KYD för Ateljé Stockholm och dess fina handdukar


(null)

~ KYD för @ateljestockholm ! 


En produkt men så många utförande & användningsområden. Jag använder mer än gärna denna fina tunna och lätta handduk och älskar dess nya utförande i vitt med svarta ränder, både fin i badrummet och funktionell praktisk . Även mysig att svepa in sig i och användas som scarf eller pläd nu på vintern . Med sol Åsa 


(null)Foto KillingyourdarlingsLokmästaren i Göteborg har allt man kan önska sig


(null)


Jag föll pladaskt då jag såg detta hus och lägenheter - Nya Lokmästaren i Göteborg. 

Järnvägshuset i kvarteret Smaragden byggdes 1886-88 för Sveriges Statsbanors Pensionsinrättning. Den pampiga fastigheten på Västgötagatan - ett stenkast från Heden i Göteborg – ritades av arkitekt J A Westerberg som även utformade dess tillhörande gårdshus. 

Gårdshuset, som ursprungligen inrymde brygghus, mangelbod och torkvindar, har nu genomgått ett omfattande förvandlingsnummer. Här har Herlitz Properties, som bl.a. specialiserat sig på att bygga exklusiva vindsvåningar, skapat nio påkostade två- och trerumslägenheter, samtliga på två plan. 

(null)

Nio stycken townhouses, mitt i centrala Göteborg. Gårdshuset som döpts till Lokmästaren ligger på en rofylld, grönskande innergård med gräsmattor, stenläggning i granit och grillplats. Lägenheterna präglas av rymd och stor omsorg om material och detaljer. 

(null)

I gårdshuset Lokmästaren möter 1880-talets gedigna material nutida uttryck och designlösningar. Bottenvåningen har försetts med slipade betonggolv och golvvärme och på övervåningen ligger golv i mörk ek. Innerväggarna kombinerar tegel, trä och puts och i några av lägenheterna finns synliga träbalkar. Snickerier och vissa ytskikt är målade i behagliga kulörer från Farrow & Ball och samtliga lister, dörrfoder och förvaringsmöbler är specialtillverkade. Kök och köksförvaring kommer från italienska Arrital med skivmaterial i stenkomposit från Silestone. Beslag från Buster + Punch. Ytskikt i bad och wc är av italiensk granitkeramik, porslinet kommer från Duravit, blandare från Hans Grohe och Tapwell. Alla val kännetecknas av hög kvalitet, funktionalitet och stor designmedvetenhet. Resultatet är nio unika och trivsamma hem som förenar byggnadens kulturhistoriska värden och en modern urban livsstil.  KYD hjärtar alla dessa fina val och gör tummen upp. De som flyttar in här kommer nog bli väldigt nöjda och glada! Med sol Åsa 

(null)

Sovrummet med de magiskt fina valvfönstrena. 
Ljust, vackert och unikt. 

(null)

Bilder via http://www.lokmastaren.se/Produktcollage med vita & beiga nyanser


(null)

När detta case ligger på skrivbordet och man är inne i bubblan med jobb mot olika kunders deadlines. Förstår ej vart hösten tog vägen riktigt! 

Detta produktcollage är ett förslag till kunds vardagrum. Och visst fick julen även smyga sin in!

Med Värme Åsa 

Produktcollage av KYD ARTFONTs Lobster uppe på väggen


(null)

När Göteborgs finaste homestylare inreder med ARTFONT Lobster då hoppar våra hjärtan upp och ner ! Tack bästa _studioin_  ! Kika in dess instagram vetja. Önskar ni Beställa i julklapp en tavla från Oss så sänd iväg ett mail med order! 
Med sol Åsa 


(null)

Äntligen - kung Bore har hört önskan om snö


(null)     

Äntligen, jag har längtat så! Snön har kommit i natt o Sthlm och det är så galet vackert ute! Tystanden, känslan av stora fluffiga snöflingor som faller ner, knarret under skorna och ljuset! Underbart !  

(null)


Då det slutat att snöa och solen kikar fram från en blå himmel och skapar fluffiga rosa/gula moln över snötäckta grantoppar...Hoppas på mera mera snö nu!

Med Värme Åsa 

(null)


Foto Killingyourdarlings 

November känslan i KYDs värld


(null)

Känslan som november ger! Frosten igår var magisk! Jag längtar så efter snön nu som får glittrar och göra det ljusare ute! 
Här är några snapshots från kameran!

Med Värme Åsa 
Tävla och Vinn spegel med inbyggd ledbelysning från Vore.se


(null)


Jag får ofta frågan av mina kunder att finna den rätta spegeln till deras hem!  Att inreda med speglar har under de senaste året blivit allt mer populärt och det som är så fint med speglar, förutom att det är oerhört vackra, är att de passar in överallt. Eftersom de speglar omgivningen så smälter de både in och sticker ut.  Egentligen är det bara ens fantasi som sätter gränserna för hur du vill inreda med speglar. En grundregel är att du bestämmer dig för vad du vill göra och kör det fullt ut. Vill du ha en stor spegel, då köper du en stor spegel som nästan täcker en hel vägg. Vill du ha en spegelvägg med flera små speglar så gör du det ordentligt, det räcker inte med tre små speglar det ska vara många och i olika storlekar. Så länge du håller en röd tråd så kommer det bli ett snyggt resultat. 

En annan sak man även ska tänka på är hur du ljussätter spegeln utan att skapa obehag eller bländning! Som inredare gillar jag därför de moderna speglarna med inbyggd belysning som ger ett fint släpljus bakom!

(null)


KYD är väldigt glada att kunna meddela att vi ihop med fina småländska företaget Vore.se (http://vore.se/ )  i dagarna kör en TÄVLING ihop på instagram där man kan VINNA en Rund spegel med inbyggt LED-belysning i storlekar (600 och 800) och vinnaren får välja vad de önskar att Vinna. 

Företaget Vore är en liten pärla inom badrum - och förvaring.  De håller till i Husqvarna och sköter all försäljning via webben, de har alltså inga återförsäljare utan sköter allt själv från tillverkning till kund och det är svensktillverkat. Detta gillar KYD skarpt! De har även ett showroom i Huskvarna som man kan kika in och även hämta beställda produkter vid! Kika in;  http://vore.se/cms/1/showroom

Denna spegel är helt perfekt tycker jag och känns både modern men även tidlös i sin design, även det fina släpljus den bidrar med gör att den blir en underbar detalj i badrummet, hallen eller i sovrummet som man kommer lägga märke till! 

Så skutta in på instagram; Killingyourdarlings och vore.se och va med i denna fina tävling. 
(Speglarnas Värde är 2495kr och 2890kr)

Med sol Åsa 

Inlägget i samarbete med Vore.se

Ljus i våra hus inför Julen 2017(null)

Dax att inreda inför Julen med ljus – det är bara några veckor kvar till första advent. KYD tipsar idag om 9 st fina ljusstakar att ha i fönster, sideboard mm i Jul!  Hoppas ni gillar någon extra mkt! 

1 Adventsljusstake - Ellos HomeAdventsljusstake med synliga sladdar från Ellos Home, 1 499 kronor.  2 Adventsljusstake - Star Trading Industriell adventsljusstake från Star Trading, 1399 kronor. 3 Adventsljusstake - Bsweden  Annorlunda adventsljusstake i akryl från Bsweden, 2250 kronor.  4 Adventsljusstake - Watt & Veke  Snygg adventsljusstake från Watt & Veke, 2 085 kronor. 5 Adventsjusstake  Stilren adventsljusstake i retrodesign från konstsmide. Den kostar 929 kronor6 Mässingsljusstake - Konstsmide  Stilren adventsljusstake från Konstsmide. Den kostar 459 kronor 7 Adventsljusstake - Markslöjd  Stilren ljusstake med stora ljuskupor från Markslöjd. Den kostar 995 kronor  8 Adventsljusstake - Granit  Ljus träljusstake från Granit, 699 kronor. 9Adventsljusstake - SMD  Adventsljusstake i metall från SMD, 1 195 kronor. 


Med sol Åsa 


När ens tavlor får små vingar


(null)

Likt Be"door"ande Blått har denna KYD tavla plötsligt fått egna vingar och folk vill inreda med den i sina hem - solskensvärme och Rörd i hjärtat.

Tack ni alla som lyfter och ger så mkt mitt KYD! Ni som ger mer än tar, ni som är likt solskens strålar!

Med Solsken Åsa 


Fototavlor beställa via mail till [email protected]


KYD och Solhem - Inredare/Personal Shopper


(null)

KYD har sedan ett tid tillbaka ingått samarbete med fina Butiken Solhem! KYD agerar inredare till dess kunder som önskar hjälp av val i inredningen! 
Denna vecka har KYD jobbat fram två förslag som Personal Shopper åt en kund och dess nyinflyttade villa norr om Sthlm, här ovan ser ni litet Sneakpeak på förslagen! 

Kika in Solhem och läs mer om tjänsterna vi erbjuder här; https://www.solheminredning.se/

Med sol Åsa 

Inlägg i samarbete med Solhem Inredning 
Sudio följer med ut på KYD äventyr


(null)

Inte en dag utan mina sudio hörlurar!

Att förgylla KYD bubblan med en go känsla tack vare musiken är en given sak. När jag KYDar så spelas det låtar som skapar rätta känslan! Idag Spelas fina Erik Hassle på spelaren och jag sjunger med till minnena !  Beställ ni med ett par darlingar och uppge rabattkoden som ger  15%: killyourdarlings16 🎶


Inlägg i samarbete med Sudio

Barnrum till kund Noa håller på att tas fram


(null)


Såhär kan de se ut Inne i kreativa bubblan - Förslag av inredning till barnrum åt Noa håller på att tas fram. Så kul att göra fint till de små, att skapa en mysig oas där de kan sova sött! Temat för barnrummet är "Mellan månar, stjärnor och moln" ! Mer skiss på planlösning mm kommer inom kort!


Med Sol Åsa 


Kundcase i uppdrag av barnrum 
KYD i samarbete med BGA Fotobutik! Inredaren Tipsar


(null)

Jag älskar att fotografera och på senaste året har drömmen om att göra tavlor och sälja dem blivit verklig och det glädjer mig så! Som inredare och stylist får man ofta frågan om tips på tavlor att inreda hemmen med! Jag älskar att hitta motiv som passar in i kundens stil och hem samt bidrar med  en skön känsla! 

Jag är extra glad över att meddela att KYD ingår i ett fint samarbete ihop med BGA Fotobutik. 
Kika in; https://www.bgafotobutik.se/

På deras sida har de ett brett utbud på motiv och tavlor där jag som inredare kan välja mellan många olika fina tavlor! Man kan enkelt klicka hem exempelvis en grafisk affisch, en trendig stadskarta eller en söt plansch att hänga i barnrummet. De har i nuläget 15 olika motivkategorier fullproppade med stilfulla posters. Eftersom de även trycker många av affischerna själva kan man få dem i upp till hela 8 olika storlekar så att man kan bygga en fin tavelvägg av. 

Jag har fått välja ut 6 st motiv jag hjärtar lite extra just nu! 

1) Rubjern Knude
https://www.bgafotobutik.se/foto-factory-rubjerg-knude
2) Longing
https://www.bgafotobutik.se/foto-factory-longing
3) Magic
https://www.bgafotobutik.se/patricija-dacic-magic-50x70-cm
4) Patentritning kamera 
https://www.bgafotobutik.se/patentritning-kamera-i-svart
5)  Feeding Birds
https://www.bgafotobutik.se/feeding-birds
6) Boats
https://www.bgafotobutik.se/-29-7x42-cm-a3-4

Idagarna kommer KYD och BGA foto även göra tävling ihop på instagram, där man kan VINNA en av dessa tavlor ! Så håll utkik på instagram och kontona; bganordic och killingyourdarlings !

Med sol Åsa 

Detta inlägg i samarbete med BGA Fotobutik Inred badrum med varma detaljer i trä och textilier


(null)


Stylingcase från förra veckan! Tips är att inreda badrum med varma detaljer och fina textilier! I badrummet hos Sara och Björn fick pallen i trä, vita fina handdukar och spaprodukter flytta in och värma upp det gråa! Med Sol Åsa


Stylingjobb av KYD 
KYDs fototavla ”På väg(g)” !


(null)


KYDs fototavla "På väg(g)" finns nu att köpa i större storlek! 
Tävla och vinn lampa från Markslöjd


(null)


TÄVLA & VINN !

Dax att tända upp hemmet med ljuskällor. Vi behöver ännu mer lampor nu då vi gått över till vintertid och det är viktigt att öka trivsel och trygghet med hjälp av ljus. KYD gör ihop med Markslöjd en tävling då vi lottar ut en av deras nyheter inför vintern/julen 2017.


Lampan Johannesberg är en bordsdekoration från Markslöjd i form med skog och renar i ett fantasifullt vinter landskap. Johannesberg bordsdekoration är lättplacerad och har integrerad LED ljuskälla som drivs med batterier. Denna armatur passar såklart året om och ger till hem riktigt mysstämning.


Så om ni önskar att delta gör Följande på instagram hos kontot killingyourdarlings; -  Tipsa och tagga två vänner om tävlingen - Följ @markslojd - Skriv kort varför just du skulle vilja vinna! 

Ni har fram till måndag kl 21.00 ! Med Sol / Åsa


Detta inlägg är i samarbete med Markslöjd 
Några till foton från veckans styling jobb
(null)

KYD Tackar veckan som gått, domarn och publiken med tre starka hej; HEJ HEJ HEJ ! 

Att få jobba med fina varma personer som visar uppskattning och glädje är så fint!

Imorgon söndag blir det även jobbmöte hemma hos ny kund i norra Sthlm sen måndag bär det av till Linköping. Ha en mysig helg  och tänd ljus för de vi älskar och saknar! Bild från styling i början av veckan! 


Med Värme Åsa 


(null)Foton från ett av veckans inredningsjobb 
Julevent med KYD och Lin Living I Gamla Stan


(null)


Stylat, fotat, fixat med layout och skrivit inbjudan! Nu ska det skickas ut inbjudningar .


KIKA IN! I December, söndagen den 3 (första advent) kommer det ske mysiga saker i Gamla Stan. KYD och Gotländska Lin Living håller just nu på att planera ett inredningsevent ihop och jag nynnar på jullåtar och längtar efter snötäckta gränder, glittrande lampor och värmande glögg. Önskar DU att få exklusive inbjudan till eventet så maila här internt på instagram ! Vi hoppas ni är många som kommer! Med Värme och Sol/ ÅsaStyling , foto och layout KYD 


KYD uppdrag; Styling & inredning hos Sara & Björn


(null)


KYD i uppdrag att styla inför försäljning. I början av veckan så anlitades jag av mina fina vänner Sara och Björn då de önskade hjälp att fixa deras hem inför försäljning. Så himla roligt att få jobba åt sina vänner och visst är deras kök väldigt fint. Lite detaljer och gröna växter kom på plats. 


Med Sol Åsa 


(null)

Inredningsförslag till kundhem


(null)

- Sneakpeak från ett av veckans Inredningsförslag/ val av produkter till kunderna Per och Ninas sovrum ! Att mixa olika material och skapa värme mellan detaljerna älskar jag - känslan att de lyfte varann och harmoniserar ihop är viktigt och även kunna lyssna av kundens önskan och stil. 


Med Sol Åsa 


Collage av KYD 

KYD på Instagram ; Killingyourdarlings(null)

Tänk va kul det är med instagram! Att träffa spännande samarbetspartners och även få in jobb via denna sociala kanal! Även ordrar på tavlor har skett mkt via instagram! 

Tummen upp! Om ni ev vill följa lite av det KYD pysslar med på dagarna samt utanför jobbet så Adda killingyourdarlings på instagram! Med sol Åsa Utan musik skulle KYD ej vara kreativ - finaste lurarna


(null)

~ I samarbete med Sudio Sweden @sudio ~! Jag älskar musik, utan det hade jag ej kunnat vara kreativ. Jag vaknar till musik och somnar till det! Att förgylla KYD bubblan med en go känsla tack vare musiken är en given sak. När jag KYDar så spelas det låtar som skapar rätta känslan! När jag skuttar ut på äventyr, på t-banan, på bussen, på skärgårdsbåtarna så får dessa fina darlingar följa med som en trofast fin vän. Trådlös on-ear hörlur med 24 timmars batteritid med riktigt bra ljud bidrar till den där känslan av glädje! I lurarna idag fina Gavin James -"Hearts On Fire" 

Beställ ni med och uppge rabattkoden som ger  15%: killyourdarlings16 🎶!  Med Sol Åsa


(null)I samarbete med Sudio Sweden