En paus ifrån KYD bloggen...


En stor sorg just nu i mitt liv, som inneburit och innebär många tårar som runnit. Ska försöka att se glädje ändå och känner att det bästa är att fokusera på den kraft som finns kvar och lägga den på dem viktigaste i livet just nu. Det Känns då svårt att få ner orden och att skriva med HELA hjärtat här på KYD bloggen  - "Do things with passion, or not at all. Wherever you go, go with all your heart." - och just nu kan jag ej ge hela hjärtat här men jag lovar er återkomma då jag mår bättre! Med kärlek Åsa 



En skandinaviskt palett i min vy och soul på spelaren




Solskens strålar in på skrivbordet och fåglarna kvittrar ute och påsken väntar bakom tröskeln! Idag spelas det Soul och herr Otis Redding på spelaren och skandinaviska material och färger tas fram till case! Jag hoppas ni alla får en strålande fin och Glad Påsk med många fina påhitt! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings 



- Kors i taket, Nej rosett och list i taket! Inred med Takrosetter




Idag tänkte jag be er lyfta blicken mot taket och ge tips på hur ni enkelt kan inreda med vackra detaljer i taket. Dessa små detaljer kan bidra till stor förändring av ett rum. Takrosetter används i samband med dekorering av i första hand tak. Traditionella takrosetter tillverkas i gips men det finns även immitationer i frigolit och plast som inte kostar lika mycket att tillverka. Dessa rosetter som inte väger lika mycket som gipsrosetterna lämpar sig. Rosetter kan används för att dekorera tak vid lampor eller som väggdekorationer och väggspeglar som delar av väggytor. Gipsrosetterna kan även användas utvändigt på fasader. Takrosetter finns i flertal olika stilar; barock, nybarock, jugend, nyrenässans, funkis, släta eller vackert ornamenterade. 



Många kanske tror det är svårt att monterar en takrosett men det är enklare än vad de kan tro! Här kommer lite tips hur ni kan gå tillväga; 

- Börja med att mäta ut hur stor din befintliga tak-kontakt är. Skär sedan ut ett lämpligt stort hål i rosettens centrum. Ta inte ut större hål än du behöver. Tänk på att lampans tak-kopp (den runda kåpan som ska dölja kontakten ) även ska dölja öppningen du skapar i rosetten.

- Använd sedan vanligt sättlim eller latexfog. Stryk ut det jämt över ytan som ska sättas mot taket. För att enklast få rätt mängd så kan du använda en tandad påstrykare. Har du ingen så försök att stryka ut limmet/fogen rikligt då de flesta tak är lite ojämna och ofta målade med en ”kalkig” yta som suger åt sig en hel del.

- Montera gärna din lampa direkt och låt tak-koppen hjälpa till att hålla rosetten på plats tills det torkat. Har du inte tänkt ha någon lampa i din takrosett så tänk på att mäta ut centrum på ditt tak och montera som ovan utan att ta ut hålet.

Att matcha med lister i samma stil är snyggt och enkelt.Vill du inte ta bort dina gamla så varför inte lägga till en list i taket eller längre ned på väggen för att få den breda läckra känslan. Med sol Åsa 



Foton Alvhem via Pinterest




Designat ett nytt sideboard med fiskben och PrettyPegs



Egendesignat sideboard ala KYD 

Jag har byggt och designat ett sideboard i KYD stil och i och med detta gjort ett fint samarbete med PrettyPegs . Deras bordsben Carl 700 i mjuka former från PrettyPegs har KYD målat små tassar i kulören Apple Blossom från Sadolin ! Bordsskivan fick bli i mitt favoritmönster ; Fiskben. Ljust trä, ljust äppelblom kulör och special framtagen bordsskiva i fiskben! 

Målade Apple Blossom kulör i små tassar 

Jag valde att låta bordsskivan få dessa ljusa vackra ben från www.prettypegs.com ! Valet på att måla små tassar i Apple Blossom kändes givet. Ljusa inslag med en flirt med den skandinaviska toner! Vill ni med bygga ett eget sideboard eller varför inte byta ut ett bord eller soffans ben för att lyfta upp och förnya så kika in på http://www.prettypegs.com och se deras fina utbud! Med sol Åsa 

Ljuset brinner på nya bordsskivan 

Foton av KillingYourDarlings 



Gästföreläst på Folkuniversitetet idag




Precis Agerat som gästföreläsare på fm om KYD - Inredare/Stylist - "från vision till att få jobba med sin passion" för Inredningslinjens elever på Folkuniversitetet ! Hade en jätte rar Klass som frågade mkt! Är så glad över alla fina möten man får vara med om! Med sol Åsa 




Bäddar med Beach House och fixar veckans blomster




Att köpa en fång med kvistar och blommor, bädda sängen med nytvättade skönt doftande lakan känns alltid lika lyxigt! Jag komponerade en egen bukett med aprikosa papegojtulpaner,  eucalyptusoch Magnolia kvistar. Jag älskar att fixa till en bukett att ha ståendes på sängbordet och som ger ny fin energi inför kommande vecka! Denna kort vecka blir det mkt jobbande och sen lite roliga event efter jobbet med! Hoppas ni haft en magisk helg och att eran vecka blir fylld med fina påhitt o Påskliga bestyr! Med sol Åsa 

Foto killingyourdarlings 



Tapet Make Over - KYD i samarbete med Midbec Del 3 av 3




Det är många som tror att det är svårare att tapetsera med tapeter som har mönsterpassning. Sanningen är att det inte är mycket svårare och enligt många mycket roligare att även tapetsera med just mönstrade tapeter. Midbec och dess tapeter har en fin och hög kvalité och med easy up klister så är det desto lättare att tapetsera utefter just mönster.
Med mönsteranpassade tapeter så är risken att våderna ska hamna snett betydligt mindre än när du sätter upp en enfärgad tapet. Verktyg och handlag är alltså desamma och utrustar du dig med lite extra tid och tålamod klarar du säkert mönsterpassningen galant likt Marcus och Josefine. 

För att man ska få en perfekt mönsterpassning är det viktigt att du hänger den första våden absolut rakt, dels att du inte glömmer bort att ta med mönstret i beräkningen när man skär till övriga våderna. Ihop med den fina somriga tapeten så fick väggarna en ljusblå ton, ihop med sirliga linnegardiner skapades en mjuk känsla i övergångar i rummet! Även de tre viktiga ljuskällorna kom till sin rätt i rummet. 



I ena hörnan intill rummets  Walk in Closet inreddes även det med tapet som speglar sängens huvudgavels vägg . Här skapades en oas att koppla av vid och sitta och läsa. Den runda spegeln mjukar upp resterade raka kanter i rummet. 

Tack Midbec för underbara tapeter och sponsring och även tack Josefine och Marcus för ett skojigt case ihop med er! 

Vill du även inreda ned mönstrade fina tapeter nu i vår! Spana in midbec och dess sortiment på vackra tapeter med hög kvalité! 


Med sol Åsa 

Foton och styling Killingyourdarlings 




Tapet Make Over - KYD i samarbete med Midbec Del 2 av 3



KYD arbetade fram inredningsförslag utefter att pratat med Josefine och Marcus och dess önskan om hur de ville deras nya sovrum skulle kännas och upplevas! "En sober, varm och ljus känsla med romantisk ton som ej blir för gullig" vad det som önskades! Efter att gått igenom stora sortiment av vackra tapeter från Midbec så föll valet på tapeten; Ginger 128023. En ljusblå färg som fanns med i tapeten målades sedan återstående två väggar med! I sovrummet önskades även bra belysning samt en myshörna att kunna krypa upp vid.  En stoppad sänggavel och en känsla av ett "Master Bedroom" togs fram! Här ser ni några av inredningsvalen innan Make Overn satte igång. Med sol Åsa 


Collage Killingyourdarlings 



Tapet Make Over - KYD i samarbete med Midbec Del 1 av 3


Förebild av sovrummet 

KYD har gjort en "Make Over" case ihop med Tapetföretaget Midbec! Tänk va enkelt man kan göra med att tapetsera och måla om! 

Här ser ni sovrummet hos Josefine & Marcus i Roslagen och hur det såg ut då de flyttade in i november.  Deras önskan var att skapa en varm/ romantisk känsla i dess sovrum. Ihop med KYD valde paret en tapet med blå/lila hortensior från Midbec - www.midbec.se som stod för sponsringen av tapet till rummet. 

En ljus somrig känsla togs fram och möbler likt blå stoppad sänggavel och extra sydd hög sängkappa från MilliNotti ! Förslaget vart att spegla väggarna med varann och välja ut en blå NCS ton från tapeten som sedan de målade rummets kortsidoväggar med och de andra två tapetserades med mönstrad tapet. 

Med sol Åsa 



Inrednings case i Roslagen @ Mats Pers Gården




En lördag morgon med att hoppa in i bilen, åka upp mot Roslagen och hälsa på bästa Mats Pers Gården som KYD har äran att inreda om - det är lycka! Så kul att se hur Josefine och Marcus har tagit vara på inredningsförslaget jag gjort och att se möblerna komma på plats! I vardagsrumnnet har det röda blivit grönt och Beiget ihop med nya soffor, bord, kuddar, matta mm och i köket har finaste mattan med lantlig men ändå modern stil från Swedish Rags fått tagit plats! Fotade även case för Midbec i deras sovrum som jag skriver mer om ikväll så håll tillgodo! Med Sol från Roslagen

Foto Killingyourdarlings 



Layouter och fixar med föreläsnings material




Snart klar med innehåll och layout till nästa veckas underlag då KYD ska gästföreläsa på FolkUniversitet i Sthlm med temat;  KYD - "från en vision till att få jobba med sin passion"

Då jag har byggt upp genom tiden olika kurser allt från Dekor & Reklam på Medborgarskolan, Sedan vidare till högskolan/ Växjö Universitet och slutligen Arkitekturskolan i Sthlm så hoppas jag kunna ge elever inspiration och tips på hur de kommer kunna förverkliga sina drömmar ute på marknaden efter studier! Hur man jobbar som inredare och stylist och vad man ska tänka på! 

Med sol Åsa 

Foton och layout Killingyourdarlings 



En oas mellan inne och ute i lila/gråa kulörer



Ett moodboard ala KYD till kommande innerum samt anslutande uterum med gråa och lila kulörer! Lampor som är formade som Stenar och en palett som går i ljusa kulörer!! Svarta putsade lampor på vägg och kuddar i gråskala! Ihop med gröna växter och clematis på väggen kan kommande rum få en ombonad känsla! Med sol Åsa 

Collage KYD 




KYD dukar upp och bakar scones ala påsk



En vecka tills Påsken inleds - KYD Dukar i år upp med varma toner till traditonella sconesfrukosten med fjädrar i aprikost och brunt, hemmagjorda "scones-harar" och fjädrar runt glasen. 

Porslin i vitt och grått blir fint ihop med brunt och beiget.

Att dekorera äggen är givetvis en tradition på, att med små enkla medel bidra med en liten hälsning på dem, som etikett, som en liten detalj att förhöja känslan av just Påsk med! Porslin från PotteryJo och runt glasen bands en fjäder med ståltråd, även placerings kort ned fjädrar dekorerar KYD gärna med! Med sol Åsa 


Styling och fotografering Åsa Gramén 



KYD gör reportage för The Happy Hill




Nu är KYDs första reportage för The Happy Hill Online; KYD KOLLEN. Ett reportage i månaden kommer det bli framöver och i första tipsar jag om Årets Möbel; Dagbädden och hur ni inreder med dem och visar några just mitt inredarhjärta slår extra för! In och kika vetja - http://thehappyhill.se

Med sol Åsa 



Påsken väntar bakom hörnet - styling session




Förmiddagen spenderades med att pyssla och fixa styling ala påskdukning ! Sen fota och plocka ner! Älskar då dagarna förgylls med den kreativa bubblan. Här ser ni ett Sneakpeak på dagens case! Inom snart framtid kommer ni kunna se hela dagens jobb. 

Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings 



En ny darling till KYDs tavelkollektion ; Sagoö:Fårö




En ny fototavla till kollektionen "Sagoö:Fårö" signerat KYD ! Jag älskar. Att fång in ögonblicken som får en att vilja gå in i bilden. Denna togs en höstlig dag då himlen hade fina mjuka vita moln på himlen, och havet låg lugnt intill och det enda som hördes var stegen på de vita stenarna bakom mig! Just nu finns denna att köpa som poster! Maila [email protected] om du önskar att köpa!

Se även de andra på ; 

http://killingyourdarlings.


Med solsken Åsa 

Foto Killingyourdarlings 



KYD kunds husdröm påväg at byggas i Linköping




Såhär ser det ut ute hos KYD kund och Helena med familjs kommande husdröm. 

Att få vara med på denna resa -  att skapa inredningsförslag och vara med i steg i husets val är solskensvärme i KYDs hjärta! Just nu dras all el och hantverkarna är på plats att börja bygga klart innerväggar, kök, badrum. Med sol Åsa 




Foto Helena Collage KYD



Våren i luften och fixar inför påskens styling session




Magiska väder! Verkar som hela Sverige haft en magisk solig och ljusblå dag idag! Vita nya skinn Conversen på , solglasögon och skutta fram i solens glittrande sken!! Fixat med rekvesita inför påsk stylingen 2016! Hoppas ni med har en mysig lördag! Med Solskensvärme Åsa 

Foton Killingyourdarlings 



Ljusa sköna stunder och vårliga toner i beiget



KYD collage in the making 

När ljuset bestämt sig för att äntligen hitta tillbaka och solen strålar genom morgonfönstret! Magiskt med en fredag likt denna och känns som våren bubblar ute! 

KYD collage med temat; Vårligt ljus och beiga drömmar på skrivbordet just nu och mailade av foton och badrums case på dagens schema innan det tas fredag! Njut av kaffe i solen idag vetja och ha en magisk helg ! Med Solskensglitter Åsa 

Collage KYD 



Vårfåglar och brevduvor - Tack Sandberg Wallpaper



Vårfåglarna kvittrar ute och vårsolen glittrar i Sthlm idag och igår flög finaste brevduvan in med både inbjudan till event samt en fin mapp med fröer och tapeter från bästa Sandberg Wallpaper och dess nya kollektion - Flora Sandbergica ! Se förra inlägget och läs mer om nya kollektionen här; http://sandbergwallpaper.se/

Med sol Åsa

Foto Killingyourdarlings 





Sandberg bjuder upp på Vårliga Tapeter att älska; Flora Sandbergica


Kors i taket, nej blomstrande blommor i taket. 

Vårfåglarna kvittrar ute och igår flög finaste brevduvan in med både inbjudan till Göteborg ( kan tyvärr ej gå dock) samt en fin mapp med nya kollektionen från bästa Sandberg Wallpaper med namn;  Flora Sandbergica


Kollektionen består av 18 olika vackra blomstrande mönster med inspiration från det  skandinaviska växtriket. 
Kollektionen består av fyra botaniska uttryck: Urban Harmony, Natural Essence, Lasting Memories och Botanical Legacy. 

Sarah Widman är kvinnan bakom stylingen av pressfotona som så fint  har tolkat Flora Sandbergica på ett tidlöst och snyggt sätt. Applåderna är många! 

Den vårliga Kollektionen finns i butik från och med 16 mars - jag vill inreda med dem alla och en favorit vart bästa Hanna Wendelbo-Hansson fina Eugen 413-21 design ! 

Hej Våren nu kör vi design uppåt väggarna! Med sol Åsa 







Foton Sandberg Wallpaper  



3D skissande och variation är bra fint





3D skissande , jag älskar variationen av jobbcase KYDs kunder bjuder på! Ena dagen jobbande och fixande av styling av miljöfoton, andra dagen fotografering och sen träffa kunder ute på fält och hantverkare och arbeta fram grunden på kommande rum/hus samt sen landa vid datan och skissa och rita. Sneakpeak på vad som ligger uppe på KYDs skrivbord nu! Med sol Åsa 

Skiss Åsa Gramèn alias Killingyourdarlings 




Fototavlor och kollektionen SAGOÖ:FÅRÖ





KYDs fotobibliotek växer och växer och på instagram får jag ibland frågan om fotona är till salu! Några av KYDs olika sessions har sålts och så fint och blir rörd i hjärtat då andra vill ha mina foton på just deras väggar som inredning! Nu såhär lagom till våren så släpper jag en ny kollektion som man kan beställa!
Sagoö:Fårö är en kollektion med olika motiv jag fångat med kameran uppe på bästa Gotland! Ett landskap och natur som inspirerar mig enormt mycket! 

Så vill du beställa en valfri tavla att ha hemma i valfritt mått så tveka ej att maila mig på ; [email protected] 

Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings 




Erik Johansson På Fotografiska 26 februari — 10 april, 2016




Just nu pågår en utställning med en fotograf som jag gillar extra mkt - Erik Johansson på Fotografiska här hemma i staden! I tunnelbana gör de fin reklam för denna utställning som jag tycker ni bör besöka med.  Eriks magiska fantasifulla foton som leker med verkligheten på ett charmigt sätt fångar mitt hjärta väldigt mycket! 

Erik har ett särskilt sätt att gå till väga, med ett så spännande resultat, att han hållit TED Talk om sin arbetsprocess på temat ”Impossible photography”. Och även i samband med Utställningen ges boken Imagine.


Erik beskriver sin fotokonst ; 

- Verkligheten jag porträtterar finns, men i en annan skala. Det har blivit mitt livsuppdrag att skapa dessa världar, att alla dessa idéer som vill komma ut från mig, faktiskt får bli till. Jag brinner för att inspirera andra att våga leva ut sina fantasier och att skapa något som inspirerar till att utmana ingångna tankebanor, att väcka frågor, säger Erik Johansson.






Dax att skutta iväg till Fotografiska - samt även handla hem den nya fotoboken! Med sol Åsa 


Foton Erik Johanssson




Styling och Fotosession för Danska I LOVE ECO HOME



KYD har äran att styla och ta produktfotogarfier för Danska företaget I LOVE ECO HOME - http://iloveecohome.com

Deras vision är att göra ekologiska och hållbara produkter tillgängliga för alla ! Därför erbjuder de ekologiska och hållbara produkter för dig och ditt hem med en önskan att göra det lättare för dig att ta ett ekologiskt , hållbart och ansvarsfullt val .

Idén att skapa en mer balanserad livsstil , vi är inte ensamma . Tvärtom , kan vi
många att dela denna tanke , som vi bara hitta inspirerande .

Det är just därför är I LOVE Eco Home del av en större familj även kallad I Love Eco Family , som för närvarande omfattar  "I love eco hotell" I Love Eco Essentials och I Love Eco Home . Vi har utvecklat en stark tro på att de tillsammans kan göra en verklig skillnad , som just har varit grundsten i dess koncept! Kika in deras hemsidan och klicka hem deras magiska fina produkter! Med Sol Åsa 




TÄVLA & VINN 

I och med styling och fotosession så lottar KYD nu ihop med I LOVE ECO HOME ett fint sett med ; tandborstar, Shampoo, Två, Lotion, Kroppstvål i ett fint sett lagom att vinna såhär i vårtider! Om du vill bli lycklig VINNARE av detta sett så skriv en fin motivering nere i kommentarsfältet nedan! Ni har fram till lördag kl 12.00 på er! Med Sol Åsa 


Tack alla finingar som varit med och tävlat. Vi hade svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men efter lite övervägande föll vinstlotten till Caroline


STORT STORT Grattis. Jag sänder ett mail under dagen ang adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 


Styling och foto Killingyourdarlings 



Sovrum till kundcase - en sober oas i beige och grått



Kundcase - att ta fram en känsla på sovrum och dess inredning! Ett rum med utsikt över altan och pool! En känsla av lugn varm oas som kommer hålla i tiden! 

Kulörpalett, Belysningsplan , materialval och även nyheter att inreda med! Ikeas kollektion Viktig känns både fin och enkel med den extra känslan av hantverk som KYD värdesätter högt till kund! Här ser ni presentation material och collage jag tagit fram till Helena och familj! Med solsken Åsa 


Collage Killingyourdarlings 



Vårliga kulörer och då ljuset hittar tillbaka




Ljuset har börjat att förgylla kvällarna och mornarna igen och känslan av vårens nyanser och knoppar ute är  magiskt fint! Snödroppar som tittar fram! Igår dinglade denna dina kvist ner från taket på Zetas och idag fick den bli inpiration till dagens moodboard och kulörpalett! Ljuvligt vackert! Snart åker de vita skorna fram med! Med sol Åsa 





Foton Killingyourdarlings 




Min Wishlist för våren 2016 - rosa, mullvad och ljust trä





Denna vår är rosa i hetluften igen och jag hjärtar mixen av att kombinera den ihop både i kläder och inredning! Därför ligger dessa darlingar i min Wishlist just nu. Ihop med mullvads grått, vitt och natur blir det en mjuk mix att hjärta. 

1) Fina lampan från Oluce. 
2) Vit stilren och tidlös lampa från Zebra Collection.
3) Ljusrosa lakan från Himla
4) Ikeas Avställningsbord i grått! 
5) Elce Sthlms fina rosa kudde.
6) Magisk fin kjol att skutta fram i vår med från Ajlajk. 
7) Ikeas nya kollektion "viktig" släpps i Maj och som jag längtar efter denna stol.
8) Vita fluffiga lakan från Himla.
9) Ikeas lampa skapar vårligt ljus. 

Collage KYD 



Zetas Trädgård bjöd upp till vårtecken





Ute kan det vara rena rama Mars vädret med snöblandat regn och kyla! Jag älskar dock att kvällarna nu ändå börjat bli ljusare och även mornarna! Glädje o vardagen! Just nu planeras ett växthus med dess inredning mm och vad passar ej bättre än att bege sig till finare Zetas Trädgård intil Kungens Kurva. Här har våren börjat knoppa sig och att fånga in små plantor under lysande glödlampor, doften av jord, oaser med inredning och blommor att älska - det är fint vårtecken!! Fångade in några fina detaljer på Zetas att ta hem och ha i kunds kommande moodboard!! Fylld med vårlig känsla inombords! Tumme upp! Med solsken i regnet Åsa


Här inne blomstrande våren... 



Kundcase - Badrum med detaljer att hjärta



Ett KYD case till kundhem - bathroom is coming up! Här ser ni lite på mitt moodboard jag tagit fram till kundhem! Med fokus på sobra inslag men ändå ett möte emellan olika material! Cement, mosaik, mässing och vallmo inslag ! Jag hjärtar mosaik golvet som kan bli en detalj att falla pladaskt för! Skisser is coming up! Med sol Åsa

Collage och moodboard av Åsa Gramén 



Tävla & Vinn fototavla från Dan Isaac Wallin - 3 vinnare





Nu är det åter Tävling här på KYD bloggen och jag älskar att kunna bidra med att ni där ute har chansen att vinna fina inredningsdetaljer som jag hjärtar lite extra mycket. Jag är därför väldigt glad att meddela att denna gång gör KYD samarbete ihop med rara och begåvade göteborgaren och fotografen Dan Isaac Wallin! KYD hjärtar hans sätt att arbeta med fotot och då jag själv har stor förkärlek till naturen och havet som inspiration i inredningen så går hans vackra motiv rakt in i mitt hjärta och antar även ni med faller för hans fina foton! 

Dan är utbildad bildjournalist på Biskops-Arnö. Hans fria arbete med en förkärlek för Polaroid gillar jag extra mycket. Han behandlar och "misshandlar" Polaroidfilmen med varsamma händer under framkallningen tills han får fram det mjuka och sagolika uttryck som kommit att känneteckna hans mycket omtalade arbeten. Färgerna och uttrycken ändras med årstiderna och bakom dessa vackra motiv vilar ett allvar och en poetisk finkänslighet som är så tidlös vackert! 

Kika in hans hemsida; www.danisaacwallin.com

Just nu har även Dan en utställning/vernissage i Sthlm på Galleri Ralf på Hornsgatan 66 fram till den 3 April! Så ett tips är att verkligen besöka denna utställning om du bor eller är i stan!

Annars kika även in hans instagram på www.instagram.com/danisaacwallin/


Just nu kan just 3 st vinna varsin vacker fotoposter 50*70cm av någon av  Seclusion 


- Allt du behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför och vilken print just du vill vinna, vart i hemmet den får flytta in och förgylla i kommentarsfältet nedan. 

Du har en vecka på dig fram till den 10 mars kl 23.00 Stort Lycka till! Med Sol Åsa 

Tack alla finingar som varit med och tävlat. Vi hade svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men efter lite övervägande föll vinsterna till Karin, Jennie och Therese! 


STORT STORT Grattis. Jag sänder er varsitt mail under dagen ang adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 



Foton Dan Isaac Wallin




Sneakpeak från KYDs dag här i Malmö




Haft en underbar dag hos ZC gänget här i Malmö idag! Vart hämtad kl 7.30 sen vart det styling, tapet som skulle upp och sen fotade av produkter ! Underbara människor som fick en att känna sig varmt välkommen och som var positiva och rara! Imorgon kör vi igen! Peppen är på Max! Med sol Åsa från södra Skåne!

Foto Killingyourdarlings