Inredning till privat kund och dess sovrum


(null)

Just nu är det många case som ligger på skrivbordet. Det är bland annat ett sovrum till kunden Monica som ska va klart. Ett sovrum med enkla och ljusa val med hög komfort och att bryta det rena sovra med sten. Det blir en fin dynamik då.

Med sol Åsa 

Collage KYD 
Vinter Wonderland - mängder med snö


(null)

Oj vad det har snöt de senare dagarna! Kung Bore har verkligen strösslat snö omkring sig och jag hjärtar det. Häromdagen åkte vi ut till skärgården och fånga in snön ute där på bryggan under en klarblå och isande himmel. Sen hem och krypa in i en värmande pläd från VILLAGE och dricka chailatte! Fint det! Med sol Åsa Foton Killingyourdarlings 


Winter Wonderland i Stockholm


(null)
Fina Gejst Molekyl - en fining här hemma


(null)

~ Ensam eller i grupp, jag hjärtar danska gejstdesign fina molekyl ljusstake så mycket! Man kan antingen ha den en och en, eller i par eller trio eller alla fyra ! Variationen och hur man sätter ihop dem är så fin! 

Kika in videon om Molekyl HÄR !

Älskar mina ljusstakar! Tack Gejst!


(null)

Inlägget i samarbete med danska Gejst Inne i bubblan och tar fram förslag till kunder


(null)

Inne in KYD bubblan och jobb mot deadlines! Just nu ligger många hus och lägenhet objekt på skrivbordet! Skisser , inredningar och belysning ska planeras! Full fart men oj så kul det är! Med sol Åsa 

(null)
Några av veckans case KYD plats och lunchdate med fina vänner


(null)

Det bästa som frilansade är att man mellan jobb kan planera in mysiga luncher med några av ens vänner! Ett stammis ställe kommer i vår bli nya Enskede Bageri! Jag har redan varit där 4 ggr sen de öppnade förr förra veckan! 

Förra veckan blev det en långlunch med fina Sofia och lillasyster Stella och idag bjöd det på frukost med Sara och lillebror Love! Så härligt att få träffa ens fina vänner mellan jobbmöten och sitta vid datan och planera inredningar på Kundcase! Tacksamheten över att ha just dessa fina vänner och all kärlek deras små barn ger! Nu in i bubblan igen och solen strålar in på kontoret idag!

Med sol ÅsaNär hemmet fylls av fina fikonträd


(null)

Tbt - till när hemmet var fyllt med fikonträd och solem glittrade in på morgonen. Vakna pigg kl 06.00 imorse. Långfrukost, tända ljus och redan fått iväg två jobbmail innan kl 07.00! Bra start på dagen. Hitta några foton från i våras då hemmet fylldes med gröna växter! Blir att åka och köpa några darlingar idag. Önskar er en fin dag! 

Med sol Åsa 
Några fina nykomlingar & nytt kundscase(null)Inredningsförslag på kunds kommande hem


(null)

Ett av veckans jobbcase är att ge ett första förslag till kunderna Cecilia och Martin och dess nya hus ute på Värmdö! Att skapa en röd tråd genom hemmet! Här ser ni ett Sneakpeak på KYDs förslag!
Med sol Åsa 

(null)

Collage och förslag av Killingyourdarlings Nya omdömen om KYD - tack Tännäskröket och Sara


(null)
Så så rörd och varm i hjärtat KYD för Design in A Box


(null)

~ Nu kan jag äntligen berätta en sak jag har varit så himla glad över den senaste tiden. KYD har fått leverera en stor order på tavlan "Omfamnade grönskade entré" till företaget Design in a Box. Kika in  HÄR!  Ett företag där man varje månad kan få en Box fylld med överraskande inredning! KYDs tavla kommer vara med i boxen i Mars månad som snart kommer kunna beställas online! Och vet ni, boxen kommer även äran att få heta KYD 

Med sol Åsa 

KYD för danska I Love Eco Home


(null)


KYD har äran att styla och ta produktfotogarfier för Danska företaget I LOVE ECO HOME - klicka in HÄR

Deras vision är att göra ekologiska och hållbara produkter tillgängliga för alla ! Därför erbjuder de ekologiska och hållbara produkter för dig och ditt hem med en önskan att göra det lättare för dig att ta ett ekologiskt , hållbart och ansvarsfullt val .

(null)


Det är just därför är I LOVE Eco Home del av en större familj även kallad I Love Eco Family , som för närvarande omfattar  "I love eco hotell" I Love Eco Essentials och I Love Eco Home . Vi har utvecklat en stark tro på att de tillsammans kan göra en verklig skillnad , som just har varit grundsten i dess koncept! Kika in deras hemsidan och klicka hem deras magiska fina produkter! Med Sol Åsa 

På instagram gör vi även en Tävling ihop där du kan vara med och Vinna ett fint sett med dess produkter denna helg! Så kika in; Killingyourdarlings på instagram ! 

I samarbete med I love eco Home
http://iloveecoessentials.com/Möbelmässa ihop med finingar & jobbmöte


(null)

~ Heldag på Möbelmässan med finingarna Hanna, Linda och Johanna  sen möta upp kunderna Cecilia och Martin och ha inredningsmöte om deras nya hus ute på Värmdö. Sen tog jag och Hanna en semla på nya Enskede Bageri. Så Mysig Lördag och klockan är 16.45 & det är Fortf ljust ute ! 


(null)


Foton Killingyourdarlings
När ens tavlor får bo i fina hem! Tack Linda


(null)


~ Blir så innerligt glad i hjärtat att se att ens fototavlor får flytta hem till magiska hem! Tack denna gång rara @lindabendelinmunkhammar för foton och att du vill inreda med "Omfamnande grönskade entré" hos er i Visby och att den även kommer flytta med till ert kommande Gotlands hus! TIPS - Följ denna rara familj och deras husresa vetja, så inspirerande och fina foton;  @lindabendelinmunkhammar @kalksten.gotland (📷Foto tagna av Linda)

När man önskar en snabb förändring - Pozehair.se


(null)

Jag har länge funderat på att lägga i en hårförlängning och nu om några veckor har jag bokat tid för just detta! Ska bli så kul att få fylligare och längre hår! En förändring som går så snabbt och känns som en fin vårlig känsla. Många jag känner har hair extensions och brukar alltid tycka det ser så fint, naturligt ut på dem! Så nu är jag så laddad att få prova på detta själv! Kommer få bli gyllenbrunt hår för mig! Jag är i grund och botten blond men de senaste 11 åren varit brunett och kastanjfärgad som jag är nu! Funderar på något likt dessa; Antingen en gyllenbrun/kastanje eller  koppar eller blont . Ska på rådgivning innan och komma fram till något fint och som passar just mig. 

(null)

Någon av dessa kulörer 

Jag fick höras om fina Pozehair och kikade in deras sortiment och produkter av hair extensions och hårförlängning. Deras moderna hair extensions ger ett resultat som ser äkta och magiskt ut. Tack vare ett uppbyggt team bestående av frisörer, forskare och hantverkare så ger de alltid nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Poze är idag ett internationellt varumärke som används flitigt inom modeindustrin och filmvärlden. I utveckligen av dess produkter tar de alltid hänsyn till miljön och lägger stor fokus på kvalité i alla led. Detta gillar KYD mycket. 

Kika in dess hemsidan och se deras fina sortiment HÄR ! Med Sol Åsa 

Inlägget i samarbete med Pozehair.seSthlm Furniture Fair och Lotta Agaton för Dux


(null)

Spännande saker på G


(null)

Så glad idag! Fick precis ett väldigt kul mail! Så idag skuttar jag upp och ner! Kan ej ännu berätta vad det handlar om men denna darling till KYD tavla är inblandad! Happy Day!

Med sol Åsa 
Foto Killingyourdarlings Sovrumscase till nyblivna föräldrar


(null)

~ KYD uppdrag; Inredningsförslag till nyblivna föräldrar och deras sovrum som ska få en "make over". En oas med hög komfort och med sobra färgval och funktion.


Collage KYD 

Hemmaspa med 3 fina varumärken


(null)

~ När badrummet verkligen "badar" i solljus och man får vårkänslor - då är det extra fint att göra hemmaspa med några KYDs favoriter;  mirinscopenhagen produkter är så ljuvliga och doftar 👌🏼 , svepa in sig i vårens finaste kimono från loufriends och skrubba sig med irishantverk fina borstar gjorda av synskadade! Så himla fint. 


(null)


Foton av KYD - Killingyourdarlings
Furniture Fair 2018 mässan startar idagIdag startar möbelmässan ifrån Sthlm. KYD kommer i dagarna rapportera både påbliggen och instagram om mässans höjdpunkter och visa era några fina nyheter inför 2018! Så kika in bloggen i veckan och se mer! Här ovan är några pressutskick som känns extra fina att spana in!


(null)


Med sol Åsa 

KYD fyller år idag - tack alla(null)

KYD ~ min dröm, min vision fyller år idag! Hipp hipp Hurr! Dessa år hittills har varit en resa som både varit tuff, rolig, drömmande och utmanande, men alltid med en vision att bli bättre, skapa miljöer och drömmar utifrån hjärta och alltid med Värme. 

Jag vill rikta ett stort Tack till KYDs kunder, alla samarbetsparter, fina varumärken/företag, alla case och äventyr (både de som gett taggar och de som gett rosor) man lär sig av allt och mina elever och deltagare på kurser, ni har fått mig att våga ännu mer. Tack för att just jag får chansen att utveckla och inta nya marker med Killing Your Darlings. Tack även mina fina vänner och familj som hejat på! För KYD är det alltid kundens behov som är utgångspunkten i det kreativa arbetet och min uppgift är att förverkliga drömmar utifrån smak samt stil och jag hjärtar det så mycket! Med Sol/ Åsa
Tack för en kanon helg ute på Värmdö


(null)

Tack Alla inblandade för denna fina helg! Magisk möten, massa ny energi och fina skratt ute på Värmdö och med föreläsningar. Nästa inredningsweekend KYD kommer styra upp är i april! Önskar ni att vara med på denna inredningskurs så maila [email protected] 

(null)

Avslutade helgen här vid detta fina guldägg med utsikt över skärgården i solen! 

(null)

Ikväll blir det mys med middag och sen se serien Big Little Lies! 

Med sol Åsa 

Foto KYD 
Tävla och Vinn KYD fototavla på instagram


(null)


TÄVLA & VINN - jag är så glad över att många vill inreda med KYDs fototavlor! Denna tavla från sagoön och Visby har fått lika varmt bemötande som "Be(door)ande Blått" Tusen tack - kullerbytta i hjärtat! I helgen tävlar jag ut den i valfri storlek! Så om du önskar delta och vill inreda med "Omfamnade grönskade entré" med rosa fasad och grönt träd som slingrar sig över entrén men en stor rot över trappan, Så kika in på instagram på Killingyourdarlings! 


Ni har fram till sön kl 22.00 på er! Med Solsken Åsai