KYD + Land = CPH Garden 2022


(null) 

KYD har fått äran att vara med och skapa en fin oas/monter ihop och för LAND  på Danska @cphgarden 30 juni- 3 Juli 

CHP Garden är Danmarks största trädgårdsmässa: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup från 30 juni till 3 juli.

4 dagar med över 100 olika föreläsningar, 8 unika utställningsträdgårdar designade av utvalda trädgårdsdesigners för tillfället, trädgårdsupplevelser, vackra montrar och mycket mer.

!! Här ser ni lite av känslan KYD arbetar fram! Produktfotografeeing för Lina Johansson(null)


KYD styling + fotografering i uppdrag för DESIGN LINA JOHANSSON SS2022 @designlinajohansson 
 
Lina Johansson designar och producerar med tidlöshet i åtanke. Hennes sängöverkast, filtar och mattor är tänkta att existera utanför trender och för att bli kundens egen personliga klassiker. Stilen är skandinaviskt ljus, ofta med någon liten tvist.Att inreda med just hennes fina textilier gör att det blir varmare och mer välkomnande.

(null)

Uppdrag för @designlinajohansson 
Styling: Åsa Gramén (@killingyourdarlings) 
Fotografering: Åsa Gramén (@killingyourdarlingsKYD för BaraDesign och Umage


(null)

Inspirerad av månens rotation runt jorden är Orbit konstruerad i mjölkvit plast med raffinerade mässingsdetaljer, vilket gör lampan både lätt och snygg – och perfekt för att ta den med dig vart du än går. Den bärbara trådlösa lampan har tre olika ljuslägen och dess konstruktion låter dig slå på och av den – samt ändra ljuslägen – helt enkelt genom att lätt luta lampan.

Batteriet räcker i upp till 20 timmar och du kan enkelt ladda lampan genom att sätta den ovanpå den medföljande trådlösa Unifier-laddaren eller med den medföljande laddningskabeln. Ta den med dig till stranden, din favoritläshörna eller packa den i din picknickkorg för mysiga månbelysta picknickar. Orbits enkla, tidlösa och lätta design gör den perfekt för både inom- och utomhusbruk och kommer att lysa upp varje miljö. 
Framme i ljuvliga Järvsö & blomstrande fint 
(null)


En veckas semester i mysiga och fina Järvsö ! Älskar att komma hit både vinter och sommar! 
Med sol Åsa 


(null)
Framme i finaste Järvsö för 1 veckas ledighet


(null)
Location denna vecka - Skärgården


(null)

Destination Skärgården ! En plats jag älskar så mycket! Att checka in på en ljuvlig oas och bara koppla bort allt för en stund och skämma bort en person som jag älskar är så fint! 

Solsken blandat med sommarregn och soluppgången vakna upp och sätta sig på trappan redan kl 03.40 för att ta in denna stund för att sedan lägga sig igen och gå upp lite senare! 

Inreder med Design Posters(null)

Som inredare älskar jag att inreda uppdrag med fina varumärken med fin unika känsla! Därav känns det extra kul  att styla för Designed Posters - hos dem hittar du högkvalitativa posters för alla sorters inredningar. Ett personligt och unikt sortiment, skapat med målet att du ska kunna hitta den design som passar ditt hem bäst.

(null)

Jag valde att inreda med "In i vassen" 
Den finner duHÄR samt Marstrand som du finnerHÄR  ! Sen har de flera magiska tavlor så bara kika in vilken som blir just din favorit!

Med sol Åsa 
(null)


Senaste veckan


(null)

Har spenderat ute skärgården! Jag bara älskar att tillbringa tiden här! Mixen mellan smattrande sommarregn, att vakna 05.30 och sätta sig på altanen med denna utsikt och bara ta in allt innan de andra vaknar! Sommaren är här nu! Fint !
(null)


KYD hjärtar nya Meyenberg


(null)

(null)
Ta fram förslag till kunder i Norrtälje


(null)
KYD har fått i uppdrag att ta fram inredningsförslag till kunden Petra med familj i Norrtälje! Inredning av kök, vardagsrum, matsal och kontor har jobbats fram och nu iväg skickar!  Nu får vi hoppas kunden blir inspirerad och huset kommer få extra mkt kärlek ! Ambassadör för Sufraco + Mimosa doft


(null)

KYD väljer Surfraco ! Denna mjuka doft av blommande Mimosa är sommarkänsla deluxe ! Just nu får man 20% rabatt på den med koden "Mimosa" fram till den 15 juli inne hos SufracoHÄR ! In och köp och dofta ljuvlig mimosa i sommar!

I sommar väljer jag att använda Denna handkräm är berikad med en trio av botaniska oljor och tar varsamt hand om huden. Applicera efter att du tvättat händerna. Med en lätt och icke-fet konsistens hjälper den till att återfukta, lugna och skydda - ens händer känns underbart mjuka och luktar gott.


Med sol Åsa 

I samarbete med Sufraco KYD för Nordhem


(null)


~ Sneakpeak för Case ihop och för Nordhem/StudioNord ~ ( @nordhem_sverige + @studionord_se )

Här ser ni ett litet utkast på en del av ett framtagandet av nytt badrum med Nordhems fina sortiment och utbud till kunden Cecilia & kommande badrum. Nordhem satsar på detaljerna med stilren design och hög kvalitet på sina produkter. Det är detaljerna som gör skillnaden när du vill skapa ett badrum utöver det vanliga. Detaljer som att skapa ett mer omslutande bad med några centimeters extra baddjup, att göra massagebadkaren tystare genom att låta vattnet passera fritt och att skapa ett elegant uttryck i badrummet genom att designa en lite tunnare, mer rundad sargkant. När du vill skapa badrum utöver det vanliga är det detaljerna som gör skillnaden och som inredare känns det extra fint att kunna ge förslag på stil och produkter som håller en hög kvalite , är tidlösa och går att kombinera på många olika sätt! Här i collaget ser ni det produktcollage KYD jobbat fram till kund!