KYD för Startrading & Mushroom Bordslampa


(null)

KYD gör styling och fotografering för Startrading och deras fina lampor !
Här ser ni den mobila lampan Mushroom och fått tagit plats i inredningen ! 
(null)

Snygg portabel uppladdningsbar bordslampa !
Lika snygg ute som inne. Lampan har 3-stegs funktion, med ett lätt tryck längst upp på skärmen kan man justera ljusstyrkan, 100, 50 eller 10% av full uppladdning. Brinntid ca 5 timmar på 100%! 



(null)

KYD i uppdrag för Startrading 



KYD fotografering för Sätila Of Sweden


(null)

Igår vart det en fotosession med vännen Lina för Sätila of Sweden ! Solen sken och kylan börjar komma mer och mer ! Sätila of Sweden – stickat i Sverige sedan 1896. Sätila of Sweden är ett ledande företag inom design, utveckling och tillverkning av mössor och stickade modeaccessoarer. 
(null)


Sätilas erbjudande bygger på en nordisk tradition, äkta hantverk, en passion för mössor, ett miljövänligt tänkande, socialt ansvar samt en vilja att leva ett aktivt liv! KYD har äran att ingå ett samarbete med dem och igår vart det som sagt fotografering av något av hösten och vinterns nyheter! 
(null)

Tack Lina för fint agerade och tack Sätila för förtroendet att fotografera för er!


Kika in deras sortimentHÄR

















Höstliga foton i kameran


(null)


Höstliga detaljer i kyds kamerarulle!
Hoppas ni njuter av en fin höstlig dag! 

Med värme Åsa 



Produktfotografering SmartForm


 
(null)

KYD styling och fotografering för HUSLJUS®  är ett arkitektoniskt och stilrent stearinljus som är handgjort i liten skala i Smart Form Studion i Vellinge, Sverige med stor omsorg och av Greenstearine® 4928 (100% olivbaserad).

(null)







Höst i Tännäskröket


(null)
(null)



(null)





KYD för ateljé guldtackan


(null)

KYD har äran att göra fotouppdrag  för Ateljé Guldtackan ! Jag älskar ju fårskinn och gediget hantverk och värdesätter inredning som Håller med tiden! 

(null)


Ateljé Guldtackan ligger i norra Småland är omgiven av skir lövskog betade ekängar och hagar där får har betat i över 40 år. De har produkter av högsta kvalité, varje produkt är unik, tillverkad för hand med omsorg och känsla för materialet i deras ateljé på gården. Här hittar man får och lammskinn från ljusaste silvergrå till nästan svart i olika längder på ullen, västar, kuddar och dynor även för måttbeställning. Av ullen spinner de en och tvåtrådigt garn som blir till sköna tröjor, koftor och sjalar. Handstickat i olika storlekar. När man väljer en produkt från deras gård hjälper du till att bevara ett stycke öppet landskap. Genom deras långsiktiga avelsarbete har de även fått ett flertal priser och utmärkelser. Här mår djuren bra och det gedigna hantverket står i centrum - och blir en fin favorit i inredning. 

In och klicka hem ett eget fårskinn inför hösten och vintern HÄR 









KYD styling & fotojobb i Tännäskröket


(null)