Vårliga toner i Januari med Lindform & Sjöstrand(null)

~ Enkelhet och Detaljer att hjärta. Trevlig Lördag! På spelaren Victor Leksell - "Svag"! #inredare #stylist #fotograf #design2020 #enhelhet

(null)

Husbygge på Muskö


(null)

Ett av casen just nu på KYDs skrivbord är ombyggnation av befintlig byggnad ute på Muskö i Sthlms skärgård! Här ska kunderna Katja och Fredrik bygga om landställe till permanent boende

(null)

!
KYD har tagit in Studio Nine som ansvarar för bygghandlingarna och idéer av inredning planeras tillsammans!  Här ser ni lite av det som jobbas bra!
Med sol Åsa 
(null)
Del 3 till kunderna nybygge i Skövde


(null) ~ Tredje steget till kunderna Josefine och Marcus kommande nyproduktion/hus i Skövde. Nu är husets alls tapeter, väggkulörer uppe och det blev bland annat en taktapet till barnrummet med moln. Köket,  de två Badrummen, tvättstuga och hallens fina golv håller just nu på att fixas/byggas. Så del nr 3 i inredningscaset är att sätta produktlistor på inredning/möbler och belysning så att det kommer lagom till inflytten. Tack för förtroendet och glädjen att få vara med som er inredare & skapa eran husdröm! Med Sol Åsa 
Spring 2020 - att skapa Moodboards till föreläsning


(null)
Hej 2020 ! KYD + Lindform = Sant


(null)

Nu är det dax att skutta in i jobb-bubblan igen efter långledigt med massa mysiga påhitt! Hoppas ni med haft ett mysigt Jul/Nyårs uppehåll! 
Batterierna är laddade, mobilen har legat på vila och datan varit nedkopplad! 

I slutet av 2019 vart det klart ang ett nytt uppdrag för KYD. Jag är så glad att kunna meddela att KYD fått äran och det stora förtroendet att va ansvarig för Lindform AB sociala mediaflöde från och med Januari 2020 och tillsvidare. KYD ska agera i Lindform ́s stylist och fotograf ! Så himla skoj! Så kika in Lindforms hemsida och kika in deras produker och nyheter 2020 att inreda hemmet med! Nu kör vi! 

(null)

Kika in HÄR

Med Värme Åsa

Foton/layout Åsa Gramén

Ett av inredningscasen just nu - Nybygge i Skövde(null)
Vardagsrummet sett från köket på nedre plan! Här ska det byggas en platsbyggd bänk! 

Älskar när allt börjar sakta men säkert att falla på plats, när ens kunders Husdrömmar skapas! Som jag berättat innan har KYD har fått äran att va med från första skiss och hela resan av material, belysning, färger, badrum, kök, golv, dörrar & tapeter till Josefine och Marcus nya hus i Skövde som just nu tar form! Att agera inredare och va med i hela projektet är så kul!  

(null)
Master Bedroom - bakom vänstra väggen är en Walk i Closet. 

Just nu ser det ut såhär ute på bygget! Det hålls på
För fullt för inflytt 1 Mars! Golv är lagda, tapeter och färger är på plats! Badrummet och köket har fått kakel. Och just nu hålls köket på att byggas! 

(null)
I lilla Melissas barnrum valde KYD att ge förslag på tapet i taket, en himmel/molntapet ! Övervåningens allrum med fina fönster ! 

Jag älskar att se hur allt tar form och hittills känns allt jätte bra! Att ha en nära dialog med familjen är så viktigt tycker jag! 

(null)
Köket från Ballingslöv i färgen oyster 
(null)
I stora entrén lägga detta kakel i grått och beiget. 

Ännu är det mer ska som förberedas och bli klart! Så nu är det nästa steg i jobbprocessen att ta fram
Inredning, belysning mm! Så mer kommer inom
Kort när alla pusselbitar börjar falla på plats! Tack fina Josefine & Marcus för ni väljer KYD och att jag får va med i detta roliga jobbäventyr!


Med sol Åsa