Trevlig Valborgsmässoafton till er alla


(null)

- När man får en bukett med aprikosa/rosa Pioner, lycka på ett par stjälkar denna Valborg!

Njut av lediga måndagen alla mina fina följare !

Med sol Åsa 


Foto Killingyourdarlings 
Belyser uteplatsen med ljuskällor från StarTrading


(null)

Nu då det börjar bli dax att inreda uterummen är det extra viktigt att inreda med ljuskällor som skapar stämning och bidrar med en mysig känsla. 
KYD hjärtar utbudet på lampor från företaget Star Trading. De har många ljuskällor att välja på och emellan. Några av deras flexibla ljuskällor är dessa stenar: TWILIGHTS. 

Mycket fin utom-och inomhusprodukt som man tänder med fjärrkontroll. Du kan välja skiftande färger eller ett fast ljus på en färg gult, rött/rosa, blått eller grönt . I ljust blått och gult upplevs även stenarna vita. Man kan även göra så de skiftar färg varteftersom. Både uppladdningsbara batterier och transformator följer med. För att ladda batterierna använder man transformatorn. När batterierna är fulladdade lyser produkten upp till 8 timmar. Fint att kombinera flera olika storlekar. 

Även då de ej lyser är de fina att ha ute som dekoration! 
Dubbelt fint alltså! 

Foton & Styling KYD
KYD för MeMa- Markiser i Linköping


(null)

KYD har fått i uppdrag att i vår och sommar vara Socialmedia ansvarig för MeMa-Markiser och deras sociala kanaler likt instagram! Så in och följ mememarkiser och ta del av sortiment, inspiration och erbjudanden med allt från markiser, lamellgardiner, rullgardiner mm! Med sol Åsa 

(null)

Inlägg i samarbete och för MeMa -Markiser 


Sovrum till kund på skrivbordet idag


(null)


~ Ett Sovrum redo att få en omvandling, lägger ordrar på möbler, textilier och belysning & beställer väggfärg och matta till kund. Här är Sneakpeak på vad som komma ska! Med sol Åsa 


Collage KYD 
Inred med ljusa stenar som lyser inför kvällen


(null)

Oh va det fixas och trixas nu på allas uteplatser ! Det är väldigt viktigt att skapa ljusrum ute! Denna oas kommer lysa upp på kvällarna tack vare de fina stenarna från Star Trading ! Både funktionella och dekorativa! Det gillas! Håll utkik i kväll och se då de lyser på instagram och instastory. Med sol Åsa 

(null)


Foto KYD - Åsa Gramén Beach House lakan och försommarkänsla


(null)

~ Bäddat för försommarkänsla med mysigaste Beach House lakan @beachhousecompany och fiskensfilt från @loufriends! Älskade mysiga stunder i sängen! 

Med sol Åsa När Fina Entrance Mäkleri inreder med KYD tavla


(null)

- Värmer så i hjärtat när duktiga @entrancemakleri inreder med KYDs tavla " Omfamnande Grönskade Entré" ! Kika in hela denna ljuvliga lya som nu är till salu i Göteborg HÄR! 


(null)

Där passa den in som en smäck 


(null)


Foton via Entrance Mäkleri 

KYD hjärtar Våges Smide
(null)

KYD hjärtar gediget hantverk och jag älskar Våges smide fina koncept och detaljer av smide att inreda hem med.  Våges är ett Småländsk smide i femte generationen. Ljusstakar, ljus och inredningsdetaljer med tradition och nytänk. Unik design som kan kombineras på så många olika sätt!

Kika in deras webb HÄR och se deras fina sortiment! Med sol Åsa 

I samarbete med Våges SmideVårligt ljus som sirlar in och kvistar som slår ut(null)     

- Inred fina oaser att njuta av sommaren vid - Solhem


Solen skiner ute och temperaturen är påväg upp. Dax att göra fint ute på soldäcket, balkongen, altanen  , verandan eller i trädgården. 

KYD gör denna vecka ett samarbete med Solhem Inredning och kommer ge tips på några av mina favoriter inför sommaren 2018. Jag har satt ihop två produktcollage, ett förslag till en veranda/altan med två olika oaser man kan röra sig emellan och med olika funktioner , men ändå med samma röda tråd och stil.  Jag har valt att plocka ihop olika produkter ur deras fina utbud och satt ihop en sobert förslag med toner i beiget, svart, vitt och grått! Ihop med vackra gröna växter tycker jag det blir krispigt vackert och mysigt. 


(null)

Collage 1 - Matplatsen
Först ut blir en plats för umgänge. En plats att samla ens nära och kära och avnjuta luncher, middagar eller långa frukostar. En plats som både ska kunna utnyttjas på morgon likt på kvällen - matplatsen! Jag har valt att inreda med Cane-Line fina bordet  Pure, Dwell parasoll för att kunna skugga meddans man äter, stolarna Less med armstöd , hylla och satsbord. Jag gillar verkligen deras stil på möbler och det känns både stilrena och tidlösa till ett bra pris! Jag har valt att arbeta med levande ljus i form av fotogenlampa och en utomhuslampa . Textiler och gröna växter skapar liv  ihop till den stilrena stilen. 
Kika in danska Cane-Line och dess sortiment från Cane-Line

(null)

Collage 2 - Avkopplingsplats.
Vid denna oas har jag tänkt en liten undangömd plats. Här kan man läsa tidning, lyssna på musik eller bara vila sig en stund i solen. 
Varumärket  Sika har denna fina Lounge med sköna namnet Chill .  En mysig sittfåtölj att krypa upp och mysa i . Kika in den Sika-design . Ihop med ljusa val och De fina On- The - Move Sidobord/ soffbord som är lätt att flytta. Bordsskivan kan tas av och användas som bricka vilket gör on-the move perfekt som drinkbord. Även pläd, kaffekopp, ljuslykta finns att finna inne hos Solhem Inredning hemsida. Här hade jag gärna druckit kaffe i doften av kaprifol och med solen som sakta går ner! 

Med sol Åsa 


Inlägget i betalt samarbete med https://www.solheminredning.se


Denna lampa som står på inköpslistan


(null)Deadlines och uteplatser och hem som ska få nya looks


(null)

- Vår ute, 17 grader, produktiva dag med möte och deadlines som väntar. Sneakpeak på en av dem!

Ikväll blir det att träffa en av mina inredningsklasser igen! Ska bli skoj! Med Värme Åsa 


Collage KYD 

Lys upp uterummen och skapa ljusrum Del 1 av 2


(null)

VÄRMEN HAR KOMMIT ÅTER, DAGARNA BLIR LÄNGRE OCH VI VISTAS ALLT MER UTE.  NU VILL MAN FÅNGA IN KÄNSLAN OCH NJUTA AV UTELIVET. JAG ÄLSKAR ATT INREDA UTERUM TILL MINA KUNDER, ALLT FRÅN BALKONGER, SOLDÄCK, ALTANEN, BERSÅ TILL VERANDA. 

En av de viktigaste delarna i att inreda ute är bland annat att belysa rätt. Precis som vi behöver mysig och funktionell belysning inomhus, behövs det också i uterummet. Belysningen fyller en trevlig funktion och skapar stämning som gör att vi känner trygghet och även skapar en skön stämningsfull känsla. Så jag tänkte därför ge lite tips hur ni skapar ljusrum ute på bästa sätt.

Det finns många olika varianter på just belysning, allt från fasadbelysning, golvbelysning eller lysande krukor – de många olika alternativen kan vara svårt att välja mellan därför är det viktigt att innan ni köper in lampor, planerar ljussättningen/belysningen och dess funktion väl. Jag brukar utgå från följande fråga; vad vill du uppnå med belysningen? Behövs funktionsljus över matplatsen, eller vill man skapa en mysig stämning via ljusslinga eller lysa upp delar av exempelvis trädgården för att skapa en mer rumskänsla

Belysning kan även vara bra ur en säkerhetssynpunkt. Med en timer eller en rörelsedetektor kopplad till fasadbelysningen gör att du skapar en trygghet och håller inbrottstjuvar borta. Om du planerar din utebelysning redan när du bygger eller renoverar huset kan du spara pengar och besvär. Vägg- och golvlampor kan byggas in när hantverkarna och elektrikern ändå är på plats. Det blir både billigare och enklare!

(null)

Förutom funktion är det också bra att tänka på armaturernas design. Låt lamporna matcha huset eller konceptet över ert uterum. Då skapas en enhetlig bild och de smälter in som en naturlig del av helheten. Att belysa upp gången upp till huset eller entrén ger ett välkomnade känsla av att komma hem. Satsa också hellre på fler svaga ljuskällor än ett fåtal starka. Se till att inte rikta ljuset så att ni bländar någon med er belysning. Tänk även på dina grannar så ljuset inte är störande för dem. En dimmer för altanbelysningen tillför både funktion och stämning.

(null)

Inred såsom inne med både stämning och funktionsbelysning. Se även till att belysa i olika nivåer likt fågel, fisk eller mittemellan! Att ex hänga en slinga ovanför uteplatsen skapar både en mysig känsla och ramar in rummet. Även parasollbelysning ger en mysig och härlig känsla av duka upp under.

Inred ned LED-lampor som drar mindre energi än vanliga glödlampor, de har även en längre brinntid och innehåller inte några miljöfarliga ämnen som kvicksilver eller bly, och är därför ett miljövänligare alternativ. Även solcellslampor har blivit desto mer populärt och finns många fina modeller av.

(null)

KYDs belysningstips;

* Planera smart innan ni köper in belysning/lampor. Ska belysningen ge stämning, funktion eller vara kopplad till timer eller detektorer?
* Satsa på flera ljuskällor som passar till ditt exteriören av huset eller balkongen.
* Belys på olika nivåer likt Fågel, fisk och mittemellan!

* Led & Solcellslampor – bra för miljön och lätt att placera ut.

Så lys upp och inred med ljus på era mysiga oas och bjud in nära och kära både dag som kväll!

Med sol Åsa 


Många uteplatser som ska få kärlek


(null)

~ Många som önskar råd, tips och förslag på uteplatser, balkonger, soldäck och trädgård nu! Sådan vårkänsla att inreda ute hos kunder. Ett av förra veckans produktcollage. Med Sol Åsa 

Blir blått sovrum hos KYDs kunder i strömma


(null)


~ Att vara med som inredare till KYDs kunder Cecilia och Martins kommande hem som just nu håller på att byggas ute på Strömma är så skoj! Valen av kulörerna i huset är nu bestämda och det blev bland annat en mörkblå kulör i The Master Bedroom. Här är Sneakpeak på lite av presentationen till kunderna och byggherren. Ps Älskar dess kommande takterass på huset!


(null)
Elvira 5 år idag - Fasters fina solstråle(null)

- Idag för 5 år sedan vaknade jag upp till nyheten att min lilla brorsdotter & solstråle Elvira hade fötts. I Fem år har hon gett sådan otrolig glädje och kärleken och att få vara just hennes Faster/Gudmor är sådan lycka och gör livet så mkt rikare. Hon som har sådan söt personlighet, rolig, klok, omtänksam, älskar klänningar & hästar och att sjunga/uppträda men även att hitta på bus och mysiga påhitt. Framförallt har hon en sådan värme i sig, en sådan som smittar av sig. Idag blir hon 5 år (en hel hand full/high five som hon säger) Grattis Älskade lilla Elvira, jag är så stolt över allt du är och kommer bli.KYDs tavla hemma hos Hanna och familj


(null)


~ Se va fint Hanna inrett med KYDs tavla; "Omfamnande Grönskande Entré" . Den passar in så fint med lakanen och väggkulören! Mysigt och lycka i hjärtat att KYDs motiv får vara med på väggen i detta mysiga sovrum ! Tack Hanna (Foto av Hanna)
KYD för företaget Våges


(null)


Sneakpeak ! KYD för Våges ! Jag älskar att inreda med gediget hantverk, där man känner hjärtat bakom och tidlös design. Att företaget även kommer från Småland & Sverige gör det ännu mer fint! Med Sol Åsa 
21 Maj - En heldag med inredning


(null)

Den 21 Maj -  Välkommen att vara med på En dag fylld men inredning, inspiration & glädje på en magisk unik plats med utsikt över Sthlms fina skärgård! Här bjuder KYD in till en kursdag med föreläsningar, workshop - En heldag som går i inredningenstecken.

Många önskar få inspiration såhär då vi går emot ljusare tider och det börjar klia i fingrarna att inreda om både inne och ute. Så ta ledigt från jobbet denna måndag och unna er en heldag att boosta inspirationen.  
Utöver föreläsningar och kursmaterial ingår det Lunch och fika i priset. Samt för de som önskar finns det möjlighet för rådgivning av KYD. 


Hoppas vi ses! Maila [email protected] så sänder KYD ut en unik inbjudan med plats, innehåll och pris! 


Med Solsken Åsa 

Några detaljer på mobilen senaste tiden


(null)

Vilken helg och vilket väder! Magiskt när värmen och solen återkommer till oss, man har glömt bort vad den gör med en! Denna vår går i rosa och beiga toner! Bjuder på några foton senaste tiden! Med sol  Åsa 

Foton Killingyourdarlings 
Blåa dörrar och karmar och bäddat fint


(null)

Åkte ut mot Nacka för möte på en magisk plats ! Kika in sovrummet i detta hus! Jag älskar ägarnas stilrena stil och de blåa dörrkarmarna är ju bara så fina! Även den mjuka tonen i sovrummet med intill liggande Bastu var helt magiskt fint!  Med Solsken Åsa 

(null)

Foton KillingYourdarlings 


Jobb åt privatkunder - produktcollage


(null)

~ Att få vara med som privat inredare åt mina kunder och skapa deras drömmar med inredning, kulörer och belysning är sådan glädje och jag hjärtar det så mycket. Detta förslag på vardagsrumsdel visade KYD veckan innan påsk till kunderna Erika & Niklas.

Med sol Åsa
KYD för Grand Sweden - med koden KYD25 får ni rabatt


(null)

~ Bäddat för utelivet ~ Jag älskar att agera packås(n)a och ta med mig ut duntäcken, kuddar, lyktor och ha Picnick vid havet på en brygga eller på en klippa under vår och sommarhimlen! Att även vädra lakanen ute så de torkar av solens varma strålar är extra lyx på sommaren! KYD hjärtar Grand Sweden och deras mjuka fina lakan att gosa in sig i. Ihop gör vi en kampanj denna vecka där mina fina följare får 25% rabatt hos dem med koden KYD25! Så kika in dess hemsidan och beställ nya lakan att inreda våren med! Med solsken Åsa 


KYD för Grand Sweden 
Bäddat med finaste Grand Sweden lakan


(null)

Hej Vårljus, Hej lediga dagar med sovmorgon ihop med Grand Sweden mjuka lakan! KYD gillar extra mycket just sköna härliga lakan med hög kvalité och i vår och sommar vill jag bland annat gärna bädda upp ute och inne med vackra textilier från just Grand Design.  Påslakan från Grand Design är tillverkade i Europa av högsta kvalité: långfibrig bomull och hög trådtäthet. Grand Design erbjuder marknaden  klassiska mönster med en Skandinavisk twist. Våga Mixa och matcha örngott och påslakan efter smak. Från skillnad från andra företag så producerar de sina lakan i Europa/ Portugal (majoriteten producerar i Indien, Kina, Pakistan m m.) Kika in deras hemsida på;  grandsweden och lägg en order på lakan att sova svalt och gott i vår och sommar! 

Med sol Åsa  
(null)


KYD för & i samarbete med Grand Sweden 

Sommarnöjen med ARTFONT på väggen


Tavlorna kommer från KYDs sidoprojekt ARTFONT 

(null)

(null)
En förändring - tack rara Sofie(null)

~ Född blond men efter en vadslagning vart jag brunhårig! Och det bruna håller i sig, då alla vill bli blonda inför sommaren så har jag idag fått en 3 h behandling av magiskt duktiga frisören Sofie!


Med Sol Åsa 

Tävla & Vinn förvaringsboxar från Orthex Group


(null)~ TÄVLA & VINN set med 6 boxar (3 grå och 3 blå) från @orthexgroup  Dax att plocka undan vinterkängorna och dunjackan och plocka fram och säga hej till nätta, lätta snabba sommarskorna och ljusa kläder! Jag älskar att göra det fint med hjälp av förvaringsboxar, praktiskt och funktionellt snyggt att inreda med! KYD gillar extra mycket de fina boxarna från @orthexgroup, genomskinliga och tidlösa boxar att ha kläderna man ej använder förvarande i!  Ihop med Orthex anordnar vi denna helg en Tävling ihop här, där 2 st har chans att vinna varsitt set med 6 lådor (3 grå och 3 blå) att inreda vårens förvaringsyta med!  


(null)

För att delta gör följande;

• Följ @orthexgroup • Tagga 2 vänner som ni med tror skulle vilja vinna boxarna. • Skriv en motivering här i kommentarsfältet vad du skulle fylla dina boxar med! Ni har fram till söndag kl 21.00 på er! All lycka till/ Med Sol ÅsaKYD för & i samarbete med Orthex Group

Oas i hemmet att inreda funktionellt praktiskt


(null)

~ Från styling i höstas, tips är att skapa funktionella stilleben på köksbänken. Att ha en plats för återhämtning! Hos Sara och Björns förra hem, fanns denna vackra plats som fick lite extra kärlek! Med Sol Åsa 


(null)

Tack Mars månad - ögonblick på linsen


(null)


~ Mars, tack för att du gav så många varma minnen. Minnen i hjärtat som föralltid kommer finnas kvar! Tack för semesterveckan på Marbella, att byta ut vinterkängorna och hoppa i sommarskorna kändes så fint, denna stad som charmade mig med sina fina vyer och avkopplade stunder. Tack för påhitten hemma i staden med nya KYD uppdrag, Privata hem som ska inredas såhär inför våren och månaden gav många jobbuppdrag i form av att styla och fotografera produkter till fina varumärken, nervositetet och spänningen att få möta nya inredningsklasser på Folkuniversitet. Tack för de sista dagarna på denna månad på min absoluta favoritplats, sagoö Gotland!  Och TACK till er som valt att följa KYD och kommer med hejarop och ger sådan värme, Glad Påsk! Månadens mest spelade låt; "Everywhere" - Bootstraps


Foton Killingyourdarlings instgram 

Inredningsuppdrag; Uteplats för avkoppling och umgänge


(null)

Dax att börja planera uteplatsen! KYD har äran att såhär års även få hjälpa kunder att skapa fina utemiljöer! Givetsvis så ger jag förslag på varumärken jag samarbetar med och även kan ge mina kunder rabatt hos! Senast ut i raden är att skapa en miljö åt Petra och John som önskar en avkopplade uteplats med en loungedel och en plats för middag. En stor terass men med två olika funktioner! Att kunna tända upp på kvällen och även skugga på dagen med hjälp av ljus och parasoll! En palett i beiget jobbas fram och en känsla av rent och varm på en och samma gång!
Med sol Åsa 

Collage av KYD 


Dagens ”höjdare” och möte på denna plats


(null)

Ovanför sovrummet ligger denna underbara takterass! En riktig Höjdare med Sthlms inlopp precis nedanför! Vackert och slående!

Nere vid köket och loungen bjöds det på kaffe och hemmagjorda chokladbollar och KYD och Marie hade ett givande möte! Spännande planer på något som ev kommer ske senare i vår! Med sol Åsa 

Foton KYD 
Badrum med beiga inslag


(null)