KYD i uppdrag som stylist och miljöfotograf~ KYD för Klinta! Jag är så glad att kunna berätta att KYD och svenska varumärket Klinta kommer göra saker ihop. KYD kommer framöver bli en av deras produkt/miljöfotografer och stylister. Solskenvärme i hjärtat och tack för förtroendet Klinta! 


(null)

Inlägget i uppdrag för Klinta Inredningsuppdrag till nyproduktion av vindsvåning


(null)


KYD har fått i uppdrag att ta fram inredningen till nyproduktion av vindsvåning på Östermalm. En tidlös, manlig inredningsstil med en bas av grönt, beiget, grått och detaljer i svart! 

Hela våningen ska inredas och här ser ni första utkast på matdel och vardagrummet! 

Med sol Åsa 

Inredningsjobb och Collage KYD 
- Våges, ett genuint hantverk att hjärta


(null)

- KYD för Våges Smide  ! Gediget hantverk från dina Småland som aldrig går ur tiden. Att exempelvis lysa upp frukosten med Våges fina ljuskoppar som lock på burkarna. Att kunna skapa ens egna ljusstakar av burkar, vaser och lite bredare flaskor. Alla standardljus passar. Även Tving som är en ljusstake där du inte behöver oroa dig över vilket ljus som passar, eftersom det är enkelt att själv ställa in med hjälp av skruven. Ljusen kan variera från 7 mm upp till 40 mm. Ljusstaken är också gjord för att elda stumpar i. Höj upp och spänn fast dina stumpar och låt inget gå till spillo. Fantasin sätter bara gränserna med Våges fins sortiment. Titta in på deras Hemsida  HÄR! 

.


(null)

I samarbete med Våges Styling/Foto/Layout KYD


Glad midsommar från vackra och mysiga Järvsö(null)
Vi åkte upp i torsdags morse till vackra Hälsingland och Idyllsika Järvsö! Stannade påvägen i Söderhamn och åt godaste lunchen på mysiga Månses! Här i Järvsö hade vi hyrt ett alphus uppe på berget med magiska vyer utanför fönster! 
Midsommar firades med solsken, sill, jordgubbar och midsommar smörgåstårta! Skuttades runt barfota i långkjol och njöt av denna vackra plats. 
Hoppas ni med haft en mysig midsommarhelg!
Med solsken Åsa 


(null)

Månses Design och resturang - Vilken Pärla(null)

Påvägen till Järvsö tog vi en liten avstickare till Söderhamn och fina stället Månses som jag velat kika in länge! Magiskt fint ställe med inredning och mat att hjärta! Ni vet den där känslan att man trivs direkt då man sätter foten innanför tröskeln! Precis så kändes det när vi klev in.  Laxen smakade som "fina fisken"!

Söderhamn finner ni denna pärla till  heminrednings butik med eget varumärke "Månses Design". Butiken ligger i en gammal skola med ett orangeri och pergola i anslutning. De  har även ett Kafé & restaurang. 

"Matbordet är hjärtat i varje hem: det är här vi möts, här samtal uppstår, här familj och vänner samlas. Det är här vi bryter bröd, löser alla världens problem, skrattar, gråter eller bara går igenom om hur dagen varit. Det är därför det alltid ska vara njutbart att duka: det är alldeles för viktigt för att inte vara det."


(null)Kärleken till mat och till att dela måltider med familj och vänner är kärnan i all design från Månses. En grundvärdering som propagerar för att vackert porslin ska användas varje dag och inte stoppas undan i vitrinskåp. Det innebär också att all design är tidlös och att tillverkningen är av högsta kvalité: det här är porslin som ska tåla mycket. Ett dukat bord kräver mer än vackert porslin för att vara komplett. Skärbrädor, dukar, servetter, korgar, karaffer och andra accessoarer har noga valts ut av Månses Design, specifikt för att komplettera porslinsortimentet.Kika in  HÄR(null)

Jag gillar verkligen, vilket ställe ni skapat Månses.  5 smultron av 5 möjliga! En dag vore drömmen att skapa något liknande - inredningsbutik med restaurang/cafe, blomsterbutik, orangeri och även KYDs inredningstjänster utöver det. Tummen upp för denna Pärla! Med sol Åsa 


Maten smakade så gott och så inspirerande att sitta intill öppna brasan så regnet öste ner utanför.
(null)

 
Fina stora fönster med blomstrande Mårbacka pelargoner i! Sommardeluxe!!

(null)

Foton av KYD - Åsa Gramén 
Duka upp med Blomus under Sommarhimlen(null)


Jag älskar att fixa det mysigt, det är sådär extra kul att bjuda in och stämma träff med någon fining med en dukning eller porslin man gillar lite mer! KYD dukade därför imorse upp på stranden, vid havet , i skärgården en liten enkel dukning för två. 
Här i sanden kan man sjunka ner, på varsin kudde och inta frukosten med solen som glittrar i ögonen! 
Jag gillar extra mycket detaljer med karibisktema såhär på sommaren därav kokosnötter och ananaser som dekor! 


(null)KYD har äran att få duka upp med och för fina varumärke Blomus. Deras vackra fat, skålar i Mirage grey, agave green, silver och moonbeam tycker jag känns så somrigt fräscht. Kollektionen MIO från dem som jag dukat upp med håller en fin 
stilren design och faten passar perfekt i sommar. Blomus har verkligen lyckats att skapa trendiga färger i porslinet i solida, tidlösa material. Bakom kollektionen MIO står designern Nina Thöming från Flöz Design. 


Jag valde att duka upp med Tillbringare i keramik i färgen Moonbeam att ha besticken i.  Små och stora fat och tallrikar i Agave Green, Moonbeam,  Mirage grey och silver. 

Under tallrikarna valde jag Blomus Vackra bordstabletter i naturmaterialet kork som skördats från korkträdet på ett miljövänligt och hållbart sätt. FUADO bordstablett ger din dukning en rejäl och genuin känsla. Även en fin beige löpare i linne fick pryda bordet. Hoppas ni med kommer duka upp under sommarhimlen och bjuda in någon du håller kär. Då med Blomus hoppas jag! Med solsken Åsa 


(null)

(null)


Inlägget - Foton/styling och layout KYD i samarabete med Happynest/Blomus . 


KYD tavla i sommar i butik Landa på Gotland


(null)

Sänder iväg ett paket med fototavlor till Sagoön Gotland! I sommar kommer man kunna köpa KYDs "Grönskande Omfamnande Entré" på butiken Landa i Klintehamn! 


Bara bokstavligen ett stenkast från huset i Visby finns denna dörr. Dörrar har blivit något av det jag älskar att fota. Vad döljer sig där bakom, vem bor där - men även likt livet och vilka dörrar öppnas för en. För vissa kanske det bara är en dörr men för mig är den så mycket mer och varje foto har sin egna lilla historia. Denna har jag valt att kalla "Omfamnade grönskade entré" 


Med Solsken Åsa 

Unika och fina handfat från Solitaire Design


(null)


~ Jag måste tipsa er om de fina handfaten som nu REAS ut! För några år sedan tog KYD produktfoton för Solitaire handfat i en somrig lifestylesession och sedan dess har jag hjärtat deras design! Här ser ni min rara vän som även hon heter Åsa som fick agera modell bärandes på ett av de handgjorda faten i storleken petit! Just nu finns några ex kvar i Forest och Brown Arbour! Så in och gör ett kap och inred sommarhuset, badrummet eller gästtoaletten med finaste handfatet i tidlös design!  Med sol Åsa 


I samarbete med Solitaire Design 
Sovrummet som badar i morgonens solstrålar
(null)


Ljusblåa dagar seglar förbi


(null)

Lördag - Att möte upp en fining, åka ut till skärgården och fånga in dagen från en klippa och bara rensa alla tankaroch fylla  på batterierna med solsken! Högsommaren bara fortsätter att stråla mot oss! Hoppas ni med har en fin helg! Med solsken Åsa 


Cotton Made of Sweden - Våfflade handdukar
(null)


- Hemma är sagoön ofta närvarande i detaljerna och nu även i badrummet med de vita våfflade handukarna från @cottonmadeofsweden.

Klinte är en kollektion med badrumsfrotté i ekologisk bomull inspirerad av Gotland och tillverkad på ett hållbart sätt. –Vi vill ta fram en linje som kändes nytänkande och genuint skandinavisk. Resultatet blev vackra handdukar med våfflad framsida, vilket ger en intressant och attraktiv struktur som för oss att tänka på traditionellt skandinaviskt hantverk.


KYD i samarabete med Cotton Made of Sweden