KYD Styling och fotosession i samarbete med Marc Mirrens


(null)

Marc Mirrens design kombinerar skandinavisk minimalism och skickligt hantverk i moderna, eleganta och attraktiva smycken som passar till allt ifrån fest till vardagen . Kollektionen innehåller eleganta örhängen, halsband liksom ringar som är prydliga att bära ensamma.


Med koden KYD15 får ni mina fina följare rabatt som ger 15% på hela sortimentet och fungerar även på erbjudandet "3 ringar för priset av 2". 


Klicka er vidare HÄR
Med Sol Åsa 


Ballingslövspan till kunders kommande kök(null)

Planeringw av materialval på Ballingslöv till kunderna Josefine och Marcus kommande kök! Beiga, vita och krom i en fin kombination. Nordiskt men med en flirt av lantligt. I nästa vecka ska hela case 1 gå iväg till

kunderna. Med Sol Åsa 


(null)


Foton KYD 

Kvällsbad i havet och när det aldrig blir mörkt


(null)
Vitt och beiget - älskar det


(null)
Dagskurs i inredning med härlig grupp


(null)

Två hela dagar med intensivkurs med Inredning, kulörer och belysninglära! Två dagar med en jätte härlig klass på Folkuniversitet! Idag tog KYD med dem på studiebesök På nyöppnat hotell här i Sthlm! Tänk va mkt energi och glädje just det finns i de fina möten mellan människor kring just ämnet inredning! Efter kursen slut så vart det ett härligt inredningsmöte med fina Josefine som var i Sthlm på besök! Är så glad att KYD får va med på er nya husresa, nu i Sköve! En väldigt härlig dag som kändes solskensvarm fast det regna hela dagen! Vill du även va med på KYDs Inredningskursen! Tveka ej att va med nästa gång! Med Sol Åsa (null)

Skärgården och svensk högsommar i juni


(null)

Wow vilket väder vi har fått! Sommaren är så fin med allt vad den innebär , framförallt då man spenderar den på magiska skärgården!
Att packa Picnick korgen , åka iväg till skärgården och fånga in Saltkråkan känslan! Så magiskt fint och termometern visa 28 gr! 
Med sol Åsa 

(null)


Matplats för mysiga stunder runt bordet


(null)

Kunduppdrag i form av inredningskonsultation hos Kundhem och matdel/matrum! En Nordisk palett med Norrgavel som utgångspunkt! 
Sobra ljusa kulörer ihop med ljust trä och keramik!
Med Sol Åsa