KYD Case för Pin Table


(null)

"Träets välgörande effekter ! Skogen är ursprunget till våra produkter. Skogen, där den står i naturen är för oss människor ett andningshål. Den erbjuder en paus och en stunds närvaro. Vi tror innerligt att skogen och träet har en välgörande effekt för både fysisk och mental hälsa. Det pågår forskning om att trä kan höja koncentrationsförmågan och passar väl in i barns hemmamiljö. Synligt trä inomhus sägs ha liknande lugnande effekt som skogen. Genom att främja användningen av trä inomhus vill vi på vårt sätt vara med och bidra till FNs globala mål om hållbar utveckling – Mål 3 God Hälsa och välbefinnande.
Hållbart och cirkulärt för flera generationer
Pin Table bygger på idén om att tillverka möbler i symbios med träets egna kretslopp. Trä är en förnyelsebar råvara. Vår affär vill skapa en cirkulär livscykel för bordet" - av Pin Table ! 

KYD älskar just deras tänk kring naturen och inredning! Därav stylade och fotade vi det ena bordet ute i skogen bland stubbar och liljekonvaljer ! 🌿🌲🌳Kyds tavloa hemma hos fina Johanna och Fredrik


(null)

Blir så glad i hjärtat att se när ens fototavlor hänger hemma hos fina rara personer! Hemma hos rara Johanna och Fredrik vid Odenplan hänger KYDs tavla över deras säng! Värme i hjärtat! 

Med sol Åsa KYD har fått äran att styla och fota för nya Pin Table


(null)


~ KYD kan nu berätta att jag fått äran och förtroendet att styla och fota för nya varumärket Pin Table !  Detta företag kommer inom kort lanseras och här får ni ta del av en Sneakpeak på vad KYD skapade med Pin Table fina grundare i förra veckan. 

Dessa varma ord beskriver varumärket ; 

" Vi har fötterna på jorden (eller bordsbenen). Vi vill att våra bord skall vara ett nav i hemmet där människor kan stanna upp, mötas och låta måltiden bli ett sätt att umgås på riktigt. Vi tror att den gemensamma måltiden kan vara vår tids välgörare för fysisk och mental hälsa. Livet är till för att levas! Och när livet sätter sina spår i våra grejer är det något vackert. Det vittnar om allt som utspelat sig kring bordet – den där nyårsfesten, den där morgonen när allt var kaos men sen blev bra, fika med mormor, brädspelskvällar, långa snackiga middagar.  Hos oss är alla bjudna till bordet! Och hos oss får alla stilar plats. Vi omfamnar det vi gillar och bryr oss inte så mycket om vare sig trend eller minimalism – vårt hem är en kärleksfull eklektisk mix av något ärvt, något nytt, nån vintage-förälskelse, någon för dyr designer-grej och saker som påminner om alla resor vi gjort ger en fläkt av kontinenten." Av Pin Table 

Så klicka er in och följa dem och dessa fina kommande inredningsprodukter - det vill ni ej missa ! 


Tack Cecilia, Maja och Magdalena för det fina förtroendet och uppdraget! 

(null)


Veckans jobblocation


(null)

Åkt iväg mot Västergötland för dagar med styling och fotografering!  Ute är det 29 grader och ska bli 32 imorgon men inne i KYD bubblan är det fokus på att inreda, styla och fota Hösten 2021 åt 2 varumärken !

Så blir att ta tillvara på kvällarnas ljus i fotograferingen!

Här är Sneakpeak på några av fotona! Med sol Åsa 
(null)

Iväg till ett somrigt location i Västergötland


(null)


Dagar med foto och styling här i Västergötland väntar! Ikväll kan nästan vem som helst komma in i sovrummet , men myggen de är inte inbjudna! Fint att inreda med just myggnät sådana här sommarkvällar 🙌🏼! Den fina lampan från Lilla Labbet blev fin på bänken !

Nu väntar dagar med att inreda, styla och fota höstens 2021 nyheter för kund! Ute är det 29 gr men i bubbla är det höst! 

Med sol & värme Åsa 


Fotojobb, styling och inredningsförslag


Vilken vecka. 3 deadlines och inrednings förslag till privata kunder ihop med fotojobb (kan ännu ej berätta med vad) sen idag styling och fotografering av Solhem Inrednings showroom i Spånga! Full rulle, men nu blir det helg och sen iväg nästa vecka jobb äventyr ! 
Njut av högsommaren! Med kärlek Åsa 

(null)
Inredningslayout till kunden Gabriella


(null)

~ Nytt Case i KYD bubblan påväg till kunder. Satt samman förslag på inredning utefter Behovsanalys med funktion och mixen av gammalt och nytt. Moodboard/ produktcollage och belysningsförslag har tagit fram till kunden Gabriella med familj.  @gabbywas ! Här ser ni lite av Caset i layout ! 

(Önskar du med hjälp med inredning, litet som stort. Att få hjälp i inredningsdjungeln kan ibland vara en hjälp påvägen till just ditt drömhem. Tveka ej att sända iväg ett mail här eller till [email protected]

Med sol Åsa Swedish Rags lanserar ”The master bedroom U-rug solution


Swedish Rags lanserar "The master bedroom U-rug solution", som tar det hållbara modulkonceptet till en ny nivå. Med en innovativ U-matta ger man sovrummet ett exklusivt uttryck, samtidigt som materialåtgången minimeras.

 

"Sovrumsmiljön, den kanske viktigaste vi har, blir tyvärr ofta eftersatt. Textilier tillför dämpad akustik och inte minst en rofylld känsla i rummet, men vi ser både hos oss själva och våra kunder att det tar emot att lägga en stor matta i sovrummet, som i princip täcks helt av sängen. Det känns helt enkelt inte bra, både ur ett ekonomiskt, praktiskt och framförallt miljömässigt perspektiv." säger företagets ena ägare, Susanne Vucetic.

 

Susanne Vucetic och Lotta Ågerup driver det egna designvarumärket Swedish Rags. I studion, i ägarduons hemmakvarter i Bromma, skräddarsys mattor, ibland gigantiska sådana, av moduler som handvävts enligt svensk hantverkstradition. Modulerna skräddarsys sedan till större mattor utifrån personliga önskemål. Ett hållbart hantverk med oändliga möjligheter vad det gäller storlek och form.

 


(null)


"Trasmattan som idé är genial och precis som man under 1800-talet började använda sig av spillmaterial för att väva trasmattor, så gör också vi det. I vår tillverkning använder vi oss av material som blir över vid certifierad, kvalitativ bomullsproduktion och handväver sedan detta till moduler med hjälp av linvarp. Det är ett otroligt vackert hantverk som samtidigt bidrar till cirkulär konsumtion." säger företagets andra ägare, Lotta Ågerup.Inredningskunsulation av kunders hem


(null)

Planering av kunden Gabriella och familjs hem
Står på agendan samt sätta samman förlaga på kulör och stil av Anna och Christians kök! 
Sneakpeak från delar av vad som ligger på KYDs skrivbord ! 

Med sol Åsa 

(null)

Pitch för ev kommande case


(null)
Lite av kommande saker på Instagram


(null)
Sommaren med Kreafunk Care


(null) 

~ Styling och Produktfotografering signerat KYD för Danska Kreafunk. 


KreaFunk har släppt en högtalare med sin nya CARE-serie  !

(null)


aCAPPELLA CARE är en liten darling till högtalare som inte bara har ett fantastiskt ljud, men det är också vackert och skapat med gott samvete. 35% vetefiber och Gabriel-tyg runt om, vilket inte bara är visuellt vackert utan även är ett miljövänligt val.


(null)