Framme i fjällen och solen skiner(null)Våren 2021 signerat KYD för Klinta


(null)

KYD fick i uppdrag att styla och skapa image foton till fina Klinta och deras Vårkollektion 2021! Att i december skapa det vårligt när alla andra skapar jul, en utmaning men väldigt roligt med sådana! Här ser ni några av vårens nyheter hos Klinta!

Med sol Åsa 

I uppdrag åt Klinta 

Inredningsförslag till Jacob & Paulina


(null)


Inredningskonsultation/inredningscase till kunderna Jacob och Paulinas nya hem på Kungsholmen i sthlm nu fixad och skickad ! En blandning mellan Skandinavisk design ihop med Japansk stil! Nu hoppas vi att de kommer gilla det! Med Sol Åsa 


(null)
Klinta SS2021 - KYD styling och foto


(null)

Sneakpeak : Våren 2021 för @klintacandles Foto/styling KYD /Åsa Gramén

(null)Jobb mot deadline - röd tråd


(null)

Planering och ta fram  ~ Behovsanalys 
~ Moodboard ~"Röd tråd" ~ Kulörpalett 
~ Produktcollage ~ belysningsplan, material.  Lindform SS2021 och KYDS foton(null)


~ Nyper mig lite i armen, KYDs styling och foto är omslag till Lindforms SS21 vårkatalog! Tacksamheten att få jobba för och med så fina varumärken är en ära och får mig så glad! Tack för förtroendet, Lycka i KYD bubblan @lindform_ab !🌿

Lilla labbet och samarbete 2021


(null)

~ SVENSK DESIGN MED DETALJER ATT HJÄRTA ! M121-ARMATUR I ASK OCH ROTTINGVÄV från @lillalabbet . Jippi för fina lysande lampor från Lilla labbet & deras fina design ! 

Namnet "Lilla Labbet" kommer från grundaren Bella Smolarski som "belyser" alla de små experiment vi gör innan man kommer till den eftertraktade slutprodukten. 
Att tänka noga över valet och var våra produkter kommer ifrån och hur de så småningom kommer att avsluta sina livscykler är en viktig del av designprocessen och för att skapa ett gediget hantverk som sedan tillför värme i inredningen! 

(null)


KYD gillar detta mycket och under 2021 kommer vi tillsammans ha ett samarbete ! Tummen upp för att bygga broar och fina relationer med begåvade och rara personer!