; 


”Med mina prints vill jag bidra till den själ och känsla varje hem förtjänar.”

Mönstrena är unika och skapade med olika pappersformer.­­ Dessa moderna posters ligger rätt i tiden och passar i alla hem med sina ljusa pastellfärger och avskalade känsla.

Hennes sätt att förgylla med mjuka färger samt grafiskt snyggt formspråk får KYDs designhjärta att jubla av lycka. Inred era hem med "iögonfallande" design likt Northern Story. 


Just nu kan just Du vinna en print från företaget (du väljer själv ut vilken) i vinsten. Kika in deras hemsida; northernstory.se 


- Allt du behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför och vilken print just du vill vinna i kommentarsfältet. Du har en vecka på dig. Stort Lycka till! 

 

Med solskensVärme Åsa och Linda


Foton Av och lånade med godkännande från Northern Story 



Tack alla finingar som varit med och tävlat. Vi hade svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men efter lite prat ihop med Linda så föll vinstlotten till Maria!


STORT STORT Grattis. Jag sänder ett mail till dig under ang din adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 






Snapshots januari - Killingyourdarlings på instagram



1) Packat och klart för månadens äventyr. 2) En "höjdare" av jobb i fjällen. Magiska vyer att fånga in. 3) bästa guddottern som agerat sol de mulna dagarna. 4) Pressevent med vårfeelings. 5) Att boka in en date med en fin fin vän och fika. 6) Fjällstuga i Tännäs att hjärta. 7) Barmark Hemma i staden 8) Bäddat för mysiga stunder alias KYD Case 9) Ute på strandpromenad i Visby som årets inleddes med. 


Januari går emot sitt slut ! Månaden har infångat fina platser! Starten på min sagoö Gotland med glittrande snö. Sen jobb mot privat kund och underbart jobb i Fjällen. Fånga in underbara vänner hemma i staden på mysiga platser och roliga jobb den senaste veckan! Mellan sol, snö, regn har denna månad bjudit på! Ovan ser ni några snapshots fångade av mobilen! Med sol Åsa 



Pressfrukost med vårligt snygga saker på Ulriksdahls SlottsTrädgård




Frukost och Pressvisning på Ulriksdahls trädgård kl 8.00 med Vår/Sommarinspiration 2015! Mysig tillställning av fina gänget på PerPr med många vackra och fina vårnyheter under dinglandes glödlampor i växthustaket! Fint att få Samla in nyheter och spännande material inför kommande reportage och kundcase och goodie bagen var proppad till Max med fina ting - TACK!  Bjöd även med denna gång Min älskade lilla Mamma, hon som verkligen har gröna fingrar och tänkte hon kanske kunde gilla denna pressvisning och komma i vårlig stämning...

Markslöjd dukade upp på ett lysande vårligt bord med nyheter.

Snygg och krispig känsla av VÅR kom smygandes fast det var snöblandat regn utanför fönstret! Här nedan kommer lite foton jag tog samt tänkte visa er några releaser innan ni ser de i butik! Håll tillgodo :) Med Sol Åsa 


Beckers visade fina mjuka kulörer att ta till sig och måla ex balkong möblerna i inför oaserna att inreda i vår/somnar!  

Bäddat för sköna stunder i vår...

Till sovrummet visades det senaste sängkollektionerna från de ledande sängtillverkarna Carpe Diem Beds of Sweden, Jensen och Curem. Jag hjärtar extra mycket den fina blå sänggaveln från Jensen samt koffertarna att ha charmigt intill sängen! 

Nyhet; Fina loungemöblerna Bara Vara.

Hillerstorp visade för första gången sin nya lounge-möbelserie Bara Vara. Formgivare är tv-profilen Rickard Olsson och Johanna Strand som tagit fram denna sköna sittmöbel med fin förvaring under och sitt samt bakom ryggstödet. 


Finaste påsarna i vår att odla i från Nelson Garden - enkla att förvara till hösten/vintern istället för stora tunga krukor ! 

Till trädgården visade bl Nelson Garden fina trädgårdsredskap för stadsodlaren!  Bo Rappne gick runt och var glad och trevlig ! Mkt mysigt event! 

Foton av och tillhör Åsa Gramén Killingyourdarlings 



Inbjudande inbjudningar trillar in och våren är i åtagande





Pressinbjudningar trillar in i KYDs brevlåda och mailbox och det märks att Design och Stockholm Furniture Fair veckan närmar sig med stormsteg! 
Det kreativa Hjärtat ser fram emot att skutta runt, träffa kreatörer och rara människor inom branschen och se många nyheter på marknaden inom inredning och belysning! Pepp pepp! Några av inbjudningarna ovan ! Lovar bjuda upp på reportage och foton från eventet här på bloggen så ni med kan ta del av det som kommer ! Så håll utkik!!

Med sol Åsa 



KYD för Nelson Garden - Mässmonter på Granngården


Fina kulörta färger i vår...

KYD stylar till Nelson Garden och dess monter på Granngårdens stora mässa idag ute i Infra City! Mellan blomster och spadar rullade dagen på i bra tempo! 

Deras nya saker; "Dorthe Kvist by Nelson Garden" - är ett nytt sortiment spadar, förkläden och planteringskärl i miljövänliga material och kulört färger! Dessa hjärtar KYD extra mycket!  Dess fina plantering påsar jublar hjärtat för!!

Fina blommor/kryddor/citronträd hämtades imorse hos rara Maria på Årsta Blomsterhandel alias @arsta_blomsterhandel på instagram och Ulf samt roligt Nelson Garden gäng mötte upp mig på mässan och sen har det varit styling och bygge! Happy Day! Här ser ni några foton på dagen! Med Sol Åsa 

Rosa, lila, mossgrönt i fint möte

Vita hortensior lyser upp de fina planterings påsarna! 

Foton Killingyourdarlings 



KYD collage! Blått och Grått - en duett att hjärta




Visste ni att blått är en av de kulörer som flest människor har som favorit färg! Tror de flesta förknippar det med klarblå himmel och hav. En kulör jag med håller nära hjärtat. Den känns ren och vacker på ett behagligt sätt. Ex är den blåa kulören lugnande och precis som dämpade grön är den perfekt för sovrum och kontor. Allmänt anses blå ge ett uttryck av elegans, kvalité och rymd. Ihop med den gråa kulören tycker jag de blir en duett som är fin att se och ha hand om - De lyfter varann fint ! 

Här kommer ett litet collage från den senaste tiden från min kamerarulle. Med solsken/Åsa 



Foto Killingyourdarlings 




Nina Kullbergs kuddar och Ranunkel blomster kärlek




När man får en blombukett med favoritblommorna ranunkel och man planerar en vårstyling Case mitt i rena rama vintern - det är glädjeskutt i hjärtat det. 

Jag hjärtar mina fina kuddar från Talangfulla Nina Kullberg en massa! Grafisk snygga i kvalité utöver det vanliga! Londonbaserade Nina formspråk har sitt ursprung från historiska ornament med en hyllning till Art Deco. Kollektionerna är designad i London, handtillverkad i Istanbul. Kika in på hennes hemsida och klicka hem en eller flera kuddar inför våren 2015! Kika in; http://ninakullberg.com/ 

Med sol Åsa 



Foton Killingyourdarlings 




"Vintersaga" - Amanda Bergman på repeat på spelaren


Lugnt och stilla...

Snapshots från kamerarullen.  Volvos nya reklamfilm - kan man annat än hjärta, så storslagen och fångar in så fint känslan av vårt land.  Amanda Bergman cover på "Vintersaga" går på repeat på spelaren och känna så passande här uppe i fjällen! Kika och lyssna in Här -->
http://m.youtube.com/watch?v=3KquHpO2VWI

Med Sol Åsa 

Foton Killingyourdarlings 



Helt "golvad" av detta vackra trägolv



 
Jag hjärtar detta trägolv - mörkt, stilrent, tidlöst , manligt och galet fint. Golvet är en av hemmets viktigaste inrednings-detaljer. Det ska vara rätt golv på rätt plats i hemmet. Golvet ska vara levande, lent och skönt att gå på. Trägolv är ett rent naturmaterial som inte innehåller några kemikalier. Det har lång livslängd, håller sig vackert länge - kan man annat än älska detta material.

En liten tumregel jag brukar utgå ifrån är att ha max två olika trämaterial i ett rum/hem och dessa två ska passa bra ihop. Ex på Träslag som passar bra ihop är; 

- ek och björk 
- ek och ask 
- björk och körsbär 

Sedan passar mörkbetsade träslag i möblerna ihop med ljusare ekgolv eller ett målat trägolv. Så lägg lite mer på ers golv de behöver kärlek lika mkt som allt annat i hemmet! Förresten idag är det "Kramens dag" så sänder ut extra varma solskenskramar till er mina följare! Med Sol Åsa 



Foto Killingyourdarlings 




Bädda upp likt ett mjukt snö"täcke" med Zebra Collection




Som ett mjukt krispigt vitt snö(täcke) bäddas och inreds det med härliga lakan från fina Zebra Collection. Här på bilden ser ni lakanen; Multi samt Color bäddset i grått och vitt.  

Zebra Collection textilier är av hög kvalité och andas enkelhet i smakfull skandinavisk design. Bäddseten finns i ljusa och klassiska färger – modernt genom all tid. Eftersom man tillbringar mycket tid i sovrummet ska det ställa höga krav på sovrummets inredning, med fokus på sängkläder. Det ska vara en härlig känsla att krypa ner i mjuka och gosiga påslakan som du ska kunna njuta av länge. Kika in mer här;
www.zebra-collection.se

Att lägga fina fällar vid fotänden av sängen eller en päls känns både värmande och som ett självklart inslag i fjällinredningen. 


Med Sol Åsa 

Foton, styling och Layout -  Killingyourdarlings /Åsa Gramén



KYD session igång - produktfotografering och styling


Exteriören på husen ihop med naturen går hand i hand...

Det knarrar sådär skönt under skorna och pjäxorna, tystnaden lägger sig över fjällen och dagen övergår till kväll. Här bland vita bergstoppar i och -15 grader blir det kreativa hjärtat varmt och stjärnorna här agerar fint som spotlights på himlen. Det är något magiskt över att komma hit upp - tänk va många skatter vi besitter i Sverige och dess natur! 

KYD styling och produktfotografering på jobbschemat samt att även ta foton till fina anläggningen Tännäskröket. Här väljs inredningen fint kärleksfullt. Bland annat så en av mina absoluta favoriter inom möbeldesign Nirvan Richter - hjärnan och hjärtat bakom fina möbelföretaget Norrgavel har satt sin prägel här. Här nedan kan Ni se några av foton jag fångat in på kameralinsen! Med sol Åsa 

Svenskt och stilrent. 


Foto av Killingyourdarlings 



Magisk söndag med jobb, nöjen i solsken & snötäckta fjäll


Solen gick sakta ner bakom fjällen

Tänkte dela med mig lite av äventyret uppe i fjällen! Så ni känner att ni mina rara följare är med på ett hörn! Känslan här är så fin! Att vakna på morgonen av tystnad, fixa stor frukost och sen starta med att inreda, styla och fota ! Peppen på Max för kreativa ådran! Lägger upp lite foton senare så ni kan se lite! Sen vart det iväg och fånga in solen och den klarblå himlen i backen! Magiska vita fjälltoppar och vädret hade ej kunnat vara bättre! Solsken rakt in i hjärtat! Hoppas ni med haft en underbar söndag! Med sol Åsa 

Vyerna här "åker" rakt in hjärtat...

Foto Killingyourdarlings 



Framme i fjällen - några snabba snapshots



Man märker man närmar sig fjället då dessa dyker upp på vägen - "Rena" och Fina. Nu framme här uppe i Tännaskröket/ Funäsdalen för jobb och även skidåkning om tid ges. Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings 



Mot fjället - KYD case uppe i Tännäs/Funäsdalen


KYD location right now - längtar att få inreda mer...

Hej från Fjällen.  Spenderar några dagar med styling/fotojobb här i Tännas /Härjedalen. Vägen upp kantades av vackra träd och sjöar i vinterskrud! Känslan av att blicka ut och se fjällen från huset är bara så fint! Peppad till Max att börja KYDa  :-) Men innan dess blir det tända brasa och och njuta av fina fjällstugan! Blir även att efter styling jobbet ta på sig skidorna/laggen och åka lite utförs - älskar kvällsåkning! Med Solsken i ett vinterfint Fjäll Åsa 



Foton Killingyourdarlings 



Nytt på agendan - inredningsskribent för MYLiving.se




Hej hopp! Nu är det klart och uppe på sajten - Ni finner mig som Inredningsskribent hos livsstilmagasinet MyLiving.se där jag framöver kommer ge tips och råd gällande inredning och design varje månad! Att få skriva, ge inredningstips och inspirera känns både hedrande och Jätte roligt - Värme i hjärtat! 

Tusen Tack härliga gänget på MYLiving för detta äventyr - så kul att bli en del av er!

Här kan ni läsa första intervjuven;


Med SOL och värme/ Åsa 



Winter wonderland - Magiskt vitt ute och inred vitt inne


Morgonrundan i vintervitt landskap...

Oj va det snöar ner vackraste flingor från himlen och ute blir det vintervitt och magiskt fint! Jag älskar snö och vill bara ut och åka skidor både utför och längd när snön kommer! Att stå i en backe och längta efter att känna känslan av åka neråt - så skönt! Den där fina tystnaden som snön bidrar med och ljuset! Fångade in imorse detta foto på morgonrundan! Då det knarrade härligt under fötterna och snön var vitaste vitt! Satte även ihop ett collage med fina vita accessoarer ! Inred i sovrummet med inspo från snön och dess gnistrande vita "täcke"! Här nedan ser ni vad jag gärna inrett ett sovrum med denna dag! Med sol Åsa 

 
Foto och collage Killingyourdarlings 


1) Vita fina gardiner, maxar ljuset i rummet. 2) Mjuka lakan och duntäcke, mysigt att krypa ner och njuta. 3) Fin lampa som "grenar" sig, tidlöst snygg. 4) Dunssockor att stoppa fötterna i. 5) Sittpuff i vitt med fina mönster. 6) Morgonbricka i vitt och svart. 7) Kaffe på morgonen serveras fint i denna vita kanna. 7) Pausa livet och lägg klockan på sängbordet. Denna vita tycker jag mkt om. 





En fin Vän firar 2 år - Grattis Modern Wool




Hipp hipp hurra för finaste Modern Wool på dess 2 års dag! Fick precis press utskicket från Zoe och hennes Modern Wool att företaget fyller år! Detta firas med 20% rabatt denna vecka! Ni vet väl även att KYDs följare och läsare har rabatt hos dem med koden "Darlings25"

Så om ni ej köpt hem denna vackra pläd så gör det! Det finns även många fina nyheter i olika nyanser till våren!  Mysig även vinter som sommar! Med sol Åsa 

Hip Hip Hooray for the lovely Modern Wool on its 2nd anniversary! Just got the press mail from Zoe and her Modern Wool that company's birthday! This is celebrated with 20% off this week! So if you have not purchased the home this beautiful Plaid so do it! There are also many news for this spring - Cozy winter and summer! With Sunshine/Åsa 

 

Foto: Pressutskick från Modern Wool 




En paus i allt för att samla krafterna igen...



Det har skett mycket den senaste månaden, som inneburit många tårar som runnit och fast man försöker vara stark i de olika händelserna i det privata livet, det som sker runt en, att försöka att se glädjen i de små sakerna så känner jag att det bästa är att fokusera på den kraft som finns kvar och lägga den på det/dem som lyfter en upp samt finnas för just De som behöver en allra mest just nu!  Känns då svårt att få ner orden och att skriva med HELA hjärtat  - "Do things with passion, or not at allWherever you gogo with all your heart." - och just nu kan jag ej ge hela hjärtat här men jag lovar er återkomma så fort det är åter igen! 

Med Solskens Värme till er alla/ Åsa 
Foto Killingyourdarlings 




KYD Case för Enjoy Candles 2014 - höstligt innemys




Ett av stylings casen KYD gjorde under 2014 var denna session för företaget Enjoy Candles ute på Djurö i Sthlms Skärgård! Temat på själva stylingen var att skapa en mysig höstfeeling då den rådande hösten med dess mörka kvällar var på ingång! Att Styla en känsla av mys vid brasan, svampplockning pyssel med glittrande de fina ledljusen intill! Här kan ni se något av fotona från sessionen! Tack Sophie för uppdraget och Madeleine för assistent agerandet!  Med sol Åsa

Äpplen - både höstligt och gott 
Rensa skogens guld med nypon och ljus intill inför höstlig middag! 

En plats för två...
Färger att hjärta i höstskrud...


Foton tagna av killingyourdarlings / Åsa Gramén 



Duka upp en mysig oas inför vinters middagar






Inför julen ska borden dukas upp, här samlar vi våra nära och kära intill julskinkan, prinskorvar och julglöggen! Duka upp med finaste fällarna i lammull så blir sittplatserna ännu mer mysiga och varma att inta i juletider! Med sol Åsa 

Foto och styling Killingyourdarlings 




2014 - KYD case under året som gått...




2014 - Tack för skratten, för värmen, tack för chanserna till spännande styling, foto och inredningsuppdrag! Tack för utmaningar, erfarenheterna rikare och chanserna att få inspirera och glädja. 

Tack till de företag som lyft mitt KYD, till er mina raraste instagram/blogg följare - ni glädjer mig och är så fina varma solskens strålar! Denna låt är till er; Antony & The Johnsons • "Thank You For Your Love" Med sol Åsa 

Foton Killingyourdarlings