En återblick för 2022 för KYD - Tack


(null)

Snart närmar vi oss slutet av 2022 och när man blickar tillbaka på året så har det fyllts med så fina möten, roliga uppdrag och händelser för KYD som varit nya och spännande & utmanande ! 

Nya kunder som kommit, gamla som återvänt, nya hus som ska planeras och produktfoton som ska tas!  

(null)


Jag vill rikta mitt varmaste TACK till mina fina kunder för att jag får äran att vara just er privata inredare för att skapa era drömmar, TACK till samarbetspartners & företag som jag har den stora äran/ förtroendet att jobba med båda i styling och fotografering,

(null)  Sen vill jag även rikta Ödmjukaste värme till de som alltid finns i Livet ! Ni som uppskattar KYDs konto med att lämna ett "like" en kommentar och ett hejarop ! I en värld som blir allt mer tuff och kall därute är det så himla viktigt att vi ser och ger varann värme och glädje, de är de där små sakerna som sätter pricken över i:et i Livet ! Ni är som varma solstrålar och hoppas ni vill stanna kvar under nästa år och ta del av kommande Case som jag är så peppad på att berätta för er! 

Jag Önskar er alla en God Jul och ett Gott Glittrande slut och lova mig att stanna upp och njuta av era nära och kära ! Med värme och kärlek Åsa 

Planering av hus i fjällen på dagens schema


(null)


Tittar på material till kunders badrum


(null)

Trender och reportage för Nordhem & BeslsgDesign


(null)

I samarbete med Nordhem och Beslag Design har jag fått äran att jobbat fram trendrapport och reportage text inför 2023! Vad kommer vi se på marknaden, vad för material och kulörer kommer vi att få se på marknaden ?

Under början av 2023 kommer reportage texterna ! Håll utkik ! Med värme Åsa 

KYD för fina Härjedalskök - Grönmossagrönt


(null)

Jag är så glad att nu kunna visa ett styling/fotojobb KYD gjorde under försommaren. KYD fick i uppdrag för Härjedalskök att fota före och efterbilder av ett kök samt styla upp det ! 

HärjedalsKök har sedan 1995 levererat smarta kökslösningar till hem genom deras hållbara metod för köksrenovering. Att byta ut luckor och lådor på befintliga stommar är ett bra val för såväl plånbok samt med omtanke för miljön/naturen!  

Tack fHärjedalsKök för förtroendet och äran att göra detta ihop/tillsammans med er! Värme i hjärtat (null)


Privata hem som ska få en tydlig röd trådJust nu ligger några roliga projekt med  kunde på KYDs Skrivbord! I Örnsköldsvik ska kunden Fredriks nya hem nya hem få en helt ny inredning och i Täby i Sthlm håller vi på att ta fram ett helhetskoncept till radhus. Här nedan ser ni några detaljer och materialprov på vad som ska tas fram! Med värme Åsa 

(null)


Ombyggnation/renovering : Radhus i Täby


(null)

KYD har fått i uppdrag att ta fram förslag på fast interiör till ett radhus och dess ombyggnationi i Täby strax norr om Sthlm! 
Ett gult radhus i tre plan ska få en helt ny känsla!  Det som är planerat att göras är följande: 
Entréplan: Nytt kök med köksö (ta bort väggen) (viktigt med kyl/frys och skafferi som riktar sig mot stor familj) /Badrum
/Braskamin/ Ytskikten 
Övre plan:
3-fönsterkup alt 3-takfönster / Badrummet (tvättstuga el inte på nedre plan) /Golven
/Ytskikten /Kanske planera om walk-in closet
Sovrum  
Nedre plan:
Riv bort tillbyggda lilla matkällarutrymmet och ha ett stort rum./Ytskikten/Bygga tvättstuga alt nytt rum med glasvägg för hemmakontor av matkällaren/mellanrummet (bakom sovrummet.

Ska bli så kul att ihop med byggherre och kunden ta mig ann detta projekt och både inreda invändigt och sen exteriören! 


(null) Inredningsförslag till kunders Fjällstuga i Sälen


(null)