KYD för Kalklitir - stylingsession och fotograferingStyling fix i veckan och fotografering klar av sovrummet hos Sonja och Kalle! Med en svag ljusgrön känsla - ala Kalklitir Sage på väggen bäddade jag upp en mjuk säng med lakan i vitt och grått samt kuddar i grönt och lila. Gardiner längst taket för att höja upp rummets höjd! 

Vardera sida om sängen inreder jag utefter olika unika personligheter! Våga att ej köra likadant på sängens sidor för att skapa en unikhet! Ena sidan med sängbord, Palm, grå sänglampa och gulddetaljer som stol och knoppar! Andra sidan inreder KYD med pall med rosa detaljer och lampa hängandes från taket, vackra pioner i rosa, vitt och aprikost förhöjer väggens färg! Mixen att våga blanda kulörer gör att man förhöjer färgerna på bästa sätt! Jag valde även att designa och fixa till en marmor sänggavel till sängen i KYD design - för att jag älskar marmor och att göra en snygg hård kontrast från Sage färgen! 


Med sol Åsa 

Produkter; Färg - Sage Kalklitir, Gardiner, Lampor - IKEA, Pall, Noshörning - Boconcept, Kuddar - Elce Sthlm, Lakan - MIO, Ljus - Enjoy Candles, Sänggavel - egen design i marmor. Väska, kläder, skor, Liten stol, säng - Privata

Foton av och tillhör killingyourdarlings 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Så himla fint!

Svar: Tackar💗💛💗
Åsa None

2014-05-24 @ 12:19:47
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: Linnéa

Fint jobbat! :) kram

Svar: 😃👍tack snälla
Åsa None

2014-05-24 @ 12:59:57
URL: http://linneahentschel.blogspot.se/
Postat av: vardagskonst

Asså du är så duktig <3

Svar: ❤️☺️😘
Åsa None


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback