Månses Design och resturang - Vilken Pärla(null)

Påvägen till Järvsö tog vi en liten avstickare till Söderhamn och fina stället Månses som jag velat kika in länge! Magiskt fint ställe med inredning och mat att hjärta! Ni vet den där känslan att man trivs direkt då man sätter foten innanför tröskeln! Precis så kändes det när vi klev in.  Laxen smakade som "fina fisken"!

Söderhamn finner ni denna pärla till  heminrednings butik med eget varumärke "Månses Design". Butiken ligger i en gammal skola med ett orangeri och pergola i anslutning. De  har även ett Kafé & restaurang. 

"Matbordet är hjärtat i varje hem: det är här vi möts, här samtal uppstår, här familj och vänner samlas. Det är här vi bryter bröd, löser alla världens problem, skrattar, gråter eller bara går igenom om hur dagen varit. Det är därför det alltid ska vara njutbart att duka: det är alldeles för viktigt för att inte vara det."


(null)Kärleken till mat och till att dela måltider med familj och vänner är kärnan i all design från Månses. En grundvärdering som propagerar för att vackert porslin ska användas varje dag och inte stoppas undan i vitrinskåp. Det innebär också att all design är tidlös och att tillverkningen är av högsta kvalité: det här är porslin som ska tåla mycket. Ett dukat bord kräver mer än vackert porslin för att vara komplett. Skärbrädor, dukar, servetter, korgar, karaffer och andra accessoarer har noga valts ut av Månses Design, specifikt för att komplettera porslinsortimentet.Kika in  HÄR(null)

Jag gillar verkligen, vilket ställe ni skapat Månses.  5 smultron av 5 möjliga! En dag vore drömmen att skapa något liknande - inredningsbutik med restaurang/cafe, blomsterbutik, orangeri och även KYDs inredningstjänster utöver det. Tummen upp för denna Pärla! Med sol Åsa 


Maten smakade så gott och så inspirerande att sitta intill öppna brasan så regnet öste ner utanför.
(null)

 
Fina stora fönster med blomstrande Mårbacka pelargoner i! Sommardeluxe!!

(null)

Foton av KYD - Åsa Gramén 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback