Mooni Ovo Mini Bluetooth Speaker ett måste i sommar


(null)

~ En ny darling har anlänt! Mooni Ovo från fina företaget Mooni är en trådlös högtalare och även en lysande lampa som skapar en mysig upplevelse. Den kommer följa med KYD på äventyr! Just denna helg får man 30% rabatt på Moonis produkter i deras webbshopp! Uppge  koden " mooni30 "  i kassan! 

Kika in Hemsidan HÄR


Med Sol Åsa


(null)

Inlägget i uppdrag av Mooni


En plats att jobba vid


(null)
Sovmorgon och lediga torsdag


(null)

När man vaknar upp tidigt men man kan ligga och dra sig då det är en ledig dag! Sköna fina känsla!Idag blir det åka och shoppa blommor och sen middag ihop med vänner i solen! Mysigt! Hoppas ni får en härlig ledig dag! Med Solsken Åsa 

(null)

Foton Killingyourdarlings 
Sommar och marina ljusa detaljer


(null)


(null)

Sommarvindar och mjuka handdukar runt kroppen - Kate Kae


(null)

KYD har fått äran att ta fram produkfoton till fina svenska varumärket Kate Kae! Detta fina företag drivs av rara Karin Tegnér och hon har skapat ett varumärke med hjärtat på rätt ställe för miljön och varumärkets kunder!  De erbjuder  Sängkläder och handdukar som ger en oförglömlig upplevelse tack vara sin höga kvalitet och enkelhet. Genom hållbar utveckling förbättrar vi livskvaliteten och välbefinnandet för både dig och alla som varit med och tagit fram våra produkter. 

(null)

Tillverkning av deras produkter överträffar de strängaste säkerhets- och miljöskyddsnormerna som finns i världen och våra produkter är certifierade enligt GOTS, Global Organic Textile Standard, det är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav.   En GOTS-certifierad produkt har därmed en positiv inverkan på användarens hälsa, eftersom den inte innehåller giftiga partiklar som utgör en hälsorisk vid inandning eller beröring.

(null)

Med tanke på den fina tanken på
Miljö och naturen så valde jag att åka ut till havet och skärgården och fånga in produkterna i denna miljö! För hur magiskt är det inte att kunna hänga ut lakanen i sommarluften och man sover extra gott om de torkats precis så! Eller efter ett skönt bad i havet, tassa upp på stranden och vira in sig i en mjuk varm handuk sätta sig ner och bara njuta av sommaren. Jag vet iallafall att det är två saker jag kommer vilja göra i sommar, då med Kate Kae produker. Med sol Åsa 

(null)


Foton i samarabete och för Kate Kae The Organic Company - krisigt vita våfflade textiler
(null)

KYD för danska The Organic Company. 

Är du intresserad av stil och inredning som framställts på ett sätt som värnar om människor och natur? Och vurmar du dessutom för sofistikerad skandinavisk design? Då lär du älska The Organic Company! Detta danska företag startade år 2007 av entreprenören Joy Vasiljev och erbjuder ekologiska textilprodukter för hemmets alla behov. Handdukar och ugnshandskar, haklappar och förkläden trängs med väskor och disktrasor, alltsammans tillverkat av 100% ekologiskt material. The Organic Company blev GOTS-certifierade 2010, vilket både garanterar just den ekologiska produktionen, och samtidigt att en rad internationella arbetsrättsliga krav uppfyllts gentemot företagets anställda, samt att inga farliga kemikalier har använts någonstans i produktionskedjan. Kort och gott - ett ambitiöst varumärke att lägga på minne.(null)

Styling och foton för The Organic Company Kundhem i Roslagen till försäljning


(null)


Glädjen att få vara med på resan från inflytt till ett nytt hus, hjälpa kunden med dess önskan om förslag av inredning/möblemang/belysning mm och nu såhär några år senare ta nästa steg till deras försäljning av huset! Här kan ni se några av de rum KYD var med och skapade till rara Josefine, Markus och Melissa i Roslagen/Grisslehamn ! Nu ligger deras hus och även deras B&B ute till försäljning! Kom och köp! 


Se hela huset och dess B&B HÄRKLINTAS ANSIKTSKOLLEKTION inför sommaren


(null)


En underbar samling från Klinta som jag använder varje kväll innan läggdags. Bästa slutet på dagen! Ingredienserna i dessa härliga produkter är inte de samma som i vanliga ansiktsprodukter.  De innehåller inga parabener, sulfater, mineraloljor, animaliska produkter eller färgämnen. De underbara dofterna kommer inte från parfym, utan alla de underbara dofter du känner kommer från växtrikets blommor, örter, bär och träd.Inlägget för och i samarbete med Klinta 


Morsdag närmar sig, ge bort gåva från Mirins Copenhagen


(null)

KYD för Danska Mirins Copenhagen. Deras Underbara naturliga bad- och kroppsvårdsprodukter som endast innehåller de bästa naturliga ingredienserna. Inga tillsatskemikalier, konserveringsmedel eller syntetiska parfymer. Alla produkter från Mirins Copenhagen är handgjorda för att garantera högsta kvalitet. Produkterna är utvecklade baserat på herbalism och aromaterapi. Snart är det Morsdag, tips är att ge Mamma ett fint sett med olika produkter från Mirins! Kika in dem @mirinscopenhagen .


(null)
Inlägget i samarabete med Mirins Copenhagen 


Nordiska ljuset hemma och hos kund


(null)

Godmorgon ny vecka och nya äventyr.  Hoppas ni alla haft en skön helg. Här ser ni några av KYDs inköp i helgen och blomstrande kvistar. Kundhem som fylls med ljusa nordiska detaljer och känslan av vår sprider sig i hem och hjärta! 

Med sol Åsa