Skapar layout och planerar inredning


(null)
Höstlig vecka i Kivik & Österlen


(null)

~ En vecka med 2 styling/fotojobb och även mysig skördefest i älskade Kivik! Jag älskar att återvända hit, lugnet, havet, backarna och den varma känslan som Skåne alltid ger , kanske är det den speciella  plats över att mormor och morfar var från Skåne och Halland som gör med extra glad över dessa platser! Alla fina varma minnen härifrån gör mig glad i hjärtat! 

Tack Österlen för en väldigt mysig vecka!En veckas jobb ifrån Kivik(null)

Förra veckan vart det styling/fotojobb nere från Österlen och Kivik hela veckan! Firade även skördefesten på Kiviks marknad och njöt av solsken och indiansommar med 17-18 gr och magiska vyer! Älskar Skåne och Österlen mkt!
Var även förbi Mandelmans en sväng på skördefest! Så fint med musik, magisk butik och goda äppelmust!(null)
KYD hjärtar skogen och Gripsholms


(null)           

KYD för Gripsholms  - Naturens gröna associeras ofta med energi, välmående, balans och sägs även fungera stresslindrande. Därför väljer jag att inreda hösten med Gröna påslakan, för att skapa en skön grön harmoni och ett stillsamt intryck till ett rum som är till för återhämtning såhär extra mycket under hösten

(null)

Tvättningen ger en unik finish och mjuk känsla dessutom pryds både örngott och påslakan med dekorativa dubbelsömmar.
100% ekologiskt och GOTE-certifierat påslakan och örngott.  Klicka hem detta fina bäddsett HÄR

En varm skogsgrön, en dämpad nyans är #50 från Gripsholm och deras nya Vintage-tvättat bäddset är något jag gärna vill inreda. 

Uppdrag för @gripsholmsverige 
Styling: Åsa Gramén (@killingyourdarlings) 
Fotografering: Åsa Gramén (@killingyourdarlings