Sista caset 2017 - välkommen 2018


(null)


(null)

~ Ett av December och 2017 sista jobb för KYD. Att skapa och vara del av kunders inredningar, skapa hem att trivas i är verkligen bland det bästa jag vet och känner mig så ärad att få vara med och skapa drömmar... Gott Nytt År!


Med Värme KYD


Foto - FoodStories och collage KYD 
30% hos Altavario - smycken att designa


(null)

Jag hjärtar så mycket Altavario och att matcha det med olika plagg, därför byter jag stenar och pärlor efter olika tillfällen. TIPS ~ Just Nu så har de 30% rabatt på deras hemsida! Så in och designa ditt egna unika smycke!


Med sol Åsa 


I samarbete med Altavario 
KYDs 2017 - jobben och resorna


(null)
 

Dax att sammanfatta 2017 i bilder! Ett år med så mkt blandade känslor! Ett tufft år då en väldigt nära varit väldigt sjuk. 

Jag vill Rikta ett stort Tack till de vänner som funnits där och kramat mig extra mycket i år och jag vill även rikta ett stort tack för all omtanke, förståelse och värme mina kunder gett - Ni har varit så overkligt fina att jag rörts till tårar flera ggr för era ord och ömma kramar! Tack till er som hejat på och anlitat KYD. I allt det tuffa så vill jag minnas året med värme, omtanke, glädje och med de positiva ögonen och de stunder/platser som gett mig så mkt energi för att kämpa.  2017 gav mig helt nya livserfarenheter,  nya möten som bidragit till stunder jag lagt i minnesbanken, nya utmaningar och lyckan att tagit klivet vidare och förverkliga en dröm jag haft länge - att få anordna och hålla i inredningsweekend med mitt KYD i Stockholm och på min sagoö Gotland. Att få skapa möten med fokus på glädje, lära ut och inspirera med inredning i fokus är så roligt och bidrar med så mkt värme. Jag har fått styla & fota produkter  för fina företag, hjälpt kunder att inreda sina hem , träffar nya elever och planerat kunders husbygge från steg 1 till den sista inredningsdetaljen.  


Ett år som bidragit med att jag blivit starkare i de tunga stunderna, vågat stå på mig mer och säga ifrån till de som ej ger utan bara tar, men framförallt givet mig värdefulla ögonblick jag värderat ännu högre och fångat upp i varje stund. TACK till er alla rara som fortfarande följer KYD här på bloggen och på instagram. Hoppas kunna ge ännu mer 2018...  

Med Solsken Åsa 


(null)

Uppdragen: 
Inrett privata kundhem och även hus.
Jag har stylat hem för visningar. 
Stylat och fotat produkter till nya fina varumärken.
Hållt i 4 st inredarklasser 
Hållt i 2 st inredningsweekends 
Stylat på Mässa (Nordiska Trädgårdar)
Förläst om Inredning på event 

(null)


Resorna: 
Minnena från Barcelona weekend, veckorna i vår och hösten på Gotland, dagar i solen ute i skärgården, en weekend i Göteborg. Lediga dagar i Småland och Västervik och en helt magisk semester i Skåne och Österlen/Kivik. 

(null)


Foton layout KYD - Killingyourdarlings 
Inled året med en inredningsweekend✨INREDNINGSWEEKEND 3-4 FEB✨ Kanske har du en önskan om att lära dig mer om Inredning? Hur skapar man exempelvis ett stilleben, hur möblerar man ett rum trivsamt, eller vilka Inredningsstilar finns det och vilken gillar du? Lördagen den 3 - Söndagen den 4 Februari 2018 anordnar KYD en inredningsweekend på Värmdö strax utanför Sthlm med hotellboende, föreläsningar, workshops och även inredningsrådgivning. Skicka iväg ett mail om intresse finns till [email protected] eller inboxa här på instagram för anmälan och önskan om mer information om pris och upplägg så sänder jag en inbjudan! Först till kvarn då det är begränsat antal platser! Hoppas vi ses 2018 och har en kul och härlig helg ihop med inredning i fokus! Med Sol/ Åsa 


Julen är strax här - kopplar ner


(null)


Checkar ut & tar Jul - nu vankas det dagar att omges av mina nära och kära, goa sovmornar, njuta av brasa, laga och äta god mat, skratta, spela sällskapsspel, gå på bio/se filmer och bara ta det sådär mysigt lugnt som jag tycker julen ska va. (håller tummen det kommer mer snö ) Kopplar ner mig lite från bloggen från imorgon och fram till nyår - för att vara närvarande för de jag gillar allra mest utan mobilen intill. Önskar er alla Magisk glittrade & varm jul och ta hand om er! Med kärlek /Åsa alias KYD ! ✨🌟✨ På Spelaren; Tommy Körberg - "Julen är här🎶"

Köp klappen till pojkvän, bror, pappa från Stayhard


(null)

Att köpa klappar med extra omtanke Tycker jag om! Att även kunna klicka hem ett paket med snabb leverans känns extra fint! Denna hoodie från Stayhard kom idag med posten, deras sortiment på killkläder och accessoarer gillar jag extra mkt!
Man kan välja allt mellan ledig stil till updress och då jag tänker att julen är en högtid för mysiga lediga dagar så kändes denna tröja extra go och mjuk att ha på sig under julledigheten! Kika in mer på https://stayhard.se/ och klicka hem något fint vetja!

Med sol Åsa

I samarbete med Stayhard Sista caset för 2017 på KYDs skrivbord


(null)

Sista inredningsuppdrag för 2017 nu klart & visat för kund. Nu väntas julledighet med avkopplande dagar! 


Med Värme Åsa 


Sista rycket innan julledigheten


(null)

Snart vankas det julledigt men innan dess ska man hinna checka av listan för jobbet för 2017 - hade en adminstrativ dag i fredags och idag har sista caset med förslag till kunderna Mattias och Elin sänts iväg! Resten av veckan blir det möten och planera börja av 2018! 

Här ser ni ett utdrag av kökets förslag ! Hoppas de så kommer gilla det!

Med Värme Åsa Skicka en önskan om en god Jul till de som värmt 2017


(null)


Check - Så var alla julkort till KYDs kunder, samarbetspartners, företag jag jobbat med och för samt deltagare på kurserna/inredningsweekenderna skickats iväg. Jag har alltid tyckt att det är oerhört viktigt att visa uppskattning och ge värme och att  skicka kort är det minsta KYD kan göra för att visa uppskattning till de som lyft och förgyllt året med en önskan om en varm och mysig Jul! Skicka julkort du med!  Med sol Åsa 
KYD styling/fotografering för fina Altavari


(null)


KYD i samarbete med fina företaget altavario - Tidlös, enkelhet och flexibilitet, att kunna byta ut och variera sina smycken till olika tillfällen känns väldigt roligt och fint! Jag är jätte glad att kunna tipsa er alla om altavario som jag fotat för. Altavario grundades av Hans Edblad, tidigare grundare av Edblad & CO. Idén om Altavario uppstod ur en vision om att kunna byta ut givna delar från kläder och smycken och förnya dem. 


(null)Dess sortiment är uppdelat i två delar. En del med färdiga produkter och en del med byggbara produkter. De byggbara produkterna hittar du under "create jewellery". Där väljer man delar till ditt smycke och får det hemlevererat i delar. 


(null)På så sätt kan du skapa ditt egna unika smycke eller varför inte ge någon du gillar extra mycket ett egendesignat smycke hos dem i julklapp! Kika in på @altavario och uppge "Asa20" så får ni 20% på hela köpet! Jag älskar detta koncept! Med Sol och julkänsla /ÅsaFör och i samarbete med företaget AltavarioNär det är ett vitt täcke ute och snön fallerAtt vakna upp och snön ligger som ett mjukt duntäcke ute! Älskar känslan! Vitt , tyst och juligt! 
Skuttade upp tidigt med kameran och tog promenad innan det vankades jobb med inrendingsförslag till kund ( se nedan ) samt att styla och fota produkter x 2 olika företag!
Detta kommer ni se snart här på bloggen! 

Julkänslan börjar som smått infinna sig! Mysigt!

Med sol Åsa 

(null)

Collage och foto Killingyourdarlings 
Andra advent och gör en väggbonad(null)

Hoppas ni har en mysig andra advent! Idag vaknade man upp med lite snö och frost ute, så mysigt! 
Vart en tur ut i skogen och leta granris och sen pyssla ihop en väggbonad med gran, brudslöja, tistel mm.  Nu hänger den på väggen och andra ljuset är tänt och nötterna ligger i skålen. Nu ska apelsinerna bli lite ompysslade och sen blir det go söndagsmiddag. Med sol Åsa 

(null)


Foto Killingyourdarlings 

KYD tänder upp julen med danska Gejst


(null)


- Är ni redo för Andra advent imorgon?  KYD gör ett samarbete och tänder upp inför jul med ljusstaken Molekyl från danska gejst design ! Älskar min fina i silver/krom som man kan bygga i olika utförande, en och en , en trio eller likt en adventsljusstake med fyra på rad! Molekyl är i magnet och man kan komponera ihop dem såsom ni själva önskar, då blir ljusstaken unik liksom vi alla är 🇩🇰 Med Sol Åsa 


I samarbete med Gejst 
Produktcollage och förslag på kundhems badrum


(null)

Mellan veckans produktfotograferingar och stylingar hanns det med även privata kunderna hem och förslag på kök och badrum! Här ovan ser Ni ett utkast till familjens Lindström som önskar förslag på badrum! 

Beiget, grått och krom bjuds det upp till! 
Med solsken Åsa 2 Vinnare har chans att Vinna 2 bäddsett


(null)

✨Tävla & Vinn 2 st enkelbäddsett Stripe i färgen sand från @zebracollection (denna gång lottar vi ut vinst till 2 Vinnare)✨ KYD är glad att få jobba och samarbeta med så många fina företag! Ett av dem som jag jobbat med i några år är fina @zebracollection , detta gäng nere i Skåne har så fina hjärtan och det är ett sant nöje att få jobba ihop med dem som inredare och stylist ! Deras mjuka och fina bomullslakan är både tidlösa och underbara att sova i - verkligen "Drömläge" att bädda sängen med deras lakan och örngott. 

Inför denna Jul så känns det extra fint att kunna lotta ut två st bäddsett. Vi tänker att dubbel glädje är extra fint så därför har vi bestämt oss att glädje två st vinnare som vinner enkelbäddset i stripe x ggr två i sand. 

För att delta; • Följ @zebracollection • Tagga 1 vän som du även tycker bör få sova extra mjukt i jul! • Skriv en liten motivering varför du önskar sova i stripe. Skynda skynda Ni har fram till kl 24.00 ikväll på er att delta ikväll!! Lycka till. Med SolskensVärme Åsa 


(null)


Inlägg i samarbete med Zebra Collection 
Styling och fotografering KYD 

Bädda upp för juliga stunder med Zebra Collection


(null)

~ En dag med styling/fotografering och ute snöar små flingor ner från himlen! Dagens Location Stjärnhov och med finaste lakanen från zebra collection ! Jag hjärtar känsla av fjällen. Därav vill jag alltid inreda julen med fjällen som tema! En mix av brunt, vitt och guld. Zebra collections bäddsett i beiget, randigt känns både fräscht och gosigt. "Bäddat" för mysiga stunder!


Tack rara Pia och Josephine på Båven Country Loffe för lån av location !

https://bavenlodge.se/

Julfotografering & styling för Yvelis.se


     

~ KYD för Yvelis.se ~ När julen sakta trippar in och det bakas pepparkakor i olika former jag gillar extra mycket. Då tänder jag glittrande ljus från Roslagen och fina företaget Yvelis och doften av "Gammaldags Jul" sprider sig i köket ihop med nygräddade pepparkakor. Med Solskens Värme Åsa


(null)🕯Tävla & Vinn ett sett med ljus 🕯

Ge någon du älskar värme i julklapp. Yvelis fina ljus ger både glittrande stunder, doftar jul och bidrar med värme!  Då vi tycker det är finare att ge än att få så TÄVLAR vi ut nu ett sett med 3 juliga ljus (Gammaldags Jul, Varm Äppelcider och Vintergran ) till en person som just du önskar ge en tidig julklapp till. • Så tagga 1 person som betyder det där extra för dig och som du önskar ge en tidig julklapp till. • Följ @yvelis.se • Skriv några rader till den här nedan om varför just hon/han lyser upp ditt liv. • Tävlingen avslutas imorgon Tis kl 21.00!


I samarbete med Yvelis.se 

Blå och Beiga toner att inreda sovrummet med


(null)


Att inreda med blåa toner i sovrummet ger både en sval skön känsla och ett lugn som många mår bra av! KYD har jobbat ihop ett produktcollage med blåa toner ihop med varm beige för att mjukna upp känslan i sovrummet. Med en sammets sänggavel från Mimosa By Inka med mässingnitar blir det en känsla av lyx i rummet. Att satsa på belysning i olika nivåer är både viktigt och funktionellt. 
Just nu kan man Vinna ett presentkort hos mimosa via KYDs instagram på 1500kr inkl frakt (500-700kr) ! Så kika in på Killingyourdarlings och delta om att vinna en unik sänggavel! 

https://www.mimosabyinka.com/

Med sol Åsa 

I samarbete med Mimosa By Inka

Julens första ljus tänkt - Danska Gejst


(null)


~ I samarbete med danska Gejst design tänder KYD upp inför julen med ljusstaken Molekyl och som man kan bygga i olika utförande, en och en , en trio eller likt en adventsljusstake med fyra på rad. Finns i silver, guld och svart! Jag hjärtar mina! Med Värme Åsa 


(null)


Finns i svart, guld och silver !

I samarbete med danska Gejst