Påsk inne i Visby, mellan fina hus och fjädrar


(null)

Hej från Visby! Här pryder fjädrar lite i olika hörn längst gatorna! Visby hade sitt påsktåg i torsdags med 3000 påskkärring som går ett tåg genom staden med riddare med häst längst fram i tåget! Gulligt tycker jag! Med sol Åsa 

(null)





Promenad vid Själsö Bageri @ Påsk på Gotland





(null)

Vi är på Gotland och ska fira Påsk! Idag vart det en sväng till Själsö och ta En promenad ner till fiskehamnen och även hälsa på hästarna! Har ni ej varit på Själsö Bageri så är det värt ett besök! Folk satt även ute under filtar och fikade idag! Mysigt! Hoppas ni alla har en Glad Påsk! Med sol Åsa 
(null)







Påskfirande på Sagoön - Hej Från Visby


(null)

Vi tog båten över havet till sagoön! Har längtar så att äntligen hoppas av båten och komma hit! Länge sen sist, i oktober! Så nu ska det firas påsk här på ön och hoppas på solsken!  Önskar er Alla en Glad och God Påsk! Med sol Åsa







Magical Hortensia blomster och solsken


(null)

~ Det kom ett stort stort bud, ett bud med magiska indoor blomster! KYD har äran att vara ambassadör i Sverige för danska Magical Hortensia! Magical Hortensia fina koncept och deras bondhortensiorna är verkligen glädje på ett par stjälkar. De omvandlas på ett magiskt sätt 3-4 ggr genom säsongen genom att ändra färg och håller sig så länge, länge!  Just hortensior med Magical- märkning har odlats och valts ut med extra omsorg - det märks verkligen att det ligger dansk kärlek bakom dem! #magicalhydrangea @gardeners_own




Anlita En inredare - KYD


(null)

~ Ett av KYDs Kundcase under Mars månad - sovrum med bra komfort och tidlösa val av möbler och belysning. Önskar du även hjälp med ditt hem och dess inredning, att ha en egen inredare som ger tips och idéer till att just ditt hem ska bli något du vill längta hem till! Skicka iväg ett mail eller slå en signal så tar vi ett första möte! Mail; [email protected] eller Tele; 0736-94 92 53 ! Med solsken Åsa alias KYD





Gröna vyer och stilrent och snyggt


(null)

Skuttade in på Entrance Mäkleri i Göteborg och fann denna pärla till kök och vardagrummet är magiskt fint! De badar verkligen i solljus! Jag älskar dess enkla med stilrena inredning och lamporna blir extra fina ihop med de ljusa valen av väggkulörer och möbler! Mkt snyggt! Med sol Åsa 

(null)

Köket som är fyllt med backar gröna växter och kryddor och den ljusa gröna kulören! Me like!

(null)

Foton Entrance Mäkleri 



TÄVLA & VINN ~ The Organic Company handdukar


(null)

~ TÄVLA & VINN ~ The Organic Company är ett danskt designföretag som skapar vackra hemtextilier av ekologisk bomull. The Organic Companys sköna handdukar är gjorda av 100% GOTS-certifierad bomull. Designen är stilren och tillverkningen sker med respekt för människa och natur. KYD hjärtar deras hållbara & tidlös design och inreder gärna våren med deras fina färger rosa och clay. 



Vi tänkte även att det vore fint att sprida lite glädje i vårvädret & anordna därför en tävling på instagram hos Killingyourdarlings då 2 st (dubbel vinst, dubbel glädje) som har möjlighet att VINNA ett varsitt sett med kökshanddukar i antingen rosa eller clay. 

För att delta gör följande; • Följ @theorganiccompany • Tipsa 2 vänner som du tror även skulle vilja vinna deras textilier till köket i vår. •Skriv vilken kulör du gillar mest och önskar att Vinna (Rosa eller Clay). Ni har fram till fredag den 23/3 kl 19.00 på er att delta! All Lycka till! Med sol Åsa




Be somebody who makes everybody feel like a somebody


(null)


Det krävs så lite, ett hej, ett leende, ögonkontakt, en klapp på axeln, en mjuk varm kram. Ett tecken på ömhet och att vi ser, ser varann...

Några inlägg på KYDs instagram den senaste tiden! 


Med sol Åsa 


Foton KYD 




KYD för Danska The Organic Company



(null)


KYD för Danska The Organic Company ! Styling och fotografering.  The Organic Company is a Danish design company which creates meaningful and tasteful interior textiles from 100% GOTS certified organic cotton!   Inred våren med Våfflade, krispiga kökshanddukar. Med sol Åsa 


(null)



Foton för The Organic Company






KYD för Danska The Organic Company


(null)

KYD styling och produktfotografering för underbara Danska företaget The Organic company!

(null)


Foton för The Organic Company





Inredningsförslag till Kunden Mia och hennes sovrum


(null)

När man här på semestern får feelings och vill skutta in i KYD bubblande! Extra fint att sitta på balkongen i solen och jobba med kunds sovrum!
Ett sobert sovrum i beiget, vitt och grått ska tas fram! Här ser ni lite av det! Med sol Åsa 






Att ha med finaste väskan från Gaston Luga på uppdrag


(null)


Jag älskar väskor och under de senaste åren så har även ryggsäcken fått hänga med över axeln på KYDs äventyr! Nu i vår och sommar kommer denna fining från svenska Gaston Luga få hänga med som kameraväska på olika uppdrag! 



Med många bra fack, snygg kulör, detaljer i läder och slitstark så kommer den vara en trofast följare både i regn och sol för en inredare och stylist! Varför inte skaffa en egen Gaston Luga som får hänga med på just dina äventyr! Med koden KYD får mina följare 15% rabatt på köp hos  Gaston Luga.


Med sol Åsa 


I samarabete med Gaston Luga 





Fredagens location - en höjdare till by


(null)

Idag glittrar solen och jag älskar att få tips av fina följare på instagram och så var fallet idag! Efter att ätit en lång hotellfrukost bar det av upp mot bergen mellan Marbella och Estepona! Där uppe ligger denna mysiga by ! Att strosa runt här uppe bland söta färgglada hus i strålande sol var magiskt! Så himla fin plats och utsikten var så vacker! Här ser ni några bilder från denna pärla! Nu blir det sangria för oss på hotellet och sen paella middag! Med värme Åsa 


(null)


(null)




Jobb åt Lou & Friends från Marbella


(null)

Hej på er! Idag är det mulet och regn här i Marbella så vad passar bättre än att jobba lite härifrån då! 
KYD har fått i uppdrag att styla och fota produkfoton till fina företaget Lou & Friends och några av deras sommarnyheter! Så idag är det jag och kameran som hänger runt här!  Sneakpeak på förmiddagens jobb! Med sol Åsa 

Inlägg i samarabete med Lou & Friends 



KYD @ Marbella - magiskt fint här


(null)

Att byta ut vinterkängorna till sommarskor och dra på sig sommarkjol och finaste väskan och göra en eftermiddag inne i Marbella är så fint! Några av dagens instagram foton kommer här! Följ även om ni vill se mer på kontot; Killingyourdarlings på instagram. 

Med sol Åsa 






Hej från Marbella och en veckas semester




Lämnade ett isigt och kyligt Sthlm imorse kl 06.00 & flög söderöver - Till Marbella! Nu väntar en veckas semester här och njuta av bad, sol och upptäcka Marbella ! Ska bli så kul! Kommer uppdatera från Spanien hela veckan! Ska även ta några produktfoton till ett jobb med! 

(null)

Hotellet vi bor på är format som ett sandslott. Så himla fint!

Med sol och vår från Marbella /Åsa

Foton KYD 










KYD rapport - Inredningstrender 2018



(null)


Undrar du hur Du ska inreda hemmet i år? Vilka färger och material gäller? De olika ledorden man kan följa är personligt, långsiktigt och hållbart. Titta inte på andra utan skapa dig det hem som du vill leva i och som speglar din personlighet.


2018 kommer vi få se mer varma hem både när det gäller färger och textilier. Vi kommer få se mycket mattor, väggbonader och filtar. I år har vi tröttnat på slit och släng så vi rensar ut allt onödigt och tänker oss för lite extra innan vi tar in nya saker i hemmet. Vad gäller stil så ska det vara personligt, så alla stilar är välkomna. Vi vill ha kvalitet före kvantitet och satsar på naturmaterial. De färger vi kommer se mycket av är grått, beige, svart med stänk av rosa, senapsgult och andra dova och murriga färger.


(null)



Gröna växter

Nu ska det vara mycket grönt, och gärna stora växter som tar för sig. Vi har sett monstera och kaktus ett tag och de lever vidare. Sätt gärna till fetbladiga växter och blanda högt med lågt.



(null)


Svarta detaljer 

Det kommer mycket svärta i inredningsdetaljerna, som en liten flört med 80-talet. Klassiska vaser har kommit i svart glas och vi ser porslin i svart som ser ut som gjutjärn.


(null)

Rosa
Trots att lila har utsetts till årets färg både i inredning och mode kommer vi nog se mer av färgen rosa. Den ska vara rätt doserad, inte för mycket utan bara en liten touch. Och en dov och lite smutsgrå rosa nyans som gärna får kombineras med andra mörka dova färger. Rosa ska vara rätt doserad, inte för mycket utan bara en liten touch. 

Olika Nyanser av grått 
Vissa tror att den grå tiden är över men man kan se att det gråa kommer hänger kvar i olika nyanser. Fungerar både på väggar, möbler, porslin och andra inredningsdetaljer. Blanda den gärna med beige så får du den populära kombinationen greige.


(null)

Att inreda med närproducerat 
Det har blivit mer fokus på var och hur produkterna produceras. Företagen skryter gärna om produktionen är i Sverige eller dess närhet. Vi betalar hellre lite mer för närproducerat i mindre upplaga istället för billigt och massproducerat.


När naturen blir en del av hemmet 
Vi vill ha värme och naturmaterial så som ull, filt och stickat. Det får gärna vara tillverkat för hand så man verkligen får den naturliga känslan.


- Filtar: Filten är något vi i Sverige redan använder oss av rätt flitigt men den kommer trots det stort i vår. På Formexmässan sågs filtar hängandes på väggar i var och varannan monter. Så blir det en kall vår kommer vi kunna värma oss under varsin varm filt, gärna i ull.

- Handgjort: Vi vill ha handgjorda produkter, gärna lite ojämna som att den inte riktigt är färdig. Man ska känna att någon suttit där och skapat med sina händer, den unika känslan att ingen är den andra lik. Gärna i grå eller brända toner och med stänk som om någon strött quinoa över tallriken.

(null)

Mörka sovrum
Nu vill vi ha mörka sovrum både när det gäller väggar och sängkläder. Sängen behöver inte vara så där avancerat bäddad utan kan hellre vara spartanskt bäddad i mörkt linne.

(null)

Ljust trä
Även om det kommer mycket mörkare träslag i inredningen så fortsätter vi inreda med ljust trä. Rottingen lever kvar och är praktisk då den enkelt kan förändras och varieras med hjälp av textilier.


Med Sol Åsa




Två Inredningskurser i vår för folkuniversitet


(null)

~ KYD kommer hålla två st inredningskurser för Folkuniversitet i Sthlm nu i vår med start näst nästa vecka på tisdagar och torsdagskvällar! (start Tis 20/3 och Tor 22/3) Ännu finns det kvar platser i ena kursen; "Färg & Ljussättning i Inredningen". Så önskar ni lära er mer om just inredning och belysning så hoppa på kursen vetja. Tipsa gärna om ni känner någon som önskar lära sig mer inom Inredning. Jag hoppas och håller mina tummar hårt att få fina och varma deltagare likt de som jag haft äran att ha i tidigare kurser! Blir kvällar med inredning & glädje fokus. 

Anmäl er HÄR



Jag hoppas vi ses! Med Sol /Åsa 





Ny tavla signerat KYD - ”På väg(g)”


(null)


~ Nu finns KYDs fototavla från Sagoön Gotland "På väg(g)" till salu. För beställning inboxa här på instagram eller maila; [email protected] Med Sol Åsa




Inredningsförslag till kunderna Anna & Mats


(null)


Just nu så är det många uppdrag till privata kunder och att jobba fram Inredningsförslag! Ett av Förra veckans jobb  (omslag av förslaget ovan) ser ni här till KYDs kunder Anna och Mats och deras vardagsrum/matdel. Nu hoppas vi de kommer gilla det. Med sol Åsa 


Collage KYD 





Sommarens finaste väska hänger på väggen


(null)




När kroppen behöver få extra mkt ömhet


(null)

KYD styling och fotografering för danska  mirinscopenhagen 


När vinterkylan gör att hyn blir torr och skör. Då är min räddning att skapa ett hemmaspa med produkter som ger vård och värme. 


(null)



Danska mirinscopenhagen produkter gör underverk med kroppen och ger vårdande värme.


Med sol Åsa


I samarbete och för Mirins Copenhagen 






Inredningscase till kunderna Germa & Jan


(null)

Just nu är det jobb med många privata hem. Ett av dessa är kunderna Germa & Jan och förslag till deras hall, matsal och lounge. En mix mellan Norrgavel, Svensk Tenn och Tre Sekel. Här ser ni lite av utkastet till dem. 
Med Sol Åsa 




Frukost - den stund på dagen då allt startar


(null)

Jag vet inte men för mig så är det så himla mysigt med att ta en lång mysih lugn morgon! Ute ligger snön och glittrar och det är sådär tyst som det bara blir då snön faller! Ute ligger det decimeter med snö och solen glittrande in imorse!  Jag fångade stunden med en lång frukost med musik och läsa på datan, med mjukstart kimonon och med Follow Me lampan intill! Lugnt och mysigt!  Önskar er en fin torsdag! Med värme Åsa 

Foton Killingyourdarlings