KYD i reportage för Design Posters


(null)


KYD är glad att agera inredare/stylist och fotograf till fina företaget Design Posters ! 
Deras tavlor är så tidlöst snygga att inreda hem med! Just nu kan man även läsa reportage med KYD för dem och för jag pratar mer om hur man inreder kök! Klicka in och läs hela artikelnHÄR!

Med sol Åsa 



Att välja material till bygge


(null)





InredningsUppdrag på skrivbordet


(null)

KYD är så glad att kunna berätta att just nu planeras ett spännande inredningsprojekt i Småland  ! De danska paret Natasha & Oliver håller just nu på att bygga upp en magisk Retreat med hytter och matsal i den mysiga småländska skogen! En plats för återhämtning med skogen som inspiration! KYD har äran att agera bollplank/rådgivande inredare till matsalen samt hytterna !

(null)

Här ser ni Moodboard på stilen och känslan KYD arbetat fram! Jag hoppas ni vill följa med på detta äventyr ! Den 25 juni öppnar de upp! Tack för äran att vara er inredare




Produktfoton för BaraDesign


(null)







Köksförslag till kunder jobbas fram


(null)

~ Just nu i KYD bubblan ; Kökplanering utefter behov och funktion , stil och material samt belysning till kunder !

Med sol Åsa 



Foto och styling för danska Kreafunk


(null)

Styling och produktfotografering för Danska @kreafunk ! Lyckan och tacksamheten att få agera stylist och fotograf för varumärken jag håller nära hjärtat! Kika in deras stora sortiment med fina högtalare gjorda för att göra det enkelt för dig att ta med musik när du är på resande fot eller placera ut på olika platser i hemmet! Högtalarna är designade som inredningdetaljer med fina färger och former. Det trådlösa Bluetooth-systemet erbjuder många placeringsalternativ och ger dig friheten att lyssna på favoritlåtarna - var och när du vill.

Smooth sound makes for an even greater day!