Boxen ” A Piece of Gotland ” - fylld med pärlor


(null)


~ När brevduvan flyger in med en exklusiv Box från Sagoön Gotland - "A piece of Gotland" då gör hjärtat kullerbyttor av glädje. Konceptet är en box med 5st olika hantverk från noga utvalda gotländska talanger skapad av rara entreprenören Astrid Skarin ! I boxen finns en nyckelring som Astrid (skaparen av A Piece of Gotland) själv har tillverkat i läder, en hållare för hörlurar i återbrukat material från Hildur2john, ett handgjort keramikfat från MariaForm, en vegansk tvål från Kuckelimuck och en påse vallmo-frön. 


(null)


Boxens design är även den magisk!  Sådan Perfekt gåva till en Gotlands älskare som jag vet många ni följare likt mig här är. Boxens innehåll består verkligen av hållbar design och vackra detaljer från Gotlands landskap, kulinarisk konst, livsstil och den där charmiga dialekt som är den finaste -  och vet ni jag hjärtar det! Klicka in  HÄR och beställ en box vetja! 


Inlägget i samarbete med A piece of Gotland 
Varma toner av hösten 2018 och KYD foton i sep


(null)Söndagsmornar har något magiskt över sig! Tystnaden och att vakna upp tidigt och kunna ligga och dra sig och sen mysa med långfrukost i sängen och lyssna på bra musik och bara njuta av rena linnelakan och tända ljus! Älskar höstliga känslan! 
Ha en fin söndag! På bilden ser ni bland annat;

Lakan från Ellos, Kudde från Affari, Korg från Åhléns, Handdukar från Cottom of Sweden, Plåtlåda /Pall från Granit, Vas från Lyngby , Doftljus Granit.  Med solsken Åsa (null)

KYDs september. Tända ljus, kvällarna vid havet, blommorna man fortfarande kan plocka och komponera ihop egen bukett, håret som fått en höstfärg, varmare stickade tröjor, chailatte och mera stunder inne... 
Hall och sovrum hos Anna & Mats


(null)
Ny väggfärg i Grått/väggspeglar...

Sovrum med extra fin och tidlös känsla. Anna var med även med på en av KYDs inredningsweekends och under workshopen arbetade hon med deras sovrum. Anna och hennes pojkvän inredde därefter om med ny kulör i grått och gjort fina lister på väggen i sovrummet med hjälp av handledning och tips /råd från KYD! Så himla kul att se förändringen! De Släta väggarna innan i vitt fick en ny känsla! Med fina inramningar av väggspeglar (inte om spegel spegel, utan om lister som sätts upp på väggen och bildar speglar på väggen). Antingen sätter du upp som rektanglar eller fyrkanter, eller det du tycker passar bäst på dina väggar. Här ser ni resultatet ovan!


(null)

Från en vit hall till en grönskade grön oas..,

När man har en liten men ljus hall, kan man enkelt skapa en välkomnande känsla! Hallen är det första vi ser & det sista vi lämnar då vi kommer hem. Så skapa ett rum med värme och välkomnande känsla. 


Jag föreslog idén om en tapet med karaktär och det landade i denna fina gröna som både Anna och Mats gillade ! Inredningsvalet att ej tapetsera ändå upp utan spara en bit av det vita, på så sätt skapar man en fin volym och luftighet! Att sedan addera in en guldspelet och klarglas lampan gav guldkant i hallen. 


Med Sol Åsa 

KYD case hemma hos Anna & Mats


(null)

Fredags vyn från KYDs kontor


(null)     


Varm rykande choklad i blåsten, fin musik som ger en fredagskänsla med bästa hörlurarna från Sudio idag. Fixat med föreläsningsmaterial till kommande helg/inredningskurser KYD ska hålla i. 2019 färgpaletter och trender . Hoppas ni med har en mysig fredag. Med sol Åsa 
KYD för 2 danska varumärken


(null)

KYD för danska varumärkena @theorganiccompany & @mirinscopenhagen ! (Styling/fotografering och layout)


Att kunna skapa ett eget hemmaspa med Mirins fina produkter som skapar mjuk/len kropp och efter badet/duschen få krypa in i en stor våfflad handduk från The Organic Company i färgen ljusblått - Det är vardagslyx för mig och som jag även hoppas ni även skapar till er själva...


(null)
Höstligt fint på FJÄRDE LÅNGGATAN 18


(null)

Kikade in på Entrance Mäklarsida och fannndenna fina pärla. Älskar väggfärgerna både i sovrum och vardagsrummet. Så mycket höst och inbjudande fint.


(null)
Blomsterbukett i hösttema
(null)
Sovrummet är verkligen inbjudande varmt och mysigt. Helt i KYD stil. Tummen upp!

Med sol Åsa

Foton Entrance Mäkleri 
På mitt sängbord står Mirins Oil


(null)

- På mitt sängbord står Mirins Body Oil (Calming Lavender & BERGAMOT) om gör magi och används varje kväll! Det är en lugnande blandning från Mirins Copenhagen av söt aromatisk lavendel och essensen av upplyftande Bergamot-frukt för att lugna och hindra stress. Så andas djupt och låt blandningen av Bergamot och Lavendel lugna dig inifrån samtidigt som du återställer din naturliga balans. Lavendel valdes för sina dyrbara egenskaper och vacker doft. Det är känt för sin kraft att förbättra sömnen och lugna huvudvärk.  Kombinerad med Bergamot, som fungerar som en naturlig antidepressiva, är denna lugnande blandning en perfekt balans mellan terapeutiska växtegenskaper för att slappna av och varva ner naturligt. Doften och känsla på kroppen som denna olja skapar är så fin och ger god sömn och välmående! Tummen upp @mirinscopenhagen

Kök till kunderna presenterat


(null)


- Skisser, moodboard, produktcollage och material visning  för kunderna Maria & Peter! Nu strax redo att ta fredag och helg... Med Sol Åsa 
Administrativ Dag hos KYD


(null)

Att driva eget är mer än fixa med inredningscase, styla/fotografera, skissa i 3D eller skutta på konsultation/möten med fina människor. De finns de dagar då man måste göra det administrativa och planera och fixa/trixa också och jag älskar variationen. Denna em är en sådan och äntligen kan man tända ljus på skrivbordet från Klinta älskar även de höstliga kvistarna av en favoritblomma; hortensior från Magic Hortensia (är ambassadör för båda varumärkena)  som känns extra fina såhär i september och ännu blommor. 


Med Sol Åsa 
Höst i mysiga Tännäskröket - 2 av husen stylade av KYD

(null)


Längtar du med till fjällen ? Mitt tips är att boka en långweekend eller novemberlovet till fina Tännäskröket som är en underbar oas att njuta av hösten vid. Fjällen, naturen ger en så mycket energi. Här är några foton på styling av KYD från två av deras fina fjällhus... 
(null)

Styling/foto KYD En vanlig tisdag med hemmamys


(null)


~ Bäddat för tidig kväll och lyssnar på musik. I lurarna ikväll mysig musik med en varm kopp espresso och fönstret står öppet och sval fin höstlig luft kommer in!

Älskar innemys såhär i september! Med sol Åsa 

Den varma beiga tonen hösten ger oss


(null)

September ger oss solsken och värme och jag vill inreda med beiget likt Jotuns fina nya kulörpalett för 2019! Mjuk, varm och tidlös!

Mer sol Åsa 
KYD för Danska Land - rostiga tidlösa krukor(null)


Sommaren går mot sitt slut fast värmen håller ett grepp om september med då det är över 20 gr hemma i Staden! Fast sommaren är över så kan man plantera och fixa med sina växter inne och ute som på våren! Jag hjärtar höstens alla fina färgsprakande färger på växterna och blommorna nu ute i blomsterbutikerna. Så varma och glada färger! 

KYD hjärtar design som är unik och jag vart så betagen när jag såg Land Gardens nya krukor, fina, tidlösa, unik dansk design. 

Jag fick i uppdrag att styla dem och valde att inreda ett uterum med två fina krukor som kom svarta men bara på en vecka fått stått ute och blivit rostiga! Så häftigt!!  Materialet är galvaniserat eller obehandlat järn, som med tiden får en vacker, rostig yta som bara blir finare och finare! 
Jag är så nöjd med dem! Jag valde att plantera gräs och stenväxter med varma toner av rosa,lila och grönt ! Tycker det jobbar fint ihop med rosten.
Tycker absolut ni ska kika in dess sortiment här;

https://www.landgarden.se

Foton KYD 

Inlägget i samarabete med Danska Land