KYD för fina Markslöjd - Dagmar & Buddy


(null)

Julfotografering av Etacri


(null)

Styling och julfotografering av @etacrisolutio ! Varför slå in det som är så vackert, bind ett band runtom knivstället i marmor och lägg under granen i år!

(null)
Att bygga broar med kompetenta personer


(null)


Att bygga broar och skapa fina ömsesidiga samarbeten älskar jag! Att som inredare kunna fläta samman olika välutbildade personers kompetens på bästa sätt! Att lämna över ett ombygge av hus till byggnadsingenjör och konstruktörer känns så fint ! Just nu sitter rara @persefoni.n som driver @studionine.se och jobbar fram en ny planritning och bygghandling av KYDs kunder Katja och Fredriks hus! Jag tror detta kommer bli så bra! Heja heja!Kunders hem nu helt klart @ Strömma


(null)

Tänk att just KYD får ha så fina återkommande kunder.  Att få vara med på den roliga resan från första planskiss till att och planera sista detaljerna och tänk så fina möten just inredning bidrar med. 
Idag vart det besök ute på Strömma hos fina Cecilia och Martin i deras hem! Allt började med att jag hjälpte att inreda Cecilias nya lägenhet på Södermalm i Sthlm, sen träffade hon Martin och jag fick även agera lite inredningsrådgivare till han och sen planerade de att flytta ihop och köpa hus ute på Strömma och frågade om jag ville va med som deras inredare på även det äventyret, svaret blev självklart JA! En resa både i att binda samman deras två olika inredningsstilar, ta in känslan som omger miljön ute på Strömma och sen lyssna in deras gemensamma idéer och visioner för deras hem! Att vara närvarande och ha en fin dialog mellan mig och mina kunder är så viktigt, känner mig så varm av glädje när jag idag hörde att de trivs väldigt bra i deras nya hem ! Tack Cecilia  och Martin för att ni väljer KYD, och tack för att jag får vara just eran inredare ! Jag vill även skicka ett tack till KYDs högra hand, rara Hanna som även varit med på och bollat idéer i detta case! Solskenvärme /Åsa ! 


(null)

Redo att styla och fota jul 2019


(null)

Dax att snart styla och fota Jul - här är några stylingar & produktfoton förra Julen! Med sol Åsa Järvsö Créperie och Logi och KYD foto(null)


Glädjen & värmen att få se KYDs foto i fina Järvsö Crêperie och Logi nya trycksaker ! Denna lilla Pärla i mysiga Järvsö är verkligen ett måste för er som vill ha det lilla extra, mitt i skidbacken, ett boende i bästa naturmaterial och magisk utsikt!
Klicka in och boka HÄRANDALE SPEAKER från Mooni - en lysande ljudsättare


(null)

Lysande stunder & Mysig musik på nya spelaren och lampan ANDALE SPEAKER från Mooni Perfekt mix av två väldigt viktiga saker för mig; fina lampor/belysning och musik!

Praktisk och stilren bärbar högtalare som även funkar som lampa. Mooni Andale har skulpterade båge av trä i Skandinavisk stil. Med en elegant blandning av ett mjukt ljus och trädetaljer kan du via din Bluetooth-enhet strömma musik hemma, i parken eller hos dina vänner. Ta med vart du än ska och skapa rätt stämning med både ljud och ljus.

Klicka in på Moonis hemsida och kika in deras fina sortiment ! Länk HÄR
 
KYD i samarbete /för Mooni 
Höstens magiska kulörer(null)

När ens lunchpromenad ser ut såhär! Magiska hösten med massa fina vyer ! Så viktigt att mellan datajobb och styling skutta ut och få energi och frisk luft! Ser ofta till att ta lunchpromenad nu på hösten efter en fiberrik lunch! Så viktigt att lämna datan när det är deadlines på skisser som väntar och ta sig en nypa luft och då känns denna väg magisk fin !
Med sol Åsa 
När mappen fylls upp - dax för ny hemsida


(null)

Jag har den stora äran att med KYD få jobba med magisk varumärken som jag hjärtar lite extra mycket! Att få styla, inreda och sen fota är så himla kul! Att kunna bidra med produkfoton till företag jag gillar! Här ser ni några av de foton och stylingar KYD gjort den senaste tiden! Ska försöka hinna med att skapa en ny hemsida med och uppdatera mer! Får skriva in en dag att pyssla med det! 

Med sol Åsa 
Svenska Et ACRI skapar knivvass design


(null)

KYD för fina Et ACRI och deras knivställ  ! Jag älskar bra redskap till matlagningen och Köket blir allt mycket finare med knivställen har design likt Et Acri. Tack för er design! Här ser ni deras nyhet i grönt. 

(null)


Kika in och klicka hem ett fint knivställ hos dem HÄR

(null)
Klinta nytvättat och mjukaste läpparna


(null)

Klintas fina doft "Nytvättat" sprider sig i hemmet och nu känns hösten verkligen utanför dörren! Jag älskar att tända ljus och mysa till det Såhär då man med gott samvete kan krypa upp i soffan med en varm kopp ryckande chaite! Även trälådan från Klintas kollektion TRÄ har fått blivit en fin förvaringsbox med material prover till inredningsjobb ! Det gillas!! Klicka hem ett Doftljus du med vetja inne på Klintas Hemsida

Med sol Åsa 

Inlägget i samarbete med Klinta 
Just nu på KYDs skrivbord - hus i Skövde


(null)

Under de senaste åren har jag märkt att desto fler privata kunder med önskan om att bygga hus hör av sig och vill anlita KYD! Detta är oerhört kul och ärofullt. Att just KYD får vara med från start på just deras Husdröm/Drömhem.  Att få arbeta fram en röd tråd, ge tips och råd gällande materialval, kulörer, belysning och möblemang, från skiss till inflytt och finnas där som deras privata inredare när frågorna blir många! Alla kunder är för mig unika så gäller att se till deras behov och önskningar om vad just deras hem ska fyllas med och utstråla. Ett av dessa hem som just nu ligger på KYDs skrivbord är rara Josefine, Marcus och Melissas kommande hus i Skövde! Det är underbart att se hur huset tar fart på bygget och denna vecka har kulörer/tapeter/golv/dörrar/taklister och badrummens inredning och kakel valts ut! Jag hoppas bidra med mkt kunskap och inspiration till deras hem som står klart i jul och älskar ha en nära dialog med mina fina kunder! Tack för förtroendet fina ni! Med sol Åsa Höstliga vyer och mysiga påhitt


(null)

När man blir interjuvad - läs artikeln på Mooni


(null)


Vart förfrågan att vara med i en interjuv för Mooni ang hur man inreder med ljus. Nu kan ni läsa 

hela artikeln med mig inne på Mooni hemsida ang att ljussätta hemmet inför hösten.


Ni finner den HÄR 

Enjoy! 


Med sol Åsa 

Att göra kolsyrat vatten har aldrig varit mer elegant!


(null)

KYD har fått en ny fining att inreda hemmet med! Älskar att kunna bubbla eget vatten med god smak! Då känns det extra fint att Aarkes kolsyemaskin får va med i inredningen! Just ordet Aarke betyder "vardag" på sydsamiska, ett språk som talas av endast 500 personer i norra Sverige. Varumärket grundades av de två industridesignersen Jonas Groth och Carl Ljungh med målet att designa, tillverka och sälja hushållsprodukter av hög kvalité. En kategori som hade glömts bort av design-communityn. Deras första produkt Aarke-kolsyremaskinen lanserades i samarbete med AGA Gas, det anrika svenska gasföretaget.


Aarke är utformad i en exklusiv, stilren och modern design. En fröjd för ögat som man gärna låter stå framme på diskbänken. Denna modell har en snygg polerad finish i rostfritt stål.


Så Fyll flaskan, skruva fast den i maskinen och dra i spaken. När kolsyremaskinen puttrat klart skruvar du enkelt loss flaskan och kan njuta av färskt, kolsyrat vatten.​  Kolsyremaskinen är helt tillverkad i metall, för lång livslängd och gedigen kvalité och deras två fina smaker är båda fräscha och goda!

Kika in vilken av deras maskiner som skulle passa in hemma hos just dig HÄR 


Med sol Åsa KYD styling och fotocase för fjällanläggningen Tännäskröket


(null)


Några interiörbilder från husen "Isbjörnen" och "Renen" i fina Tännäskröket som KYD stylat och fotat ! Inredda med svensk design när den är som bäst Norrgavel! Med Sol åsa 
Varumärket ET ACRI - ”knivskarp” design


(null)

Visst kan det vara knepigt att hitta något knivställ till köket som känns både tidlöst och ger en iögonfallande design. För just ett av kökets viktigaste redskap är ju knivar och att ha bra, vassa sådana underlättar matlagningen. 

KYD gillar verkligen nya svenska företaget ET ACRI som är en e-handelplats där man kan köpa supersnygga knivställ i olika material, bland annat trä och marmor.  Här ovan har jag valt att inreda Köket i Tännäskröket med deras knivställ i Kolmårdsmarmor. 

Kika in deras Hemsida HÄR 
Med Sol Åsa 

Inlägget i samarbete med ET ACRI 

Styling och fotocase i Tännäskröket och Renen


(null)


Just det där enkla, mjuka, naturliga i inredningen. Precis så är husen i Tännäskröket formgivna, med gediget hantverk, miljömedvetenhet, sobert och med den orörda naturen som granne. Husen har inredning från Norrgavel och dess fina design och med fint  ljusinsläpp som gör att det nordiska svala ljuset sirlar in . 


Med sol Åsa 
KYD väljer Sjöstrands espresso


(null)


Innan jag utbildade mig till inredare/retaildesigner på Växjö Universitet så jobbade jag bland annat om Barista (som en bartender men med kaffe.) Älskade att skapa goda varma espresso till kunderna med kärlek i. Därför känns det extra fint att starta dagen här uppe i mysiga Tännäskröket med en riktigt god och varm espresso. Då väljer jag självfallet fina espressobryggaren från  Sjöstrand -  fin och godaste  goda kaffet.  


Givetvis använde KYD även Sjöstrands hemkomposterbara kapslar fyllda med 100% ekologiskt kaffe får du ett miljövänligt kaffekoncept.


Inlägget i samarbete med Sjöstrand