Nordiska sommarpalett och gröna toner


(null)

Naturen just nu är helt magiskt! Blommad träd, krispigt grönt och solens sken som ger både värme och fina skuggor inne!  Jag inspireras med av naturen och havet! Därför känns det extra fint när just inredningen går hand i hand med det! Nordiska toner och möbler som är gediget hantverk ! 

(null)


Produktfotografering sommar 2022


(null)


~ Sommaren 2022 intas under finaste parasollet och KYD har fått äran att fotografera och styla för fina @badaboomsweden ! 

Uppdrag för och med fina @jakobssonsmobler + @badaboomsweden 
Styling: Åsa Gramén (@killingyourdarlings) 
Fotografering: Åsa Gramén (@killingyourdarlings

(null)

(null)Produkter som håller Myggen borta - klinta


(null)


KYD har sedan några år äran att agera stylist/fotograf för skånska Klinta ! Så även denna vår ! KYD har fått uppdrag att fota nyheter för våren och sommaren 2022 och här ser ni några av fotona på Klintas myggkollektion! Kika även in mer nyheter på Klinta hemsida! 


Inredningsuppdraget; Den gamla skolan nu redo för inflytt


 

(null)

Ljuset i den gamla gymnastiksalen och det gröna köket !  Är tacksam för att jag under mina studieår ( Inredning på Växjö universitetet samt åren på arkitekturskolan i Sthlm) lärde mig mycket om designhistoria samt bygglov ! Att renovera ett Kmärkt hus är en spännande resa! Att utgå från lagen (1998:805)  är både prövande och utmanande men roligt! Huset/skolan är ritad av arkitekten Ivar Tengbom.

"Byggnader, som är särskilt värdefulla från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt eller som ingår i ett bebyggelseområde av denna karaktär, får inte förvanskas." 

Jag hjärtar ljuset samt skuggspelet i den gamla skolan! Att skapa mjuka övergångar i ljussättning var viktigt samt även bevara den stora porten och dörren !


Inredningsplanering till kund. "Den Gamla Skolan" Anno 1910  Den K-märkta gymnastiksalen med 7 meter i takhöjd har byggts om till lägenhet, ny planlösning , 3 sovrum, kök i grönt , belysningsplan som flörtar med den dåtida historien av vad salen en gång användes för, med ny brandsäker ljussättning,  golvet har lagts om och med tidsenliga småspröjsade fönstren med nyromantisk stil har detta projekt tagit form och nu redo för att bo i! 

Med sol Åsa 

Lediga dagar och mysiga påhitt


(null)


Maj månad och försommar i luften


(null)


Maj - älskade krispiga månad(null)


Dem Gamla skolan - Nu ska det inredas


(null)
(null)

Ni är många mina fina följare som varit delaktiga i detta KYD uppdrag, så himla fint att ta del av er kommentarer & engagemang på stories! Kundcaset "Den Gamla skolan" börjar strax bli klar med renovering/projektering och nu väntas styling /fotografering och sen försäljning ! Hoppas ni vill se det färdiga resultat med!

Med sol Åsa 

KYD för Danska Paper Paste Living


(null)

~ KYD för danska @paperpastelivingofficial ! 
Paper Paste Living lever idén om hållbarhet med varje fiber och det i ordets rätta bemärkelse. Tillsammans med produktutvecklarna John Penther och Pasqual Arnella designar Hans Thyge kreativa och estetiska produkter av återvunnet papper. Inspirerad av naturen väcker han papper till nytt liv. Med fokus på hållbarhet, kreativitet som får mig som inredare extra lycklig ! Paste Living.  Denna Minimalistisk sittpuff " The pouf"  är gjort av hållbara material. Robust och bra sittkomfort, lätt och praktisk. Den avtagbara sitsen gör sittpuffen idealisk för förvaring av leksaker, överkast och annat fint!
(null)