Vinn presentkort för 1500kr hos BeslagDesign på KYDs instagram


(null) 

TÄVLA & VINN 1 500kr i presentkort hos @beslagdesign .

Att sätta detaljerna är som att skapa pricken över i:et i Livet! Jag älskar att som inredare ta fram just dessa material som lyfter helheten och ge mina kunder detaljer med extra omtanke!

Därför väljer KYD Beslag Design och deras fina sortiment som går att köpa @beslagonline . Det ska inte enbart vara estetiskt tilltalande personlig inredning när man inreder utan även innefatta praktiska och funktionella lösningar så att kundens tillvaro blir så behaglig som möjligt, samt miljöanpassade och där kvalitativt är högt prioriterat som just Beslag Design har! 
Vi kör nu i dagarna en Tävling där du kan VINNA ett presentkort värde 1 500kr att köpa beslag, knoppar, handtag mm 

Lycka till! 
Tävlingen pågår fram till Lördag kl 21.00
Kontio hus att hjärta


(null)

KYD hjärtar hus från Kontio ! Kontio erbjuder villor, fritidshus, fjällhus, attefallshus, bastus av arktisk fura som vuxit minst 80 år i de norra finska skogarna - ett hållbart val både för dig och jordklotet. 

Oavsett vilket hus du väljer genomsyras dem av högsta kvalitet, design och gedigna material. Det är därför Kontio är världens största tillverkare av timmerhus där hållbarhet och hälsosamt liv står i fokus. 

Kontio - bara riktigt bra trä!

Med Sol Åsa När vyerna går rakt in i hjärtat - KYD Styling och fotosession


(null)

Sneakpeak från KYDs jobblocation i veckan som gick ! Sthlms skärgård och varmaste dagen i år ! 

(null)

Styling och fotosession i ett magiskt Kontiohus på Yxlan i Sthlms skärgård ! Tack bästa Sofia som gjorde detta möjligt och fler foton kommer inom kort! Håll tillgodo ! 

Med Sol Åsa 

(null)


(null)


Styling/foto Åsa Gramèn
Styling och Fotosession Hesselby Keramik -


(null)

Gula pioner jobbar fint med keramik från Hesselby Krukmakeri @hesselbykrukmakeri  #hesselbykrukmakeri


(null)


Kundcase


(null)

Inredningskonsultation/inredningscase till kunden Christine & hennes familj nu levererad och skickad ! En blandning mellan det skandinaviska, gediget material och en flört med Dusty Deco. Tack för äran att få jobba med sådana rara kunder ! Nu tar KYD fredag! 

Fick sådant fint meddelande av kunden på mailen som gav tårar i ögonen; 

"Du är ju inte riktigt klok! Du har ju fattat precis vad vi vill ha och gud vad jag är imponerad - så fint och inspirerande! :)

Wowowowow så himla fint! :) " KYD för Danska Land 2020


(null)
KYD för danska LandGarden.se @landhave - Plantera, Styla, fota och vårsolen glittrar idag (13 gr) ikapp med påskliljorna gula färg ! Årets nyhet är deras Land Classic odlingslåda med spaljé med ett enkelt sätt att skapa en grön avskärmning i en klassisk design som passar ihop med de flesta stilar. Oavsett orsak är en spaljé ett alternativ som både bidrar till grönska och stilren design. Om klätterväxter planteras i blomlådan och växer upp på nätet på spaljén täcks hålen snabbt och en helt grön skärmvägg bildas naturligt. 🌿☀. #vårpirr #planteringslådor #landgarden

(null)

Fotouppdrag och styling för nya Et Acri hemsida


(null)
 


Oh its a Release! Nu är svenska varumärket Et Acri ( "ET ACRI" betyder på Latin skarp och beskriver det unika i deras produkter - dess funktion som gör ens vardag enklare och design som sätter pricken över i:et i köket) @etacrisolutio ! 


(null)

KYD är så oerhört varm av tacksamhet att få vara med i den kreativa processen och att få inreda, styla och fota produkter som hjärtat slår extra för. Tack för att ni väljer just Killing Your Darlings. Ödmjukast TACK!🥰Mixen av Scensk Tenn och skandinaviskt ljus


(null)

Ett av det senaste uppdragen för privata kunder är att ta fram Inredningsförslag och möbler till kunderna Elisabeth & Ulf och deras nyköpta landställe i Norrtälje. Här samsas designklassiker likt Bruno Mattson och Svensk Tenn ihop med HM, Himla och Ikea. Här ser ni utkast på moodboard! 
Med sol Åsa Stylingsession. ; Under Your Skin


(null)