KYD gör styling och fotojobb ihop med SolitaireDesignNär glädjen studsar som en studsboll inom en -  KYD har fått i uppdrag att göra styling och fotosession åt fina handfats företaget Solitairedesign och dess nyheter inför hösten 2014! Hoppas ni hänger med på detta KYD äventyr! Finaste handfaten Sheer Blue i blått vilar ögonen på just nu!


Med sol Åsa Foton killingyourdarlings  Sovrummet i ny "regi" (nyköpt regissörstol)
Så fick denna raring hänga med hem, en ny regissörstol intill andra sidan av sängen! Jag tycker det är fint stt ja olika inredningar på vardera sida av sängen! Det blir lite osymmetriskt då och mer unikt för den som får sova vänster eller höger om i sängen! Nya handdukar fick även de hänga med hem! Med sol Åsa Foton killingyourdarlings 
KYD för Enjoy Candles - en glittrande kväll på stranden
Här kommer några foton/styling jag gjorde i måndags kväll med Enjoy Candles! Att fånga in en strand, bädda upp med sandens mjuka bädd under sig, göra det extra mysigt med kuddar från finaste Shyness Interior textilier och borra ner tårna i sanden. Att blicka ut över havet och se solen gå ner samtidigt som Enjoy Candles börjar glittra och ta över ljussättningen ! Om ni ej har dessa finingar tycker jag absolut ni ska ta och köpa några (exempelvis via Inreda.com) som får belysa er sommar och dess kvällar! De Enjoy Candles som fick följa med ut på stranden denna kväll var; Classic Ivory Smooth och Chevron Blue! Med Sol Åsa Foton och styling Åsa Gramén alias killingyourdarlings Fina pressutskick från Rebell WallsSåhär dagar innan midsommar landade det ett jätte fint pressutskick i brevlådan! En försmak på Rebel Walls nyheter inför hösten i form av en superfin affisch som åker upp på väggen! 


SJU SORTERS TAPETER ATT LÄGGA UNDER HUVUDKUDDEN FRÅN REBEL WALLS HÖSTEN 2014

REBEL WALLS FÖRLANSERAR ETT SMAKPROV UR HÖSTENS GRÖNSKANDE TAPETKOLLEKTION GREENHOUSE


- Vi är lite otåliga och vill gärna dela med oss av våra nyskördade designalster. Vi inspirerades av den gamla traditionen att plocka sju sorters blommor att lägga under kudden för att drömma om sin blivande kärlek. Därför bestämde vi oss för att smyglansera de sju första tapeterna, de övriga får ni drömma om så länge, säger Irene Gimmersta Creative Director på Rebel Walls.
De sju tapeterna ingår i Greenhouse, en tapetkollektion med botaniskt tema, som lanseras under hösten. Naturen och blommorna står i fokus men stilen är olika. Bara bland de första sju tapeterna hittar vi grafiska färgbomber, handmålade blomsteralfabet och franska blommor som räddats ur glömskan efter hundra år i ett dammigt arkiv.

ABC For The Spelling Bee – Omsorgsfullt handmålat blomsteralfabet
Welcome To The Jungle – Stora monsterablad förvandlar ditt hem till en trendig djungel.
Bellewood – Ett modernt toilemönster skapat med traditionellt hantverk.
Flowerbed – Rader av prunkande sommarrabatter.
Winding Spring – Ett möte mellan tapettraditionens trellismönster och slingrande växer.
Flower Dot – En grafisk färgbomb med blommor som bas.
Wall Garden – Nytt liv åt blommönster som räddats ur glömskan efter över hundra år i dammiga arkivlådor.

Foto & Pressutdrag: Rebell Walls
KYD för Kalklitir - stylingsession och fotograferingStyling fix i veckan och fotografering klar av sovrummet hos Sonja och Kalle! Med en svag ljusgrön känsla - ala Kalklitir Sage på väggen bäddade jag upp en mjuk säng med lakan i vitt och grått samt kuddar i grönt och lila. Gardiner längst taket för att höja upp rummets höjd! 

Vardera sida om sängen inreder jag utefter olika unika personligheter! Våga att ej köra likadant på sängens sidor för att skapa en unikhet! Ena sidan med sängbord, Palm, grå sänglampa och gulddetaljer som stol och knoppar! Andra sidan inreder KYD med pall med rosa detaljer och lampa hängandes från taket, vackra pioner i rosa, vitt och aprikost förhöjer väggens färg! Mixen att våga blanda kulörer gör att man förhöjer färgerna på bästa sätt! Jag valde även att designa och fixa till en marmor sänggavel till sängen i KYD design - för att jag älskar marmor och att göra en snygg hård kontrast från Sage färgen! 


Med sol Åsa 

Produkter; Färg - Sage Kalklitir, Gardiner, Lampor - IKEA, Pall, Noshörning - Boconcept, Kuddar - Elce Sthlm, Lakan - MIO, Ljus - Enjoy Candles, Sänggavel - egen design i marmor. Väska, kläder, skor, Liten stol, säng - Privata

Foton av och tillhör killingyourdarlings 

KYD collage på jobb och brunt, vitt och champangeLitet collage på bilder från KYDs jobbmapp får förgylla denna tisdag! Även spanat in ny special anpassade mattor till kundcase! 

Med sol Åsa 

Foton killingyourdarlings 

Vackra vyer då dagarna ej övergår till natt...

När dagarna ej vill övergå till natt, sommarhimlen bjuder upp till nya skådespel varje kväll, då man vill föreviga varje stund och vyerna värme rakt in i ögonen och hjärtat. 


Tar en paus och fyller på med jobb inspo i soffan och på spelaren så ljuder sommarmusik med varma minnen från 1992 och med en kille på gitarr vid Borgholms slottsruin; "Catch The Moon" - Stefan Andersson !


Med sol Åsa foton killingyourdarlings 
Ni borde köpa en tyrolerhatt, bara därför att väcka fram ett skratt

När sommaren äntligen checkat in och dagarna förgylls med att hoppa fram i klänningar och kjolar med nya sommarsskorna! Det andas ledig lördag och vi är ute i skärgården! Lycka !!

Med sol Åsa 
Glittrande hav och lysande Enjoy Candles intill


Spenderar kvällen/natten med fotosession på en strand i solnedgången, givetvis är Enjoy Candles intill och glittrar ikapp med solkatternas reflexer på vattenytan! Det är sommar i luften och det är helt tyst, inte ens havet ger ifrån sig något ljud! (Tips är att köpa på er några ljus från Enjoy Candles - att ta med på picnicken, i båten, i tälten, till sommarstugan. Brandsäkert, tål vindar och ger stämning ljus allra bäst! ) Här stannar jag tiden en stund och tar in varje bild ögat fångar in! 


Med sol Åsa 


Foton killingyourdarlings