Badrum signerat Nordhem hos KYD kund


(null)

- Uppe på den gamla råvinden hos KYDs kund Cecilia har en make over skett och ett badrum fått ta plats & idag har det inretts/fotats för finaste Nordhem ! 
(null)
Inredning med japandistil till kunder


(null)Badrum med gröna toner och naturen som inspo(null)


Jag får ofta inspiration från naturen - havet/skogen är så fint! Både i färgsättningar samt med material ! I uppdrag åt kunderna Martin och Emma i Söderköpinghar KYD satt samman planering av ombygge av deras badrum I höst! Jag har valt att mixa det gröna med grått och detaljer i krom samt ek! Att jobba samma förslaget både i skiss-moodboard-produkter-känsla-belysningplan-material känns så fint! Här är ett utkast för badrummet ! 
Nordiska toner i uppdragen på skrivbordet


(null)
(null)


KYDs foton för Beslagdesign


(null)


Glädjen att se att KYDs styling och foton för Beslagdesign/online nu ligger uppe på hemsida ! Värme i hjärtat att få göra stylingar och foton för varumärken likt detta! Kika inHÄR 

Tack för äran och förtroende!

Med sol Åsa KYD skapar Moodboard för Beslag Online
(null)

KYD älskar att skapa Moodboard - en planering av inredningsprojekten ! 

En moodboard är ett sätt att sammanställa vad man gillar och experimentera med vad som passar ihop, lägga till och dra ifrån. Inredningsidéer är ofta svåra att förmedla om man inte har bilder. En moodboard är inte bara till för dig själv planeringsprocessen, utan också toppen när du vill förmedla känslan till andra - familj, hantverkare eller butikspersonal. Då blir det lättare för andra att ge dig råd och hjälp på vägen. Låter du din tankeprocess mynna ut i en moodboard som verktyg så minskar du helt enkelt risken för felköp.Här ger jag de bästa tipsen på hur ni skapar en perfekt moodboard att använda inför hemmets alla projekt.

(null)


Vad är ett moodboard?
Att ha tillgång till en moodboard, eller ett kollage som man också kan kalla det, är ett oumbärligt redskap när du skall påbörja dina inredningsprojekt.
Här samlar du inspirerande bilder, tyg och tapetprover och andra material till projektet. Bilder på möbler och inredningsdetaljer i stilar du gillar kan också ingå.

(null)

Två metoder för att skapa en moodboard:
Fysiskt moodboard - klipp och klistra för hand (när du är klar här kan du ta ett foto på din pannå så har du det alltid med dig för att friska upp minnet).
Digitalt moodboardverktyg – till exempel Houzz Sketch, Moodboard app m.fl.
Använd gärna båda metoderna tillsammans.

Målbild
Försök att skapa tydliga målbilder för den livsstil och känsla du vill komma åt. Plocka fram bilder på miljöer, färgkombinationer och materialmixar som du tilltalas av. Gillar du ljusa eller mörka träslag? Vilken typ av metall gillar du? krom, matt eller blankt, koppar eller mässing? Material med patina eller strikt lackade ytor? Vad gillar du för textilier? Är det sammet, linné eller lätta tunna tyger. En annan viktig del är att om du har du möbler, arvegods eller andra saker som du redan har så glöm inte att ta med dem i processen. Då får du lättare in dem i sammanhanget.


(null)

KYD har fått arbeta fram Moodboard för och ihop med Beslagdesign!


KÖK
har jag valt dessa produkter (tryck för att komma till produkten ) ;

Handtag DLine
Knopp Beret  
Handtag Join i EK
Siljan  
Krok Lagan 


Badrummet 

Knopp T rille 
Handtag Rille  
Att jobba som stylist och fotograf


(null)


Godmorgon från ett varmt juli

(null)Jobbet som inredare och projektering


(null)

~ Att sätta samman en röd tråd kan ibland vara svårt tycker många och jag får ofta förfrågan om jag kan hjälpa fixa så det blir en fin helhet i hemmet! KYD älskar att ha en nära dialog med mina kunder, lyssna in dess drömmar, stil och känsla och sedan förvandla detta till olika kompositioner av inredning. För mig är varje kund unik. Att se just till deras behov, stil och budget, det är just det som gör jobbet som inredare så roligt och utvecklande. Min uppgift är bla att hjälpa att förverkliga människors visioner kring just deras hem – och göra de ännu mer personliga genom att ge råd och inredning som just de hjärtar och vill ha, men kanske inte hade tänkt på själva samt ge en trygghet i just de valen och i resan. För mig är inga frågor fel och desto fler frågor desto mer vill jag ge och lära ut till dem.  Sen tycker jag att det är väldigt fint att lyfta fram och ge tips på både formgivare som är nya i yrket och de som har lång erfarenhet, ge förslag utifrån både befintliga möbler och nya. Att göra jobbet med passion, värme och hjärta! 

Här ser ni ett litet utkast på en del av ett inredningsförslag till kunder jag arbetar fram i juni månad !

Med Sol & värme Åsa alias KYD

(null)
KYD inredningsförslag Sofie & Andreas


(null)


Ett av veckans jobb har varit att arbeta fram
Inredningsförslag av möbler/belysning/känsla/stil till KYDs kunder Sofie och Andreas i Zenhuset i Sthlm! 
Älskar att jobba fram förslag till kunder och skapa deras inredningsdrömmar! Tre våningar och både interiört och balkongerna ska inredas!
(null)

Astrids rum


(null)