Gästhus förslag av ombygge i skärgården


(null)
KYD för Klinta - Smycka


(null)
Gröna Vårliga stunder med Beckers


(null)


Firande av Pappa med Vallmokaka


(null)

Kalasfixande! Fina Pappa  fyller år och det har bakats en Vallmokaka inför kvällens firande ! 
Tack för du finns och är världens snällaste pappa! 
Idag stråla solen för dig! Kramar Åsa 

(null)
Tävla och Vinn kaffebryggaren Wilfa Classic


(null) 
 
TÄVLING på KYDs insta  - VINN kaffebryggaren Wilfa Classic kaffebryggare CMC100 i mattsvart !

Tiden innan jag bestämde mig för att utbilda och studera till Inredare arbetande jag som BARISTA och där lärde jag mig att bjuda kunderna på riktigt gott kaffe! Ibland när man är många är det så fint att brygga en kopp kaffe snabbt till fler! Jag hjärtar min fina bryggare Wilfa Classic kaffebryggare CMC100 och nu har jag äran att ihop med Wilfa @wilfasverige tävla ut en sådan till en kaffeälskare så att du och dina nära och kära med kan njuta av gott kaffe i hemmet på bara fem minuter. Den snygga designen med svarta detaljer och transparent vattentank ger dig ett exklusivt intryck.

För att delta: * Följ @wilfasverige * Skriv och tagga en eller flera vänner som du skulle vilja bjuda på nybryggt kaffe från Wilfa Classic kaffebryggare.

Tävlingen avslutas Sön kl 17.00 (Värde 1699kr) 
Lycka till!Uteplats planerad till kunder


(null) Ett av veckans KYD jobb - planering av kunders uteplats och trädgård med möbler, belysning, materialval, underlag , växter och blomstrande gröna oaser! .

Så innerligt Tacksam för NI som anlitar KYD i dessa oroliga Coronatider, ni är som solstrålar för mig och värmer så ni väljer just Killing Your Darlings . Ödmjukast tack!