Relaxa innan en rolig jobbdag imorgon väntar


(null)
Inredningsuppdrag för kunders hus i Funäsdalen


(null)


Just nu lounge många uppdrag för privata hem på skrivbordet! Planlösning, 3d skisser och möblemang /produkter ska väljas ut! Älskar att agera projektledare i uppdrag för kunders hus och hem och mixen av att lägga ordrar/göra offerter , arbeta fram Material för belysningsplan mm! Jobbet som inredare är bra varierande och kul och jag älskar det!
Med värme Åsa Styling & ProdukfotograferingIgår, måndag vart det en tidig morgon med att åka och styla och fotografera för Våges!
En magisk morgon med solsken och krispig luft!  Fotade två uppdrag ! En för Våges och en session för Star Trading med julen i fokus!
(null)

Tacksamhet att få jobba med fina varumärke jag som inreder håller extra nära hjärtat! Foton kommer visas senare! Här ser ni en Sneakpeak från gårdagen!

Med sol Åsa 
   

Skissande och fixande till kunders badrum


(null)
Nyhet från Norrgavel Fåtöljen Ri


(null)

Wow för Norrgavels nyhet 2022! Jag älskar 
Fåtölj Ri - en fining där både komfort och materialval bjuder på sofistikerade kvaliteter i klass med kunglig fransk möbelkonst från 1700-talet. Den tidlösa utformningen smälter in i rummet, samtidigt som den tar plats på ett alldeles självklart sätt.  

(null)


Text från Norrgavel 

"Ta en närmare titt på Fåtölj Ri, så ser du den obrutna, böljande linjen som löper längs sidan, via armstödet, midjan och runt öronlapparna till ryggens topp – för att ta den spegelvända vägen tillbaka ner till sitsens botten, efter att ha passerat nackkudden. Det är just denna svallande, mjuka linje som har gett fåtöljen dess namn. Ri är nämligen facktermen på ett fysiskt ritverktyg som tidigare användes flitigt av arkitekter och skeppsbyggare för att rita kurvor och krökta linjer. Prova att säga Fåtölj Ri högt – visst låter det som "fåtöljeri". Om det ordet hade funnits så skulle det förmodligen betyda läran om fåtöljer, där Fåtölj Ri är självaste läromästaren." 

Hoppas inreda med denna hos många kunder framöver ! Wow !

Foton Norrgavel  

Tävling med Kreafunk


(null)


KYD hjärtar Högtalare från danska KREAFUNK - Fin inredningsdetalj, med så viktig funktion att sprida magisk musik. Med ett imponerande ljud, enkel teknik och med fokus på att förgylla vardagen. 

Deras nyhet aGROOVE+ har en vacker och fin design & är en högtalare för nuet och för framtiden. Förutom att spela alla ens favoritsånger så kommer denna högtalare att ge liv till varje rum du ställer den i. Med en IPX5-klassning är vått väder inget hinder, vilket också gör att den är perfekt att ha stående på terrassen eller i badrummet.
Så ta nu chansen och vinn denna nyhet till dig själv eller någon du håller kär.

Vinst - aGROOVE+ (valfri kulör) swipe för se färgerna 
Pris /värde 1 188 kr

Svara på frågan:
– Vilken färg önskar du Vinna ( svart , blå,rosa, grön eller beige samt vilken låt skulle du välja att spela upp och varför? (Motivera kort) Skriv i kommentarsfältet nedan!

- Följ Kreafunk @kreafunk 

Vi sammanställer och presenterar vinnarna Måndag dem 10 . Tävlingen pågår Lör 8 - Sön 9 kl 21.00

Stort lycka till! 🎶☀️🍂

Älskar paletten ute i naturen nu


(null)

I bubblan hos KYD


(null)
Att sätta samman en röd tråd kan ibland vara svårt tycker många och jag får ofta förfrågan om jag kan hjälpa fixa så det blir en fin helhet i hemmet! KYD älskar att ha en nära dialog med mina kunder, lyssna in dess drömmar, stil och känsla och sedan förvandla detta till olika kompositioner av inredning. För mig är varje kund unik. Att se just till deras behov, stil och budget, det är just det som gör jobbet som inredare så roligt och utvecklande. Min uppgift är bla att hjälpa att förverkliga människors visioner kring just deras hem – och göra de ännu mer personliga genom att ge råd och inredning som just de hjärtar och vill ha, men kanske inte hade tänkt på själva samt ge en trygghet i just de valen och i resan. För mig är inga frågor fel och desto fler frågor desto mer vill jag ge och lära ut till dem.  Sen tycker jag att det är väldigt fint att lyfta fram och ge tips på både formgivare som är nya i yrket och de som har lång erfarenhet, ge förslag utifrån både befintliga möbler och nya. Att göra jobbet med passion, värme och hjärta! 

Här ser ni ett litet utkast på en del av ett inredningsförslag till kunder jag arbetat fram helheten av deras hus.
Med Sol & värme Åsa alias KYD

HT22 För fina Yvelis~ I uppdrag Tema Hösten 2022 för Yvelis  ! KYD har fått äran och förtroendet att ta fram styling, produkfoton och video till fina svenska varumärket Yvelis! Underbara doftljus från fina Roslagen! Fick fria tyglar men valde även att utgå från olika ledord och känslor likt; ~ Nordiskt, ~ Värme, ~ Mysigt, ~ Tidlöst, ~ gediget hantverk! Jag hoppas ni känner de orden i fotona! Kika även in video i Reels 🔝
(null)

Uppdrag för @yvelis.of.sweden 
Styling: Åsa Gramén (@killingyourdarlings) 
Fotografering: Åsa Gramén (@killingyourdarlings