KYD bäddar upp med Mjuka lakan från Mille-Notti


(null)

KYD @ Mille - Notti ! Jag hjärtar denna fina kollektion då platsen där jag mest får inspiration som inredare är just vid havet och stranden! Fresco påslakan är både mjuk och tidlös är tillverkad av percale - en bland at av lyocell som är ett miljövänligt alternativ till bomull med samma fina egenskaper! Spring / Summer Collection 2022 ! Vårens kollektion Forever Young från Mille Notti är designad att kombineras och njutas bekymmerslöst. Här finns inga regler eller pekpinnar, bara stilsäkra mönster och färger på förstklassiga kvaliteter.  Här kan vi landa och åter drömma om ljusa sommarnätter utan slut. 
(null)

Klicka in och läs mer om den fina nya kollektionen HÄR och för att beställa lakanen klicka HÄR!
 
KYD styling och fotografering för Mille Notti Inredning med fokus på att skapa bästa förutsättningarna


(null)
Köket strax klart i kunders Gamla skolan


(null)

Köket ute hos kunder i den Caset Den gamla skolan hr börjat ta sig! Grönt vart det och ihop med ek bänkskivor matchar det golvet som ligger under och blir en fin dynamik med taket! I veckan kommer även lamporna att ta plats och jag tycker gänget har gjort ett sådant bra jobb ! Vad tycker ni? Med värme Åsa 


(null)


Inredningskonsultation och förslag på stil och möblemang


(null)


- Ny spännande kund och dess önskemål / drömmar om hjälp med inredning som KYD ska ta sig ann. I ett första steg jobbas det fram Moodboard/känslocollage. Detta för att få en överblick på stil och känsla av vad som önskas. Denna del av projektet är så viktig , det är här grunden läggs för att sedan fortsätta skapa en helhet som just kunden önskar. Att forma behovsanalysen utifrån kund till inredning och en känsla - se om man känt av just dess stil är så kul. I detta Case är det ett sovrum, Walk in closet och intill liggande badrum som ska kännas nordiskt, tidlöst och modernt är några av ledorden i detta case! Efte det tas möblemang och produktcollage fram! Som inredare har KYD även rabatt hos utvalda företag på färg/tapet och belysning/möbelföretag som mina kunder givetvis får ta del av då de önskar hjälp & anlitar! 
KYD produktfotografering för Star Trading


(null)

KYD har äran att fota och Styla för belysningsföretaget Star Trading!  Klicka HÄR för att se alla deras fina produkter! 


När solen går ned är det dags att tända mysbelysningen och fylla uteplatsen med en magisk känsla. Ljusslingor i träden tillsammans med en mängd lyktor och solcellslampor ger en stämning för minnesvärda kvällar!


Här ser ju Catania solcell Lykta med metallbotten och metalltopp, där emellan fina träribbor som släpper ut ett varmvitt sken genom springorna.. Den laddas upp under dagen och lyser sedan upp din sommarkväll. Lyktan är för utomhusbruk!


Solcellslampor har en rad fördelar jämfört med vanlig utomhusbelysning som drivs med el:

 

  • Du behöver inte dra några kablar. Du kan sätta upp lamporna exakt där du har behov av dem – även på de mest avlägsna platser av din tomt. 
  • Solcellslampor är enkla att sätta upp själv och man behöver inte kalkylera med några extra kostnader i samband med etablering av el - eventuell elektrikerhjälp.
  • Solcellslampor är gratis i el och helt självförsörjande på solenergi - med andra ord: 0 kr. i elräkning.
  • Solcellslampor går på GRÖN ENERGI direkt från solen, och sparar därför inte bara på elräkningen, utan även på miljön.


Med värme Åsa 


(null)         
Påsk i skärgården - sol, hav och påskägg


(null)

Vilket magiskt väder påsken bjöd på! Man blir sådär extra pirrig i kroppen när våren är på G! 
Dagar vid havet i skärgården, precis såsom jag älskar! Med Sol Åsa 
(null)
KYD inredare/stylist till reklamfilm Härjedalskök


(null)

I februari hade KYD äran att agera stylist /inredare till reklamfilminspelning av 2 kök till Härjedalskök inspelad uppe i Funäsdalen! Klapp produktion stod för den fina inspelningen! Vilka proffs !  I ena köket kom ett nytt kök till i det unga parets hem! Med  Gråstensgrått, snygg grå kökslucka från HärjedalsKök förvandlades ett vitt kök till ett modern kök för 2 i grått !  Temat är " Ät frukost i ditt gamla kök, och middag i det nya"  Här kan ni se Reklamfilmen HÄR  Tack fina Härjedalskök att ni väljer KYD ! Ödmjukast tack & vilken ära att få göra projekt likt detta med och för er och jobba med sådan begåvade personer ! Med sol Åsa 
 
(null)

I det andra köket vart det ej fin grön nyans Grönmossegrönluckor och familjen med mamma, pappa och barn!
Se även den reklamfilmen HÄR 

(null)     
(null)

Finaste påskägget -Julia Otilia Organic Jewellery


(null)


Att bära tidlösa och fina smycken med naturen som inspiration är något jag älskar ! Därför väljer KYD smycken från Smyckesdesignern Julia Otilia !

Julia är en älskare av detaljer och skapar fina och feminina kollektioner, dedikerade till kunder som väljer ett liv av kärlek, medvetenhet och ett rent hjärta. Varje smycke  i hennes samlingar är handgjorda med kärlek och inspirerade av skärgården och naturen , så fint .

Naturliga linjer i designen, rena råvarukällor och en rättvis produktion. Sammantaget fullbordar det visionen att skapa medvetna smycken i linje med naturen. För bara genom att göra gott kan vi hitta den fjäderlätta mjukheten i våra hjärtan. Och se inte bara skönheten runt omkring oss, utan också inom oss.

KYD för & i samarbete med JULIA Ottilia Ljusa detaljer i inredning av kök


(null)