Winter Wonderland Giveaway på instagram med fina darlingar

One winner takes it all! 

Entering is super easy! All you need to do is:  

1) L I K E this photo and tag a minimum of three friends, one in each comment. 
2) Follow us and A L L accounts
 involved.  
3) Tap picture and head over to next account to continue. When you return back to this account, you are 
back at the start and have entered the giveaway. 

You must be following A L L the accounts in the loop to participate. Please follow all of the rules; they will be enforced! This loop is open worldwide.  

Giveaway loop runs until November 29 one lucky winner will be announced within 24 hours of ending. 

Happy looping and best of luck! 

*Please note this giveaway is in no way sponsored or endorsed by Instagram. By entering you are confirming that you are 18+ years of age, agree to Instagram’s terms of use and release Instagram from any and all responsibility.


Collage about the products in this giveaway ! 


- "Ants" toddler bedding from SkråDesign shop.textalk.se

- Body and tights Size 50/56 from Stygn/ Cut my milk http://stygn.nu

- Handmade Mobil from AppelPappel
www.appelpappel and some paper diamonds www.appelpappel.com

- Mrs Mighetto print Mr Oscar from TheoochJag http://theoochjag.se and also pompoms lantern http://theoochjag.se


Photo and styling by Killinyourdarlings /Åsa Gramén Lördags mys; Elviras första Horse Show
Första gången lilla guddottern Elvira fick följa med på Sthlm Horseshow ( själv har man som hästtjej varit på den 21 ggr) och det vart Succé! Denna lilla 2 1/2 åring till hjärta satt som förtrollad i 2 h med alla hästar och applåderade åt alla hästarna!   Att älska hästar går i släkten tydligen! Fantastiskt att denna lilla darling älskar just saker faster gör! Fångade in denna bild från dagen ute på Friends! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings 
Lo Bjurulf och Petra Bindel för Åhlens Home Julkatalog


Grått och blått i fint möte inför julen 2016 tolkat av Lo ! 

Just nu pratas det mycket om dessa två tjejer som skapar magiska stylingar och foton i branschen! Med fin tidlös design , med stor enkelhet, med finess och med känsla bjuder de upp på stylingar efter stylingar man hjärtat! Senast i raden bjuder de upp till Åhlens vackra Julkatalogs foton med sobra och gråa kulörer! Helt klart några darlingar att spana in! Med sol Åsa 

En stege, ljusslinga och stjärna bildar en vacker siluett av en stämningsfull julgran


Foton via Åhlens KYD filar på trendföreläsning för 2016 - SneakpeakGer er En Sneakpeak på KYDs skrivbord och min framtagning av material till kommande Trendföreläsning. Att sia och spå samt se trender inför 2016 är så skoj & en klar favorit hos mig är denna trend som jag kallar; Naturligt avskalat! Mer kommer inom kort! 

Nu blir det en eftermiddag med fina nära oh kära och hästar på Horse Show ! Enjoy lördagen! Med sol Åsa 

Layout killinyourdarlings 
KYD WINTER Wonderland GIVE away varje advent 4 julpaket


Foto & layout KYD 

Julen börjar närma sig och min /KYDs julklapp till er mina läsare/följare kommer detta år ske i 4 give aways på Killingyourdarlings instagram ihop med några av mina favoriter darlingar och med olika teman; 1 Advent - Barnrum, 2 Advent - Badrum
3 Advent - Matrum, 4 Advent - Sovrum 

KYD står för styling och fotocase!  Jag hoppas ni alla kommer va med i tävlingarna och deltar!  I helgen går vi ut med ett första paket och i potten ligger ett paket värde 2180kr med inredning till barnrum.

Kika in instagram; Killingyourdarlings 

Med Juliga hälsningar Åsa 
Kul samarbete med fina darlingar
I helgen väntar en fin tävling med rara barnvarumärken, så håll utkik på 1 advent för ett juligt paket att Vinna på instagram! 

Ihop med Darlingar @skradesignsweden @studio_appelpappel @cut_my_milk @theoochjag kikar vi igång denna tävling på söndag! Med sol Åsa

Foto killinyourdarlings KYD hjälper fina B&B Mats Persgården i Roslagen med ny personlig inredningen


Som ni kunnat läst innan så har KYD sedan innan fått äran att va med och ta fram Inredningsförslag till Sovrum på fina Bed & Breakfastet Mats Persgården i Roslagen! Detta rara ställe har fått ny regi med Josefine och Marcus Wallén som nya ägare och givetvis vill de sätta sin egna prägel på detta idylliska ställe! 

KYD har även fått förtroendet och äran at ta fram ägarnas egna lounge och vardagrum i stor stugan. Med en vackert öppen spis, vackra dörrar samt en öppenhet med ljus så känns det jätte kul att lyssna in Josefin och Marcus önskan och omvandla detta till inredning som faller dem i smaken. 

Här kan ni se lite från KYDs skrivbord i detta case. Hoppas ni ser fram hur det kommer bli lika mkt som KYD!! Kika gärna in och boka en weekend även hos detta fina värdpar på www.matspersgarden.se 

Med sol Åsa 

Collage/skiss/moodboard KYD 


Vardagrummet innan;

Röda byts ut mot en ljus grön kulör! KYD listar sina favoriter ala Juleljus 2015
Den kära elljusstaken har börjat pryda våra rum såhär års och visst är det glittrande fint att se fönster som lyses uppe av dessa fina lampor! Julen tassar som smått in i våra hem! KYD har listat sina favorit inför julen 2015 och dess fina ljusstakar och här ser ni mina mest lysande favoriter!! Hoppas ni finner en favorit i dem! Med sol Åsa 

1) Åhlens ahlens.se
2) Granit granit.com
3) Star Trading elkedjan.se
4) SMD och dess fina ljusstake gwm.se
5) Halens halens.se
6) Star Trading via ellos.
7) Ellos fina Gustavo ellos.se
8) Star Trading lampgrossen.se


9) December i Rå mässing dukatbord.seMysiga innestunder bjuder november upp till
Styling och fotodagar råder det just nu för KYD!! Även spännande nya möten med nya personer i branschen, så kul att få kontakt med så inspirerande kreatör med varma hjärtan ! Efter dagar med full fart så laddas det upp med innemys med tända ljus och glögg! Nu somnas det strax efter lite pyssel med rekvisita ! Godnatt från KYD verkstan! Med sol Åsa


Foto killinyourdarlings Tävla & Vinn fina postern "Les Insects" från Mattias Sjöberg
Den här veckan är det Tävling igen hos KYD och i vinstpotten ligger 1 ny fin poster från duktiga Mattias Sjöberg och hans nya fina print;  ”Les Insects” ! 
KYD gillar design likt detta skarpt! Mattias Sjöberg ligger bakom många vackra prints som har ett fint grafisk uttryck som KYD tilltalas av och gärna inreder kundhem med! Mattias förklarar idén bakom illustrationen såhär; 
"Denna affisch är inspirerad av mina barndomsminnen, då man fantiserade att sländorna var som små helikoptrar som flög förbi en. Det finns en hel del likheter mellan våra insekter och designen på våra fordon."

Kika in hemsida och se alla andra snygga posters Mattias gör här - http://postersandprints.se 
Allt ni behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför just du vill vinna och vilken av affischerna i kommentarsfältet. Ni har fram till den 27 November kl 12.00 på dig. Lycka till! 
 
1) Hur skulle du vilja inreda med planschen och varför ska just du vinna en av denna snygging! Berätta och motivera. 

Med solskensVärme Åsa 

Foto via Mattias Sjöberg 
Att rikta spotlightens på en av KYDs kollegorIdag vill KYD lyfta fram och ge extra mkt solsken till denna kreativa och duktiga kille som jag har äran att jobba med;  David på Dsign Sweden ! Då KYD snurrar runt med ideér så finns denna kreatör/hantverkare alltid där och kan förverkliga mina ideer till just verklighet! Med så fin hantverkskunskap och med stor entusiasm åtar han sig alltid tiden att förverkliga mina kunders önskemål av unika framtagande av detaljer i inredningen! Tack David att just jag får jobba med dig, du är en klippa! Med sol Åsa 

Foto Micke Svensson KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - Resultatet rum 31
Idag sken solen och det sista ute på Notholmen skulle fixa till! Agerat packÅS(n)A, stylat, bäddat och inrett! Att skapa två helt nytt rum utifrån idé, moodboard, måla väggar/befintliga möbler,  tapetsera, inreda, slutligen fota och inom kort lämna över nycklarna. Här ovan kan ni se ena sovrummet med Norrbottens vackra korsstygntapet i vitt, blått och grått från @swedenatheart ! 

#kydnotholmenswedenatheart


Att vilja skapa en plats för välmående och med sober kulör som fungerar i alla årstider! Både såhär lagom till när snön är på G med en vintrig känsla men även på sommaren med havet och himlen blåa kulör ! Visste ni Förresten att just blått är en av de bästa kulörerna att inreda sovrum med! Den ger oss ett lugn och skapar en sval känsla som man somnar fint i. 

Fårskinn från Karlsbergs Gård via Hantverkskammaren i Tyresö

"Bäddat" för mysiga stunder ute på Notholmen med korsstygntapet, fårskinn & krispiga lakan att krypa ner i! Lakan från zebracollection , bricka, kanna och fårskinn i vitt från inredningfranhantverkskammaren och tapet Norrbotten från Sweden at heart! 

Runt den fina öppna kaminen satte jag in Enjoy Candles och på vardera sida hänger fina ljuskällor som drivs av batteri , dessa för att belysa och rama in denna mysiga plats!

Foto och styling killinyourdarlings / Åsa GraménKYD & Sweden at Heart @ Notholmen - Resultatet rum 33Nu är skyddspappret borttaget och färg och klisterburkarna stängda! Att pyssla det fint med att få upp lampor, gardiner och bädda upp känns så extra kul då man har varit med i alla stegen! Rum 33 har nu fått en ny kulör på väggarna i vitt samt även tapeter med Sweden at Heart Gotlands tapet med ulliga gulliga får på! I detta rum har jag valt att spegla väggarna mot varann! Två med tapet emot varann och två med färg skapar en luftig känsla och tack vare de olika materialen kan man antingen öka höjden eller rummets bredd! På två av Rum 33 väggar valde jag att tapetsera samt på de andra två måla i vitt! Valde även att inreda med befintliga bord som skrivbord i rummet! De tre sängarna i rummet fick en ny karaktär då jag valde att måla dem i grått!  

"Får" det vara en kudde med denna sötnos på? 

Jag valde även att bädda upp sängarna med vackra vita lakan från
zebra-collection.se

Ihop med vita gardiner ger det ett Fräscht och mjukt intryck i rummet samt ihop med den svarta fåren och den blå/gröna tapeten! 


KYD inreder även med detaljer från Hantverkskammaren i Tyresö som ligger i nästgård intill notholmen! Här hittade jag magiskt fina fårskinn i vitt & svart från Karlsbergs Gård, även ljusstake med djur, vattenglas och bricka kommer från Hantverkskammaren! Kika i deras hemsida här; hantverkskammaren.se


Några detaljer som jag inrett med i rum 33.

Belysning är a och o i inredningen och hag valde att inred med fina lamporna "Spring" från Globen Belysning - www.globen.net

Med dessa blir ljuset magiskt fint!


Tänk va lätt det är att skapa ett helt nytt rum med hjälp av tapeter! Bara lite energi och engangemang så kan ni även skapa bara på några dagar ett rum att hjärta! Gotlands tapeten (www.swedenatheart.se ) från Sweden at Heart i en fin grön/blå nyans med söta ulliga Gotlandsfår kändes väldigt rätt att inreda med här ute på Notholmen! Då jag var liten betade just får längst ut på denna holme och jag minns hur man klättrade över staketet för att picknick och bada  på klipporna intill dem. Rummet fick en ny vit kulör på väggarna som matchade med de vita takbjälkarna samt jag målade om de befintliga sängarna till en grå nyans. Ihop med brunt, svart och vita detaljer i inredningen känns tapeten tidlös och även sober. I detta rum kan man räkna får/lammen på väggarna innan man blundar istället för att  räkna de hoppa över staket... Med sol Åsa 


Med sol Åsa 

Styling och foton av killinyourdarlings KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - Förebilder


De två rummen ute på Notholmen såg ut såhär innan KYD inredde om dem! Tänk va lite färg och tapeter kan Göra för att skapa två nya rum! De både två har fint ljus och havsutsikt! Rum 31 hade en gul kulör på väggarna samt två sängar och rum 33 hade en grön kulör med 3 sängar i! Här nedan kan ni se förebilder på de två rummen innam Sweden at Heart och KYD gjorde en make over!! Med sol Åsa 


Foton killinyourdarlings KYD hjärtar nya inStyleHouse.se & tipsar om mina favoriter


Fina bäddsoffan "Poetry" känns skandinavisk fin i sin design. 

Som inredare och stylist så känns det alltid kul att finna nya spännande möbelkedjor med fina inrednings produkter! Just en av dessa som mitt hjärta jublade extra mkt över att är nya inStyleHouse.se  - instylehouse.se

De har multifunktionella snygga möbler och inredningsdetaljer med modern design och enkla former som andas klassisk Japanskt design i ett nytt Skandinaviskt lifestyle! Företaget är grundat i vårt grannland Norge och har nu även flyttat in till oss här i Sverige. 

Företaget ger en bredare möblerutbud till kunder i Norge och Sverige med fokus på högre kvalitet och uppmärksamhet till minsta detalj i jämförelse med stora kedjor. I dess butik hittar du snygga bäddsoffor och sängar som är tillverkade i Europa av FSC-certifierat trä, funktionella fåtöljer som omvandlas till madrasser, futon madrasser av naturliga material bl. a. bomull, ull, kokosnötsfiber och tagel och rumsavdelare. 

Tänkte här nedan tipsa några av de darlingar som hamnade på min favoritlista; 


Jag gillar denna fina soffa Fusion 3 sits med en enkelhet och modern formspråk i furu! Beiget klädsel känns mjuk och fin ihop med träet! Läs mer; 
http://instylehouse.se/sv/enkel/88-fusion-soffa-3-s.htmlDet fina bordet "Dance" är både fin med eller utan lådor. Bordet känns skandinaviskt och jag hade gärna inrett det ute hos kund! Finns både i vit eller natur. http://instylehouse.se/


Såhär i vintertider vill jag alltid bädda upp med det mjukaste och goaste täcket och hos InStyleHouse finns detta mjuka täcken. Haute Cocoon lyxiga sidentäcken fyllda med 100% naturligt långfibrigt mullbärssilke har mycket hög kvalitet. Endast det allra bästa långfibriga mullbärssilket passerar kvalitetskontroll och väljs för våra exklusiva täcken. Mulbärssilkestäckena är även sydda för hand för att förhindra förflyttning av silkefyllningen. Ett täcke att krypa ner under såhär i vintertider.  Läs mer; http://instylehouse.se


Jag gillar funktion på olika sätt och med hyllan Vocal kan man både variera sig med en lutandes mot väggen eller två emot varann! Fin och stilren! Kika in; 

http://instylehouse.se/sv/home/85-hylla-med-lada-vocal.html

Kika även in deras hemsida och se mer på vad de har och hitta just din favorit i deras sortiment! Med sol Åsa 

Foton via InstylehouseEntrance Mäkleri gör det igen - bjuder in till en magisk känsla


Min absoluta favoritbild på en av lägenheten boende! 

Entrance fångar återigen KYDs hjärta  genom sitt fina nytänk inom just att annonsera ut säljobjekt på nytt sätt! Jag älskar deras sätt att styla, fota och skapa en magisk känsla av unikthet i deras kunders hem! Senaste i raden är denna vackra bostad; http://entrancemakleri.se/
- intron är en balettdansör som bjuder upp på en fin känsla i videon från Sylvestergatan 7 i Göteborg! 

Denna magiska våning med högt läge i ett av de anrika stenhusen i Nedre Johanneberg. Lägenheten innehåller  och präglas av tidstypisk nordisk tjugotalsklassicism med inslag av funktionalism ritad av den välmeriterade arkitekten Ernst Torulf och stod klar 1931. Allt från bevarade snickerier och originaldetaljer som serveringsskåp, höga fotlister, eleganta tidstypiska spegeldörrar, parkett i fiskbensmönster, fönsterbänkar i sten och vacker öppen spis finns i denna lägenhet! Sätter som den är inredd är så passande och tilltalande! Kika in mer på; entrancemakleri.se

Med sol Åsa 

När detaljerna i inredningen skapar en unikthet och man vågar mixa olika material! Jag hjärtar detta!!

Jag blir "golvad" av lägenhetens fina gamla designade golv ... 

Foton Enterance Mäkleri Tävla & Vinn fina tavlan från begåvade Kajsa Hagelin
Det var ett tag sen men nu kickar vi igång en ny tävling såhär lagom i höstmörkret ! Denna vecka vill KYD lyfta fram en talangfull kvinna som gör magiska illustrationer KYDs hjärta gör kullerbyttor av; Kajsa Hagelin! 

Kajsa är 26 år och utbildad Visual Merchandiser/dekoratör efter studier i Haparanda. Hon är född och uppvuxen i staden Skövde där hon bott hela sitt liv fram till att studierna i Haparanda startade. Just nu bor hon med sin man i Coburg i Tyskland, då hennes andra hälft är idrottsman och spelar handboll. 

Hennes kreativa passion har alltid funnits där. Så länge Kajsa kan minnas har hon tyckt om att skapa saker. Tack vare en 1-årig stylistutbildning där vi bland annat hade bildlektioner fick jag lära mig olika tekniker inom målning och där blommade mitt intresse ut på riktigt. Nu när jag bor i Tyskland och för tillfället inte jobbar ägnar jag många timmar i veckan åt att måla. Hon har nyligen startat en webshop där hon säljer prints på utvalda motiv ! Kika in hennes sida på; http://kajsavisual.com

Just nu kan just Du vinna denna fina illustration med en gungandes Kay Bojesen Apa att inreda med. 


Allt ni behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför just du vill vinna och vart i hemmet denna lilla monkey skulle få förgylla  i kommentarsfältet. Ni har fram till den 20/11 kl 12 på er! Lycka till! Med Sol Åsa 


Tack alla finingar som varit med och tävlat. Vi hade svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men efter lite övervägande föll vinsten till Elin Lans!


STORT STORT Grattis. Jag sänder ett mail till dig under ang din adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 


Designern Kajsa Hagelin

Foton av Kajsa HagelinKYDs jul 2015 går i beiget, vitt och grå kulörer att älskaI år går KYDs jul i denna färgskala! Med vitt, grått och beiga inslag och trä! Jag hoppas så på en vit jul med mängder med snö - Hade varit så himla fint! Inreder därför med ljusa vintriga detaljer!

Inköpslista; 

- Lakan från Zebra Collection 
- Fårskinn från Grafitgrå
- Stjärna från Ellos
- Pall, matta, ljusstake med horn och spegel från Zara Home
- Adventsljusstake Granit
- Ljuslykta rådjur Åhlens

Med sol Åsa 

Collage killinyourdarlings Ord sagda om mitt KYD - värme rakt in i hjärtat
Gick in på mitt Houzz konto och såg då kommentarer från KYD kunder/samarbetspartners och vart helt solskens varm i hjärtat och rörd! Ord som betyder så mkt och lyfter mer än vad de anar! TACK för att jag får äran att jobba med just de finaste kunderna!

Med SOL/Åsa 

Foto/layout killinyourdarlings How kudd you - nytt underfundigt kuddföretag
KYD hjärtar att finna nya fina varumärken att inreda med! 
Senast ut är detta underbara kuddföretag; "How Kudd You" med underfundiga namnet och med kuddar i siden och med läder detaljer från Stackelbergs @studiostpaul ! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings KYD för FolkUniversitet - att hålla en Inredningskurs


Happy One - När KYD får ett fredags samtal med en förfråga om att föreläsa och hålla i en inredningskurs för FolkUniversitet - då hoppar mitt kreativa hjärta inombords med både stor nervositet men även pirr av förväntan,  tacksamhet samt glädje! Hoppas så att kunna ge deltagarna allt de vill lära om just inredning, tips och ideer! Samt leda dem och bygga vidare på deras drömmar inom just det jag älskar så mkt; Inredning & Design!
Mariagatan 19 A Underbar landshövdingehustvåa i hjärtat av Kungsladugård i Göteborg
Trillade in i detta hem på Stadshems hemsida och älskade sovrummet lösning samt vardagsrummets mjuka oas!
Sovrum har ett fint hörnfönster som fyller sovrummet med ljus. Rummet har delats av med en glasvägg med tillhörande skåp, och denna kan enkelt tas ner om så skulle önskas. Barnrumsdelen har en platsbyggd våningssäng med förvaring, och i anslutning till föräldrarumsdelen finns en inbyggd originalgarderob. Brädgolvet är framtaget och väggarna, taket, golvlisterna samt dörrarna mot vardagsrummet och hallen målade i en ljusgrå nyans.


Även Vardagsrummet är ljust, luftigt och lättmöblerat, och det finns gott om plats för en stor soffgrupp. Rummet utgör lägenhetens hjärta och nav, och härifrån når man köket och sovrummet. Brädgolvet är framtaget och väggarna målade i vitt. Älskar dess tavelvägg och man har vetkligen tagit tillvara på rummets ljus! Tummen upp! Med sol Åsa Foton via Stadshem - Att bada i badrumsdetaljer till kundcase


Badar i badrumsinredning just nu! Kakel och mosaik kärlek ihop med val av spegel till kunds kommande nya badrum! Allt är sådär magiskt fint och att kombinera golv, vägg och detaljer på bästa möjliga sätt så kunden får vad den önskar med en unikthet känns viktigt ! Här ovan och under ser ni några av KYDs moodboard från detta case! Med sol Åsa 
Collage av killinyourdarlings 
KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - Tapetsering pågår


Förebild av Rum 1

Design uppåt väggarna, heldag med att tapetsera rum ute på Notholmen vi d Tyresö Slott! SovRum 1 går från en gult rum till en blå/vit/grå karaktär med blå korsstygntapet ala Norrbotten från @swedenatheart ! Det har även tapetserats i rum 2 med får och lamm ! Samt målats! Mera foton kommer imorgon! Håll er uppdaterade på instagram ala #kydnotholmenswedenatheart


Tapetsering pågår av Rum 1 med denna rara fina tidlösa tapet ala Norrbotten

Med sol Åsa

Foton killinyourdarlings 
KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - Målande av lister, fönster och sängar
Det målas, pysslas och det springs upp och ner för trapporna här ute på notholme och Imorgon ska det tapetserat. Peppad till Max att få pyssla vidare! Samtidigt har jag även tankarna och idéerna på kommande inredningscase i huvudet! Det blågröna vinner mark just nu i KYDs huvud!  Med sol Åsa #kydnotholmenswedenatheart


Målat sängarna och tapetserat två väggar inne i Rum 2 med får och Lamm
Idag!!

KYD fotojobb för LEVA Kungslador @ Gotland


Nu kan jag berätta vad jag gjorde på Gotland för några veckor sedan. Jag var där för ett väldigt spännande möte, jag fick träffa Susanne en av grundaren till bla butikskedjan Granit, Leva kungslador och fina Crêperie & Logi
(Stryvkjärnet) som ligger inne i Visby. En entreprenör och förebild till några av mina favoritställe ! 

KYD fick i även uppdrag att fota bilder till deras nya broschyr med den nya satsningen Konferens/Event @ LEVA Kungslador! Här ovan kan ni se några av fotona KYDs kamera fångade in! Tack Susanne & LEVA för förtroendets uppdraget! Med sol Åsa 

Collage KYD Oktober snapshots från killinyourdarlings instagramNågra av de Snapshots från KYDs instagram i oktober månad 

Första november och Oj oktober vilken höstmånad det blev. Med värme, blå himmel, solskens glitter i ögonen! En månad fylld med fina kulörta vyer! Fångade in månaden med jobb och fina dagar på sagoö Gotland, hemma i staden med möten och retaildesign, fixande ute på Tyresö med kommande case och nya spännande åtaganden. Mellan rosa himlar, färgrika lövträd , skärgårdspåhitt, kalasigt event och mysiga höstliga grytor till middagar med raraste vännerna. Några snapshots för månaden på KYDs kameralinsen!

Gungandes och sjungandes under lövträden - bästa guddottern man kan Tänkas ha och fasters absoluta favorit!!

Foton killinyourdarlings / Åsa Gramén