Söndag i staden innehållande Föreläsning och solnedgång
Söndag och dagen har innehållit jobb på InredningsAkademin och Hållt föreläsning.  Sedan bar det ut till havet och fånga in den magiska kvällen ich ljuset! Vi tog med oss picnick och fångade in augustikvällen på ett underbart sätt! Tänk va mkt inspo det ger och redo för morgondagens Möte och inredningscase! Hoppas ni alla haft en mysig helg i värmen! Med sol Åsa 

Inredningsplanering och läsning i sängen på söndagens förmiddag är lyx i kubik! 

Foton killinyourdarlings 
Zetas Trädgård - en oas att älska i Segeltorp
För mig är det alltid med en sådan stor glädje att kliva in genom Zetas Trädgård och dess entré! Här inne blomstrar det både i ögonen och i hjärtat! Att dofta på rosorna som möter en vid entrén, strosa runt och fånga in inspiration på bästa möjliga sätt! Igår spenderades dagen där med köp av växter och doftljus! Magiskt fint! Fylld och reda att ta sig ann höstens Kulörpalett i blommor och växter och inreda fint åt kunderna! Det är rara Victoria Skoglund och hennes exman Rikard som driver verksamheten som utöver plantor och rådgivning även erbjuder exklusiva trädgårdsmöbler, inredningsdetaljer och utsmyckningsföremål. På slänten strax norr om gamla sommarstuga tillkom år 2000 ett trädgårdscafé ritat av arkitekten Tor Edsjö och inspirerat av finsk-japansk arkitektur. Ett cafe att älska arkitekturen och dess god tilltugg! 
Med sol Åsa 
Foton killinyourdarlings 

1 sep och jag "badar" i badrumsinspo till kund
Tisdag och ute regnar det småspik och jag hjärtar ljudet av Regn mot fönstret och känslan av att krypa in i sin kreativa bubbla, tända ljus , skissa och planera och ta fram kundcase ! Just nu ligget det ett hus i Linköping uppe på KYDs agenda! Att hjälpa till att ta fram känsla, färg och material till kommande hus! Idag "badar" jag av känslan av badrums inspo och arbetar fram kunds moodboard! Hoppas ni med har En mysig 1 sep i regnet! Med sol Åsa 

Collage killinyourdarlings En ny hemsida börjat ta form, kodar och fixat med layout
Godmorgon Godmorgon!  Sakta med säkert vid sidan av inredningscase och stylingar så bygger jag upp KYDs nya portfolio/hemsida som kommer finnas utöver bloggen. Några foton från senaste tidens case på kameralinsen ovan! Med Sol Åsa

Foto killinyourdarlings / Åsa GramènMåndag och veckans färska blomster bukett ala KYD
Måndag och det innebär att fixa veckans färska blomsterbukett! Denna vecka med lime, rosa/lila hortensia, Höstanemoner i buketten! Jag älskar att komponera något fint att vakna och somna till intill sängen! Hoppas ni med har skapat er en bukett :-) Med sol Åsa Foto killinyourdarlings 3D skissar och uppmanar er att blomstra i höstVåga blomstra i höst! Skissar och 3D ritar idag med fokus på blomstrande oas med mustiga kulörer i grönt och rosa/blå inslag! 

Skapa oaser med personlighet, värme,  bjud in till det "dukade bordet" för nära och kära! Våga mixa och inred med unik personlighet - hösten varmaste trend! 

Inreder mef bland annat IKEAs kollektion Sinnerlig (lampa och glasburkar) och vackert fotokonst från @lekioskshop inreds det med!


Här bjuds det på lite skissvyer! Om ni vill anlita KYD så tveka ej att maila [email protected] för inrednings rådgivning, styling, skisser mm ! Med sol Åsa


Skisser av och tillhör Killingyourdarlings 
KYD agerar föreläsare i höst och fixar med en brevduvaMåndag och mkt på TO DO listan! Solen glittrar ute och det är hett inne på KYDs kontor idag likt en röd chili! Förbereder en brevduva - Grattis @lisa.falk till vinsten av KYDs sommarminnen tävling! Hoppas du kommer gilla din nya tavla! 

Nu är det klart att KYD i höst kommer föreläsa på några av InredningsAkademins helgkurser med strat redan nu på Söndag!! Pirrig men förväntansfull och hoppas kunna ge inspirerade föredrag! Jag hoppas det kommer gå bra! Med sol Åsa


Lite nya spännande äventyr i höst som föreläsare! 

Foton Killingyourdarlings Några KYD foton från kamerarullen denna veckaAugusti har bjudit upp till solsken och solkatter i havet i ögonen, ingen kan klaga på vädret denna månad! Så skönt!

Veckans summeras med fotona ovan och hoppas ni alla får en mysig start på kommande vecka! Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings 
KYD helt golvad av BAITA hos Konradssons kakel
Mitt i allt fixande till kund oh dess kommande hem hamnade jag på Konradssons Kakel och vart helt " golvad" av ett av deras klinkergolv som ser ut som gammal vackert träparkett. 

Golvet heter Baita. Det är klinkerplattor som försetts med yta och struktur som känns som trägolv. De finns i olika träfärger; mustigt brunt, grånat eller naturell som ovan. Plattorna är laserskurna och läggs med minimal fog.

Väggen i bilden överst är kaklad med Keramos. En ny platta som finns i brun eller svart färgskala. Plattan är sexkantig och ger ett mjukare utseende på väggen, jämfört med kvadratiska eller rektangulära plattor. Kan bli jobbigt med detta mönster på rummets alla fyra väggar. Men så här på en vägg, är det jättefint. Jag hjärtar verkligen när utbudet likt detta på ny design bjuds upp och man kan laborera med fina golv, väggar mm!

Med sol Åsa 

Foton Konradssons kakel Det sker designprojekt i Linköping att se fram emot ...
Detta tvådelade hem i Linköping har utformats som ett pågående arbete av arkitekten Björn Försteg /FAF. Förslaget har sedan gått samman med arkitekten Mikael Ling studio as Förstberg Ling Architecture & formgivning, a.k.a  F**L.

Som en del av Linköpingsbo 2017 bostadsmässan, "Hus till mor", eftersom projektet är känd, har utformats med två intilliggande gavlar som effektivt skapar en visuell uppdelning av byggnaden.
Den första delen av huset är dess kök, matsal och vardagsrum med en mindre "stuga" som används för både badrum och tvättstuga. Uppdelad på två nivåer!!Detaljer jag skriver upp på födelsedags listan 2015
Höstens fina nyheter har nått ut nu till butikerna och jag hjärtat den gråa, beiga och gröna kulörskalan denna höst! I september fyller jag år och dessa darlingar ovan är några som skrivits upp på önskelistan!

1) Ekollon rökt 15,5 cm

Alexander Ortlieb - Black Forest finns bla hos dukatbord


 2) Ikeas Sinnerlig Kuddfodral ikea.com


 3) IKEAs bestick Skuren - ikea.com


4) Fina koppar från nilasdotter 


5) Snygga lampan Blend från Pholc pholc.se


5) IKEAs bringare från Sinnerlig kollektionen ikea.com
Snapshots med en vecka full med design och att fånga in sensommaren på bästa sättNär första dagarna efter sememsrr bjuder upp på mässa, trendspan, möten och event är det galet fint att ha havet så nära och kunna fara ut efter jobbdagen och fånga in solen och solnedgången ala sensommar ! Augusti skämmer bort oss med fina vyer o värme! Här är några av veckans favorit shoots med KYDs mobil! Ha en magisk helg! Med sol Åsa 

Foto Killingyourdarlings 
Alcro Trend 2016 - 4 nya Kulörpaletter
I veckan släpptes Alcro sina nya fyra färgteman, med fem kulörer i varje, i årets kulörkollektion för 2016. Kollektionen andas både historia och framtid, men framförallt mod och innovation. Nu uppmanas vi att blanda matt med blankt, färgsätta olika väggar i samma rum med olika färger och strukturer och den riktigt modiga målar även taket! Alcros PR ansvariga Karin Stålhammar instämmer med inredaren Saša Antić, som tolkat årets kulörtrender: ”Det handlar inte om mod, utan om nyfikenhet. Det är ju bara färg, vad är det värsta som kan hända?”
NORDISK PASTELL
Från Karin och Carl Larssons konstnärshem i Sundborn, via efterkrigstidens jukeboxdoftande inredningar till 1980 talets färgexplosioner och samtidens återkommande vårmode – sobra, sotiga pasteller! Nordisk Pastell är en perfekt start för den som bara vill ta ett litet steg från ljust och fräscht. De mättade pastellerna passar fint till naturliga material och trärena ytor.


STUDIO BLÅ
Blått har historiskt använts sparsamt i Sverige, kanske ville vi inte förstärka det redan kalla och mörka. Annat var det i länder som Italien och Frankrike där blått alltid har varit en naturlig del av inredningen. De senaste åren har blått slagit igenom i alla nyanser, och Studio Blå framhäver en sofistikerad trend som för tankarna söderut. Passar fint till slipat trä, tegel och marmor.


MIAMI DÉCO
Miamo Déco är kulörer med puls och lekfullhet, med värme och intensitet. Kulörer som turkos, korall och gult symboliserar det sköna livet och trivs i sällskap av vitt, svart, guld och stora gröna växter. I ett hem färgsatt med Miamo Déco finns inga mörka moln, bara glamour och framtidstro.

GRÖNA DRÖMMAR
En stark längtan till naturen och ett litet charmigt torp på landet står som inspirationskälla till kulörtrenden Gröna Drömmar. De fem kulörerna för tankarna till skogsväsen och dimmiga ängar. Sotiga och mjuka gröna toner ger tillsammans med accenter i aprikos en lite romantisk känsla.


Pressfoton Alcro Trendrestaurangen Nordic Essence på FORMEX 2015
Ute är det värmebölja och augusti skämmer bort oss med magisk sol och fina solnedgångar runtom i Sverige nu, så även i Staden! Magiskt fint! Men inne på FORMEX råder det höst och vinter känsla! 

Formex har denna säsong stort fokus på allt ifrån odling, matlagning, köksmiljöer, det dukade bordet och inte minst att umgås vid en härlig måltid tillsammans. Stylistens Jan Rundgrens egen ord av sin design av restaurangen och trendinspirationen lyder ”Från jord till bord” och ”Trender kring maten och det dukade bordet”.


Inne i restaurangen finns inspirationsöarna som  består av ett hopplock av produkter från de olika utställarna på Formex. Här visas bland annat kuddar, korgar, ljusstakar och inredningsdetaljer, mattor med grafiska mönster, renskinn, trämöbler, keramik, grön marmor och färgat klarklas. Blåa toner ihop med trä och senapsgula och vinröda inslag! Med sol Åsa 


Foton killinyourdarlings FORMEX 2015 - VästerGårdens idylliska monter
Som alltid de senaste åren har Västergården med hjälp av Hjärterumdesign och Interiör en av mässans mysigaste och vackraste montrar - så även i år! 

I år gestaltas den som En pergola i en fransk köksträdgård. 
På väggen syns en vacker tapet med dörr och fönster från finaste  Mr Perswall hjälpt oss ta fram. Det känns verkligen som om man kliver ut ur dörren och in i trädgården. (Ni som följer KYD vet att jag designade och stylade Laura Ashleys monter 2013 på just Formex och använde mig av denna dörr då med! Kul att se den fortf används) Vackert och fint uppdukat intill "fönstret".

Montera med Västergårdens fantastiska porslin och skafferi fyller upp Montern och i mitten av rummet är det dukat upp för temat ´Mat & Vänner´. En riktigt mysig dukning! Hade mer än gärna slagit mig ner här och ätit gott med nära och kära - mysigt och magiskt fin scenografi! Med sol Åsa 


Grönt och blått - helt rätt hösten 2015

Foton av killinyourdarlings 
FORMEX 2015 - Nordic Essence & utställningen The House Cat
Idag slogs Dörrarna upp till FORMEX 2015 och självklart var KYD på plats för pressfrukost och sen trendspaning och möten!  Temat är Nordic Essence - som handlar om helheten där allt hänger ihop, från husfasader till bruksföremål och inredningsdetaljer. Inspirationen kommer från vår natur och nära omgivning i Norden.

Jag kommer i dagarna 5 rapportera från mässan och visa mina favoriter! 

Först ut och det man först möts av är utställningen The House Cat ! I år är det första gången en grupp arkitekter har fått i uppdrag att gestalta Formex-tema. Codesign har valt att låta temat Nordic Essence ta avstamp i de nordiska ländernas hantverkstraditioner, livsstilar och arkitektur och går under arbetsnamnet Huskatten.

Den traditionella halmbocken i Gävle spelar en stor roll i Codesigns tolkning av årets tema Nordic Essence, både som en del av ett traditionellt nordiskt hem, men framför allt som inspiration. Gävlebockens konstruktion och dess beståndsdel, har fascinerar på många olika sätt.

Halm kan ses som ett bortglömt byggmaterial som tidigare användes flitigt. Det är också ett material som binder samman de nordiska länderna!!

I arbetet med innehållet i utställningen samarbetar Codesign med HemslöjdenSVENSK SLÖJDHandarbetets Vänner ! Med sol Åsa Foton killinyourdarlings - Åsa GraménHeltäckningsmattor ett lyxigt mjuk inslag i hemmetAllt fler och fler upptäcker fördelarna med textila golv: minskade uppvärmingskostnader, mindre buller och lättstädat ! Sen är det ju så gosigt att sätta fötterna på just ett mjukt golv.

Heltäckningsmattan är som sagt påväg tillbaka, nu med den mer korrekta benämningen textila golv.
De Textila golven sjönk i popularitet när trägolven blev billigare. Men nu upptäcker fler och fler att det har sina uppenbara fördelar.Här nedan är några fördelar med just heltäckningsmattor som jag tycker är fina;

- Ljuddämpare. 
Våra hem börjar få mer ljudanläggningar, inte minst i kombination med tv-apparater. Med textila golv är det mycket lättare att få ett bra riktat ljud då man slipper att det studsar mot golvet. Det här är också skälet till att biografer har textila golv.


- Isolerar mot kyla.
Det finns undersökningar som visar att man kan sänka värmetillförseln till ett genomsnittlig rum med två grader efter att man lagt in ett heltäckande textilt golv, utan att temperaturen i rummet går ner.


- Lätt att hålla rent. 
Det är lätt att hålla golvet rent, eftersom damm och annat inte yr runt när man dammsuger. De flesta fläckar går också att få bort, rödvin tar man t.ex. med en fuktig trasa direkt. 

- Lätt att lägga på egen hand. 
Genom att det sällan behövs något underarbete är det lätt för de flesta. Allt som behövs är en bra kniv och vassa blad. Byt blad ofta, det är både lättare att skära och blir snyggare snitt. Trenden är att luggen blir kortare med mer struktur, från att mattorna tidigare varit tjocka och fluffiga. 

Så funderare ni på att ändra om lagom inför höstens innemys tycker jag absolut ni ska satsa på heötäckningsmatta i sovrum, garderob och om ni har barn i deras barnrum. 

Med sol Åsa 

Foton Pinterest Nu kör vi - Design och inrednings event och FORMEX


Brevduvan hade flygit in med post i form av inbjudningar och event till brevlådan! Glädje med frimärke på! 


Landat hemma i Staden och solen glittrar ute och termometern visar 25 gr. Haft magiska semester veckor och är så tacksam och varm inombords - solen har verkligen levererat! Nu längtar jag till en vecka med jobb, möten, event och en många möten med rara personer! Man kan säga att jobbveckan inleds med glädje och inspiration då ! Det ska även levereras skisser och tapetsering ska ske mm! Sensommarens första "veckans färska blomster" har redan bundits ihop och det är bara söndag, jag är redo! Hej jobbvecka,  för dig! Med sol Åsa

Veckans färska bukett - rosa hortensia kvistar! 
 

Foton killinyourdarlings 
Tävla & Vinn tavla från KYDs Sommarfoton 2015
Funderar på att fixa en fototavla med någon av sommarens motiv från kamerarullen! Behöver Därför hjälp av ER mina rara följare! Vilken av dessa skulle vara finaste att inreda hösten med? 1) Fyrudden i solnegång 2) Løkken i rosa skimrar 3) Råbjerg mile öken 4) Harstena tur! .
Tänkte även Lotta ut en av dessa till en Vinnare så skriv nedan vilken som är er favorit samt vilken som Ni helst vill inreda med!! Ni har fram till imorgon söndagen den 16/8  kl 13.00 på er! 

Med sol Åsa Ljusblåa dagar och värmande stunder intill Gryts skärgården

Här trycker vi in Pausknappen och tar in varje minut! Ute på en klippa 5 min från huset spenderas dagen och det är full aktiviteter på havets glittrande horisont! Kajaker, båtar , jetski, simmare mm! Varför åka utomlands när Sverige är såhär vackert på sommaren! Nu ska det solas lite till och ikväll vankas det min favorit högtid ;kräftpremiär! Med sol Åsa 

Foton killinyourdarlings När ljuset bjuder upp till ett skådespel att hjärtaGryts skärgård är som en ren Kulörpalett!  Ikväll efter en lång kvällspromenad i skogen för Att leta rekvesita till morgonens kräftkalas så stannade vi till vid stenarna nere vid havet! Ljuset var helt magiskt efter solnedgången och jag tryckte in paus knappen över förevigade denna vy! Utan filter och bara så där magiskt vackert!! Hej torsdag och hej semester! Du får mig knäsvag! Med värme Åsa 

Foto killinyourdarlings 
KYD tipsar ; Fina Trender inför Hösten 2015


Lata dagar just nu med havet i blicken och stunder på klipporna intill havet! Men samtidigt så landar massor med event och pressutskick i KYDs inbox och varje kväll kollar jag dagens fina mail för att se vad som sker och bokar in saker! Nästa vecka fylls på med jobb, event och FORMEX mässan är startskottet för hösten 2015 och alla dess trender! Hos samarbetets partner/  inredningsföretagen har det redan blivit höst och jag tänkte tipsa er nedan om trender som kommer vara ledorden under just den kommande Hösten! Nu kör vi HÖST Trender ; 


Gröna och blåa murriga och dovare kulörer är hösten fina palett!!

 -  Vi har under sommaren och våren tagit del av den blå och gröna trenden! Dessa två fina kulörer kommer råda stort även i höst! Men satsa på en djupare och dovare ton i grönt och blått! Fina varma toner som får oss att må bra och känna lugnet. 


Mässing i inredningen blir en snygg detalj i allt det dova och skapar en lyxig känsla! 

- En trend jag länge älskat är Mässing och under hösten kombineras denna fining snyggt med grönt och blått och inslag av mörkare Trä! 

Sandbergs nya tapetkollektion Skog andas lugn, ro och värme med inslag av beiga och gröna kulörer - I LOVE IT


- Att måla om är enkelt och kan ändra en helt rums karaktär! I höst målas väggarna gärna i en djup beigegrå eller ljusgrå ton! Testa även att mixa dessa ihop! Även att tapetsera är fint och kikar man på ex Sandbergs tapeter så råder det ingen tvekan om att det de dova och skönt murriga tapeterna likt kollektion Skog är väldigt stor trend! 


Detaljer som glittrar till känns extra fint i höst! 

- Skimmer/glitter är även det fint att addera in med de mer mustiga och höstliga djupa kulörena! Så gråa skimrande och glittrande detaljer lyfter och sätter pricken över i:et! 

Svart, vitt i grafiska mönster på textilier kommer ni kunna se mycket av i höst! 

- Grafiska tryck och mönster på mattor och tyger i svartvitt kommer komma stort och vi mixar lite med de olika formerna! - De fina sommarblommorna byts ut till grönskade växter och inslag av pinnar och ormbunkar att dekorera hösten med vaser blir en fin detalj!

Plocka in pinnar, grenar och gröna växter i höst att fylla vaserna med! 

- På bordet dukas det gärna upp med fina och rustik keramik likt skålar och vaser! Ett slag för de hantverket ligger helt rätt i tiden! 

Jag dukar gärna upp höstens middagar med fin keramik i mjuka varma färger! 

 
Jag hoppas ni fick en inblick i vad som väntas i höst därute i butikerna och inom trender i hemmet! Jag kommer även rapportera på både killinyourdarlings instagram och bloggen inifrån mässan i nästa vecka och ge er det hetaste pch snackisarna! Så hoppas ni hänger med på nästa veckas äventyr! Med sol Åsa 

Pressfoton från; House Doctor, Sandbergs, IKEA, HM home , Brosthe Copenhagen Harstena - en liten havspärla ute i Gryts skärgård


Varje sommar har jag en liten mission sedan 10 år tillbaka - en mission att ta sig ut till en ny skärgårdsö att upptäcka! Idag fann jag just denna ö för detta år, här ute på Harstena i Gryts skärgård! Denna idyll med röda hus med vita knutar, flakmoppar, röda sjöbodar, fiskenät, bageri, rökeri och här där allt kretsar runt just skärgården! Känns som jag hamnat mitt i ett avsnitt av Saltkråkan och jag älskar det!Detaljer att ta in och fyllas av marina stilen! Långt ute i Gryts nordöstra skärgård ligger Harstena Ö

Som en pärla i havsbandet finns denna vackra skärgårdsö med en historia redan från tidigt 1500-tal. Ca. sex sjömil från Fyruddens hamn når man ön som är känd för sitt fiske och sin säljakt. Harstena har en häpnadsväckande natur i kombination med historiska hus, sjöbodar och båthus i bevarad skärgårdsmiljö.

Ön är än i dag berikad med 100 årig bebyggelse. En plats med utsikt! 


Att ta båten ut, känns vinden i det solblekta håret och kisa med ögonen mot detta tidiga morgonljus ! Semester känsla! 

Foton killinyourdarlings En heldag i Västervik - många nya kulöra inspirations fotonVi tog bilen en sväng ner till fina idyllen Västervik! En stad men många minnen för mig! Här vandrade vi runt mellan färgglada hus och inspirations mappen fylldes på till Max! En sväng ut till Gränsö slott och äta fisksoppa sol smakar fina fisken! Mysig dag och fångade in några snapshots att ha som inspo till höstens stylingar! Med sol Åsa 

Foto killinyourdarlings Att fånga in soluppgången med alla dess färger
Att vakna kl 04.00 och hoppa i kläderna och sen bege sig ner till Fyrudden här vid Gryts skärgård! Att se ljuset av rosa himmel och känna tystnaden! Att sedan invänta soluppgången som sakta sker det är semestermood och inspiration för mig! Några illrar leker intill i vattnet och fåglarna seglar förbi! Fint och magiskt! Önskar er alla en solskensvarm måndag! Med sol Åsa Foton killinyourdarlings Har de sötaste kunderna - Tack kunden Therese
KYD har äran att ha de raraste kunderna och då de blir nöjda är som varmaste solsken i mitt hjärta! För några år sedan fick KYD i uppdrag att hjälpa Therese och hennes familj med att ta fram förslag på deras kommande nya soldäck med poolhus och pool! Ett förslag som var jätte kul att göra! 
Nu står det klart och häromdagen så såg jag att just Therese på hennes instagramkonto ( kika in henne på @theresehomeandgarden ) att hon lagt upp det färdiga resultatet! Applåder va fint det vart! 

Här ovan ser ni några foton som även hon skickat! - Tusen tack snälla!! Hoppas ni trivs som fisken i havet (poolen) med er nya utomhus oas! Magiska dagar nu med solsken och värme ju! 

Med sol Åsa

Foton Therese Vänerljung från Götene VLjusblåa dagar seglar förbi...


Ljusblåa dagar "seglar" förbi 

Solen glittrar och värmen pekas uppåt! Semesterdagarna fylls på med att hoppas runt på klippor, läsa lite, lyssna på musik, äta smörstekta kantarell smörgåsar och igår gjorde vi egen saft ala hallon /jordgubbs smak! Bra att spara sommarens smaker i en glasflaska inför hösten!  Hoppas ni med njuter för fulla flaskor av sommaren ! Med sol Åsa Foton Killingyourdarlings Sthlms skärgård bjuder upp och vi dansar med till bästa soundtracketDagarna flyter ihop precis så där som det ska vara när det råder semester och jag kommer på mig själv komma på att jag ej vet vilken dag det är samt att man tittar på klockan likt en scout - att man tittar på solen! 

Bästa platsen är i skuggan efter en heldag i solen och det stora blå som granne. Ögonen blickar ut över havet och tankarna här får vandra fritt mellan stort och smått. Här ute i Sthlms skärgård fångas varje minut in! Vyerna här och det varma 26 gr vädret ger energi att leva länge länge på! Att gå mellan husen som andas Saltkråkan, leta efter hunden Båtsman, se några barn springa runt i allt för stora flytvästar, äta Saffranspannkaka med extra allt på och känna solens strålar genom klänningen!  Det är semester rakt in i skärgårdshjärtat! Med sol Åsa 

Skärgårdsdetaljer att bli inspirerad av och som fångas in i kameran och hjärtat!
 
Mellan sadeltak, fyr och klippor bubblar lyckan till. Svensk idyll ala Saltkråkan! 


Här på klipporna spanas det efter Sälen Moses och havet ser inbjudande varmt ut! 

Foto; killinyourdarlings 
Tävla & Vinn 2 st jubileums bäddset SAGA från Zebra CollectionsLazy days och mjuka mysiga stunder! Två veckor semester har precis kickats igång och solen har glittrat mot huden ute på klipporna vid havet hela dagen! Jag hoppas ni med fångar in solen på någon strand eller klippa! KYD och finaste Zebra Collections firar sommaren och tycker att någon av er mina fina följare förtjänar att få bädda ner er med mjuka lakan såhär i semestertider! Ni vet den där härlig känsla att glida ner i en bekväm säng med snygga, svala påslakan och örngott som doftar sommar efter en dag ute i solen. Den är oslagbar! 


Zebra Collections firar 2015 sitt 5 års jubileum 2015 och i och med detta har finaste Jubileums 
bäddset Saga tagits fram - www.zebra-collection.se

Saga bäddset är utav 100 % bomull och kommer i en sofistikerad rutdesign, med en vit bas och ett rött, blått och ljusblått rutmönster som jag tycker andas svensk skärgård! I Zebra Collections sortiment med sovrumstextilier hittar man stilsäkra skandinavisk textiler i naturtrogna toner och material. De arbetar med omsorgsfullt formgivna, handplockade textilier och vi sätter ett högt värde på skön och god kvalitet. Det ska vara en härlig känsla att bädda ner sig i sina nytvättade örngott och påslakan i en bekväm säng som du ska kunna leva länge med.

Så ta Chansen att nu vinna 2 sköna bäddset innehållande; 
- Två påslakan - 150 *210
- Två örngott - 50*60 
att inreda din sommarsäng med! 

Allt ni behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför ni vill vinna och vart de nya lakanen skulle förgylla  i kommentarsfältet nedan . 

Ni har en vecka på er fram till den 10 aug kl 12.00


Stort Lycka till önskar KYD och ZEBRA CollectionsTack till er alla fina som varit med och tävlat och som tagit er tid att skriva. Fanns många fina motiveringar och var jätte svårt att utse vinnare! Tävlingen är nu avslutad. 


Stort Grattis till Mange till 2 nya bäddset ! 

Jag kontaktar dig under dagen ang adress!

Stort GRATTIS! 
Foton/styling killinyourdarlings / Åsa GraménSpacklande , målande och inredande - tre nyanser av gråttMina föräldrar hade en önskan om att få lite nytt i deras Villa och vardagrum!'
Ett beiget rum med mkt prylar skalades av och efter lite pyssel med spacklande och fix så satte jag igång och måla rummet i 3 vändor i Alcros gråa kulör; Silverpil! Även taklister och takrosetten fick en ny vit kulör från Alcro!

Även detaljer i rummet likt golvlister samt strömbrytare fick en ny design från Switchbox! Även ny matta, tavelvägg med foton från familjens olika foton samt lampor i rummets köptes in! 

Möbler i vitt, ek och inslag av ljusrosa inreddes rummet sedan med! En dags jobb och ett helt nytt rum som jag hoppas mamma och pappa kan njuta extra mkt av!  Sölve var även han med på ett hörn då det skulle målas och fixas! Med sol Åsa Vardagrummet då den börjat ta ny karaktär, Sölve uppe på öppna spisen, grått snyggt golv, strömbrytare från Switchbox ! 

Foton killinyourdarlings Hästens - Vackra och tidlösa Hästens släpper i september en "Special Edition 2015 Ocean Blue”


Vackra och tidlösa Hästens släpper i september en "Special Edition 2015 Ocean Blue” säng! 

Konceptet på sängen Är ledorden naturliga, fridfulla och harmoniska. Vilket är ett signum för både den svenska skärgården och för en god natts sömn. Special Edition 2015 – Ocean Blue är ett resultat av en önskan att inreda med den naturliga känslan från den svenska skärgårdens kuster och klipphällar ända in till sovrummet.


Svensk skärgård som inspiration 

Sängen är en vidareutvecklad design från den tidigare uppskattade sängkollektionen ”Hästens Luxuria”. Att med hjälp av ledordet "närheten" till naturen och det naturliga har Hästens utifrån förfinad vävteknik tillverkat en säng med sängklädsel i en vackert finkornig textil av 100% bomull. Sängen lanseras i en lugn blå färg med vita sömmar. Sängbenen är tillverkade av ek och för extra hållbarhet är sängfoten skyddad av aluminium.

Sängen kommer finnas till försäljning från 1 september 2015 i alla Hästens butiker samt Sova butikerna. Med sol Åsa 

Foton Pressbilder Hästens