KYD stylar Dorthe Kvist för Nelson Garden - Nordiska Trädgårdar 2015 26-29 Mars



KYD har under Nordiska Trädgårdar på Stockholms Mässan fått äran att styla Dorthe Kvist sortiment i Nelson Gardens monter. Bakom idéerna och formgivningen till det nya sortimentet hos Nelson Garden står Dorthe Kvist - designer och folkkär trädgårdsprofil i Danmark som bland annat syns i TV, driver en populär blogg och som skrivit flera trädgårdsböcker.

I sortiment ingår spadar, förkläden och planteringskärl i miljövänliga material. En kollektion framtagen för att göra det enkelt att odla i stan. Miljövänliga material är utgångspunkten för det nya sortimentet. Planteringskassar, knädyna, väggfickor och ryggsäck kommer från återvunna PET-flaskor och förkläden är tillverkade av slitstark organisk bomull. Väggfickan Mulberry ger utrymme för odling på balkongräcket eller ytterväggen. Några av dem är multifunktionella, som plantkassen BlueberryDen kan användas dels som ytterkruka, 
dels som planteringskärl men också till annan slags förvaring vintertid – varför inte till alla vantar och mössor? Dessutom är den hopvikbar och kan lätt stoppas undan. Planteringskassarna finns i sex olika storlekar och två olika färgställningar. 


KYD hjärtar dessa fina produkter i kulörta färger och stort Tack Nelson Garden för uppdraget! Med sol Åsa 



Foton killinyourdarlings 




Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback