KYD fotografering och stylingsession


(null)


(null)

Värmen och glädjen att få arbeta med så kreativa och fina varumärken och personer . Att skutta in i bubblan som inredare, stylist och fotograf. Att fånga in känslor och inredning hjärtat omfamnar . Dagens session var så kul och så glad över alla fina människor som är kreativa med och har lång erfarenhet i bagaget och att få jobba samman olika stylingar ihop och fota! Tummen upp för denna roliga dag i regnet ! Med sol Åsa Ny tavla signerat KYD nu till försäljning


(null)
Mjuka detaljer inför hösten - Gripsholm


(null)


Jag älskar varma handdukar att svepa om mig efter en dusch/bad! Gripsholm Handduk är en mjuk och skön bomullsfrotté med bra absorberingsförmåga. Passar perfekt inför hösten.  Med sol Åsa 

Kika in deras fina sortimenthär 

Köket hos Jacob och Paulina börjar ta form


(null)

Köket går framåt. Målaren ska måla allt fast i nästa vecka, bänkskivan kommer om 1-2v och sen är luckorna klara om ca 3v. Så börjar likna något :) Så spännande att se hur det tar form! 
Med sol Åsa 
Hösten har kommit till Sthlm och skärgården(null)


När höstens färger äntligen börjat visa sig och det blir krispigare i luften! Älskar det! Att kunna dra på sig en varmare kofta, stövlar och skutta ut och fota höstens färgprakt är bra fint! Hoppas ni med njuter av höstens kulörer ! 

Med sol Åsa Inredningsförslag- Katja & Fredrik


(null)

Att inreda varje rum och ha en plan på vad som matchar vad! Här ser ni layout och 2 förslag till kunders kök och badrum som är en del som ska renoveras i deras hus! 
Ett kök i grönt och badrum med mjuka varma beiga /grå toner! 

Med sol Åsa 

(null)
Köket hos kund i Åkersberga är klart


(null)

När köket ute hos KYDs kund i Åkersberga är klart - svart/mörkgrått kök men vitt kakel , svar fläkt och golv med stjärnor på! 
Kul när pusselbitarna börjat falla på plats och en byggarbetsplats börjat bli ett hem!
Med sol Åsa 

Nya fina Turner lampa från Pholc


(null)

KYD hjärtar pholcs nya lampa TURNER!  ville vi skapa en pendel som hade en stark dynamisk karaktär med utgångspunkt i ett nedtonat uttryck. Formen är baserad på en sfär som skivats upp i motstående och korsande banor. Resultatet är en lampa med ett mångsidigt visuellt uttryck och en silhuett som förändras beroende på från vilken vinkel den betraktas." 
—Broberg & Ridderstråle.

(null)


LANSERING - NOW ONLINE @ Norden print


     
(null)

"Nypa mig i armen" känsla när man nu kan surfa in på NordenPrint och se de tavlor jag fotade på Gotland!  

Jag vill rikta ett Stort ödmjukt och varmt TACK till fina NordenPrint som lyfter fram Mina motiv och att jag får ta mina fototavlorna till en ny nivå som fotograf ! 


(null)


Och sen vill jag även rikta det en stort tack till mina fina fina Pappa Karl-Gustaf (K-G) . Han som fått mig att tycka att fotografera är så himla kul och givande . Alla de dagarna då Pappa och jag tagit bilen ut på äventyr ihop på Sagoö Gotland. Lyssna på bra musik i bilen, planerande av vart vi skulle åka (helst en ny plats för att upptäcka nya pärlor) och fånga in det perfekta ljuset på morgonen eller kvällen.  Med picknickkorgen laddad och kamerorna nerpackade oavsett väder och årstid. De där stunderna som är pricken över i:et i LiVET och att ha gemensamma intressen ihop med människor som står en nära !  Tavlorna är i Posters i begränsad upplaga!

På deras hemsida står följande 


" Nu lanserar vi en kollektion med noga utvalda posters i begränsad upplaga. Varje poster finns i tre olika format från 30x40 upp till 70x100. Den minsta storleken trycks i 200 ex och den störst i endast 50 ex. 
Samtidigt lanserar vi ytterligare en fotograf, Åsa Gramén, som avbildat sin favoritö Gotland i en första kollektion hos Norden Print. Du hittar tre av Åsas vackra Gotlandsmotiv i kollektionen Limited Edition."

Jag hoppas ni mina fina följare kommer gilla de fotona KYD tagit för denna Limited edition som nu finns att beställa ! Varmaste tack ! 

In och kika på HÄR
Yogarum till kunden Nadja


(null)
KYD för danska Kreafunk - shady green


(null)


KYD för danska Kreafunk ! aGO Mini Bluetooth högtalare i shady green. 
En handfull musik, redo att ta med överallt. aGO är den minsta Bluetooth-högtalaren i KREAFUNKs kollektion. Men låt dig inte luras av storleken. aGO är en högtalare i fickstorlek, med en kraftig personlighet och ett otroligt ljud. aGO har en läderrem som gör att du enkelt tar den med dig. Med 10 timmars full laddningstid kan du njuta av musik hela dagen, eller natten. Högtalaren har en mjuk, rund design som tuffas till av den snygga fronten i metall


(null)Styling och fotografering för Kreafunk Ny vecka nya uppdrag


(null)


Kommit in en ny vecka med inrednings rådgivning och produktfotografering på schemat! Hoppas på solsken och höstlig krispig luft! Här ser ni ett av layouten på inredningsförslaget till kunder! Ljusa , nyanser blir det! Med sol Åsa Inredning för kunds uppdrag kök


(null)

Just denna vecka sitter jag med kunds kök och fixar med förslag till val och inredning. 
Här ser ni lite av det som jobbats fram!
Med sol Åsa 
KYD gör grafisk design och inbjudan till Pin Table


(null)

KYD fick i uppdrag att skapa en gratis design och layout till nya Pin Tables lanseringslunch som sker idag Fredag!

Jag jobbade fram en "skördefest" tema med illustrationer av rödbetor och morötter och satte sedan in fotot som togs i Juni!

Känsla som Pin Table önskade var sobert, naturligt och varmt inbjudande !
Här ser ni inbjudan som skickades ut till branschfolk   !

Med sol Åsa
KYD hjärtar Danska Foto Factory


(null)

Skapa ny stämning i inredningen med fina och tidlösa fototavlor från Danska Foto Factory. 

Deras fototavlor speglar naturen på ett sådant fint sätt - med all sin styrka och skönhet, foton från skotska höglandet, på de blåsiga Färöarna eller en lugna dansk stranden och skogar.

Maria Rosendal och Martin Bay är paret bakom Foto Factory. Tillsammans har de sin delade passion för natur och fotografering när de åker på äventyr. Tillsammans har de utforskat många länder, men det är särskilt den nordiska naturen som har deras passion. Naturfotografierna innehåller bilder från små danska öar till de dramatiska bergen på Färöarna och Skottland. 


KYD hjärtar dessa magiska foton och får nästan ej favorit i varje bild! Och visst dunkar även KYD hjärta för naturen, havet, landskapen just här i Norden. Det är med stor glädje KYD kommer inreda, styla med just deras tavlor ! Här kommer några av mina favoriter ! Kanske du med får en favorit!