KYD + Rebel Walls + Balthazars Sovrum


(null)

NYTT Make Over Case ihop med Rebel Walls!


KYD är så glad att kunna berätta att just nu på skrivbordet ligger ett nytt inredningscase i samarbete med Rebel Walls  !  

Denna gång ska Lilla Balthazar 1 år få ett nytt barn/sovrum! Hans föräldrar Hanna och Jesper har köpt ett hus som nu totalrenoveras i Älvsjö i Sthlm och när valet på tapet skulle väljas föll de båda för tapeten Giraffe's Stroll med djungeltema från Rebell Walls. Kika in den HÄR 

(null)


Denna charmiga och fina tapet skapar ett mjukt och inbjudande värme till rummet med en fin krispig grön nyans. 

Ni kommer att få följa med på denna inredningsresa och först ut får ni se Produktcollage som fått bli startskottet utifrån tapeten fina illustration till val av inredning ! Hoppas ni vill hänga med på denna resa ihop med Rebel Walls, Hanna & Jesper, KYD och framförallt raringen Balthazar ! 


VINN hemligt paket på KillingYourdarlings instagram(null)

VINN ett hemligt paket från danska Mirins att överraska någon med! 

KYD har äran att i några år fått fota och styla med dessa magiska produkter ! Ni som följt KYD och ta tag vet jag värdesätter fina varumärken med det där lilla extra ! Just det har @mirinscopenhagen ! Vi firar därför vårt fina samarabete med att ha en TÄVLING där en Vinnare har chans att få ge bort ett hemligt paket till någon just du värdesätter ! För visst är det finare att ge än att få  ! För att delta gör följande; • Följ @mirinscopenhagen • Skriv vem du helst hade önskat ge en Hemligt paket till • Motivera varför just denna person borde få bli ompysslad av Mirins fina produkter ! Ni har 24 h på er! All lycka till! Med Sol Åsa

Ljusa detaljer, skandinaviskt rent & tidlös!


(null)

Ljusa detaljer, skandinaviskt rent & tidlös!

(null)

KYD för Danska Mirins Copenhagen


(null)

KYD styling/fotografering och layout för fina Danska Mirins Copenhagen. Klicka in Hemsidan HÄR ! Att ha återkommande styling och fotouppdrag är så fint och KYD och Mirins har över 3 år haft ett samarbete ! Tacksamheten är så stor över detta! 

Deras Underbara naturliga bad- och kroppsvårdsprodukter som endast innehåller de bästa naturliga ingredienserna. Inga tillsatskemikalier, konserveringsmedel eller syntetiska parfymer. Alla produkter från Mirins Copenhagen är handgjorda för att garantera högsta kvalitet. Produkterna är utvecklade baserat på herbalism och aromaterap.  

(null)     
(null)


Sommarens detaljer går i blått


(null)
Sommar & Lediga dagar i Fina Järvsö


(null)
När KYDs fotojobb pryder Yvelis.se nya hemsidan - Lycka


(null)

Jag är så glad att ens foton man jobbar fram
Med styling och fotografering pryder Yvelis gnys uppdaterade Hemsida. 
Detta företag som KYD fått jobba för i några år nu har verkligen skapat en ny fin sida!!
Jag älskar deras doftljus och Doftpinnar som luktar så gott! Kika in deras hemsida och klicka hem magiska ljus från RoslagenHÄR 

Med Sol åsa 


~ Case ; ”Huset Vid havet” - inred med Matta från VM carpets!


(null)

Ibland kan det vara svårt att få allt att gå ihop och matcha. En av utmaningarna när man inreder sitt vardagsrum kan vara val av just mattan. En matta i vardagsrummet hjälper till med att göra möblemanget till en enhet och dessutom hjälper mattan till att framhäva möblerna i rummet. Det är däremot inte alltid lätt att välja matta till vardagsrummet och man kan bli förvirrad när man ska köpa en ny matta. Jag har därför samlat mina tips på hur ni bör tänka på ! Kunderna Malena och Mattias  har fått hem fina prover på från finska VM carpet för att kunna klämma och känna och se hur mattan kan passa till resten av material och kulörer till inredningen. 

(null)     

~Börja med att bestämma var mattan ska ligga. Det kan ibland vara svårt att veta hur stor matta som behövs och ett vanligt fel som många gör är att köpa en för liten matta. Ett bra tips är att mäta med tejp på plats för att få en överblick hur mattans storlek kommer se ut på plats. Här nedan kan du även läsa riktlinjer kring hur du ska tänka för att välja rätt storlek på din matta.

Om mattan ska placeras under en soffgrupp, så skall den vara minst 40 cm längre än soffan. Helst bör soffans ben stå på mattan, gärna 40 cm in från kanten. Om soffgruppen är placerad mitt i rummet, blir det snyggare om alla sittmöbler och bord står på själva mattan.

(null)         

Om en soffa står placerad mot en vägg, så är det bättre om bara frambenen står på mattan. När du sitter i soffan, så ska dina fötter vara på mattan och inte på golvet. Om det står ett sidobord bredvid soffan, bör mattan gå ut 40 cm från sidobordets kant.

~ Har du möjlighet så inred med olika mattor efter säsongen! På hösten och vintern kan det vara extra gosigt med en lång lugg på mattan att gosa ner fötterna i och på våren och sommaren mer enkelt med att plan och enkel matta som tål mer smuts ! 


(null)


~ När man valt hur stor matta önskar inreda med behöver man fundera på vilken eller vilka färger som skulle kunna passa in med inredningen och rummet.  Jobba med antingen Ton i Ton eller att hålla samma svarthåriga/vithet i kulören. 

~ En annan sak att tänka på är val av mönster, om man vill ha mönster eller om man bara vill ha en färg på mattan. Inred med mönster ifall du önskar mer liv i inredningen samt har en lugn vad! För mkt av olika mönster och färger får vår hjärna att uppfatta det stökigt! Så tänk att utgå från 3- 4 färger i ett rum! 

All lycka till med valet av matta! Med Sol Åsa 

Foton av Malena Björndahl 
Några finingar att skutta runt i under Juli


(null)
Case ” Huset vid havet” del 2 - inredningen /soffan i fokus


(null)

Tanke och idé - Inredningen till Malena och Mattias hus! 


Jag har utgått från att skapa en mysig oas för avkoppling där inne och ute ska gå ihop! Rummets huvudrollsinnehavare är Soffan. Valet av inredning kändes viktigt att förena både behovet av en stor soffa "Valen XL " i linne loose är jätte fin i sand  och sen skapa bygga vidare med Norrgavels underbara Länstol ihop med bord i trä och material som känns gediget och från naturen! Att mixa material likt Linné med läder, trä, ull, Sten, keramik och glas! Även ha en mer Bali inspirerad taklampa och sedan punkbelysning och funktionsbelysning/ stämningsljus som ger ett mjukt intryck och skapar volym!  Mjuka sittpuffar i form av stenar, vaser i keramik och glas, växter likt fiolfikus Mm för att få en krispig grönska! 


(null)

Valet på soffa föll på Sweef fina Valen XL loose linne som är Sweefs ögonsten och en soffa Malena kikat in länge! En mjuk, djup linnesoffa , klädda i 100% linne. Med helt avtagbar och tvättbar klädsel som gör det möjligt att leva vilde i soffan och tillåter dig att byta soffklädsel efter säsong . Funktionell och mysig på en och samma gång! Kulören Sand 04 kändes både varm och passande! Kika in soffan  HÄR 


(null)

Malena fick hemskickat materialprover på linnetygen. Var noga med att om ni ej kan se produkter live så beställ hem materialprover för att kunna känna och klämma på dem innan ni gör ert val!  Här ser ni även produktcollage som KYD arbetat fram för vardagrummet! Med Soffan som huvudrollsinnehavare!


(null)


Inred med textilier för att ge rummet en varm och ombonad känsla ! Textiler gör att man upplever en mjukhet men ändå lätt känsla i valet av materiel och är fungerar det bra som ljuddämpande effekt! 
(null)

Foton Malena Björndahl,  Collage /Moodboards KYD i ett samarbete mellan KYD, Malenami och Sweef


I hjärtligt sällskap i sommar


(null)

KYD för fina företaget Härtligt och deras sommar/resekitt ! 

Hjärtligt är ett svenskt varumärke grundat av systrarna Caroline och Cathrine. Som är utbildade på universitet inom Bio Medicin och Marknadsekonomi. Hjärtligt utvecklas och tillverkas med hjärta i Sverige tillsammans med professionella i branschen. Produkterna är väldigt omtyckta och lovordade bland frisörer. Hjärtligt har fått många utmärkelser och positiv respons från konsumenter. 

Ett underbart varumärke med fokus på eko, miljö, anpassning för känsliga personer och medveten Grön Salongsvård för håret.  Kika in demHÄR
Med sol Åsa 

(null)