KYD @ Tännäskröket - höstliga vyer


(null)

KYD tackar Tännäskröket, Linda, Maria & Sarah med tre starka Hej; hej hej hej. Så fina dagar med styling, fotografering, solsken, varma möten och sprakande höstliga färger som gick rakt in i hjärtat !
Sjöstrands fina espressobryggare ger gott kaffe


(null)


Innan jag utbildade mig till inredare/retaildesigner på Växjö Universitet så jobbade jag bland annat om Barista (som en bartender men med kaffe.) Älskade att skapa goda varma espresso till kunderna med kärlek i. Därför känns det extra fint att starta dagen här uppe i mysiga Tännäskröket med en riktigt god och varm espresso från Sjöstrand fina espressobryggare och deras goda kaffe. ☕️🍂🏔


Med sol Åsa 
Framme för inredningsstyling & fotografering i Tännäskröket(null)

Full fart från morgon till kväll! Vill fånga in allt här ifrån så blir ej så närvarande här på bloggen! 
Men det är så fint här uppe nu när hösten verkligen verkligen börjat ! Det sprakar av höstliga kulörer överallt och jag försöker mellan styling och fotocase fånga in allt!! Det är tredje gången KYD är här nu och efter varmt välkomnande kaffemöte av Sarah och Maria så satte jag igång idag att fixa! Solen glittrar och kvällarna bjuder på fina solnedgångar uppepå berget! Med sol Åsa 

(null)Hejdå Järvsö och norrut för spännande case


(null)

Höstlig utsikt från fina idyllen Järvsö(null)     

Framme i fina Järvsö, här checkar man in på mysiga nya Järvsö Crêperie och Nattlogi. Älskar detta koncept då denna unika svit är helt klädd i granpanel uppe i skidbacken. Huset är byggd i kärnfura och isolerad med ekoisolering. Bra jobbat och Tummen upp för dig Malin som skapat denna lilla mysiga pärla.


Den fina utsikten från rummet på 24 kvadrat är en "höjdare" och höstens färger har kommit här uppe i Järvsö !  Vart Värmande kaffe inne med mysig gosig pläd från lowkeygoods! 

(null)
Mysig stund inne i fina Crêperie och Logi nattlogi sent på kvällen. 

Kalas och fina påhitt såhär i mitten av September


(null)

Idag vart det kallare ute! Men ändå redo att ibta hösten med mysiga påhitt och värmande stunder inne! Veckan har varit allt från kalas och firande till jobbdeadlines! Mysiga fällar, kuddar och andra detaljer som ljushållare mm har fått flytta in och sommarskorna har fått bytas ut till höstboots!
Gillar ni med hösten? Kramar med solsken Åsa Höstliga detaljer


(null)


Två nyheter från Globen Lighting


(null)

Taklampa Tropez 82 är en favorit av Globen Lighting (@globenlighting) Nyheter inför hösten? KYD älskar när design är likt detta, lampans Papper är nämligen återvunnet och oblekt och hänger böljande fint ifrån taket och sprider mjukt varmt sken. Jag valde att  använda en frostad ljuskälla för att inte skapa bländning och att lampan ger ett mjukt lumen. Ps kommer även i svart!


(null)


Bordslampa Ester - Denna lilla nätta bordslampa i Sekelskiftesstil har fått ta plats i köket,  den har fått sin inspiration från de stämningsfulla klassiska oljelamporna från förr och ger ett varmt och fint ljus i hela rummet! 
Nytt KYD uppdrag - inredningsförslag


(null)
Klintas nyhet : TRÄD - jag hjärtar design likt detta


(null)

Trä en helt unik kollektion från Klinta, som på ett vackert sätt kombinerar nytta med nöje. Som tidigare Klinta-ljus är själva ljuset förnyelsebart och glaset återanvändningsbart, men den lyxiga förpackningen, kuben, dubbeljobbar också som en ljushållare. Och med tiden kan du återanvända även den den på otroligt många sätt.

I träd möter design en framtid där vi alla kan unna oss vardagslyx, utan bekostnad på miljön. träd paketerar två av de ting som vi Skandinaver älskar mest - den varma lågan från ett ljus under de mörka månaderna och vår älskade och oändliga skog. Vi har kombinerat fantastiska dofter, naturliga oljor och svensk trä så att du kan skapa ditt egna nordiska stilleben.(null)

Foto :KYD för Klinta Fint möte ute på Nybygget i Märsta


(null)

Dagens möte var norr om stan, i Märsta för att hälsa på Nybygget och prata lite! Trevliga Camilla mötte upp mig och det var husvisning och trevliga samtal! Gillade extra mycket huset Gotland från Hudikhus! Fint inrett med en naturlig palett som tilltala mig mkt! Kika in och och åk till Nybygget ifall du går i bygga hus tankar eller bara önskar inspiration! Kika in HÄR

Med sol Åsa 

(null)Två fina Nyheter från Globen Lighting


(null)


Lysande" Darlingar till lampor har fått flytta in lagom till höstens innemys. Den fina Taklampan Tropez påminner om en vacker solhatt som böljar över rummet. Tropez är tillverkad av Papier-maché (franska för tuggat papper) dvs papper och lim. Pappret är återvunnet och oblekt. Känns så rätt i tiden. Den lilla Bordslampan Ester i Sekelskiftesstil  har fått inspiration från de stämningsfulla klassiska oljelamporna från förr.  Jag hjärtar dem båda som binder samman nytt med gammalt ! Två fina nyheter från @globenlighting denna höst!
Två nya entréetavlor signerat KYD


(null)

~ Två nya fototavlor signerat KYD. Nu går det att beställa någon av dessa darlingar från Sagoön Gotland! Även denna gång två entréer men "några" år emellan sig ! Maila [email protected] för att göra en beställning! Med Sol Åsa


(null)
Badhandukar från Katekae


(null)

- Att packa bilen och åka iväg på kvällsutflyt till ett fiskeläger, helt vindstilla, ljudet av kluckande hav och kunna ta en varmt kvällsdopp här på ön. Sen att krypa in i en mjuk varm handduk från Katekae är så fint såhär i början av hösten! @katekaeorganic


(null)

Foto och styling i uppdrag för KatekaeSneakpeak / Produktfoton för Yvelis.se


(null)

Äran att få skapa styling och produkfoton med höstliga toner på sagoön är så kul! Tack för förtroendet fina Yvelis.se


(null)


Styling och fotografering i uppdrag för Yvelis Styling och Produktfotografering från Sagoön


(null)

Veckan inleddes med foto och stylinguppdrag till två olika varumärken.  Har ser ni liten Sneakpeak på det.  Älskar hur inspirationen gör kullebyttor här på ön. Man vill bara va mer och mer kreativ här. Mer om casen kommer framöver. 
Med Sol Åsa 

(null)

De små sakerna är det som lyfter helheten


(null)


Fina Härtligt och KateKae möter vi hösten med


(null)

Hösten är på gång, skapa en mysig "ta hand om dig" stund med produkter för håret från fina svenska varumärket Hjärtligt och mjuka varma handdukar från Katekae! 


(null)Djupvik - en plats jag hjärtar att komma till


(null)

Efter regn kom strålade solsken - då åker man till ett favoritställe på öjn! Finaste Djupvik och Ekstakusten.

Älskar att checka in här och äta gott och bara njuta av  öns fina vyer och luft! Sen en långpromenad längst Ekstakusten är ett måste! 


(null)


Med solsken Åsa 

När fina vännen Hanna är med i Plaza Interiör


(null)

Fina vännen och även KYDs högra hand i olika jobbuppdrag är med i månadens Plaza Interiör - Hanna!  Hon och hennes Jesper har byggt om och inrett så fint en lägenhet i en gammal skola i Hägersten. Så himla fina foton och snyggt reportage! Så spring och köp! Grattis vännen min till snyggt reportage om ert fina hem! 
Gotland i mitt hjärta


(null)
Startar dagens på Norra Gotland


(null)

Styla och Fota produkter står på dagens schema! Solen glittrar på sagoön och imorse vart det fånga in en långpromenad här vid Furillen! Älskar denna plats och får så mkt inspo här! 

Nu in i KYD bubblan igen!

(null)


Med solsken Åsa 
Gotland - inleder september med jobb från ön(null)

Spenderar 9 dagar här på sagoön Gotland för olika KYD jobb! Älskar att va på denna plats och känns som ens andra hem! Idag strålar solen och det vankas styling och fotouppdrag! Riktigt skoj! 
Hoppas ni har en mysig vecka!

Med solsken Åsa 

(null)
Gotland detaljer