Relaxa innan en rolig jobbdag imorgon väntar


(null)
Inredningsuppdrag för kunders hus i Funäsdalen


(null)


Just nu är det många uppdrag för privata hem på skrivbordet! Planlösning, 3d skisser och möblemang /produkter ska väljas ut! Älskar att agera projektledare i uppdrag för kunders hus och hem och mixen av att lägga ordrar/göra offerter , arbeta fram Material för belysningsplan mm! Jobbet som inredare är bra varierande och kul och jag älskar det!
Med värme Åsa 
Styling & Produkfotografering VåGESIgår, måndag vart det en tidig morgon med att åka och styla och fotografera för Våges!
En magisk morgon med solsken och krispig luft!  Fotade två uppdrag ! En för Våges och en session för Star Trading med julen i fokus!
(null)

Tacksamhet att få jobba med fina varumärke jag som inreder håller extra nära hjärtat! Foton kommer visas senare! Här ser ni en Sneakpeak från gårdagen!
(null)


Med sol Åsa 
   Tävling med Kreafunk


(null)


KYD hjärtar Högtalare från danska KREAFUNK - Fin inredningsdetalj, med så viktig funktion att sprida magisk musik. Med ett imponerande ljud, enkel teknik och med fokus på att förgylla vardagen. 

Deras nyhet aGROOVE+ har en vacker och fin design & är en högtalare för nuet och för framtiden. Förutom att spela alla ens favoritsånger så kommer denna högtalare att ge liv till varje rum du ställer den i. Med en IPX5-klassning är vått väder inget hinder, vilket också gör att den är perfekt att ha stående på terrassen eller i badrummet.
Så ta nu chansen och vinn denna nyhet till dig själv eller någon du håller kär.

Vinst - aGROOVE+ (valfri kulör) swipe för se färgerna 
Pris /värde 1 188 kr

Svara på frågan:
– Vilken färg önskar du Vinna ( svart , blå,rosa, grön eller beige samt vilken låt skulle du välja att spela upp och varför? (Motivera kort) Skriv i kommentarsfältet nedan!

- Följ Kreafunk @kreafunk 

Vi sammanställer och presenterar vinnarna Måndag dem 10 . Tävlingen pågår Lör 8 - Sön 9 kl 21.00

Stort lycka till! 🎶☀️🍂

Att planera kulörer till kund - 60-30-10 modellen!


(null)

Just nu ligger detta hem för planering av inredning/färgsättning /belysningsplan på kyds skrivbord! Så himla kul att vara med och skapa kunders hem! Såhär kan ex planering av färgsättning Se ut!

Som inredare utgår jag ibland även från 
60-30-10 modellen! 
Den enklaste regeln att följa är att färgsätta enligt siffrorna 60-30-10:  

- 60% av rummet bör bestå av en grundfärg på väggar, golv och tak. 

- 30% av rummet bör bestå av en sekundärfärg. Här passar det bra att plocka in de stora möblerna, såsom exempelvis en soffa och matta, i en ny nyans.

(null)


- 10% av rummet färgsätter du med 1 till 3 accentfärger. Välj ut ett par mindre detaljer, som till exempel soffkuddar och plädar, för detta.

Utöver 60-30-10-regeln ska du även addera en svart detalj. Det kan vara i form av en lampa eller en tavelram. Svärtan hjälper nämligen till att ta fram och förstärka de tidigare valda kulörerna.

I bubblan hos KYD


(null)
Att sätta samman en röd tråd kan ibland vara svårt tycker många och jag får ofta förfrågan om jag kan hjälpa fixa så det blir en fin helhet i hemmet! KYD älskar att ha en nära dialog med mina kunder, lyssna in dess drömmar, stil och känsla och sedan förvandla detta till olika kompositioner av inredning. För mig är varje kund unik. Att se just till deras behov, stil och budget, det är just det som gör jobbet som inredare så roligt och utvecklande. Min uppgift är bla att hjälpa att förverkliga människors visioner kring just deras hem – och göra de ännu mer personliga genom att ge råd och inredning som just de hjärtar och vill ha, men kanske inte hade tänkt på själva samt ge en trygghet i just de valen och i resan. För mig är inga frågor fel och desto fler frågor desto mer vill jag ge och lära ut till dem.  Sen tycker jag att det är väldigt fint att lyfta fram och ge tips på både formgivare som är nya i yrket och de som har lång erfarenhet, ge förslag utifrån både befintliga möbler och nya. Att göra jobbet med passion, värme och hjärta! 

Här ser ni ett litet utkast på en del av ett inredningsförslag till kunder jag arbetat fram helheten av deras hus.
Med Sol & värme Åsa alias KYD