Hos kunder på Väddö tar inredningen plats


(null)

När ens kunder sänder foton på att inredningen börjar ta plats i deras nya sommarhus då blir hjärtat varmt! 
Så kul att se när allt börjar falla på plats och ett tomt rum/hus börjar få en personlighet och ger liv i form av möbler /belysning och detaljer ! 

(null)

(null)







Höstens palett


(null)





Reportage inne på Designed Posters


(null)


Just  nu ligger ett reportage om
Höstens trender uppe på Designed Posters och KYD har äran att skapa Moodboard/collage framtaget av KYD - Killingyourdarlings ! 

In och läshär  








Skapar höstliga collage till Designed Posters


(null)


Hösten närmar sig och KYD har hoppat in i den kreativa bubblan igen denna vecka!
Först ut var det att fixa med ett spännande projekt och arbeta fram inredning till det! Kommer kunna visa mera senare! Sen vart det att sätta samman inspirerade collage till finaste Design Posters med höstligt tema! Kommer inom kort upp på deras hemsida! 

Med sol och värme Åsa 



Hösten 2023 för SmartForm


(null)

I uppdrag för svenska företaget SmartForm Sweden har KYD arbetat fram styling och fotosession för höstens nyhet hos dem 
Här ser ni några av de produkter som lanserat i höst 

Styling + foto och layout av KYD 





Höstlig fotosession @ Baradesign



(null)

Om 2 veckor rullar Formex igång och det är alltid en kick start efter sommaren och att komma igång igen med planering och möten med företag inom inredningsbranschen ute på Sthlms mässan !

KYD har äran att agera stylist och fotograf till BaraDesign o inför Formex och hösten önskade de nya foton av produkter ! Här ser ni lite av vad KYD jobbat fram! Med värme Åsa 


(null)









Sneakpeak från skrivbordet hos KYD


(null)

Denna sommar har jag planerat och fixar med ett rolig uppdrag som jag ännu ej kan berätta så mkt om ! Men lovar att dela med mig av det  när det är online.  Älskar att skapa inspirerande inredningar efter ett koncept och sedan ta de olika stegen i processen !





Tackar västkusten med 3 starka Hej


(null)

Tacka västkusten för fina vyer och platser hjärtat gör ett glädjerop av ! Ljuset, klipporna och havet ger så mkt energi och inspiration att förvandla om till inspiration till inredningar! 





MIN VECKA I BILDER Semester på Västkusten



Förra veckan åkte vi ner till fina västkusten för först några dagar i Göteborg och bo på The Pier!  Så himla mysigt hotell som öppnandes upp Hösten 2022  på Lindholmen. Hotellet har 254 rum i olika kategorier, en restaurang och tre barer, varav en takbar med en vy över Göta Älv och Göteborgs skyline. Hotellet erbjuder hållbar och näringsrik mat med fokus på lokala råvaror och med deras koncept Nordic Food kan de försäkra gästerna att maten är lagad med nordiska råvaror. 
(null)

Rummen är fint designade och frukosten var riktigt god ! Älskade även deras fina service och trevliga personal ! Vi trivdes som fisken i havet ! Även extra fint att ta båten över och in till staden! 



(null)

Sen begav vi oss norr över till mina föräldrar som hyrt stuga för att bo en vecka i pärlan Grundsund ! Älskar att återvända hit till denna plats !  Havet, solnedgången från kvällspromenad är så fin här!  (null)

(null)


(null)

















Flickrum make over


(null)

(null)