KYD hjärtar Svedbergs - Kulörpalett i badrummetSå vilka kulörer bör man inreda badrummet med! Jag brukar alltid tipsa mina kunder med att utgå från personliga val och de kulörer som deras Hjärtan slår lite extra mycket för! Men det finns även små knep och vissa saker att tänka på hur färgerna uppfattas och skapar för känslor. 


Likt att ljuset tar färg av omgivande ytor. Hur ser ens ansiktet och kroppen ut i spegeln med t.ex. en blå eller grön färg på väggen? Testa Kulörerna och även kakelprover i rätt ljus. Vissa kulörer ser helt olika ut dagsljus eller vid olika typer av lampor. Vad har just ditt badrum för ljusinsläpp och hur många ljuskällor finns det i rummet! Färgerna påverkas Väldigt mycket av just ljuset!!


Fundera även på vilken känsla du vill få när du stiger in i ditt badrum och utgå från den planeringen! Vill du det ska kännas som en mjuk len smekning med bruna och gröna harmoniska färger likt känslan på en sandstrand eller en frisk skön fläkt med blått och vitt i fin svalkande känsla? Tack vare kulörer kan upplevelsen av badrummets form och storlek påverkas. 

Några kulörer jag gillar att jobba mrf i badrum är dessa; 


Vitt -  Ett vitt badrum är tidlöst och kan fungera som ljusterapi en mörk och trött vintermorgon. Ett vitt badrum kan dessutom inredas efter årstiderna genom att man byter ut mattor, handdukar och andra tillbehör. Som en fin vit målarduk har man chans att addera in olika kulörer och material och skapa en helt olika karaktärer! En flexibla och skön bas att utgå från. Blått - Blå kulör ger lugnande och svalkande känslor likt. Väljer man en kall blå färg i badrummet, låt den då få sällskap av varma komplement i t.ex. trä. Detta harmoniserar den fint! 


Grönt - Ljusgröna nyanser skapar en avslappnad och lugn miljö i ett badrum, medan mörkgröna nyanser kan upplevas som lite mer kaxiga och hårda. Så om ni inreder med mörk grönt ta in ljusa detaljer och belys väl! 


Brunt -  skapar värme och harmoni. En ljusare brun färg ger en bra bakgrund till föremål och inredning och passar utmärkt i ett badrum där lugn och harmoni ska råda. 


Grå - en rådande KYD favorit just nu. Den gråa är så tacksam och ger en neutral, balanserad yta vilket får andra färger att framträda tydligare. Rent och fint varmt! Med Sol/ Åsa 

Foton Svedbergs 

KYD hjärtar Svedbergs - Tips hur du inreder badrummet på bästa sätt
Inred med ljusa kulörer och personlighet i badrummet! Detta badrum "badar" i ljus! 

Drömmer du om att bygga nytt badrum, en oas i hemmet där vi kan koppla av vid. Badrum har de senaste åren klivit fram ur gömmorna. Badrum som byggdes förr var mer eller mindre att nödvändigt ont som fick den plats som blev över, fast idag har rummet fått ett annat uppsving och är desto mer utrymmeskrävande och fulla av liv - badrummet har blivit ett rum att leva i. Detta påverkar även att vi nu är mer måna om att designa och utforma badrummen som "riktiga" rum, där inte bara hygieniska attiraljer finns. Att inreda med möbler, träningsredskap och utrymme för mysiga stunder har blivit allt vanligare i dagens badrum.

KYD har äran att ha ett samarbete med fina badrumsföretaget Svedbergs (www.svedbergs.se) och ihop med dem  ge tips och råd gällande inredning av badrum! Så denna vecka går i badrummets tecken och i slutet på veckan kan ni även vara med och tävla om en fin fin produkt från Svedbergs som KYD gillar lite extra mycket! 

KYDs tips ihop med Svedbergs;

Tänk långsiktigt när det gäller badrumsinredningen. Välj utefter bostadens karaktär, personlig smak än vad som just är trendigt nu.  Material som är Tidlösa och basic håller i längden. Variera stilen istället  i rummet med hjälp av detaljerna! 


- Rita upp inredningen och rummet skalenligt för att hitta den bästa lösningen.  Fundera även över om det finns möjligheter att utöka badrummets yta. Går det exempelvis att riva ner en vägg och göra badrum av garderoben eller något annat utrymme intill? Tänk på att välja material och möbler som är lämpade för just badrum eftersom väta och fukt annars kan skada ytan. Placera möblerna en bit från duschen eller badkaret för att skydda dem från stänk.Funktionsljus intill spegeln i badrummet är ett måste! Spegelskåpet Jenny som är designat av Roger Persson gillar jag extra mycket. 

- Att installera rätt och tillräcklig belysning i badrummet är viktigt. Det behövs en allmänbelysning i förslagsvis taket, stämningsljus för bad och avslappning och funktionsljus vid spegeln. Dimmer i badrummet är en god idé och skapar det mysigt! 


- Funktion och Förvaring är en viktig del i badrummet. Öppen förvaring kan vara dekorativ medan dold förvaring är mer praktisk. Fundera ut vad som krävs. Dölj med täckta skåpsdörrar, skjutdörrar eller ett draperi. möbler med mörka bakgrunder. Det kan ibland räcka med ett golv eller en fondvägg för att uppnå kontraster.Runda mjuka former i intill raka linjer mjukar upp rummet. FYN porslinstvättställ från Svedbergs är så mjukt och omfamnade fint! - Inred ljust.  Tänk på att ju mörkare badrummet inreds, desto mindre upplevs det. Undvik därför mörka kulörer i framförallt små utrymmen och satsa i stället på ljusa toner. Mörka rum kräver dessutom mer belysning än ljusa! 
- Satsa och Inred med fina detaljer! En blandare kan höja upp upplevelsen i badrummet! 

Textilier mjukar upp! Inred med fina handdukar och badlakan

- Inred med blommor eller enstaka blad i badrummet. Nu till våren och sommaren är det vackert med ormbunksblad, vasstrån, rabarberblad, kastanjeblad och doftschersmin. Men även en enkel kvist är vackert i en fin glasvas eller flaska! 

Med Sol Åsa 

Foton Svedbergs KYD trendrapport från Nordiska Trädgårdar 2015Ute regnar det småspik från himlen och inatt ställde vi om klockan till sommartid men inget vårtecken är så soligt och doftande fint som Trädgårdsmässan/Nordiska Trädgårdar. Under fyra dagar möter 375 trädgårdssällskap, firmor och plantskolor tiotusentals besökare. I år fick KYD även äran att agera stylist och inredare till fina företaget Nelson Garden! Pyssel och trix bland blomstrande blommor och gulaste citronträd! 

Jag tog även med mig kameran och skuttar runt i C och B hallen för att fånga in och dela med mig till er av de nyaste trenderna samt även ge er lite sommarfeelings mitt i regnet! Hoppas ni gillart!


En doft av Pelagoner, jord och frukter slås jag  av då man skuttar fram här och ögonen vilar sig på allt från lökar, fröer, utemöbler, sommarträdgårdar .Här mixas fina utställningar ihop med företags montrar och någon pratar om odling uppe på scenen! Här kan man ta del av  ”Rum utan ramar” skapad av sju organisationer som stödjer stadsodling och ”gerilla gardening”. Just detta är och har varit en rådande trend många utställare tar till vara på! Även den traditionella balkongtävlingen med elva duktiga kreatörer visade sin vision om ett paradis på husfasaden. En mix av olika stilar där alla får sin egna favorit! 

De trender som jag mest tog in från mässan i år är; 

- Odla Livsmedel! En av mässans största trend är att vi ska odla ätbart överallt där chans finns att göra det! "Nyttoträdgården" den som tidigare kallades för köksträdgården har fått en stor efterfrågan och folks medvetenhet och vilja om närodlat har blommat upp enormt! 

- Vårens hetaste trend inom plantering är att blanda blommor, grönsaker, bär och örter i krukorna! 

- Amplar - "Hänger" ni med i trenden 2015! Det råder inte direkt några tvivel om att amplar är säsongens finaste darling i hemmen och uterummen! I år vill vi även hänga föremål likt vaser och fina krukor i grupper! En höjd i rummen och lyfta upp växterna från golv och fönstret brädan! 

- "Inred ute som inne"! Skapa lika fina oaser inne som du har ute! Här sätter endast fantasin gränser. 

- Att odla bär i olika former! För hur fint vore det inte att plocka blåbär, tranbär inför sommarns frukostar! 


- Som de senaste åren så har stadsodling varit i fokus, så även i år! Här finns fröer och lökar att köpa med sig, fina odlingsredskap och även smarta lösningar av nedbrytbart krukor mm samt produkter som ej tar plats då säsongen tagit slut! Ihopvikbara krukor och fina färger! 

- Kulörerna på mässan går i Blått, gult och grönt! En skön mix av de rådande trenderna inom just färger nu! Mina ögon stannade extra mycket till i blåa balkongmontern samt marrakech golvet i grönt i en annan ! För en sekund flyttades jag bort till sydligare breddgrader och känslan av sommaren ljumma vindar! Mysigt som bara den!

- Jag fann även att söta insektsholkar blivit mer och mer populärt! Att vi hjälper naturen lite på traven då det kommer till pollinering! 
Nu dax att bära med mig mitt nyinskaffade citronträd jag bara älskar och bege mig hem och planera sommaren och våren med blomstrande och ätbara Finingar!  Med Sol Åsa 


Foton av och tillhör Killinyourdarlings / Åsa Gramén

Veckans färska blomster går i gult och rosa!Vårligt sköna solstrålar genom fönstret, Blomstrand ranunkel intill sängen och bäddar upp sängen i sval rosa bädd med lakan från Zebra Collection! Ikväll blir det Earth Hour och sen ställa om klockan till sommartid! Wiee! 

Med sol Åsa 
Foto killinyourdarlings 
KYD stylar Dorthe Kvist för Nelson Garden - Nordiska Trädgårdar 2015 26-29 MarsKYD har under Nordiska Trädgårdar på Stockholms Mässan fått äran att styla Dorthe Kvist sortiment i Nelson Gardens monter. Bakom idéerna och formgivningen till det nya sortimentet hos Nelson Garden står Dorthe Kvist - designer och folkkär trädgårdsprofil i Danmark som bland annat syns i TV, driver en populär blogg och som skrivit flera trädgårdsböcker.

I sortiment ingår spadar, förkläden och planteringskärl i miljövänliga material. En kollektion framtagen för att göra det enkelt att odla i stan. Miljövänliga material är utgångspunkten för det nya sortimentet. Planteringskassar, knädyna, väggfickor och ryggsäck kommer från återvunna PET-flaskor och förkläden är tillverkade av slitstark organisk bomull. Väggfickan Mulberry ger utrymme för odling på balkongräcket eller ytterväggen. Några av dem är multifunktionella, som plantkassen BlueberryDen kan användas dels som ytterkruka, 
dels som planteringskärl men också till annan slags förvaring vintertid – varför inte till alla vantar och mössor? Dessutom är den hopvikbar och kan lätt stoppas undan. Planteringskassarna finns i sex olika storlekar och två olika färgställningar. 


KYD hjärtar dessa fina produkter i kulörta färger och stort Tack Nelson Garden för uppdraget! Med sol Åsa Foton killinyourdarlings 
Ute på Sthlms mässan - Nordiska Trädgårdar väntar
Ute nu på Sthlms Mässan ihop med Ulf och gänget på Nelson Garden! Solen glittrar ute och nu ska Nordiska Trädgårdar fixas! KYD ska styla Dorthe Kvist by Nelson Gardens produkter  ! Redo att inta vårens härliga blomstrande tid! Kommer ni på mässan? 

Med sol Åsa 
Blöjtårta till en darling och första mötet med lilla Tyra
Känslan att för första gången träffa en ny liten vän! En av mina äldsta vänner, Sofia som jag känt sedan vi var ettagluttare i första klass och hennes man Andreas har blivit föräldrar till denna lilla skatt Tyra! Så lugn, trygg och charmig! Värme rakt in i hjärtat! Givetvis skulle denna lilla raring få en "välkommen till världen" blöjtårta! Så "bakade" ihop denna lilla present av blöjor, med blommor och elefant att ta med och ge - Lycka en söndag! Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings Tävla & Vinn Fototavla från About:Blank - Kenny Bergander


Nu kickar vi igång en fin Tävling hos KYD och i vinstpotten ligger denna snygga fototavla från finaste About Blank


Det är den begåvade fotografen Kenny Bergander (Kenny-Bergander-Photography ) som ligger bakom surfföretaget "About:Blank"och även han som rest världen runt och fångat in både vågor och foton på platser att drömma sig bort till - Foton som förmedlar så mycket värme och känsla av frihet!  


Hans sätt att med hjälp av kamera fånga dessa stunder får KYDs designhjärta att smälta och personligen gillar KYD extra mycket foton på just hav, stränder, naturens krafter och ögonblicksbilder. 

Kenny har även släppt fotoböcker med sina bilder samt på About Blank Surf hemsida finns även produkter likt tröjor och väskor med hans foton tryckta på! Allt i ren och snygg surfanda! Kika in deras facebook samt instagram.Såsom vågen rullar in mot strand, så rullar dessa foton in i mitt hjärta!

Just nu kan just Du vinna denna 30*42 - Folding Over print (utan ram) att inreda en vägg med och drömma er bort till havet och surfing livet! 

Allt du behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför just du vill vinna i kommentarsfältet. Ni har fram till den 27/3 på er! Lycka till! Med Sol Åsa 

Tack alla finingar som varit med och tävlat. Vinnaren är utsedd och den lyckliga är Li


STORT STORT Grattis. Jag sänder ett mail till dig under ang din adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 


Foto Kenny Bergander

Krispiga kulörer och fix inför Nordiska Trädgårdar 2015
När ljuset strålar in och det planeras för fulla "krukor" inför Nordiska Trädgårdar på Stockholms Mässan 26-29 Mars! Alltså nästa vecka! Jag älskar att känna doften av Mårbacka pelargoner  och fånga in dess krispiga färger som de lyser om då de står i fönster och solens strålar lyser igenom dem! Handskar, hönsnät och köp av blommor står på to do listan! Med sol Åsa 

Foto killingyourdarlings Idag blir det plantera och måla till ljusblå himmelSolsken och idag blir det att planera och plantera vårblomster! Förmiddagen spenderades här ute på Tyresö Slott och dess Handelsträdgård ! Lökar och frön inhandlade och jord! Under klarblå himmel och med fina vårblomster intill inhandlades! Nu i eftermiddag blir det att plantera och även måla stolar och utemöbler och låta de torka i solen varma sken! Satte ihop ett litet collage med blåa och gröna toner att hjärta dessa dagar och nu är det verkligen vår! 

Hoppas ni njuter för fullt av dagen! Med solsken/Åsa


Foton och collage Killingyourdarlings 
Vår och det nya börjar gro och växa fram...
Vår och något nytt är på gång! Layout fix, kodning, samordnar och fejar med KYDs kommande hemsida med bilder från uppdrag och skisser KYD skapat de senaste åren! Hoppas ni kommer gilla! Nu ut i solen efter dagens första fix! Njut av dagen! Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings Museumstips och att klicka hem fina posters


Tänkte tipsa er om fina affischer och posters på nätet! De stora museums webbutiker är verkligen ett tips att leta Prints på. Det finns många olika affischer och i olika stilar. Affisherna i de här butikerna brukar aldrig kosta mer än 200kr heller, vilket också är superbra!Den största butiken med affischer är Fotografiska. Jag gillar extra mycket dessa Finingar inför våren! 

Röhsska museet har stilrena affischer! Tavlan med hattarna finns med i många interiörreportage. Här kan man även köpa en affisch med Svensk Tenn elefanter ! 


Sen finns ju också Moderna Museet  Affischerna är väldigt coola och dess logotype är ju bara så fint! 


Jag vill även passa på att tipsa om en duktiga fotograf och han som lärt mig allt om fotografering - Min pappa Karl - Gustaf Gramén! Han har många vackra fototavlor i svartvitt som jag hjärtar extra mycket och till skillnad till dagens teknik som ex Photoshop mm så har han det gamla hantverket i sig! Att fånga in rätt stunder och vyer med kamerans objektiv utan några redigeringar eller finjusteringar! Kika in hans sida; www.kggramen.se och även instagram; fotogramen!

Med sol Åsa En kväll ihop med en välkänd smålänning

Solen gav oss en magisk fin solnedgång  och ikväll bar det iväg för att kika på nyheter samt utemöbler på IKEA! Med något Väldigt fint hade "tassat" sig in på varuhuset! Detta fina badkar föll mina ögon på direkt! Tyvärr säljs ej detta på Ikea med om ni vill finna det så finns det här;  http://www.sekelskifte.se/badkar-versailles-vit-gjutjarn-154-imperialfotter/430-0 

Med sol Åsa Foton killinyourdarlings Nya märket Skapha - så snyggt i vår
KYDs hjärta smälter då jag ser Skaphas nya stylingfoton! Rakt in i hjärtat möter det mjuka i produkterna det hårda i industrilokalen. Ljuset, värmen, stylingen. Allt går rakt in i hjärtat! Bra jobbat Skapha och Katrin Bååth för stylingen och Sara Landstedt för fina foton! Snart kommer även hemsidan stå klar! Längtar att se den! Med sol Åsa 

Ljuset i denna bild är magisk fin 

Kuddar att krama om 

Foton lånade av Skapha Pinterest She Dance to the songs in her head...Layout fix och trix med KYD foton och skapa en snygg moodboard ! Här är ett snabb utkast på från skärmen! Happy lovely day! Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings KYD & Modern Wool designsamarbete is coming up


Vi hoppas ni "hänger" med på releasen 

Yeah, när ens designhjärta gör kullerbyttor! Något väldigt fint skickades idag från USA med brevduvan, nu väntar ett sista fix med designen i Svedala, stylingsession och fotografering! Inom kort kommer en release på samarbete mellan KYD och Modern Wool visas! Håll tillgodo! Vi hoppas ni kommer gilla :-) 

Foto Killingyourdarlings /Åsa GraménBY NORD COPENHAGEN vår / sommar 2015
BY NORD COPENHAGEN vår / sommar 2015 kollektion är inspirerad av Creative Director och grundare, Hanne Berzant och hennes uppskattning av våren. Färgerna på den nordiska vårhimlen en Färgerna på den nordiska vårhimlen och väntan på nytt fräscht liv  överallt är i fokus, att lämna de mörka vintermånaderna bakom och blicka framåt, uppdateras och förnyas. Kyd älskar den nya glassamling, ett tillägg till sin klassiska serie Northern Lights; en ny serie bestående av vaser och ljushållare liknande i färg, form och storlek. Allt en frisk fläkt för hemmet som vi ser fram emot våren! Här nedan Låt oss ta en titt på några bilder från deras katalog! Med sol Åsa 


Foton av och lånade med tillstånd från ByNord 

Att fånga in stunderna som värmer - strandliv
De senaste dagarna har bestått av fina vyer och vårpirr I magen! Bakom solglasögon har solen glittrat och det är då havet och strandlivet lockar ännu mer! Med systemkameran i handen och filt/picknick i andra vart det strand och klipp stunder! Fångade in dessa vyer! Just nu lyssnas det på extra mycket musik med vårfeelings och känslan av värme smyger sig in i inredningen! 

Nu tillbaka till skisserna som väntar! Med SOL/Åsa Foton killinyourdarlings Inred med aprikost/korall, mörkt trä och cementDet är dax att flytta ut på balkong eller altan och inreda nya fina oaser inför 2015 och dess mysiga stunder under solen. 


Korall samt aprikost kulören får alltid mitt hjärta att slå kullerbyttor då våren är i åtagande! Fräscht, mjukt, varmt och glad kulör som känns extra mycket denna årstid! Ihop med cement krukor, bord och rotting i mörka nyanser tycker jag den känns extra fin intill! Just nu planerar jag en uteplats och givetvis ger jag då även förslag på just kulören som jag gillar så mycket! Korgar, kuddar och fina ting samt fotona ovan kommer från Danska Cozy living - www.cozyliving.dk Kika in och gilla med! 


Med sol Åsa 


Foton Cozy Living och Granit 

En "glassig" Söndag med solsken och med lillan


14 gr och skärgården rakt in i ögonen 

Vilket väder söndagen bjudit upp till! Strålande sol och vårväder! Just nu 14-15 gr visar min termometer på telefonen! Fångade in förmiddagen med glass och lillan mys sen ut till havet likt de flesta söndagar och fylla på med energi! Mys mys! Med sol Åsa Foton killinyourdarlings Att skapa mysiga oaser att krypa upp intill...Att komma hem och de där ljusen står och tindrar/glittrar varmt intill de små egenkomponerad blomsterbuketterna och hemmet luktar gott! Att skapa oaser att mysa inne vid, det är vardagslyx om något jag tror vi alla behöver! Helgen ligger framöver oss och önskar er en fin fin helg! Med Sol Åsa 

Foton killinyourdarlings 
Tävla & Vinn ljuvligt len Olja från Mirins Copenhagen

Denna veckas tävling är i form av ta hand om dig själv såhär i då våren är på ingång! Ihop med underbara Mirins Copenhagen kan ni nu vinna den fina oljan Calendula Body Oil att smörja in med efter bad och dusch för att få en mjuk och len kropp! 

Mirins Copenhagen webshop.mirins.dk erbjuder naturliga bad- och kroppsvårdsprodukter som innehåller endast de bästa naturliga ingredienserna. Inga tillsatskemikalier, konserveringsmedel eller syntetiska parfymer. Alla Mirins produkter är handgjorda för att garantera högsta kvalitet. Produkterna är utvecklade baserat på Herbalism och aromaterapi. Fina rideitbarefoot.com - Ride it Barefoot är stolt officiell återförsäljare och distributör av Mirins Copenhagen i Sverige.


KYD hjärtar deras fina produkter både dess ljuvligt doftande innehåll och snygga förpackningar! Så ta chansen att tävla och vinn! Det enda som ni behöve göra är att sända in en motiverade kommentar i kommentarsfältet här nedan! Ni har fram till den 12 Mars kl 12.00 på er! Lycka till! Med sol Åsa 

Tack alla finingar som varit med och tävlat. Hade så svårt att avgöra vinnaren då alla kom med så fina motiveringar men vinstlotten till Kicki! 


STORT STORT Grattis. Jag sänder ett mail till dig under dagen ang din adress. Massa sol till er alla som deltagit och håll utkik efter nya tävlingar inom kort! 

Foton av och tillör Killinyourdarlings 
Ljuset att vakna upp till och nya lampan från Hallbergs
Nynnar på Fred Åkerström " Jag ger er min morgon" meddans jag lyssnar på fåglarnas kvitter utanför det öppna fönstret och solen lyser in i sovrummet. Magiska torsdag då ljuset strålar in och låter rummen bada i vårlig känsla!  Med tända ledljus och tulpaner hänger den nyaste Finingen som fått flytta in! Fina lampan Khom Loy från Hallbergs belysning - www.hallbergsbelysning.se !

En lysande darling som får lysa ikapp med vårens strålar! Happy torsdag! Med Vårsol Åsa 

Foton killinyourdarlings 

Tännäskröket - KYDs styling och foton nu uppe på dess hemsidan


Nu ligger några av KYDs styling och foton uppe på fina Tännäskröket hemsida! Kika in om ni vill på --> www.tannaskroket.se/boende/

Det var Underbara dagar i Januari då solen glittrade och KYD stylade och fotade i en fjällmiljö att älska! Mysig plats som är väl värt ett besök för skidåkning, innemys i stugorna med svensk design i fokus, uppleva snöknarret under skorna och den bitande kylan i kinderna samt krypa upp framför brasan efter att bastat och kika ut på de magiska vyer av vita fjälltoppar! 

Jon Henrik Fjällgren och låten "Jag är fri" passar så fint till detta case! 

Med sol Åsa Printscreen Tännäskröket /collage KYD En "laddad" succé - IKEA-MÖBLERNA LADDAR MOBILEN och skapar ett liv med mindre Trassel
Med möbler med trådlös laddning behövs ingen laddare och du måste inte sätta någon sladd i mobilen. Du bara lägger den på den inbyggda laddplattan. Ikea meddelade i söndags att de ihop med samsung släpper en ny serie möbler som ska kunna ladda din telefon - trådlöst. Serien innehåller både bord, skrivbord och lampor med trådlösa laddningsytor. Själva möbeln behöver själv kopplas till ett eluttag. Serien kommer först släppas den 15e april! Förutom laddningsplattor och möbler med trådlös laddning har de även tagit fram en laddare som du själv kan bygga in i en möbel. Den heter JYSSEN och gör att du kan skapa en laddare som är helt unik och passar dina behov. JYSSEN kan byggas in i valfri möbel!  Jag tror dessa möbler kommer bli en "energifylld" succé! 
Olika ställen i hemmet att addera ut den nya nyheten! 

Med sol Åsa

Foton Ikea pressutskick 

Bjuder på en smygtitt från KYDs skrivbord - 3D visualisering och skissande
Länge sen jag visade någon av KYDs skisser! Idag lyssnas det på sommar musik För att komma i rätt stämning då jag skissar och ritar på kommande kunds sovrum! Temat är varm, mjuka material ihop med tidlös design. Inspiration är hav och strandliv. Så för mig var det ett enkelt val att ge förslag på mjuk tapet på vägg i en textilkänsla som känns som sand, en bädd i mjukt vitt! Ihop med belysning på golv och bord från Gubi, klädhängare i svart. Spegel på vägg med runda former från House Doctor, förvaring som är viktig för kunden både bakom draperi samt i hyllor med fikor från Norrgavel! Matta i svart och vitt grafisk mönster som lyfter ihop tråden mellan den och belysningen samt den fantastiskt fina akvarellmålningen på väggen!  Nu tillbaka och skissa i 30 min till! Happy Day!  Med sol Åsa 


PS ni vet väl att ni kan anlita KYD om så önskas för inredningshjälp, planering, skisser mm! Sänd iväg ett mail på [email protected]

Moodboard och Produktcollage med tema strand och harmoni ala surf! Den vackra tavlan fick min kreativitet att surfa upp på en hög hastighet idag och skissandes har gått på bästa vågen.


Skisser i 3D, ett sätt att planera och möblera med mått och kulörer på ett bra sätt inför kund! 

Skisser av och tillhör KYD alias Åsa Gramén 
Va Inne, Inred Ute! Skapa fina oaser och uterum


 
Denna vår är det helt rätt att satsa extra mycket på de kommande uterummen, de oaser vi vill befinna oss i då våren börjar komma och sommaren ligger framför oss! Just i år är det väldigt rätt och inne att just inreda dessa uteplatser likt balkongen, altanen, soldäcket, bersån med extra mycket värme och omtanke! Växter i lådor, odlingar, blomster som knoppar sig och slår ut, sköna sittplatser att duka upp frukosten vid, läsa en bok under ett parasoll, mysa med en filt runt sig och dricka ett glas rött med nära och kära! Jag inreder helst vårens oaser i finaste ljusblått och adderar in korgar i naturmaterial, gröna växter, vita detaljer som lyser upp i vårens kvälls skymningar. Här nedan ser ni några favoriter jag samlat ihop hos Tipser webbshop! Med sol Åsa 
 
 

ute

 

Några snabba tips;

- Inred ute med olika nivåer på växterna för att skapa en mer omfamnande känsla!

- Glöm ej att belysa platsen ute, inred med fina lampor och levande ljus i exempelvis lyktor eller en ljusslinga med dinglande glödlampor. Placera även en lampa på golvet/marken. 

- Förvaring. Så ni på ett smidigt sätt kan stoppa undan kuddar och filtar om sommarregnet kommer.

- Inred med platsmatta för skapa en hemtrevlig och ombonad uteplats.

- Ljusa blommor i ex vitt lyser upp i vår och sommarnatten.

Med sol Åsa 
Tecken överallt, vårliga tecken att hjärta
Nu har snön droppat klart från taket då finner vi dessa raringar på marken. Som snö lyser de upp och är ett fint tecken på våren är på G ! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings 
KYD stylar på Nordiska Trädgårdar i Mars
Måndags Sol - Att få hoppa in i den kreativa bubblan omgiven av blomster för att komma i rätt vår/sommar stämning. KYD har fått äran och glädjen att styla Nelson Garden och dess monter på Nordiska Trädgårdar (Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000 - 60.000 besökare) den 26-29 Mars ! Hoppas ni mina fina följare hänger med detta roliga case som jag är så glad över att få va med och göra med KillingYourDarlings!

Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings Fantastiska Tekla Dresses - ett märke att älska
Jag älskar klänningar och kjolar, lite av min grej om ni frågar mina vänner -  Alltid kjol eller klänning! 

Ett favoritkonto på instagram jag följer är helt magiskt fina Tekla! Duktiga och begåvade Camilla Neller gör dessa helt sagolika klänningar/kjolar! Jag älskar dem alla! Så fina kreationer och magiskt snyggt koncept att ta till sitt hjärta både i produkter och styling/fotografier! Kika in mer på www.tekla.se eller hennes instagram! Med sol Åsa Foto från TeklaDresses instagram