2 veckor - Bornholm i Danmark och sen Österlen och magiskt augustiljus


(null)

Efter Danmark vart det magiska dagar på
Österlen! Ni vet när solen går ner i en varm
Solnedgång, havet är sådär stilla och ljusblått och sädesfälten stora och vackra. Jag älskar att återkomma till Skåne och har många fina pärlor här som hjärtat slår extra volter av! Österlen är en sådan plats !  Ljuset på kvällarna var så fint !  

(null)

(null)
In i KYD bubblan igen HT 2022


(null)

Att sätta samman en röd tråd kan ibland vara svårt tycker många och jag får ofta förfrågan om jag kan hjälpa fixa så det blir en fin helhet i hemmet! KYD älskar att ha en nära dialog med mina kunder, lyssna in dess drömmar, stil och känsla och sedan förvandla detta till olika kompositioner av inredning. För mig är varje kund unik. Att se just till deras behov, stil och budget, det är just det som gör jobbet som inredare så roligt och utvecklande. Min uppgift är bla att hjälpa att förverkliga människors visioner kring just deras hem – och göra de ännu mer personliga genom att ge råd och inredning som just de hjärtar och vill ha, men kanske inte hade tänkt på själva samt ge en trygghet i just de valen och i resan. För mig är inga frågor fel och desto fler frågor desto mer vill jag ge och lära ut till dem.  Sen tycker jag att det är väldigt fint att lyfta fram och ge tips på både formgivare som är nya i yrket och de som har lång erfarenhet, ge förslag utifrån både befintliga möbler och nya. Att lyfta och belysa varann är så viktigt och att göra jobbet med passion, värme och hjärta! 

Här ser ni ett litet utkast på en del av ett inredningsförslag till kunderna Ante och Emmas hem. Med Sol Åsa alias KYDOrbit Portabel Bordslampa Från UMAGE


(null)

Inspirerad av månens rotation runt jorden är Orbit konstruerad i mjölkvit plast med raffinerade mässingsdetaljer, vilket gör lampan både lätt och snygg – och perfekt för att ta den med dig vart du än går. Den bärbara trådlösa lampan har tre olika ljuslägen och dess konstruktion låter dig slå på och av den – samt ändra ljuslägen – helt enkelt genom att lätt luta lampan.

Batteriet räcker i upp till 20 timmar och du kan enkelt ladda lampan genom att sätta den ovanpå den medföljande trådlösa Unifier-laddaren eller med den medföljande laddningskabeln. Ta den med dig till stranden, din favoritläshörna eller packa den i din picknickkorg för mysiga månbelysta picknickar. Orbits enkla, tidlösa och lätta design gör den perfekt för både inom- och utomhusbruk och kommer att lysa upp varje miljö. 


Finns att köpa hos Baradesign 


KYD för Baradesign


Mellanlanda vid Ystad Saltsjöbad


(null)
Sneakpeak


(null)