Inredningsuppdrag Barnrum till Alice


(null)
Produktfoton för Lou & Friends


(null)

Tbt till i somras och älskade Lofoten


(null)

Tbt till de dagar då solen aldrig gick ner och vyerna var overkligt vackra. Älskade Lofoten.
Guldigt fint med Marc Mirren


(null)

~ KYD bär med stolthet Marc Mirrens smycken som har en fin skandinavisk design och är tidlös minimalistisk.  Denna vinter bär jag både en pärlring och mitt stjärntecken Jungfrun i guld från dem runt handleden. 

(null)

Kika in hos de och se deras design och om ni önskar beställa så uppge KYD15 så får ni 15% rabatt på din order! @marcmirren Med Solsken Åsa

(null)
Sjöstrand - ge bort fina julklappar för goda stunder


(null)

Ge bort något värmare gott i jul ! Med Sjöstrands goda kapslar ger då både avkoppling och något väldigt gott! Deras kaffe är 100% ekologiskt, Fair Trade och klimatpositivt i komposterbara kapslar som är snälla mot naturen.

(null)

N°3 Lungo - Jag hjärtar kaffet Lungo! En behaglig och välbalanserat kaffe med smak av citrus och en fin mild eftersmak. Ett klimatpositivt kaffe där Sjöstrand kompenserar för mer koldioxid än vad som släpps ut från böna till kopp.
Klicka hem finaste kaffet att ge bort i jul inne på Sjöstrand - HÄR! 


Styling och fotografering för Sjöstrand 


Världens första Svanenmärkta sängbord - Wilma


(null)

Att inreda sovrum är bland det bästa jag vet, både hemma och hos mina rara kunder! Ett skapa sovrum man vill längta hem till och som både är mysigt, med hög komfort och fyller de funktioner som vi önskar! För mig är det även viktigt att som inredare ta det ansvar att välja produkter som har hög kvalité och värnar om miljön! 

Därför är jag jätteglad att KYD fått i uppdrag av fina företaget Zebra Collection att styla/fota och presentera för ER deras nya sängbord Wilma - världens första helt svanenmärka Sängbord, visst är hon fin! 

(null)

Sängbordet Wilma är Svanenmärkt, vilket innebär att de hör till de minst miljöpåverkande inom sin produktgrupp och att de uppfyller Svanens krav och nivåstandarder. Det innebär även att träet kommer från FSC-märkta skogsbruk, att de har en minimal påverkan från miljö- och hälsofarliga ämnen och en lägre energipåverkan. Produkten är återvinningsbar och sorteras som träavfall på återvinningscentral.


Fotografering och styling för Zebra Collection Foto och styling för Under Your Skin


(null)

Hej på er! Förra veckan bjöd på Tre stora deadlines och så skönt att få ta en mysig helg med nära och kära. Var fix med produktfotografering, styling och inredningscase förra veckan och energin det ger är underbart och kunderna man har är så fina! 

(null)

En ära att KYD får jobba med så många rara människor! Sist i ledet blev det att styla och fota för  varumärket Under Your Skin och jag älskar verkligen deras fina nya förpackningar! Under Your Skin är till för oss som vill göra ett hälsomässigt och miljömässigt bättre och renare val av hudvårdsprodukter. Deras produkter bjuder på hög kvalitet, mjuka fina dofter och en lyxig känsla i badrummet.

(null)

Foto och styling för Under Your Skin

Inreder med Rotting detaljer hos kunden Emma


(null)

Karite en fining har fått flytta in(null)


Utmärkande för serien Karité är den höga honcentrationen av vårdande sheasmör. Produkterna är snälla mot kroppen såväl som miljön och lämnar hud, hår, kropp och läppar nätade och med en ljuvlig doft!

Läppbalsam: Ultravårdande läppbalsam med sheasmör som ger intensiv vård, näring och skydd för dina läppar. Lämnar läpparna återfuktade utan att ge en oljig känsla. Tillverkad i Frankrike.

(null)

Duschmousse: Vårdande duschmousse som lämnar huden mjuk och återfuktad. Innehåller minst 95% naturliga ingredienser. Tillverkad i hjärtat av Provence, Frankrike. Storlek: 200 ml. 
(null)

Torrolja: Multi-funktionell torrolja som går att använda i håret, på kroppen och i ansiktet. Vårdar, återfuktar och lämnar en ljuvlig doft. Innehåller en blandning av vegetabiliska oljor och Shea. Innehåller 99 % naturliga ingredienser. Tillverka i Provence, Frankrike. Storlek 100 ml. 
Julen med Sjöstrand - godaste smakerna


(null)

Foto och stylingjobb för Sjöstrand ! 
Jag älskar deras kaffe och som gammal barista så känns det extra fint att kunna brygga espresso från dem på KYD kontoret! Här ser ni en sneakpeak på styling och fotocase! 

Med sol Åsa
Mkt i KYD bubblan just nu, så skoj!


(null)
QUOD fina doftljus i fin keramik


(null)

~ Doften av harmoni som värmer fint en tisdags eftermiddag som denna. QUOD är ett svenskt doftmärke där omtanke finns för miljö, kvalité och gediget hantverk. All tillverkning, från ljusen till de vackra keramikburkarna och kartongerna i återvunnet papper, sker i Sverige. Burkarna tillverkas i Lidköpings porlinsfabrik, tidigare Rörstand, och varje exemplar är unikt. De handstöpta ljusen är tillverkade av ekologiskt sojavax som är helt veganskt, och naturligt fritt från paraffin. Och när ditt ljus har brunnit ner så kan du använda burken som en vas till favoritblommorna, eller något annat praktiskt. Just denna vecka firar de 1 år och detta firas givetvis med en fin rabatt på ordrar med 20% fram till söndag! Så uppge koden "Quodanniversary" när ni beställer ! 

Kika in deras hemsida ; HÄR 

I samarbete och för QUODBäddat för varma och mysiga stunder


(null)
Nya doften från Klinta är magiskKlintas nya doft heter Svart Peppar & Papyrus och jag hjärtar den. En Aromatisk, kryddig svart peppar och rökig, sträv papyrus gifter sig med undertoner av viol, rökelse och bärnsten. Et voilá; en spännande  doft som passar både kvinnor, män och fyller hemmet med värme. 

(null)

Finns i ;  Små ljus - Stora Massageljus
- Doftpinnar 50 ml

Klicka hem den här med vetja; KLINTA