Tävla & Vinn Vinterns finaste servetter /handdukar


(null)

TÄVLA & VINN ~ The Organic Company är ett danskt designföretag som skapar vackra hemtextilier av ekologisk bomull. The Organic Companys fina produkter är gjorda av 100% GOTS-certifierad bomull. Designen är stilren och tillverkningen sker med respekt för människa och natur.  Precis sådant jag värderar som inredare. 


(null)


Så Duka middagsbordet vackert med servetter i ekologisk GOTS-certifierad bomull från The Organic Company. Servetten är mer än bara en snygg detalj vid dukningen då den är väl absorberande och designad för att hålla under en livstid. Servetten fungerar dessutom lika bra som en torkduk vid handdisk. Fördelen med en servett i tyg är att den går att återanvända om och om igen under en lång tid tillskillnad från de pappersservetter som kastas efter en användning. Servetten från The Organic Company är vävd med Herringbone mönster som ger den ett slätt utseende och mjuk struktur. Även handukarna  från The Organic Company är ekologisk GOTS-certifierad bomull. Kökshandduken är rektangulär och har en dubbel ögla på ena kortsidan för enkel upphängning. Kökshandduken är tillverkad i ekologisk bomull och den är designad för att besitta en god absorberingsförmåga, vara slitstark och se fin ut.


KYD hjärtar därför deras koncept med ett hållbart tänk & tidlös design och inreder  Julen med deras fina tygservetter och handdukar. 

Vi tänkte även att det vore fint att sprida lite glädje såhär i vintertider & anordna därför en tävling då man har möjlighet att VINNA ett sett med kökshanddukar och servetter i antingen vitt, blått eller grått! 


(null)

Våfflade fina att duka julbordet med Tävlingen sker på instagram och på kontot Killingyourdarlings ! All Lycka till! Med sol Åsa(null)

Inlägget i samarbete med EMSAs Showroom för danska The Organic Company 
Förslag på inredning(null)

- Variationen mellan att jobba med privata kunders hem, offentliga miljöer och sen styla och fota produkter och föreläsa ! Ingen dag är den andra lik och jag hjärtar det! Idag vart det presentation av inredningsförslag hos kunderna Malin & Jims och dess hus.

Textilier med miljötänk i Jul - The Organic Company(null)

Att laga god mat med juliga smaker, skratta och prata om livet. KYD dukar mer än gärna upp med detaljer som skapar det varmt och mysigt! Då är textilier med fina servetter och handdukar från Danska The Organic Company en självklarhet ! Tidlös och fin design och miljövänligt ! 


Duka middagsbordet vackert med servetter i ekologisk GOTS-certifierad bomull från Danska The Organic Company. Servetten är mer än bara en snygg detalj vid dukningen då den är väl absorberande och designad för att hålla under en livstid. Servetten fungerar dessutom lika bra som en torkduk vid handdisk. Fördelen med en servett i tyg är att den går att återanvända om och om igen under en lång tid tillskillnad från de pappersservetter som kastas efter en användning. Servetten från The Organic Company är vävd med Herringbone mönster som ger den ett slätt utseende och mjuk struktur. Servetten har två öglor fastsydda längst den ena kanten och på insidan finns tvättråd samt materialförteckning fastsytt. Längst ner i högra hörnet sitter en snygg The Organic Company logga i vitt.


The Organic Company har en ärlig, öppen och ambitiös vilja att förändra och göra skillnad. De tillverkar alla sina produkter i 100 % GOTS certifierad bomull och de har utvecklat en mångsidig samling av ekologiska textilprodukter!


Med solsken Åsa 


Inlägget för EMSA showroom och The Organic Company 
Detaljerna som lyfter helheten


(null)

Detaljerna av november! Tända ljus, mindre solsken men då får man skapa innekänslan med varma drycker och detaljerna som ger en välbefinnande!

(null)


Just nu ligger några case på KYDs skrivbord som jag hoppas snart att kunna berätta mkt mera om!
Materialproverna ligger lite här och där och offerter ska skickas!  

När man vaknar upp och de första snöflingorna landat under natten, lycka! Nu går detaljerna hemma i vintertema och dagen fylls med julmarknad, Hockey och heja fram DIF och annat påhitt! På spelaren denna morgon; Garrett Kato - "I’ll be around"

Vintertid då gör Mirins underverk

(null)


När kylan börjar komma och Huden blir lite extra torr är min räddning produkterna och oljorna från Mirins Copenhagen som jag älskar och även arbetar som produktstylist för. 

Mirins Copenhagen grundades 2012 av Jane Pawiroredjo och Joren Alberts. Mirins Copenhagen erbjuder naturliga bad- och kroppsvårdsprodukter som endast innehåller de bästa naturliga ingredienserna. Inga tillsatskemikalier, konserveringsmedel eller syntetiska parfymer. 


Alla produkter från Mirins Copenhagen är handgjorda för att garantera högsta kvalitet. Produkterna är utvecklade baserat på herbalism och aromaterapi.


Sedan första mötet med dessa produkter jarvjag varit helt såld på dem och hjärtar dem så mycket!

Därför känns det extra kul att få fotografera och styla åt dem! Med solsken Åsa 

Tavla 0.8 nr 3 finns nu att beställa


(null)

Fasader som får en att stanna upp älskar jag!

Ute på Riddarholmen i Sthlm finns detta rosa Palats som jag alltid tyckt lyst upp så fint ! En exteriör som tar plats men ger en mysig och varm känsla mitt i staden!  Med de gula fönsterkarmarna på Stenbockska palatset är så fin kontrast mot den rosa kulören och ankarslutar från 1640 talet visar dess historia!  Tänk så länge detta hus funnits med! Historierna staden berättar är så fin! 


(null)

Vit och ljus inredning i november - Kundcase


(null)


Planerar kunds badrum nu med ljusa träkakel till golv, ljusa kakelplattor, trädetaljer och punkter i mässing och vitt. Här ovan ser ni Sneakpeak!

Med sol Åsa 
Juliga detaljer från Sufraco savondemarseille


(null)

Julen börjar som smått att trippa in och hemmen fylls med juliga dofter, smaker och detaljer. Ihop med @ellensagentur och @sufraco_savondemarseille inreder KYD julen med fina tidlösa produkter i köket! Den fina tvålen är perfekt gåva att ge bort till någon man håller kär såhär innan jul och har en underbar unisexdoft ! Samt en fin kökshandduk med guldbrodyr med texten "Ho Ho Ho" & guldprickar redo att ta sig ann julbaket! Med värme Åsa 


Inlägget i samarbete med Sufraco Tankar från KYD


(null)


Sitter och samlar ihop material från KYD arkivet inför att hålla i en föreläsning om jobbet som inredare! Stannar upp och känner sådan varm glädje & får tårar i ögonen av tacksamhet! En tacksamhet att just mitt lilla KYD fått tilliten och förtroende att agera inredare till så många fantastiska kunder, att agera stylist och fotograf till varumärken hjärtat slår extra för, att träffa så många rara kunder, samarbetspartners och framförallt  deltagare på de kurser jag hållt i, vissa av dem har blivit fantastiska vänner som jag är så glad att ha funnit! Att just KYD får va med på de inredningsresor som ni ger, som berikar i kunskap och att hela tiden lära sig ännu mer/att hela tiden bli bättre !


Så TACK och Varmaste Solskenskramar till er vill jag skicka denna Måndag! Med Sol 
Tävla om ljus på instagram : Killingyourdarlings(null)

~ TÄVLA & VINN ! Adventsljus som hjälper dig räkna ner tiden fram till jul från fina Klinta. Kryssa varje dag när du tänder ditt ljus och njut av doften av julbak, glögg och julgran. Ljuset är ett doft-/massageljus. Vill du har extra julstämning i kroppen kan du tända ljuset, doppa fingrarna och massera in på kroppen. Ljuset innehåller en hög mängd mjukgörande E-vitamin som verkar välgörande på huden.  Brinntid: ca 45h   Nu har du chans att VINNA detta ljus då KYD och Klinta gör en tävling ihop på instagram!


Med Sol Åsa 


Inlägget för och i samarbete med Klinta 
Andra tavlan från Kolleltion HEMstad


(null)     

Så var andra fototavlan från kollektionen HEMStad online och redo för order! Då kollektionen är i en Limited Edition kommer enbart ett 8 x antal tavlor finnas till försäljning för att bli mer unikt. 

Storlek lik 40x50 - 50x70 - 70x100 kommer finnas i 8 ex Per storlek.  Om ni önskar beställa ett X så lägg ett mail till [email protected] eller inboxa på instagram!  Staden via mina ögon och så som jag ser den och platser som betyder så mycket för mitt hjärta - STOCKHOLM 


Tavlan finns i storlekarna; 


40x50 - 380kr  

50x70 - 500kr 

70x100 -880kr


Tavlan Nr 2 av 08 


"Dörrar för mig har på något sätt blivit en signatur för KYDs fototavlor! Innan har dörrarna på Sagoön Gotland fångat mitt hjärta men även hemma i hemstaden Stockholm finns det dörrar hjärtat slår extra för! Vad finns där innanför & hur många har fått gå in via denna dörr! Tänk va många dörrar som stängts men framför allt öppnats genom ens liv, dörrar till nya möten, människor som äventyr! Så för mig var den en självklarhet att denna vackra dörr skulle få vara med i kollektionen! Se hantverket i byggnaden och dörrens fina egna design." 


(null)
Klintas sminkborttagning - underverk för ansiktet


(null)

Jag älskar att få vara ambassadör för varumärket Klinta och deras magiska sortiment! Måste verkligen tipsa er om s minkborttagningsmedel med ringblomma och jojoba som tar effektivt bort ens makeup och ger en fräsch känsla!  Klicka in och beställ ni med deras fina ansiktserie  HÄR! Med sol Åsa 


All I Want for Christmas is...


(null)


Christmas is coming faster than you think!
Be prepared with our special Xmas limited edition on your shelves.
The perfect give away!


I Jul vill jag inreda badrummet och köket med finaste handtvålen från svenska Sufraco - sufraco !  Den fina tvålen "All I want for X-mas is... " kan man fylla i namn och ge bort som gåva sådär lagom innan jul till någon man hjärtar och som man vill ge extra värme och kärlek till, tvålen kommer garanterat att sprida glädje. "De är de små detaljerna som är pricken över i:et i Livet".


Jobb för Ellens Agentur 


Release på KYDs nya fotokollektion 8/11 2018


(null)

Så var första fototavlan från kollektionen HEMStad online och redo för order! Då kollektionen är i en Limited Edition kommer enbart ett 8 x antal tavlor finnas till försäljning för att bli mer unikt. 

Storlek lik 40x50 - 50x70 - 70x100 kommer finnas i 8 ex Per storlek.  Om ni önskar beställa ett X så lägg ett mail till [email protected] eller inboxa på instagram!   Staden via mina ögon och så som jag ser den och platser som betyder så mycket för mitt hjärta - STOCKHOLM 


Tavlan finns i storlekarna; 


40x50 - 380kr  

50x70 - 500kr 

70x100 -880kr


Tavlan Nr 1 av 08 


"Att skutta fram mellan Gamla Stans gränder har alltid varit en favorit känsla för mig. Kullerstenar under skorna, små gränder med charmiga innergårdar som gömmer sig innanför som fåtal tar del av, husens fina siluetter över huvudet. Historien som finns här från ett Sthlm som en gång var - det får en att känna sig nyfiken på att lära sig mer om denna plats och för mig känns denna plats som hemstadens hjärta." Åsa Gramén 


Vintriga toner i collage till kundhem


(null)
KYD case för fina varumärket ZEF - NATURE collection


Nyhet ~. Det Glädjer mig så att KYD fått äran och förtroendet att styla, inreda och produktfota för fina företaget ZEF.  ZEFs stil är en blandning av skandinavisk natur, rå elegans och bohemisk livsstil. Det är historien bakom varje detalj, det fantastiska hantverket kombinerat med en modern nordisk touch.


(null)Deras nya vas kollektion  "NATURE collection" är så fin med en naturlig palett i valet av kulörer samt har ett tidlöst men ändå modernt formspråk som tillltalar KYD och passar in i många hem! 


Med Sol Åsa 
Skapa mysiga stunder i gråa november


(null)

Detaljerna nu i dimmiga november! Att krypa upp i soffan med lite middag med tända ljus och bara ta det lugnt efter en stressig dag! Sådant som ger en sådan energi nu när solen lyser med sin fråvaro!

(null)

Hoppas ni med njuter mkt av innemys dessa gråa dagar och tänder ljus!

Med sol Åsa