Jacob & Paulinas hemmakontor


(null)


Rara kunden Jacob och Paulina skikchade foton idag att inredningen och belysningen börjar komma på plats i hemma kontoret. Den Beiga varma kulören gjorde rummet extra fint tycker jag! Tack för bild Jacob!



Skärgårdsmiljö och sommaren plats


(null)





KYD i Reportage hos Nordhem


(null)

Sitter ni inne och lyssnar på regnet, mysigt  ändå eller hur! Letar du efter något att kanske läsa? Klicka in på Nordhem hemsida och läs artikeln ang de största trenderna de kommande åren inom badrum och hur vi bör tänka när vi inreder! God läsning & Med Sol Åsa 



Läs artikelHÄR 
 








KYD för Chelsies - glutenfria val


(null)

Jag hjärtar att kunna göra extra goa frukostar såhär på sommaren ! Det är därför extra kul att KYD har i uppdrag att styla och fota för varumärket Chelsies som gör så goda produkter och att inleda dagen med helt glutenfritt är bra start på dagen ! 

Chelsie's Organic Gourmet Granola är gjord för hand och långsamt rostad i ugn till ett perfekt result som ger en smakrik, tuggvänlig och krispig granola.
  • 100% ekologiska ingredienser
  • Hög fiberhalt
  • Bra proteinkälla
  • Granola är gott att strö över yoghurt eller overnight oats.
Kika in på deras hemsida och se vilka mer goda produkter de har! Klicka inHÄR

(null)


Styling och fotografering för Chelsies 





Somrigt sovrum till kunden Petra


(null)


Inne i KYD bubblan igen några dagar denna vecka för att sedan ta lite sem igen!  Idag fixas det med två kunders hem! Först ut är Petras sovrum som ska få en make over i gröna nyanser ! Hoppas ni alla mår bra! Med sol Åsa 




Sommar och semester i skärgården


(null)

Pausknappen är intryck denna vecka och vi fångar in sommaren magiska tropiska värme ute i Sthlms skärgård ! Dagarna fylls med träning, läsa böcker , lyssna på musik , bada , sola och äta gott!  Att vara här och vila upp känns mer än magiskt! Huset vi bor är så fint med! Hoppas ni med njuter av värmen och sommaren fullt ut! Med sol Åsa 

(null)

Vårt boende - jag älskar detta hus! En grosshandlarvilla i Jugendstil uppförd 1908 och har så magiskt fina fönster, tak och charm! Balkongen i ena sovrummet är så mysigt att vakna upp intill. 

(null)



(null)







KYD styling, fota och layouts för Beslagdesign


(null)




Sista veckan innan semestern


(null)




Grafisk layout och inbjudan


(null)




Make over av sovrum hos kunder i Älta


(null)
(null)


Kunduppdrag - Inredningsförslag och ny känsla till kundernas sovrum i Älta. En mjuk lyxig varm, inbjudande känsla önskades.
Så glad att ha kunder likt Sofia  med familj. Så öppna , trevliga, lyhörda och drivande ! 

Tack för förtroendet och att ni väljer KYD