Godmorgon från Visby - sovrummet fylldes av solsken
God och tidig morgon från huset i Visby! Sitter och väntar på att de andra ska vakna då jag förberett frukost! Solen glittrar ute och älskar känslan av sommar i sovrummet - då hela rummet fylls av solsken! Blir en varm dag här på
Sagoön tror jag allt! Happy måndag! Alltid Med Sol Åsa 


Foton Åsa Gramén - Killingyourdarlings 

Framme i Visby och möttes av denna fina utsiktTog båten över havet och landade i en soligt Visby! Spenderar kommande vecka här med lediga dagar efter en månad med mycket KYD jobb, dagar med mina nära och kära. Idag har vi firat Morsdag med grillning och sedan vart det att plocka smörblommor, Syrén och hundkex längst ringmuren och sen ta kvällspromenad längst strandpromenaden! Hoppas ni alla firat era fina mammor idag med! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings Näst på tur ute i huset i Linköping - köket
Huset i Linköping börjar ta form och just nu så är köket näst på tur att fixas! 
Fläkt, vitvaror,  ugn och stänkskydd ska på plats samt belysning mm. Håller tummarna allt kommer gå som det ska! Med sol Åsa 

Foton av HelenaSå mkt känsla så mycket jag hjärta - Hoburgsvägen 21


Ett hus från 1771 som andas så mycket sagoön! 

Ni som följt KYD bloggen eller instagram länge vet att jag har en ö, en plats jag kallar min sagoö - just denna plats är älskade Gotland! Just nu på mäklarsidan Fantastic Frank ligger ett hus man bara kan drömma om, allt med känsla av just gotland, ett hus med havet och naturen intill! Ord kan ibland ej beskriva ens känslor som kommer över en, så jag låter bilderna tala för sig själv - Detta är kärlek i mitt inredarehjärta! Vill ni se hela huset så kika in; www.fantasticfrank.se  Alltid Med Sol Åsa 

Drömska material i detta sovrum

Kalksten och naturen i fokus 

Vardagsrummet med lågt i tak skapar en oas att vilja krypa ner och mysa vid 

Älskade fönster med havet intill Jag älskar enkelheten och valet av materia i hela huset! 


I husets hjärta - en öppen spis att gosiga, varma cozy stunder 

Foton Fantastic Frank 
Tjuvtitt på ELLOS Home hösten 2016 - Clean Retro och Back to the roots
I veckan var det pressvisning här hemma i Sthlm för Ellos höst sortiment! KYD tog del av detta! Mycket fint har vi att kunna se fram emot! 

I höst har Ellos valt att fokusera på två övergripande trender, Clean Retro och Back to the roots. Oavsett om man är ute efter hållbart naturligt eller avslappnat bohemiska inslag så hittar man det i Ellos inredningskollektion i höst. Säsongens inspiration kommer från naturen – former, färger och material med stark nordisk anknytning står i fokus. 

Clean Retro-trenden vänder sig till en aktiv kvinna som lever i en skandinavisk storstad. En kvinna som sätter stort värde på sig själv, samhället och jorden i stort. Naturligt, hållbart och fokus på detaljer är några av ledorden i trenden. Uttrycket är modernt och har samtidigt en naturlig enkelhet som på många sätt är karaktäristisk för nordisk formgivning. De små objekten är i fokus, för det är detaljerna som skapar trenden. Gröna och blåa toner tillsammans med neutraler som grått i alla nyanser och kulörer i beige dominerar färgskalan med rött som accent. Traditionella material som linne, bomull och trä används i nya sammanhang. Mixen av läder, långhåriga skinn och textilier med mjuka taktila ytor skapar en varm och mysig känsla, medan träytor, tegel, sten och skiffer ger en naturlig och lite rå look till hemmet. Naturens alla sinnliga sätt att skapa former och mönster går igen i produkterna, som bikupans geometriska grafiska mönster och droppen på daggkåpans blad som skapar den perfekta runda formen. Hemmet är platsen för trygghet och återhämtning. 

Back to the roots är för den romantiska kvinnan som har en avslappnad bohemisk inställning till livet. En kvinna som hämtar kraft från naturen, men som inte gör avkall på det glamourösa i tillvaron. Handgjord keramik, en ärvd byrå, ryamattor, småblommiga kuddar samsas med champagneglas på en bricka för att skapa det rätta glamourösa uttrycket. Rostiga metaller, väderslitet trä och försiktigt slipade föremål inspirerar den varma och jordnära bruna paletten på texturer i hemmet. Röda toner med inspiration från blekt och bränt tegel, patinerade fasader, grå stenar och ljus sand dominerar färgskalan även gröna toner från skogens mossa kombineras med blå nyanser. Småmönstrat, tonade tryck som får ett modern look genom den digitala tekniken. Mönster som speglar en avslappnad attityd. Det är de små objekten som är i fokus, detaljerna som skapar helheten. 
Höstens kollektion speglar vår tid som vi lever i, material som åldras med skönhet och ett uttryck som är vilsamt för ögat. Vi känner stolthet och glädje att kunna blanda vackra färger, tidlösa material och arbetade mönster till en finstämd höstkollektion med stort fokus på textilier, säger Ulrika Sjövall designchef för Ellos Hem. 

Foton Ellos Mässing + Svart + Cement = KärlekSitter och fixar med kommande inspirations /föreläsningsmaterial och bläddrar i mina mappar och skapar Moodboards. Just detta mooboard vill jag fokusera med denna trio; mässing, svart och cement ihop! De skapar en dynamiskt fint samspel mellan varann tycker jag! Får bli att inreda med denna trio framöver! Med sol Åsa

Fotocollade KYD via Pinterest foton 

Interjuv med KYD i Kvällspostens Bilaga " Hem & Bostad"

*Gör ett Glädjeskutt* I förra veckan vart KYD intervjuvad av Skånska tidningen Kvällsposten och idag är artikeln med i dess bilaga av "Hem & Bostad" där jag pratar om Dagbädden som utsetts till årets möbel 2016 och dess historia och hur man kan inreda med den. Så spring till butiken och köp en bilaga vetja! Med sol Åsa

Foto från Kvällspostens bilaga Älskade Mamma - dax för Morsdag nu på söndag den 29/5


1) Lakan i rosa med fin guldkant från Reva 2) Ett uppläggningsfat i Beiget att lägga upp sommarens goda grillade måltider på från PotteryJo 3) En hängare att kunna förvara fina kläder framme från Granit, 4) Mina absolut favorit vaser just nu från Cooee Design 5) Lampan och fatet Tracy från Watt & Veke 6) Rosa kudde med smets från Hemtex.


Nu på söndag är det Morsdag här i Sverige och självklart ska det firas! Jag har en helt fantastisk Mamma Elisabeth som alltid funnits vid min sida som det bästa stödet genom livet, hon som känner mig utan och innan, hon som alltid finns där och hejar på i livets framgångar och motgångar, hon som gillar att prata och skratta, hon som älskar blommor, hon som alltid lyft och peppar mig och min storebror Johan och som komplitterar min pappa ! 

Min Mamma är tokig i blommor och växter så jag gav nu i helgen redan hennes present i form av att hon fick köpa vad hon ville på en handelsträdgård ! Det vart blommor, krukor och jord! Men för er som fortf har kvar att köpa nått till era mammor så kommer här ett ihopplock av saker jag tycker är fina och som kan vara tips att ge och glädja på söndag!!

Med sol Åsa 

Collage Killingyourdarlings 
När man vill trycka in pausknappen och ta in allt
Fångade in kvällen på bästa sätt efter en intensiv jobbdag inomhus och för att ladda batterierna inför 2 kommande dagar med pressevent och Sthlm Fashion Week. Vi åkte ut till havet, fikade på bryggan i kvällssolen och tog en kvällspromenad intill havet, plockade ljuvliga liljekonvaljer och njöt av kvällssolen som värmde. Älskar denna känsla av sirligt och skirt just nu ute! Hoppas ni med fångade in kvällen och solen på bästa sätt! 


Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings Tävla & Vinn fina golvlampan Ohio från By Rydéns
Jag älskar att ge och att kunna glädja andra och därför känns det extra kul att få kunna bidra med detta i form av tävlingar för er mina fina följare och läsare. Att ihop med varumärken som jag håller nära mitt inredarhjärta utlysa tävlingar på bloggen samt instagram.  Att ni kan ha möjlighet att inreda era hem med detaljer som förhoppningvis skapar ett leende på läpparna! 

Denna gång gör KYD ett samarbete med fina lampföretaget By Rydèns och tävlar ut en fining till darling. - Ohio golvlampa!

Detta är en snygg och funktionell armatur som ger både punktbelysning och allmänbelysning.
I läsarmen sitter en inbyggd LED 5W vilket gör Ohio till en energisnål och miljövänlig armatur.
5W motsvarar ca 50W. En fin skärm i vitt och med mässing i arm/stomme.  Diameter: 25cm Höjd: 139,7cm och pris i butik 2 299kr!

För att delta - Adda Killingyourdarlings på instagram och läs mer hur ni gör för att delta i tävlingen! 

Lycka till! Med sol Åsa 

Layout/Foto Killingyourdarlings 
Idag tar jag ner stjärnorna och skapar en stjärnhimmel inomhus
Jag älskar att skapa stämning och cozy inredningar! En plats att ta igen sig vid och en plats att pausa livet! Med mkt värme och då varje detalj får sin plats! Just idag inreder jag ett sovrum med stjärnhimmel i form av små små lampor som glittrar ikapp med varann och som jag hoppas kan ge en skön och fin känsla! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings Att skissa fram förslag till kundens uteplatsSkissande och fixade av uterum med växter, loungegrupp, parasoll och att maxa balkongens mysighetsfaktor !
Tänk på att inreda uteplatsen med möbler som tål alla väder och med växter som är tål väderstrecket! 
Med sol Åsa 

Skiss Killingyourdarlings Funktionellt snyggt - KYD tipsar om stänkskydd Granitkeramik
Det är det små sakerna som kan lyfta helheten till andra nivåer. Ta ex stänkskydden till köket. Traditionellt sett har kaklet varit det populäraste stänkskyddet. Men det finns många andra alternativ. Trä, glas, stål och laminat.

Jag gillar just nu extra mkt just nu  Granitkeramik - som är en keramisk tolkning av mönster och material som trä och stenarter. Plattorna är tillverkade med en digital tryckteknik, vilket gör dem naturtrogna och skildrar verkligheten på bästa sätt. Granitkeramiken är tålig och kostar avsevärt mindre än sten. Ett superbra alternativ till sten. Fin idé där man låtit trä fungera som stänkskydd vid diskbänken. Tack vare Granitkeramiken kan man få in träkänslan i köket som stänkskydd som är mer funktionell. Kika in Centro - centro.se stora utbud och finn din favorit! Med sol Åsa 

Foton Pinterest & Centro Vinn 2 bäddsett Ocean på KYDs instagram
Blå blå vindar och vatten, blå blå himlar och hav - KYD bäddar upp sommaren med mjuka och fina lakanen Ocean i blått från @zebracollection ! Just nu gör vi även en tävling ihop där en kan VINNA 2 st bäddset i just Ocean, lagom såhär inför sommaren! Tävlingar avslutas imorgon söndag kl 23.00! Med Sol Åsa
Foto Killingyourdarlings Kunds kommande hallbelysning ska väljas ut.
Dax att välja ut kunds hall takbelysning . Som ett litet smycke hängandes i taket. Satte ihop dessa darlingar i collage och sände kunden. Hallen är ett av hemmets viktigaste rum, det är i detta rum vi först möts av och sist lämnar. En plats för mycket intryck. Kundens önskan är att ha en wow upplevelse i taket när man kommer in. Känns som temat i mina förslag är mkt vitt, mässing och klarglas. Vilken är er favorit? Med sol Åsa 

1. Lampan Mobil från Pholc
2. Lampan Gote från Pholc
3. Lampan Tage 55 från Pholc
4. Lampan Bloom från Pholc
5. (Se nr 1)
6. Lampan Vertigo från Petite Friture
7. Lampa från Lindsey Adelman
8. Lampan IC lights Flos
9. Lampan Saints från Globen Ligthing
10. Lampan Art Deco från Globen Ligthing
11. Lampan Ronda från Globen Ligthing
12. Lampa Cables från Globen LigthingCollage Killingyourdarlings 
När doften av försommar sprider sig i hela hemmet
Den där Doften, doften som för mig symboliserar så mkt skolavslutningar som liten. I vit klänning, sjungandes "Den blomstertid nu kommer" och ge en bukett med Syrén till fröknarna Rosie & Anette. En doft som ger så många minnen. Ikväll plockade jag en bukett med minnen , men värme runt hjärtat och just nu fyller en doft av försommar upp hela hemmet ! Älskade älskade sommarblommor! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings Den 2 releasen idag är nya webbshop: Concept By UsDen andra Releasen denna soliga och varma fredag är en fining till darling som nu lanserar en webbshop jag vill tipsa om. 

Sabrina och jag har haft kontakt i några år och vi har ett gemensamt intresse och det är bra varumärken som skapar värme och personlighet i hemmen. 
Idag så lanseras hennes verk; Concept by Us. Såhär förklarar hon konceptet; 

Concept by Us är en livsstilsshop med omsorgsfullt utvalda varumärken för dig och ditt hem. Det är med stor omsorg vi har valt ut varumärken som vi anser passar i vilket hem som helst oavsett inredningsstil. Svenska varumärken ligger oss väldigt varmt om hjärtat. 
Vårt största fokus kommer att ligga på dessa hjältar. 

Vi erbjuder dig inredning till hemmets alla rum men även kläder och accessoarer. Här vill vi att du ska hitta något till dig och ditt hem som du känner att du unnar dig, det där lilla extra. Det finns något för alla. 
Concept by Us inspireras av den bohemiska och industriella stilen med sina naturnära och råa färger.

Vi tänker på miljön och återanvänder därför paket och emballage i den utrsträckning det går. Om ni någon gång får ett paket som är mindre vackert på utsidan så får vi hoppas att paktetets insida gör dig gladare.

Så kika in denna sida conceptbyus.se
och fynda lite fredags fint och njut av helgen! Med sol Åsa 1 av 2 releaser idag - Först ut IKEAs kollektionen ViktigVIKTIGT meddelande ;-) kl 10.00 släpper IKEA limited edition kollektion Viktig och jag hoppas komma över dessa finingar ovan. Även Två av mina fina kunder är på olika varuhus och hänger på låset för att köpa delar ur denna kollektion. Heja Helena och Heja Josefine! Med sol Åsa 

Foton Ikea Ny tavla av KYD från kollektionen Sagoö:FåröEn till tavla finns nu i min kollektion att köpa signerat KYD till fotokollektion "Sagoö:Fårö" ! 

Finns även som liggande format.

Maila [email protected] om du finner någon tavla inressanh och önskar att köpa! Med sol Åsa 
KYD intervjuvad av Houzz Sverige
För några veckor sen blev jag intervjuvad av Houzz Sverige angående att vara utbildad och verksam inredare samt vad man ska begära då man anlitar en inredare.  Nu ligger interjuven uppe på online på deras hemsida! In och läs om ni får tid och vill vetja! Tack @houzzse för skojig interjuv - läs hela här; 

http://www.houzz.se/ideabooks/65884975/list/fraaga-experten-varfoer-ska-man-anlita-en-inredare 

Med sol Åsa Ett kök att hjärta - Super som i... Superfront
Trillade in och såg detta underbara kök som fick mitt inredarhjärta att jubla till. Mixen mellan det moderna köket, väggens varma aprikosa kulör, marmor bänkskiva och stänkskydd, designklassikerna i form av lampan samt det gamla innertaket skapar en sådan fin dynamik tycker jag. Köket med de fina luckorna från Superfront i mint kulör och Jonas Bohlins Kvist-lampa som pricken över i:et över middagsbordet! Ett kök helt i min smak! Med sol Åsa

Foto Åke E:son Lindman Högt över marken vid Saltsjöqvarn
Just nu ligger denna magiska etagelägenhet med takterrass ute på Alexander White mäklarsida!

Jag bara älskar utsikten över Sthlm och underbara Djurgården! Tänk att styra upp en grillkväll med goda vänner här! Lägenheten har ljusa val! Hiss direkt upp till bostaden, fyra sovrum, tre badrum varav två ensuite och kök i öppen planlösning med vardagsrummet. I hallen finns ett inrett förråd om ca 3 kvm. Övre plan har även det ett större kök för sociala sammankomster och med utgång till den fantastiska terrassen om ca 100 kvm. Kika in hela hemmet på; alexanderwhite.se

Vardagsrummet har en vacker öppen spis i naturputs och med sittyta i carraramarmor. Fem franska dörrar (fyra i fil) med glasräcke framför med fantastisk utsikt mot Saltsjön och Djurgården. Våningens många fönster

Badrummen har golv och väggplattor av carraramarmor (30x30), duschvägg är i glas. 


Utsikten över min favoritplats i staden - älskade Djurgården! 

Foton av alexanderwhite.sePress och event i dagarna 3 nästa vecka

När inbjudningarna flyger in med brevduvan och man får en rosa bukett pioner att ha på dagens skrivbord, lycka en tisdag. Nu är det dax att Planerar nästa veckas pressvisningar och tjuvtitt på hösten och vinterns inrednings nyheter. Kommer rapportera från de olika visningarna om ni önskar.  Hej SthlmFashionWeek nu kör vi ! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings Inredningsförslag till kund - att skapa MoodboardJust nu på KYDs skrivbord - skapade och framtagande av kunderna Lisa och Olles våning i Vasastan. Att ta fram Moodboard och möblemang av inredning och känsla är bland det roligaste jag vet. Moodboard till En matsal och ett vardagsrum ser ni här, layouter av KYD. Med sol Åsa 


Layout Killingyourdarlings Instagram tävling ihop med W:form och dess nya posters
KYD och fina danska @wform_official gör nu en GIVE AWAY tävling på 24h med denna rara Animals posters att inreda med till någon liten vän eller ge bort som present. Dubbel lycka då vi lottar ut 2 st till 2 personer! .

.
För att vinna; • Följ @wform_official  och @killingyourdarlings • Skriv vilken färg du önskar vilja vinna (kika in www.wform.dk & se färgerna)
• Tagga två vänner i kommentarsfältet. Tävlingar avslutas imorgon kl 20.00
Reportage - KYD KOLLEN uppe på The Happy Hill
Nu ligger mitt tredje reportage för The Happy Hill uppe på deras hemsida under KYD KOLLEN! Denna gång tipsar jag er om hur ni inreder era uteplatser med ljuskällor! Ger tips och råd att belysa rätt.  Kika in och läs mer på; http://blog.thehappyhill.se/kyd-kollen-lys-upp-uterummet/

Med Solsken Åsa ! 
Avslutning ikväll på KYDs inredningskurs - värme i hjärtatPrecis haft avslutning av min fina första inredningsklass på FolkUniversitet kvällskurs i inredning - färg och belysning ! Jag tycker blomster och avslutning hör ihop så varje deltagare fick en ihopsatt liten bukett med löjtnantshjärtan jag fixat! Så kul med nya utmaningar och att föreläsa och inspirera fina elever som har intresse av just inredning! 

Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings Morgonrundan med klarblå himmel och blomstrande trädMaj månad bjuder upp och vi dansar med. 

Vädret fortsätter att leverera med sol och sommarkänsla! Startar dagen med morgonpromenad i mysiga kvarter runt Gamla Enskede för att få inspo och energi innan man ska sätta sig vid skrivbordet och fixa med presentation mm ! Full fart framåt till kl 20.00 ikväll! Önskar er alla en mysig torsdag! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings Maj favorit - mint grönt med växliga inslag och ljust trä
Just nu på KYDs wishlist ligger dessa darlingar till produkter! Den sköna grönskan ute har speglat av sig på inredningen som jag önskar att omges av just nu! Bjuder här på min önskelista för maj månad! Med sol Åsa 
 
1) Mysiga fåtöljen Love Seat från Royal Design.
2) Glasburkar från Granit att fylla sommarens skafferi med.
3) Amplar och krukor i all dess slag! Denna kommer från Royal Design och heter Orsa blomkruka. 
4) Vackert nytt porslin Ivy mattallrikar finns hos Royal design.
5) Love seat igen 
6) VäxtStege från Granit
7) Lampa Från By Rydens och heter Tribun.
8) Lampa från Granit
9) Skärbräda Granit 
 
 3 deadlines kommande vecka - ena detta case
Jag älskar att jobba mot deadlines och just nu sitter jag med 3 st som ska presenteras i nästa vecka! Ska bli så kul och hoppas kunderna blir nöjda! Här är ett va casen! KYD ska ge förslag på inredning och möblemang/känsla i vardagsrum och matsal till Olle och Lisa som bor i Vasastan! En härlig våning högst upp men många fina detaljer!
Jag visar mer då kund sett caset! Med sol Åsa 

KYD håller kvällskurs och helgkurs hösten 2016
Nu är det uppe på webben! KYD håller både kvällskurs samt helgkurs i höst - med start i september på Folkuniversitet i Stockholm. 

Kursen ger dig mer kunskap om hur belysning skall användas i inredning samt hur olika kulörer i inredning påverkar oss. Kursen består av föreläsningar, praktiskt arbete samt gemensamma diskussioner och jag är redo att ge mitt bästa! Anmälan kan nu göras på FolkUniversitet hemsida eller via länk nedan! Hoppas vi ses! 

Med Sol/ Åsa ~ Killing Your Darlings

Hoppas vi ses; 
http://www.folkuniversitetet.seMaj månad och solen glittrar över staden


Fångar in Mysiga oaser hemma i staden mellan deadlines fix.

Magiska väder - rena ramar högsommardagar bjuds det på! Att inleda dagen med utomhus frukostmöte, idag med Ellinor! Sen promenad och ringa viktiga samtal! Sen rita och skissa och jobba med Kundcase - har 2 deadlines i nästa vecka att jobba mot! Att sedan avsluta dagen under vajandes palmer och lysande ljusslinga ovanför huvudet och trevligt/mysigt sällskap inne i staden är sommarfeelings deluxe! Hoppas ni njuter av sol och värmen med och glöm ej ta en glas lemonad i värmen! Med sol Åsa

Foton Killingyourdarlings instagram KYDs vy idag och mkt på agendan + 28 gr i Sthlm idag
Måndags morgon och full fart på kontoret idag med att skriva reportage, lägga ordrar på belysning till kunder och sedan iväg till Ikea! Magiska väder ute och dagens soundtrack på KYDs kontor är fågelkvitter ! Med sol Åsa 


Foto Killingyourdarlings Tack magiska helg - sommarvärme i Maj månad

Magiska helg! Vilken underbar långhelg det varit! Lata varma dagar, havet och solen i ögonen, ljuset som väcker en tidigt och som håller igång en till sen a sommarkvällar. Känslan av klipphäll och doften av grillat och smaken av läskande lemonad! Tack underbara helg, nu redo inför en fullspäckad vecka med inredning, föreläsning och styling jobb! Hoppas ni med haft den underbart i helgen! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings 
Ur mappen Dröm sommarstuga bjuds det på detta
Ljust trä, utsikt som en tavla, granne med havet och klipporna och inrett med varma mjuka oaser. Så ser min del
Sommarstuga ut. En plats att varva ner men även kunna bjuda in nära och kära för mysiga påhitt. Att ta in naturen i inredningen via stora fönster och en kulörpalett i jordfärger. Här kommer några foton från min mapp " dröm Sommarstuga ". Vad drömmar ni om?

Med sol Åsa 

Sovrum att hjärta. 

Ljusa öppna ytor att njuta av .
KYD skisser och visualisering till kunds sovrumVissa av mina kunder önskar skissar på idé och planering av kommande inredning, så i detta case! Jag skuttade därför i förmiddags in i den kreativa bubblan, lyssnade på fina låtar och skissade och ritade ner KYDs förslag och idé till kommande case! Väggar tapetserandes och inredning möblerades in i befintliga rummet! Med olika organiska former och gröna ljusa kulörer ihop med grått och vitt ritade jag upp rummet! Här kan ni se några snabba skisser från dagens jobb! Lite mer saker ska in på plats och mått mm ska även in! Med sol Åsa 

 Skissa och rita inredning så kund kan få en känsla av hur rummet kan ta sig uttryck!
 
Spjälsäng men vaggandes från taket! En önskan om bambu och ett organiskt  formspråk valde jag att ta fram förslag på en vacker och grön beige tapet i sovrummet! Sobert och varmt! 

Skissar av Åsa Gramén - Killingyourdarlings KYD case - sovrum till nyblivna föräldrar
Inredningscase till sovrum!
KYD har fått i uppdrag att skapa ett sovrum som idag saknar värmen vita kala väggar och ljust! 

Jag har efter att ha bollat med kunden ang deras önskemål och drömmar landat i att våga ta Fram en Kulörpalett med mkt karaktär! Då paret precis blivit föräldrar så önskas en barnsäng intill sängen och bra förvaring av kläder samt en amningsplats! 

Ledorden i detta case är; värme, dynamik, mysa, cozy, ljust, bambu, utomlands,  organiska former, marrakech , industri och hög komfort. 

Moodboard kan ni se här ovan! Med sol Åsa 


Collage Killingyourdarlings Tävla & Vinn "Favorit Startboxen" Från Urban Garden CompanySolsken och värme har dragit in över Norden och känns som vi gick från tidig vår till högsommar bara på en dag! Igår visade termometern 19 gr och solen har strålat hela dagen! Den skira och gröna kulören fyller naturen ute och man vill extra mycket plantera och odla nu när värmen är här. 

Med hjälp av små fiber krukor och torvbrikettor har jag sått mina små frön i år. Dill och Ärtor blir gott till sommarmaten.

Det är verkligen hög tid att börja plantera och så egna skördar likt örter och bär! KYD gillar extra mycket att pyssla och fixa små skördar med bra redskap och i mitt lilla nya växthus från Urban Garden Company kan mina frön verkligen få fart och extra mkt värme och kärlek. 
Denna vecka gör KYD samarbete med finaste Urban Garden Company där ni mina fina följare har chans att VINNA en startbox där ni på ett enkelt sätt kan odla och så egna fina växter i! Allt ni behöver för att odla finns i denna http://urbangardencompany.se 


Favorit Startbox innehåll:

Mini växthus med ventilation
2 x torvbriketter 16 st.
20 st. kvadratiska fiber krukor 6 cm
24 st. sticketiketter, 10 cm
Omplanterings set m. 3 verktyg
Bonsaisax i svart metall
60 m. Naturfärgat jutesnöre. til uppbindning
10 l. Naturgödslad såjord 
2 påsar med ekologiskt frö: ärtor och dill

Favorit startbox gör det lätt att odla grönsaker i staden.b
Bra present till stadsodlaren.

För att tävla;
- Skriv i kommentarsfältet nedan varför du önskar vilja vinna detta sett och vad du drömmer om att vilja så och odla.
- Ni har fram till onsdag den 11/5 kl 12.00 på er att delta.
- Lycka till! 

Tack alla finingar som varit med och tävlat. Vi hade svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men efter lite övervägande föll vinstlotten till Sara P med denna mottivering;


Hej Åsa! 
Det här vill jag verkligen vinna! I brist på gröna fingrar själv men en stark vilja att låta min lilla dotter (som verkligen visar intresse) få lära sig mer. Ett eget litet "växthus" skulle göra succé här hemma. 
Dessutom minns jag själv hur jag slet med ett skolprojekt med tillhörande växt-låda....dags för revansch! :-) STORT STORT Grattis. Jag sänder ett mail under dagen ang adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 


Styling och foto Killingyourdarlings 


Med sol Åsa och Urban Garden CompanyNär molnen på himlen byts ut till vita blomstrande blommor...Älskade Maj är här och helgen förgylldes med fina påhitt konsert ,grillning, firande av Valborg och Sthlms bubblade av kalas och vårfeelings få kungen fyllde år! Och solen var med oss hela helgen med klarblå himmel och blomstrande fina vyer! På med klänning och tyskorna och skutta fram under blomstrande träd vajandes mot klarblå himmel! Med sol Åsa Foton Killingyourdarlings /Åsa GraménSpegelblankt fint att inreda hemmet med speglar
KYD tipsar hur man enkelt kan Trolla fram rymd i hemmet, hur man kan inreda med att reflektera levande ljus eller mysbelysning och se hemmet ur helt nya vinklar. Så här enkelt inreder du med speglar…
 
- När ni önskar att Skapa rymd
 i ett litet rum är det perfekt att använda just speglar för att skapa känslan av att det är större! Man kan med hjälp av speglarna skap djup och illusionen av att rummet är större än det faktiskt är. Genom att placera speglarna där de enkelt fångar upp och reflekterar dagsljuset lättar du dessutom upp känslan i rummet. - Höj myskänslan i hemmet ; genom att använda en spegel som ljusbricka höjer du enkelt mysfaktorn i rummet. Placera även en spegel bakom de levande ljusen för att reflektera den mysiga ljuskällan ännu mer.
 
- Speglar i stället för tavlor
. Byt ut den traditionella tavelväggen mot en spegelvägg. Samla vackra speglar tillsammans och låt de ta för sig i rummet. Ett tips är att rita av alla speglar på papper först. Klipp sedan ut och fäst mallarna på väggen med tejp eller häftmassa. Då kan du flytta mallarna tills du är nöjd och behöver inte spika eller borra i väggen i onödan.

Med sol Åsa 
Maj är här och ljusa pasteller och grönskan med denMagiska Maj månad är här och kan man annat än göra små hoppsasteg på morgonrundan då fåglarna sjunger och vitsipporna står i full blom i backen! Jag valde att sätta ihop ett collage med några favorit just för Maj månad! Med vackraste mjuka gröna nyanser med trä och cement i detaljer! KYDs wishlist Maj månad! Med sol Åsa 

1)  Tavla från en KYD favorit; Amy Judd 
2)  Cementburk från Zara Home
3)  Sängkapp och vita lakan Ellos Home
4)  Grönskade vackra tapeten " Ginkgo" från Sandberg.
5)   Lakan i ljusgrönt som heter Spring från Engesvik.
6)   Speglarna Mirror Bunting Fluxglass
7)   Fina vägglampan IC lights vägg.
8)   Parasoll från Affari
9)   Pall från Zara HomeEn lägenhet med sagolika fina foton - Entrance MäkleriSovrum med mjuk beiga kulörer

Trillad in på Entrance Hemsida och famn en lägenhet med så magiska foton! Älskar känslan i dessa sobra, magiska fotona ! Sovrummet i en beige fin kulör att bädda ner sig i och en balkong att njuta av sommarkvällarna vid! Tummen upp för magiska och inspirerande foton ! Med sol Åsa Foton av http://entrancemakleri.se/