Kunduppdrag - kontor /gästrum


(null)
Produktfoto för Beslagdesign


(null)


Nya tavlor påväg till nya kundhem


(null)


Ödmjukast TACK när ordrar inboxas här på instagram och KYDs fototavlor får "hänga"  med er i olika hem och vara en del av inredningen! Klurar på att göra en ny kollektion i sommar! Varmaste tack och med Solsken och kärlek Åsa alias KYDStyling & produktfoton för varumärken


(null)

Mixen av att inreda , styla och sedan produktfotografera är så fint ! Att sedan få göra detta för så många varumärken som jag håller av och nära hjärtat är extra fint! 
Tack för ni som väljer KYD ! 

Med sol Åsa 
Fina Myrsjöhus och styling och fotocase(null)Tävla och Vinn KYDs fototavla inne på Instagram


(null)

KYD hjärtar att kunna bidra med glädje och inredning till kunder och mina trogna läsare och följare ! Så just nu kör jag en utlottning av en fototavla signerad KYD från Sagoön Gotland på Instagram ! Så in och delta om ni önskar vinna denna tavla i valfri storlek !

Med sol Åsa 
Sommarkurs på Folkuniversitetet Sthlm


(null)
Gästrum ska bli kontor hos kunder


(null)


Detta gästrum hos kunderna Josefine och Marcus i Skövde tog KYD fram förslag på ang tapet mm för ett år sedan när husets byggdes.  Nu är det lite ändrade planer och gästrummet ska bli ett kombinerat kontor och gästrum . Tänker även lite annan kulörton och stil .  Så på skrivbordet ligger bland annat detta Case! Kul att skapa något nyttigt dessa fina och rara kunder. 

Här är lite av den nya stilen som jag tänker skulle passa in! 
(null)

(null)
Tao från Adea har fått flytta in i kundhem


(null)
~ Nu har TAO fåtöljen från ADEA fått flytta in hos KYDs rara kunder Jacob och Paulina!

Hoppas så att ni är nöjda! Känns extra fint att inte bara kunna ge mina kunder inredning och inspiration utan även bättre priser på möbler som förgyller hemmet ! 

Tack Lina på MobileBox för så fin service! Tack Jacob för bilden! 
Blommande vita Hortensia Runaway Bride


(null)

Hortensia Runaway Bride (Hydrangea macrophylla Runaway Bride). En ny hortensia framtagen av en växtförädlare i Japan. 

Samma man har tagit fram Surfinapetuniorna. Det speciella med denna hortensia är att den blommar på både de gamla och nya skotten, vilket resulterar i sex gånger så många blommor som på en vanlig hortensia. Den blommar på så vis både i toppen på skotten och längre in i plantan vilket ger ett mycket fylligt intryck. 


Blommorna är renvita blandat med några svagt rosa. De rosa blommorna blir fler vid låga temperaturer. Växtsättet är mjukt överhängande vilket gör att den passar bra i stora krukor och amplar. Blomningstiden är juni till september. Runaway Bride kan bli ca. 70 cm bred och nästan 1 meter hög. Det är bara fantasin som sätter stopp för hur denna hortensia kan användas.

För att inte frostskada rötterna när plantan odlas i kruka placeras den lämpligen i ett kallt men frostfritt utrymme på vintern. Odlad i marken klarar den vintern utan problem.(null)

(null)
Tack för just KYD får vara ambassadör och stylist för Danska Magical Garden! 
Önskar ni med ha dessa fina blommor så finns de att köpaHÄR

Med Sol Åsa Kunderna på Muskö - snart redo för ombyggnad(null)

Rara kunderna Katja och Fredrik hörde av sig igen och berätta roliga nyheten att de nu är
Redo för ombyggnation ute på Muskö ! Så himla kul!  Har sedan tidigare kunnat berätta om detta hus som ska gå från Landställe till ett permanent boende!  Här är lite av planen av nya huset som ska få en ny planlösning! 
Hoppas ni vill följa med på denna kund resa och se alla stegen 

Med sol Åsa 

(null)
Det tar sig ute hos kunder - garderob


(null)

När ens fina kunder i Älta börjat omvandlingen av sovrummet som KYD varit med och tagit fram förslag på!  I helgen kom nya garderobsdörrar upp ! I ljusgrått ! Kan bli fint ihop med det gröna! 
Nu ska beslag beställas och färg till 2 väggar beställas. 

Se tidigare inlägg och Moodboards!
Trevlig måndag !

Foto från kunden Sofia 
Sovrum till kunden Sofia och familj


(null)

Ett av veckans jobb har varit att ta fram förslag till kunderna i Älta! Att jobba fram en fin och varm känsla med lyxiga inslag av skog och grönt till deras sovrum! 
Här ovan ser nu lite Moodboard samt under produktcollage!

En varm ombonad lyxig känsla i grönt och grått! Nya garderober , lampor , säng och andra detaljer som lyfter helheten!

Önskar du med få hjälp med inredningen ! Tveka ej att höra av dig till [email protected]

Med sol Åsa (null)KYD Svensk ambassadör för danska Foto Factory


(null)

Skapa ny stämning i inredningen med fina och tidlösa fototavlor från Danska Foto Factory. 

Deras fototavlor speglar naturen på ett sådant fint sätt - med all sin styrka och skönhet, foton från skotska höglandet, på de blåsiga Färöarna eller en lugna dansk stranden och skogar.

Maria Rosendal och Martin Bay är paret bakom Foto Factory. Tillsammans har de sin delade passion för natur och fotografering när de åker på äventyr. Tillsammans har de utforskat många länder, men det är särskilt den nordiska naturen som har deras passion. Naturfotografierna innehåller bilder från små danska öar till de dramatiska bergen på Färöarna och Skottland. 


KYD hjärtar dessa magiska foton och får nästan ej favorit i varje bild! Och visst dunkar även KYD hjärta för naturen, havet, landskapen just här i Norden. Det är med stor glädje KYD kommer inreda, styla med just deras tavlor ! Här kommer några av mina favoriter ! Kanske du med får en favorit!

(null)

(null)


Awards RUM21 - KYD är utvald


(null)
- Direkt från hjärtat och ödmjukast TACK. Igår fick jag veta att någon anmält just KYD till att bli Årets Inredningsblogg på @rum21se Award! Solskensvärme och kullerbytta i hjärtat och så rörd till glädjetårar ! För KYD är det redan en  stor Vinst att få bli anmäld och utvald att vara 1 av 13 st i denna kategori och de andra som är utvalda är så himla duktiga och kreativa kollegor i branschen. Så är otroligt tacksam för att KYD är med inom denna kategori och att någon gillar bloggen och den inspiration jag delar gällande jobbet som inredare, stylist och fotograf !♥️

Så ifall du med läser bloggen ibland eller känner att du blir inspirerad av KYD så lägg gärna en röst om du vill/kan! Man kan rösta fram till den 12 Maj! Lägger länk HÄR

Med Solsken & kärlek till er alla/Åsa alias KYD


Växter inne - så många viktiga egenskaper


(null)