Tävla och Vinn Winston Golvlampa från Markslöjd


.

TÄVLA & VINN ~ jag hjärtar att kunna bidra med leenden och att göra detta med inredningsdetaljer jag gillar känns extra skoj!  KYD gör nu en tävling med fina företaget Markslöjd och tävlar ut deras lysande fining ; Golvlampan Winston. Winston har små läderdetaljer där strömkabeln sitter fast och ljuskällan sitter i en glasskärm. En riktigt fin lysande lampa som bör stå på en plats där den får blickarna på sig. (Värde 1 695kr)


För att delta; - Följ @markslojd -  Tipsa och tagga 1 vän om tävlingen. - Skriv kort motivering varför du vill vinna och vart Winston skulle få lysa upp ditt liv ! 


Ni har fram till torsdag kl 19.00 ! Lycka till! Med sol Åsa #markslöjd #markslojd #vinnwinston #golvlampa
Maj månad på instagram - killingyourdarlings


.

~ Maj Månad ~ Rensar kamerarullen i mobilen och sammanfattar Maj månad till en underbar månad med så mkt solsken och roliga påhitt både hemma i staden, skärgården och på sagoön. Med avslutning av 2 st inredningsklasser, foto och stylingjobb, planering av kunders hem som snart är inflyttningsklara. Grillning och sangria i solen med vänner och bus med brorsdottern Elvira. Med Sol Åsa 
Att ta ut rätt kulörer till kunds hem


.

Snart är det dax för kunderna uppe i Uppsala att bestämma kulör på väggarna i de olika rummen! 
Jag har hjälpt dem ta fram NCS nr samt val av tapet och färger i de olika rummen! Här ocan ser ni lite av det! En bas i grått, vitt och beiget! Mjukt och harmoniskt med en röd tråd! 

Med sol Åsa 
Vackert linne från Ellos att bädda upp med


.

Jag hjärtar ELLOS fina linne kollektion i bäddtextilier. Så krispigt somriga i tonerna rosa, beige , grått och vitt. Även mörkblått känns helt okej inför hösten. Men till sommaren kommer sängen få gå i de fina ljusa tonerna. Kika in på Ellos och kika in de nya påslakan, örngotten du med vetja! Med solsken Åsa 

Foton via Ellos 
Ny fototavla uppe på vägg i Göteborg


.

Ny Tavla signerad KYD från Visbys gränder (har ej ett något namn än) hänger fint där på väggen i denna pärla till lägenhet stylad av bästa tvillingarna i Göteborg @perfectionmakesmeyawn Tack för ni är så duktiga ! Med sol Åsa 

Kom på WORKSHOP sön 11 Juni & måla krukor !!.
Vill du ha något alldeles eget, återvinna något kärt eller bara testa kalkmålning? Välkommen på Workshop med Kalklitir, Hantverkskammaren och KYD ute på Tyresö den 11 juni! 
Vi kommer att få ta del Åsas inredningstips för balkong, veranda och det gröna rummet i en kort föreläsning.  Därefter är det en Workshop där du får tillgång till Kalklitir färger och kan förnya dina vackra gamla krukor. 
I Hantverkskammarens butik kommer ni som anmäler till workshopen få en rabattkod som gäller i butiken. • Tid & plats: Söndag den 11 juni kl 13.00 – 15.00 
vid Hantverkskammaren Tyresö Slott • Ta med egen kruka – färger och penslar finns på plats. • För de som önskar en privat konsultation/ rådgivning av Åsa kan boka in en 20 minuters möte med henne. 
Kostnad 350kr - föranmälan görs till [email protected] @inredningfranhantverkskammaren @kalklitir
KYD svensk "ambassadör" av danska Magical Four Season


Skriv inläggstext 

.
- Kan man bli förälskad i blommor, visst kan man det och det vart jag precis just nu! 

När frågan ifall KYD ville bli "ambassadör " för Danska företaget Magical Four Season på den svenska marknaden så jublade mitt hjärta! Då en av mina Topp 5 blommor är just Hortensia. 
- Älskar varumärket Magical fina koncept och och deras bondhortensiorna är så fina. Hur de på ett magiskt sätt kommer ändra färg 3-4 ggr genom säsongen och håller sig så länge, länge! Då budet kom så vart jag som nyförälskad, har aldrig sett sådana fina varianter med hög kvalité på hortensia innan. Just hortensior med Magical- märkning har odlats och valts ut med extra omsorg - det märks verkligen att det ligger dansk kärlek bakom dem! 
Inredningscase till ny kunds nya lägenhetHej hej. Senaste caset hos KYD är detta Inredningsförslag till kund och dess nya lägenhet i Hässelby i Sthlm. En mix av kundens nuvarande möbler med dess minnen och patina och kombinera dem med moderna möbelförslag, inredning och belysning. Hoppas så kunden kommer gilla! Med sol Åsa 

Inredningcollage av Åsa Gramén - KYD 
Fint kök helt i min smak


.

Jag trillade in på Alexander White och detta Trivsamt kök ! Så mkt i min smak med vitvaror från Gaggenau och Miele.  Slitstark bänkskiva i Silestone material erbjuder goda arbetsytor. 
Ljuset, valet av material och detaljer som tilltalar mitt inredarhjärta. Visst är det fint?🙌🏼👏🏼

Med sol Åsa

Tävla & Vinn på instagram : killingyourdarlings


.

TÄVLA & VINN - Ta chansen att Vinna en Box Of Hope - en Box tänkt att underlätta för alla som har mycket i vardagen, men ändå vill hinna göra fina val för att uppvakta någon man tycker om med den personliga omsorgen i en gåva och kärleken i en box. Detta Koncept gör det därför enkelt att skicka medvetet utvalda och omsorgsfullt paketerade presenter till någon man tycker om, som vill kunna njuta av lyxen med något av det bästa från Sverige. Dessutom går 50 kr för varje såld presentbox till välgörenhet. KYD hjärtar detta finns varumärke och är glad att kunna meddela att denna helg kan just du vinna en Box antingen till dig själv eller en att ge bort till någon du håller nära hjärtat. 
Delta i tävlingen genom att skutta in och kika in killingyourdarlings på instagram. Ha en underbar helg! Med sol Åsa 
Det börjar växa fram ett hus att inreda


.

Ännu en kund till KYD vars nyproducerade hus börjar ta form och med inflyttning i sommar. Just nu byggs det på hos Emma och Daniels kommande hem och här ser ni den fina entrén! Tack  Emma för bilden och tack för att KYD får vara med på eran otroligt roliga husresa med val av material, kulörer, tapeter, belysning och kommande inredning. 

Med sol Åsa

Foton Emma Croner 
Box of Hope bud vid min dörr - glädje på kvällskvisten


.

Igår kväll när jag kom hem sent från min inredarklass på folkuniversitet så stod det ett paket och en blomma utanför min dörr. Ett paket som gav så mycket glädje/solsken i hjärtat, en "Box of Hope"! Jag älskar detta koncept. En Box med några av de just nu bästa och mest spännande varumärkena i Sverige - inom mode, skönhet och delikatesser. Presenterna är förpackade i en lyxig presentbox i trä. En presentbox med värme och omtanke att sända till någon som man håller nära hjärtat. TACK för glädjen och lyckan ni bidrog med efter en lång jobbdag! Med sol Åsa 

Kika in detta fina koncept ;
https://www.boxofhope.se/
My layout och nytt uppdaterad på hemsidan


.

Jag har uppdaterat lite på KYDs hemsida via Houzz. Så nu ligger några nya case uppe och om man önskar se mer är det bara att klicka på länken till Houzz där alla projekt nu är uppe! Blir så varm av alla omdömen KYD fått! Tack för att ni lyfter KYD ! Er alla så tacksamma! 

http://killingyourdarlings.houzz.se/about

Hoppas ni gillar! Med värme och sol Åsa 

Ny kund nya förslag - KYDar


.

Solsken ute och idag blir det jobb med ny kunds hem. Ett sobert sovrum med ljusa träslag och material har vuxit fram och ett kök med mörkare design har även det jobbats fram. Ute strålar solen och ikväll blir det inredarklass på folkuniversitet. Ha en mysig dag. 

Med sol Åsa 
Golvad av alla vackra golv som finns


.

"Golvad" av alla fina golv som finns - många val att ge förslag på Basecogolv. 
Kika in dess sortiment på; 
http://www.baseco.se/

Med sol Åsa 
När kunds hus börjar att växa fram
.

KYD hjärtar att se när kundhem börjar växa fram!  Just nu byggs Nadja och Filips kommande hus och här ser ni delar av köket. Tänk alla fina "häng" man kan ha runt den långa köksön, som hjärtat i huset! Med sol Åsa Foto Nadja Mayr
Höstens kurser nu uppe på Hemsidan att anmäla sig till


.


Idag kan jag glatt meddela att KYD kommer hålla 3 inredningskurser för Folkuniversitet i Sthlm till hösten (sep-okt) .
Två grundkurser; Inredningsplanering samt Färg & Ljussättning i Inredningen samt en fortsättningskurs för tidigare deltagare där vi tar nästa steg i inredningen.


Jag hoppas vi ses! Med Sol /Åsa


20% rabatt via KYD hos Concept By Us


.

KYD kör ihop med fina företaget Concept By Us en rabatt kampanj där ni mina fina följare har 20% rabatt fram tills söndag den 14/5 kl 21.00
Koden du ska uppge är Vår2017. 

Detta är några av de fina sakerna jag hjärtar extra denna vår! Med solsken Åsa 


Collage KYD 
Nya tavlor från min Sagoö Gotland


.


Sagoön i mitt Hjärta - nya fototavlor signerat KYD finns nu att beställa i måtten; 40X50 , 50x70 och 70x100 ! Hoppas ni kommer gilla! 


Maila [email protected] för intresse. 


Med Sol Åsa alias Killing Your Darlings 
Tävla & Vinn 4 handdukar från Cottonmade of Sweden.

TÄVLA & VINN - Ta chansen att Vinna 2 st Stora handdukar och 2 st Små i valfri kulör från Cottonmade IF Sweden att ha med på sommarens äventyr till stranden, sommarstugan, på semestern, i båten eller varför inte inreda med de i sommar hemma. 

COTTONMADE OF SWEDEN
Cottonmade presenterar vackra textilier som är framtagna med miljön i åtanke, därför hittas inga skadliga ämnen i Cottonmades produkter. Handdukarna är gjorda för att hålla länge, länge och består därför av den bästa av bomull. Lyx och omtanke när den är som bäst!


Fantastiskt mjuk och klassiskt snygg handduk med vävd reliefeffekt. Produkten är framtagen med hänsyn till miljön och är givetvis öko.tex certifierade.

Tävlingen sker på killingyourdarlings instagram. Så kicka in på instagram och delta i tävlingen! Lycka till! Med sol Åsa 

Foton /layout Killingyourdarlings - Åsa Gramén
KYD för CottonMade Sweden Vår/Sommar 2017


.
KYD för Cottonmade Sweden Vår/Sommar 2017.

Hemmet - inred med vackra mjuka handdukar. Att komma hem efter en heldag ute i solen, ta en skön svalkande dusch och sen sitta ute på ex balkongen med en mjuk handduk i håret och om kroppen är en fin känsla. Testa Cottonmade mjuka handdukar i sommar, darlingar att hjärta både för kropp och själ. Med Sol Åsa 


Foton/Styling/Layout KYD 
KYD för CottonMade Sweden Vår/Sommar 2017


.

KYD för CottonMade Sweden Vår/Sommar 2017. 

Jag är glad att nu kunna visa veckans jobb för er. Har denna vecka jobbat med Styling/Fotografering/Layout för fina företaget Cottonmade. Jag valde att dela upp stylingen i tre delar och teman; Naturen, Stranden och Hemmet. Att fånga in varumärket filosofi och koncept. 


Först ut är Naturen ~ Cottonmade fokuserar på att hitta de bästa produkterna som ska kunna användas om och om igen och som passar alla sinnesstämningar. För dem är vardagslyx en självklarhet. Alltid med det lilla extra och alltid med tanken på att värna om miljön.


Naturen, havet, stenarna - att skapa produkter som låter tar hänsyn till naturen - ett av ledorden hos Cottonmade.

Styling - Fotografering - Layout / KYD 
Försommar och Fredag på Sagoön


.

Fredag på sagoön! Solen glittrar igen idag! Magiska dagar här på ön med både jobb och semester känsla . Att jobba och fånga in Maj här på ön i Visby är som balsam för själen! 

Idag vart det möte ang ett kommande event samt sänt hela caset med styling/foto och layout till kund. Även skapat några nya tavlor som kommer komma till försäljning inom kort ihop med http://www.wearetejp.se/ 


Nu blir det fredags temat i huset Visby och dricka sangria sen middag på Surfers. Happy Day! Med solsken Åsa 

Styling och Fotografering för CottonMade @ Fårö


.

En bil fullpackad med handdukar, reflexskämar och picknick åktes det upp till Fårö för att fånga in dagens jobb. Klarblå himmel och turkost hav bjöds det på! Älskar att styla och fota utomhus och ljuset här uppe på Fårö är ju känt för att vara drömskt fint och kan inget annat än att instämma! Om ni ännu ej varit på Fårö så ta ett tripp hit snart! Magisk känsla här! Med Sol Åsa 

Tavlan; Strå"lande" Tofta nu till försäljningen


.

Ny KYDtavla nu till försäljning - Strå"lande" Tofta. Maila [email protected] för beställning. Med Sol Åsa 
Styling och Produktfotografering för KYD på Gotland


.

Dagen starta med stylingjobb kl 9 imorse fram tills nu kl 17.00, två stycken stylingar och produktfotograferingar har stått på dagens schema med temat är somrigt skönt. Och oh vilken tur med vädret man har. Glittrande solsken idag igen, varit så magiskt väder sedan vi kom till ön. Att fota sommarkänsla i 3 Maj kändes fint! Vald location är det inget fel på, men konstig känsla att va helt själv på Tofta.
Nu blir det hem till Visby och ta ett glas sangria på balkongen innan det blir grillning! 


Med sol Åsa Styling och foto - Åsa Gramèn /KYD
Sommarkänsla på ön och jobbmöten idagVilket väder det bjuds på, strålande sol och känns som högsommar.


Idag börjades dagen med strandpromenaden nere vid havet, sen iväg på ett kundmöte och lite shopping. Lunch på Creperiet och nu jobb hemma i huset med bästa utsikten! Dagens kontor är magiskt bra! 🙌🏼👏🏼

Hoppas ni med njuter av sommarsolen! Med sol Åsa 
1 Maj och magiskt väder på sagoön


Vilken magisk 1 maj! Verkar som våren och sommaren kom på en och samma dag! Så himla fint! Vi har fångat in dagen både i Visby och vid havet vid Själsö! Kvällen fångades in med finaste solnedgång!  Imorgon blir det jobb fix mm. Med solsken från sagoön 
Detaljer ifrån morgonrundan i Visby